موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 13:28)tenese نوشته: (2014-04-15 ساعت 13:06)KIMIA2005 نوشته: (2014-04-15 ساعت 13:04)مهدی 2014 نوشته: سلام بچه ها
یه سوال
وقتی به سفارت ایمیل می زنی و اونا جواب می دن همه کیسا آپ دیت می شن تو سیس یا فقط کیس اصلی؟
ممنون
با ایمیل فقط کیس اصلی اپدیت میشه واسه ما که اینطور بود البته به این نوع اپدیت ها نمیشه دلخوش کرد
ما هر دو آپدیت شدیم
تو سایت ابوظبی موقعی که کیس نامبر و وارد میکنی به صراحت میگه که تماس گرفتن با سفارت، اعم از تلفن، ایمیل یا هر طریق دیگه باعث تسریع در روند کارتون نمیشه! پس اینگونه آپدیت ها که در نتیجه تماس با سفارته، هیچ خاصیتی نداره! آپدیت های دیگه مهم هستند.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه یه زوجی برای مثال ۲۰۱۴ لاتاری برده باشن و در ۲۰۱۵ هم ثبتنام کرده باشن و یهو بزنه و در ۲۰۱۵ هم لاتاری برنده بشن حکمشون چیه؟
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیتها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره
سفرنامه اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 14:11)azifa نوشته: دوستان اگه یه زوجی برای مثال ۲۰۱۴ لاتاری برده باشن و در ۲۰۱۵ هم ثبتنام کرده باشن و یهو بزنه و در ۲۰۱۵ هم لاتاری برنده بشن حکمشون چیه؟
حكمشون خوش شانسيه محضه ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
اين دوستان كلا تو سرنوشتشون مهاجرت به يو اس حك شده.
يه جا تو مهاجرسرا ميخوندم كه يكي از بچه هاي سال هاي پيش اين اتفاق براش افتاده بود.
اگه خدايي نكرده،زبونم لال ٢٠١٤ به نتيجه اي نرسيدن ،بهترين كار اينه كه فرم هاي ٢٠١٥ رو بفرستن و روز از نو ...
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان خوبم
امیدوارم که همگی خوب باشید و انتظار کلیر شدن احیانا صدمه ای به زندگی ارزشمند شما عزیزان نزده باشه.
بی شک انتظار سخته اما اگر خوش بین باشید و صبور خواهید دید که وقتی ویزا در پاسپورت شما الصاق میشه چه لذتی خواهید برد و تمام این دوران را به خوشی یاد میکنید.
امیدوارم بزودی خبرهای خوش به شما برسد و آینده ای مملو از موفقیت فرا رویتان باشد...درود بر همه شما
فرا گیری زبان را در همین ایام انتظار فراموش نکنید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان
من 2 ماه پیش سفارت بودم و تمام روال خیلی عادی پیش رفت
من تو فرمهای خودم تمام جاهایی که کار کرده بودم رو نوشته بودم ولی روزی که مصاحبه میشدم از آخرین محل کارم بیرون اومده بودم ، و این موضوع رو به آفیسر نگفتم !
الان یکم نگران شدم ، به نظرتون بگم که جابجا شده بودم یا نه؟
با تشکر و احترام از دوستان گل
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 14:34)janatirad نوشته: سلام به همه ی دوستان
من 2 ماه پیش سفارت بودم و تمام روال خیلی عادی پیش رفت
من تو فرمهای خودم تمام جاهایی که کار کرده بودم رو نوشته بودم ولی روزی که مصاحبه میشدم از آخرین محل کارم بیرون اومده بودم ، و این موضوع رو به آفیسر نگفتم !
الان یکم نگران شدم ، به نظرتون بگم که جابجا شده بودم یا نه؟
با تشکر و احترام از دوستان گل
فکر نمیکنم نیازی به گفتن باشه. چون شما تا زمان مصاحبه اونجا شاغل بودید و تا همان زمان ملاک هستش. قرار هم بر این نیست از مصاحبه به اینور و هم مو به مو به اطلاعشون برسونیم. موفق باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون ،
ولی مساله اینجاست که وقتی رفته بودم مصاحبه تازه اومده بودم بیرون و این موضوع رو نگفتم
الان هم یکم نگرانم
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من واسه دومین بار اپدیت شدم ومیخواستم بدونم فقط من هستم یا مثل 10 فوریه سفارت کلی یک سری رو اپدیت کردن
به امید روزهای افتابی در امریکا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من واقعا نگرانم چون مساله اینجاست که وقتی رفته بودم مصاحبه تازه از شرکت قبلی اومده بودم بیرون و این موضوع رو نگفتم!
از دوستان مورد مشابهی بوده؟
کسی هست کمک کنه ؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
از تاريخ ٢٠ مارچ متنفرم
اپديتم رو اون تاريخ خشك شده و تغيير نميكنه
انتظار خر است
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2