کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-15 ساعت 11:07)azifa نوشته:  دوستان سلام
در مورد این که دروغ گفتن اصولا چه عواقبی می‌تونه داشته باشه تجربه‌ی هفته‌ی گذشته‌ی دوستمون که رفته آنکارا برای ویزای جاب‌آفر و چیزی که دیده رو براتون تعریف می‌کنم
ظاهرا یک خانم و آقای مسنی بین منتظرین ویزا بودند. یک خانم و آقای جوانی به احترام سن و سالشون شماره‌ی انتظارشون رو که جلوتر بوده می‌دهند به این آقا و خانم مسن و شماره آن‌ها را می‌گیرند. وقتی آفیسر شروع به مصاحبه با زوج مسن می‌کنه اولین سوالی که می‌کنه اینه که آیا مطمئنید این شماره برای شماست و اون‌ها هم می‌گن بله. همون‌جا زنگ می‌زنه سکیوریتی و بهشون می‌گه شما از همین لحظه دارید به من دروغ می‌گید و شما با این وضع نباید وارد خاک آمریکا بشید. هم زوج جوان و هم زوج مسن رو سکیوریتی بیرون می‌ندازه و خلاص. دلیل این که متوجه موضوع هم شده این بوده که وقت شماره گرفتن شماره‌ی شما به پرونده‌تون الصاق می‌شه و آفیسر به راحتی این موضوع رو متوجه شده.

حالا کسی که تصمیم داره دروغ بگه به هر دلیلی، حتما به عواقب رو شدن دروغش بیشتر فکر کنه. هر چقدر هم که این دروغ کوچیک باشه ولی ممکنه عوارض بزرگی داشته باشه

به نظر من هم سفارت جایی نیست که بشه دروغ گفت،میشه همه حقیقت رو نگفت ولی دروغت اگه رو بشه دیگه باید ویزا گرفتن رو فراموش کنی
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-04-15 ساعت 13:06)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:04)مهدی 2014 نوشته:  سلام بچه ها
یه سوال
وقتی به سفارت ایمیل می زنی و اونا جواب می دن همه کیسا آپ دیت می شن تو سیس یا فقط کیس اصلی؟
ممنون

با ایمیل فقط کیس اصلی اپدیت میشه واسه ما که اینطور بود البته به این نوع اپدیت ها نمیشه دلخوش کرد

ما هر دو آپدیت شدیم
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: miladfr12 ، maryam_a ، azifa ، pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، مهدی 2014 ، قصه گو
(2014-04-15 ساعت 13:28)tenese نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:06)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:04)مهدی 2014 نوشته:  سلام بچه ها
یه سوال
وقتی به سفارت ایمیل می زنی و اونا جواب می دن همه کیسا آپ دیت می شن تو سیس یا فقط کیس اصلی؟
ممنون

با ایمیل فقط کیس اصلی اپدیت میشه واسه ما که اینطور بود البته به این نوع اپدیت ها نمیشه دلخوش کرد

ما هر دو آپدیت شدیم

تو سایت ابوظبی موقعی که کیس نامبر و وارد میکنی به صراحت میگه که تماس گرفتن با سفارت، اعم از تلفن، ایمیل یا هر طریق دیگه باعث تسریع در روند کارتون نمیشه! پس اینگونه آپدیت ها که در نتیجه تماس با سفارته، هیچ خاصیتی نداره! آپدیت های دیگه مهم هستند.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali ، tenese ، nedaba ، قصه گو
سلام
ظاهرا امسال خانم سارا گرو جوابی به پرسشها نمیده اما در تاپیک کلیرنس 2013 اینها رو دیدم شاید مفید باشه
اینهم صفحشhttp://www.mohajersara.com/thread-5637-page-291.html

نقل پرسش و پاسخ:

Shahab hastam 28 saleh va dar Green card lottery 2011 ghabol shodam va mahe April 25th , interview dashtam dar London va police officer Administrative rocessing ke yek bargeye abi rang hast dadan va chone man daneshjoo boodam bad az koli soal kardan rajebe reshteye tahsiliye man , be man goftand ke ye ghesmatii az Projecet i ro ke dari kar mikoni vase ma befrest va kaghaze Abi rang ke maroof hast be “Administrative Processing” ro be man dadand . man file morede nazar ro vasashoon send kardam va onha ham received kardand. Az 25 April ta alan hich khabarii azashoon nashodeh va ba tavjoh be in ke tarikhe DV lottery 2012 ta akhare September 2012 hast, khastam soal konid az ishoon ke ghaziye chiye va chi kar bayad kard ?
ba tashakor e faravan
shahab

پاسخ:
شهاب، من پیش از این پرسش تو را پاسخ دادم، اما باز هم اینجا پاسخ می دهم برای کسانی که ممکن است همین پرسش را داشته باشند. خوش به حال تو که شماره ات در قرعه کشی گرین کارت امسال برنده شد. شرکت کنندگان در برنامه قرعه کشی گرین کارت، مانند هر گروه ویزایی دیگر، باید مراحل ویزا را طی کنند و از آن جمله ادمینستریتیو پراسس(مرحله پردازش) است. برگه آبی که به آن اشاره کردید، چیز ترسناکی نیست! این صرفا به معنی نیاز به صبر و بردباری است. اما موضوعی که شما به آن اشاره می کنید نمونه بسیار خوبی است از اینکه چرا ما همیشه ایرانیان را ترغیب می کنیم برای ویزا از طریق دبی، ابوظبی، ایروان یا آنکارا (و اگر ویزای شنگن دارند از طریق فرانکفورت) اقدام کنند. در مورد پرونده شما، از آنجا که در انگلستان زندگی می کردید لندن نزدیک ترین سفارت بوده است. اما معمولا، کارکنان ما در سفارتها و کنسولگریهای پردازش کننده درخواستهای ویزای ایرانیان بیشتر با سابقه ایرانیان و نیازهای مربوط به مرحله پردازش آنها آشنا هستند. پستهای مذکور همچنین آمادگی بهتری برای پردازش پرونده ایرانیان دارند و تارنماهایی به روز تر برای تعقیب پرونده های متقاضیان دارند. با بهترین آرزوها امیدوارم مشکل شما به زودی حل شود.

با سلام وتشکر از … …. آمریکا خواهشمند است در صورت امکان سوال بنده را با خانم ساراگرو مطرح فرمائید.
بنده در تاریخ 4 ماه ژوئن وقت مصاحبه در سفارت آمریکا(آنکارا) داشتم که خوشبختانه بعد از مصاحبه افسر کنسولگری ضمن عرض تبریک برگ آبی را به بنده تحویل داده و اظهار داشت که پرونده من کامل است و هیچ کم و کسری ندارد و حداکثر تا 2 ماه بعد از طی مراحل امنیتی شماره پرونده من در سایت نمایان خواهد شد و من جهت دریافت ویزا باید به سفارت آمریکا در آنکارا مراجعه نمایم لازم بذکر است که پرونده من از نوع مهاجرتی میباشد که با توجه به زندگی کردن همسر و دختر بنده در آمریکا اقدام جهت مهاجرت من را همسرم از طریق وکیل انجام داده است و سوال من اینست که با توجه به گذشت 43 روز از تاریخ مصاحبه من و اظهار افسر مصاحبه گر مبنی بر زمان حداکثر 2 ماهه جهت طی مراحل امنیتی آیا امکان اینکه در 17 روز آینده شماره پرونده من در سایت نمایان شود وجود دارد یا نه ؟ پیشاپیش از زحمات کارکنان بخش …. ... آمریکا کمال تشکر و قدردانی را دارم.
با احترام بابک

پاسخ:
بابک عزیز،
شرایطی که در آن هستید به نظر کاملا عادی است و من چیزی که نگران کننده باشد در آن نمی بینم. لزوم گذراندن مراحل بیشتر بررسی و پردازش اداری برای ایرانیان متقاضی ویزا، چه مهاجرتی و چه غیر مهاجرتی، بسیار طبیعی است. در چنین شرایطی معمولا، همانطور که گفتید، یک برگه آبی رنگ به متقاضی داده می شود(گاه چاپگر ما فاقد برگه آبی است و این برگه زرد یا سفید خواهد بود و نگران نباشید! محتوای برگه مهم است.). هر روز که من متقاضیان ویزا را مصاحبه می کنم، متقاضیان می گویند "من شنیدم می شه ویزا را در همان روز گرفت"، "اما پرواز من فردا شبه و باید ویزام رو تا اون موقع بگیرم"، نمی شه ویزای من رو فقط زودتر بدین" یا "خواهش می کنم ویزای من رو امروز بدین" اما متاسفانه پاسخ منفی است. مواردی که احتیاج به پردازش بیشتر اداری دارند معمولا به ۶ تا ۸ هفته وقت بیشتر نیاز دارند. ما معمولا به متقاضیان می گوییم بعد از چند هفته تارنما را چک کنند، اما این به این معنی نیست که پرونده آنها فورا آماده خواهد بود. این به این معنی است که ما از تارنمای آنلاین خود به عنوان وسیله ارتباط استفاده می کنیم. اگر ما پرسشهای بیشتری داشته باشیم و یا به مدارک بیشتری از سوی شما نیاز باشد، آنها را از طریق تارنما درخواست خواهیم کرد و به همین دلیل مهم است که شما مرتبا از این تارنما بازدید کنید. لطفا صبور باشید و باور کنید ما در تلاشیم پرونده شما به نتیجه برسد.

و اینهم توضیحاتی از ایشون در مورد قرعه کشی لاتاری گرین کارت

با سلام
میخواستم بدونم تاریخ دقیق شروع ثبت نام برای ویزای تنوع فرهنگی کی هست؟
ضمنا تاریخ پایان مهلت ثبت نام و سایر مسائل مربوطه رو میخواستم بدونم.
ممنون

پاسخ:
از آنجا که پرسشهای زیادی در مورد قرعه کشی گرین کارت هست، بیایید در مورد قرعه کشی گرین کارت صحبت کنیم. زمان ثبت نام برای قرعه کشی گرین کارت سال ۲٠١۴ از آغاز اکتبر ۲٠١۲ شروع می شود. متقاضیان قرعه کشی سال ۲٠١۳ می توانند با مراجعه به http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ و استفاده از شماره تاییدی (Confirmation Number) خود نتیجه پرونده خود را ببینند. ثبت نام برای قرعه کشی سال ۲٠١۳ از چهارم اکتبر سال ۲٠١١ تا پنجم نوامبر همان سال بود. متقاضیان قرعه کشی سال ۲٠١۳ باید شماره تاییدی خود را نگاه دارند چرا که متقاضیان بیشتری ممکن است در اول اکتبر سال ۲٠١۲ انتخاب شوند. همانطور که همه می دانند متقاضیان شرکت کننده در قرعه کشی باید برخی مختصات خاص را حتما دارا باشند، مهمترین آن این است که فرد تقاضا کننده برای یک خانواده باید دست کم مدرک پایان دبیرستان یا تعداد سالهای سابقه کار معادل آن مدرک را دارا باشد. مامور کنسولی باید اطمینان حاصل کند که افراد متقاضی سربار جامعه نخواهند شد. اگر متقاضیان پس انداز کافی خود را نداشته باشند، می توانند یک حامی مالی در آمریکا پیدا کنند تا آنها را از نظر مالی تامین کنند. برنامه قرعه کشی هر ساله در سی ام سپتامبر به پایان می رسد و هیچ گرین کارتی پس از این تاریخ تحت هیچ شرایطی صادر نخواهد شد، به همین دلیل است که لازم است متقاضیان کلیه مدارک خود را در اولین فرصت ارسال کنند. همچنین مهم است که موضوع ثبت نام کلیه افراد خانواده را در مدارک اولیه کاملا جدی بگیرید. به عنوان مثال اگر خانواده ای چهار فرزند دارد اما تنها سه تن از آنها را در فرمها ثبت نام کند، حتی اگر تصادفی باشد، زمان حضور در سفارت از ادامه روند منع خواهند شد. ما ماموران کنسولی نمی خواهیم چنین کنیم، اما این قانون است.
تشکر کنندگان: armin021 ، farshad varaste ، pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، USA2014 ، amin arefi ، amirrbco ، nedaba ، arashS ، sorooosh
دوستان اگه یه زوجی برای مثال ۲۰۱۴ لاتاری برده باشن و در ۲۰۱۵ هم ثبت‌نام کرده باشن و یهو بزنه و در ۲۰۱۵ هم لاتاری برنده بشن حکمشون چیه؟
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali
(2014-04-15 ساعت 10:59)lida55 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 08:30)farazz نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 06:36)sani1348 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 02:13)anahita 62 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 00:02)anahita 62 نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای منتظرم
من هم الان حدود 2 ماه از مصاحبه م گذشته و منتظر هستم
تازه متوجه شدم موقع ثبت نام در سیس شماره پاسپورت خودم و همسرم رو اشتباه زدم مثلا به جای حرف I عدد 1 زدم ولی مال پسرم و درست زدم .
حالا باید چی کار کنم ایا باید به سفارت ایمیل بزنم؟ ایا ممکنه این اشتباه پروسه کلیرنس رو طولانی تر بکنه؟
ممنون میشم از راهنمایی تون .

من خیلی نگرانم کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟

اپدیت:
خودم و همسرم: 12feb----19feb----5mar
پسرم:11feb----20mar

(2014-04-15 ساعت 00:02)anahita 62 نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای منتظرم
من هم الان حدود 2 ماه از مصاحبه م گذشته و منتظر هستم
تازه متوجه شدم موقع ثبت نام در سیس شماره پاسپورت خودم و همسرم رو اشتباه زدم مثلا به جای حرف I عدد 1 زدم ولی مال پسرم و درست زدم .
حالا باید چی کار کنم ایا باید به سفارت ایمیل بزنم؟ ایا ممکنه این اشتباه پروسه کلیرنس رو طولانی تر بکنه؟
ممنون میشم از راهنمایی تون .

من خیلی نگرانم کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟

اپدیت:
خودم و همسرم: 12feb----19feb----5mar
پسرم:11feb----20mar
سلام دوست عزيز
ببخشيد منظورتون از ثبت نام در سيس چيه ؟ وچه زمان ثبت نام كردين ؟ مگه سيس خودش نميشناسه شما رو ؟ در كدام قسمت ثبت نام كردين و شماره پاسپورت رو وارد كردين ؟
اگه منظورت يو اس ويزاست كه هيچ مشكلي نيست توو خود سايت آدرس ايميل هست موارد رو بهشون اطلاع بده برات درست مي كنن. من هم همين مشكل رو داشتم دو روزه حل شد. يو اس ويزا تا زماني كه هنوز ويزا ايشو نشده قابل تغييره

دوست عزیز شما برای انکارا باید در CSC که مخصوص دریافت پاسهاتون از پست ترکیه هست ثبت نام میکردین و اونجا هست که شماره پاس می خواد و تا جایی که میدونم قابل اصلاحه
دیگری همون Ceas هست که شما با زدن شماره کیستون اپدیتها تون رو میبینید و اطلاعاتی از جانب شما وارد اون سایت نمیشه . سفارت این کار رو میکنه . حالا شما کجا اطلاعات شماره پاس رو اشتباه زدین ؟ بگین تا دوستان یا مدیران به کمکتون بیان.

آقا دست گفت درد نكنه خدايي از صبح حالم بد شده بو .
تشکر کنندگان: soli asali ، lida55
(2014-04-15 ساعت 14:11)azifa نوشته:  دوستان اگه یه زوجی برای مثال ۲۰۱۴ لاتاری برده باشن و در ۲۰۱۵ هم ثبت‌نام کرده باشن و یهو بزنه و در ۲۰۱۵ هم لاتاری برنده بشن حکمشون چیه؟

حكمشون خوش شانسيه محضه Big GrinBig GrinBig Grin اين دوستان كلا تو سرنوشتشون مهاجرت به يو اس حك شده.
يه جا تو مهاجرسرا ميخوندم كه يكي از بچه هاي سال هاي پيش اين اتفاق براش افتاده بود.
اگه خدايي نكرده،زبونم لال ٢٠١٤ به نتيجه اي نرسيدن ،بهترين كار اينه كه فرم هاي ٢٠١٥ رو بفرستن و روز از نو ...
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام بر همه دوستان خوبم

امیدوارم که همگی خوب باشید و انتظار کلیر شدن احیانا صدمه ای به زندگی ارزشمند شما عزیزان نزده باشه.

بی شک انتظار سخته اما اگر خوش بین باشید و صبور خواهید دید که وقتی ویزا در پاسپورت شما الصاق میشه چه لذتی خواهید برد و تمام این دوران را به خوشی یاد میکنید.
امیدوارم بزودی خبرهای خوش به شما برسد و آینده ای مملو از موفقیت فرا رویتان باشد...درود بر همه شما
فرا گیری زبان را در همین ایام انتظار فراموش نکنید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام به همه ی دوستان
من 2 ماه پیش سفارت بودم و تمام روال خیلی عادی پیش رفت
من تو فرمهای خودم تمام جاهایی که کار کرده بودم رو نوشته بودم ولی روزی که مصاحبه میشدم از آخرین محل کارم بیرون اومده بودم ، و این موضوع رو به آفیسر نگفتم !
الان یکم نگران شدم ، به نظرتون بگم که جابجا شده بودم یا نه؟
با تشکر و احترام از دوستان گل
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali
(2014-04-15 ساعت 14:34)janatirad نوشته:  سلام به همه ی دوستان
من 2 ماه پیش سفارت بودم و تمام روال خیلی عادی پیش رفت
من تو فرمهای خودم تمام جاهایی که کار کرده بودم رو نوشته بودم ولی روزی که مصاحبه میشدم از آخرین محل کارم بیرون اومده بودم ، و این موضوع رو به آفیسر نگفتم !
الان یکم نگران شدم ، به نظرتون بگم که جابجا شده بودم یا نه؟
با تشکر و احترام از دوستان گل

فکر نمیکنم نیازی به گفتن باشه. چون شما تا زمان مصاحبه اونجا شاغل بودید و تا همان زمان ملاک هستش. قرار هم بر این نیست از مصاحبه به اینور و هم مو به مو به اطلاعشون برسونیم. موفق باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: janatirad ، pari pariaaa ، soli asali ، خسته از وطن ، miladfr12 ، kage.omid
ممنون ،
ولی مساله اینجاست که وقتی رفته بودم مصاحبه تازه اومده بودم بیرون و این موضوع رو نگفتم
الان هم یکم نگرانم
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: soli asali
سلام به همه دوستان

من واسه دومین بار اپدیت شدم ومیخواستم بدونم فقط من هستم یا مثل 10 فوریه سفارت کلی یک سری رو اپدیت کردن

به امید روزهای افتابی در امریکا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، melina132 ، maryam_a ، مهدی 2014 ، soli asali ، nedaba ، mrpahlevani
(2014-04-15 ساعت 15:10)parvaz_parsi نوشته:  سلام به همه دوستان

من واسه دومین بار اپدیت شدم ومیخواستم بدونم فقط من هستم یا مثل 10 فوریه سفارت کلی یک سری رو اپدیت کردن

به امید روزهای افتابی در آمریکا
سلام دوست عزیز
اگه ممکنه اطلاعات بیشتری درباره میستون بدید. حالا یا تو امضا یا با گذاشتن پست. ممنون
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: masuodrh ، maryam_a ، مهدی 2014 ، soli asali
من واقعا نگرانم چون مساله اینجاست که وقتی رفته بودم مصاحبه تازه از شرکت قبلی اومده بودم بیرون و این موضوع رو نگفتم!
از دوستان مورد مشابهی بوده؟
کسی هست کمک کنه ؟
تشکر کنندگان:
از تاريخ ٢٠ مارچ متنفرم
اپديتم رو اون تاريخ خشك شده و تغيير نميكنه
انتظار خر است
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان