کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-13 ساعت 19:50)salmanyazdani نوشته:  دوستان عزیز من یه بار دیگم سوال کردم ولی کسی جواب نداد. من کیس 4xxx. هستم و پنج روز پیش ابوظبی مصاحبه کردم. به من گفت از هفته دیگه سایت چک کن. از اونرور تا امروز سه بار اپدیت شدم ولی نمیدونم تو سایت ابوظبی چطوری باید بفهمم کلیر شدم. لطف میکنید واضح بگید دقیقا چه زماتی میفهمی میتونی برا ویزا بری?

اگر اشتباه جواب دادم پیشکسوتها ومدیران محترم منو تصحیح کنند
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
و سایت زیر برای سفارت ابوظبی که چک کنید کلیر شدید یا اگر سفارت برای شما پیامی داشت، مشاهده کنید
http://www.abudhabiivo.net/
در هر دو سایت باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234
سلام دوستان...ما امروز پاسپورتهامونو داديم به آژانسي كه با مليكا كار ميكنه،قراردادي امضا كرديم و پاسپورتي ٦٠٠ درهم كه جمعا شد يك ميليون و پانصد و سي و نه تومان پرداختيم...امروز قرار بود يكسري مدارك بقيه و ما رو بفرستند دبي و سه شنبه خانم مليكا تحويل بدند به سفارت...گفتند ١٤ روز زمان ميبره حدودا ولي شايد هم زودتر بشه..
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-04-13 ساعت 20:16)kage.omid نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 19:54)soli asali نوشته:  ببخشید دوستان بعدا خودم این پست رو پاک میکنم !
دوستانی که از نرم افزار 14.1 website watcher استفاده میکنن ... میشه بگید چطور کرکش کردید ؟ بنده چطور باید کرک کنم ؟
فايل WebSiteWatcher.2014v14.1_Loader.exe موجود در پوشه Loader رو در محل نصب كپي كنين كرك ميشه

خوب من این کارو انجام دادم ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم میگه برنامه 30 روزس!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: shadi79 ، kage.omid
(2014-04-13 ساعت 19:41)usafirststeps نوشته:  واقعا امیدوارم روزهای خوبی در پیش باشه یعنی فقط کافیه اعلام شیم کلی کار ناتمام دارم که وصل به اون لحظه است این اصلا انصافه یه سال داریم انتظار میکشیم بیکار بعد تو عرض چند ماه یه حجم عظیم از کارهای مربوط به رفتن رو سروسامان بدیم

دقيقا موافقم...يك عالمه كاري كه دست ودل هيچ كلير نشده اي بهشون نميره ميمونم واسه يك زمان كوتاه...من قبل از كلير شدن فقط زبان خوندم و الان فقط دارم مهاجرسرا ميخونم Big Grin
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-04-13 ساعت 20:21)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...ما امروز پاسپورتهامونو داديم به آژانسي كه با مليكا كار ميكنه،قراردادي امضا كرديم و پاسپورتي ٦٠٠ درهم كه جمعا شد يك ميليون و پانصد و سي و نه تومان پرداختيم...امروز قرار بود يكسري مدارك بقيه و ما رو بفرستند دبي و سه شنبه خانم مليكا تحويل بدند به سفارت...گفتند ١٤ روز زمان ميبره حدودا ولي شايد هم زودتر بشه..

سلام انشاءالله به زودی ویزاتون صادر شه. فقط مدیکالتون چی میشه نیازی به تمدید نداره؟؟؟؟
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
(2014-04-13 ساعت 20:21)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...ما امروز پاسپورتهامونو داديم به آژانسي كه با مليكا كار ميكنه،قراردادي امضا كرديم و پاسپورتي ٦٠٠ درهم كه جمعا شد يك ميليون و پانصد و سي و نه تومان پرداختيم...امروز قرار بود يكسري مدارك بقيه و ما رو بفرستند دبي و سه شنبه خانم مليكا تحويل بدند به سفارت...گفتند ١٤ روز زمان ميبره حدودا ولي شايد هم زودتر بشه..

ببخشید با این قیمت اگر خودتون میرفتید و میگرفتید بهتر نبود؟ حداقل هم دیگه ریسک نمیکردید و هم اینکه زودتر کارتون میشد.دلیلتون چی بود که به آژانس دادید؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-04-13 ساعت 20:25)soli asali نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 20:16)kage.omid نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 19:54)soli asali نوشته:  ببخشید دوستان بعدا خودم این پست رو پاک میکنم !
دوستانی که از نرم افزار 14.1 website watcher استفاده میکنن ... میشه بگید چطور کرکش کردید ؟ بنده چطور باید کرک کنم ؟
فايل WebSiteWatcher.2014v14.1_Loader.exe موجود در پوشه Loader رو در محل نصب كپي كنين كرك ميشه

خوب من این کارو انجام دادم ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم میگه برنامه 30 روزس!
داخل كادر enter license code تمام اين سريال رو پيست كنيد.
اين سريال براي ورژن 2013 و 2014 كاربرد داره

MzAzNjM1MTEzNzoJZy1BVVZZLUdPTkpxWnJLaG9TNHZHK0oxckpEVytDUVI5TmdURy01dW RNVVJpK0xpOE83elVXcnM0RTVKODNGdktJb2t4S09xSi05Q055MjUwamtZZVhvd3QzeDRP WHRnaWRxOS0tdmcyTm9nRklWdDRGY2NMMzVxTm5rM3lPTjFxMFdNZ29vM1hyYnhsVlMrZT BLOHBxSnFSQTFxaFBTYXV3bGM5Q3IxeDY2CS9RQk9WVWR0WTM0eU1tMVFhMWcyUWtWNExY NTZjelk0VWxGUVZrSkdiM1ZGUkRWcFZHUldhWGM1TkRkM0psb3RjU1pHSlZGWEtsVndKbE pHZHl0MWIwMXJVR05JVmtad1VtWmpObUYwUldSUk5UVTRkWGxtVnkxWkxWcEZhQ3BqTWxO V1J5dG9kbmxWVWt4VmNrMHpiamx6V21KU1kyRjFaa1ptVGxjclNHWldjRzFJVVc4elRYTX lZVGx2UjJvemNFRjJZazAxUW1aUlFTWnlhVEkyVWpobVJIVkVKVXB5ZGxOWmJUSXJWRXdt STBNNE5tTkxja1Y0TFZjemJYWnBTeVpwY3pKQlF6ZElOa0ZRWlVaVE1uRlhkWE5vY2lWUU xYTk9ZbE5tUWxNMGFIUitiMVZXSlVwWGJrSktNbmxvZEg1QmF5MUJiMzVMWTBkVGZpVXVx d0JKU2tJMWRVbG5MVE5NVmpObFNIcE5jakZNUlZnclNIUndZV1JMTkRWVmJVVnllR3R4VF RBclkwUXpNR1l6VjNsM1pYVllaRXRhWjJKMVkxTlFaazFxWTBsQlNDMUpjR2N4VGtGdFEy eENSblprV1dOS2FGUllTWGxMY1cxMFJVRjFaazlvYWt0cVJIcGFla05aZGpFMFR5MWtZMn RvUWtkemNWZHZXWE0wTUZjNVFsbG5kRGsxS3psMk5uRm5WV1ptVmxKS1UwMVVLMkUyVEds T2R6RmtUMWxIVEVoV2QxcEJMVWw9
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، farshad varaste
(2014-04-13 ساعت 19:33)مامان خانم نوشته:  [quote='kage.omid' pid='478530' dateline='1397397272']
شايد اين پست رو سري 4 م باشه كه ميذارم چون به سري از دوستان جديد اومدن دوباره اين پست رو ياداوري مي كنم چونكه واقعا مهمه.
عزيزاني كه تا به حال به اين پست سر نزدند حتما يه نگاهي به اين پست آمريكا از خيال تا واقعيت بندازند و از تجربيات عزيزان استفاده كنند و ببينند اصلا تحمل زندگي در آمريكا را دارند يا نه
كلا 80 صفحه هست يك ماه براش وقت بزاريد و با دلي قرص و محكم كاراي مهاجرتتون رو ادامه بديد.

حالا بزار تا کلیر بشم 80 صفحه که سهل 800 صفحه هم باشه یه روزه فتیله پیچش می کنم ولی تا این کیرنس ها نیاد دلم به هیچ کاری نمی ره ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: aseman abi ، kage.omid ، soli asali ، ALEX55 ، rezahoorjandi ، Ramin geologist ، reza_top60
(2014-04-13 ساعت 21:06)alimomen نوشته:  

ببخشید با این قیمت اگر خودتون میرفتید و میگرفتید بهتر نبود؟ حداقل هم دیگه ریسک نمیکردید و هم اینکه زودتر کارتون میشد.دلیلتون چی بود که به آژانس دادید؟

منم اصلا قصد دخالت ندارم ولی‌ شما میتونستید با ۷۰۰ تومن برید و برگردید !! هتل هم میرفتید از این ارزون تر میشد! دوست من سپردن پاسپورت دست غریبه ..... به هر حال مبارکتون باشه.

[عکس: 20240261193536437276.jpg]
خوشحالم.
(2014-04-13 ساعت 21:26)farshadm999 نوشته:  

منم اصلا قصد دخالت ندارم ولی‌ شما میتونستید با ۷۰۰ تومن برید و برگردید !! هتل هم میرفتید از این ارزون تر میشد! دوست من سپردن پاسپورت دست غریبه ..... به هر حال مبارکتون باشه.

ببخشيد اين جه سايتيه؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-13 ساعت 22:36)mjarim نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 21:26)farshadm999 نوشته:  

ببخشيد اين جه سايتيه؟
http://www.mahan.aero/fa
خوشحالم.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، kage.omid ، hamed1286 ، soli asali ، مهدی 2014
(2014-04-13 ساعت 19:33)مامان خانم نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 18:24)kage.omid نوشته:  شايد اين پست رو سري 4 م باشه كه ميذارم چون به سري از دوستان جديد اومدن دوباره اين پست رو ياداوري مي كنم چونكه واقعا مهمه.
عزيزاني كه تا به حال به اين پست سر نزدند حتما يه نگاهي به اين پست آمريكا از خيال تا واقعيت بندازند و از تجربيات عزيزان استفاده كنند و ببينند اصلا تحمل زندگي در آمريكا را دارند يا نه
كلا 80 صفحه هست يك ماه براش وقت بزاريد و با دلي قرص و محكم كاراي مهاجرتتون رو ادامه بديد.

سلام
من فکر کنم این پست را باید در روزشمار برای اعلام نتایج 2015بگذارید برای کسی که تا این مرحله آمده دیگه خواندن این موارد چندان سود بخش نیست چون به هر حال الان همه ما یک جور در این راه افتاده ایم باورتان نمیشود دیشب در یک فروم دیگه یک نفر دعا میکرد لاتاری قبول شود بعد هم میگفت زبان هیچ چیز بلد نیست بعد هم دیدگاهش این بود که انگلیسی از ترکی سخت تر نیست یک ماهه یاد می گیرد یعنی همچین مردمی هستیم ما تازه ادعا داشت اگر قبول شود دنبال پیش دانشگاهی می رود حالا این شخص یک سهمیه الکی را پر می کند تا مثلا برود آمریکا تازه اانگلیسی یاد بگیرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز من 52 سالم و خانمم42 سالش برادری دارم که از سال 60 در آمریکا وکاناداست میدونم خیلی سخته وهیچی ارزش همون نشستن داخل آلاچیق رو پشت بوم و حال کردن با دودی دمی در این سن سال واسه من نباشه ولی فرزندی دارم که تا حالا که سوم دبیرستانه معدلی بالی 5/19 داشته اگه اینجا بمونه در ادامه تحصیل باید فدای یه مشت بچه محصل ....وغیره بشه که نمیخوام فدای اونا بشه میخوام برم فقط به خاطر آینده وتحصیل این عزیز درضمن من من بازنشسته و خانمم 5 سال دیگه بازنشسته میشه امبدوارم با این تفاصیل رفتنم اشتباه نباشه(فقط قصد بند کردن دست فرزندم را در آمریکا دارم
سلام
یکی از دوستان ما مصاحبه در امارات رفته است و به آنها گفته اند که شما یک سری مراحل اداری را باید سپری کنید و بروید ایران و از طریق سایت کیس خود را پیگیری کنید. حالا در ایران که برگه خود را نگاه کرده اند در قسمت مدارک یکی از مدارک را به همراه گذرنامه تیک زده است. حالا نمی دانند که چه کار کنند ؟ به نظر شما آنها کلیرنس خورده اند یا نقص مدارک ؟ و آیا می توانند آن مدرک را برای سفارت پست کنند ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، sani1348
(2014-04-14 ساعت 00:55)a_afshar نوشته:  سلام
یکی از دوستان ما مصاحبه در امارات رفته است و به آنها گفته اند که شما یک سری مراحل اداری را باید سپری کنید و بروید ایران و از طریق سایت کیس خود را پیگیری کنید. حالا در ایران که برگه خود را نگاه کرده اند در قسمت مدارک یکی از مدارک را به همراه گذرنامه تیک زده است. حالا نمی دانند که چه کار کنند ؟ به نظر شما آنها کلیرنس خورده اند یا نقص مدارک ؟ و آیا می توانند آن مدرک را برای سفارت پست کنند ؟

با سلام من فکر میکن زمانی که واسه اخذ ویزا انشاا... میره هم میتونه اون مدرک تیک خورده را تحویل سفارت بده و مهم نبوده چرا که اگه اینجور نبود کسر مدرک میخورد و کلا روند کارش جورای دیگه میشد این نظر شخصی منه ببخشید
تشکر کنندگان: soli asali ، sani1348 ، pari pariaaa
(2014-04-13 ساعت 09:44)forgiven نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 00:16)bidhendi نوشته:  سلام دوستان
. من ٢ روزه پیش مصاحبه داشتم توکشور لاتویا ,ترجمه مدارکمو گرفت گفت بهم خبر میدن,امروز ایمیل زدن بهم که:
This is office is currently processing your immigrant visa application, and we require additional information from you. Please prepare for submitting the following documents/information:
1. You full CV with:

· complete education history including addresses of schools and details about the programs, as well as subject of your final graduation thesis.

· complete employment history - current and past employment, including job descriptions, addresses, telephone numbers, names of supervisors;

· complete list of publications, if any.

2- List of references in Iran – professional and personal, with names, addresses, contact details

3- Transcript from the current university and updated reference about enrolment and expected graduation date

4- Information about your academic contacts in the United States where you plan to study after immigration, including information about the field of study/program, address, contact information, website address

5 - Bank certified account statements for the last six months for your accounts in Latvia
6 -please prepare for presenting to the consular officer your personal photos from your life events after you reached the age of 18 (for example, graduation events, at work, etc).
تاحالا کیسی مشابه داشتیم؟
بله-همسر بنده. بستگي به شغل داره انگار كه اگه تخصصي باشه يا مدارك تحصيلي بالا. فرم را كه پر كني و ارسال كني اونها يك ايميل مي زنند كه دريافت شد و چند وقت بعدش آپديت مي شيد و مي رويد تو پروسه كليرنس مثل ما. ما كه هنوز كلير نشديم و منتظزيم.

جالب اینجاست که گفتن .به محض اینکه این اطلاعتو آماده کردی با سفارت تماس بگیر یا ایمیل بزن باره مصاحبی دوم .
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان