کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-15 ساعت 18:30)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 18:25)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 18:23)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 18:19)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 18:13)freddyflientstone نوشته:  ما هم اخرین اپدیتمون 5 مارچ بوده و بعد از اون هییییچ...اما من اصلا نا امید نیستم. خیلی خیلی جدی دارم در مورد کار و فعالیت در آمریکا تحقیق می کنم، اسم شرکتهای مرتبط را جستجو می کنم، رزومه اماده می کنم، سه تا ایالت رو برای موقعیت های شغلی بررسی می کنم و گزینه ها مختلف را روی میز میذارمBig Grin
اما جدای از تمام این کارها، بدون درد و خونریزی دارم به احتمال ویزا نگرفتن هم فکر می کنم، و برنامه ریزی می کنم که اگر ویزا نشدیم، همینجا هم یک شروع تازه داشته باشم، برنامه ریزی و فکر هایی هم برای این مورد دارم.
میخوام بگم که با ویزا یا بدون ویزا، یک خونه تکونی حسابی در کار و زندگیم خواهم داد. آینده پیش روی منه، مهم نیست که گذشته چطور بوده و نمیخوام بذارم این امید و انرژی که الان دارم، به هدر بره .
شما برنده ۲۰۱۴ هستید یا ۲۰۱۲؟
2014 هستیم دیگه!

آخه کیس نامبرتون با ۲۰۱۲ شروع میشه!! پس فکر کنم اشتباه نوشتید! Big GrinBig Grin

هی وای ی ی من ن ن ن...مرسی که گفتین...الان درستش می کنم، حالا چیکار کنم؟Big Grin نکنه بخاطر همین اشتباه کلیر نشمBig Grin کاش به آفیسر گفته بودمTongue کاش یه نامه به سفارت بزنمSmile نظرتون چیه پاشم برم در سفارت؟Big Grin
(( فقط واسه اینکه کمی بخندیم، منظوری ندارم))

ما هم برنامه هايي براي اينده داريم ولي نميدونم چرا ديگه دارم كلافه ميشم و چه خوبه كه شما از الان داري در مورد امريكا تحقيق ميكني و بهتره ما هم جدي تر شروع كنيم و نزاريم واسه دقيقه ٩٠
موفق و پايدار باشيد
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-04-15 ساعت 18:13)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 16:06)aseman abi نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 15:59)farazz نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 15:57)shirin_n نوشته:  از تاريخ ٢٠ مارچ متنفرم
اپديتم رو اون تاريخ خشك شده و تغيير نميكنه
انتظار خر است

دقيقا" مثه من ديگه حالم از 20 مارچ بهم مي خوره

بازم خوش بحالتون
انكارا كه پس از 6 ماه مارو لايق يه اپديتم ندونست...ديگه بى خيال كلير شديم ...چسبيديم به اين سيس...صبور بودنم حدى داره
ما هم اخرین اپدیتمون 5 مارچ بوده و بعد از اون هییییچ...اما من اصلا نا امید نیستم. خیلی خیلی جدی دارم در مورد کار و فعالیت در آمریکا تحقیق می کنم، اسم شرکتهای مرتبط را جستجو می کنم، رزومه اماده می کنم، سه تا ایالت رو برای موقعیت های شغلی بررسی می کنم و گزینه ها مختلف را روی میز میذارمBig Grin
اما جدای از تمام این کارها، بدون درد و خونریزی دارم به احتمال ویزا نگرفتن هم فکر می کنم، و برنامه ریزی می کنم که اگر ویزا نشدیم، همینجا هم یک شروع تازه داشته باشم، برنامه ریزی و فکر هایی هم برای این مورد دارم.
میخوام بگم که با ویزا یا بدون ویزا، یک خونه تکونی حسابی در کار و زندگیم خواهم داد. آینده پیش روی منه، مهم نیست که گذشته چطور بوده و نمیخوام بذارم این امید و انرژی که الان دارم، به هدر بره .

سلام دوستان من هم با شما موافقم دارم زبان کار می‌کنم ، خوبیش اینه که انگلیسی درهرحال تو زندگی بدرد می‌خوره. چه آمریکا ( انشاالله) و چه در ایران Wink
یه کمکی‌ احتیاج داشتم من الان یادم افتاد روز مصاحبه وقتی‌ آفیسر پرسید رشته تحصیلیت چیه گفتم Business administration در حالی‌ که رشتم Business management هست هر چی‌ فکر می‌کنم نمیدونم چرا اشتباه کردم، الان چی‌ کار کنم ؟ ریجکتم نکنن یه وقت؟ Sad
خوشحالم.
تشکر کنندگان: miladfr12
(2014-04-15 ساعت 20:07)farshadm999 نوشته:  یه کمکی‌ احتیاج داشتم من الان یادم افتاد روز مصاحبه وقتی‌ آفیسر پرسید رشته تحصیلیت چیه گفتم Business administration در حالی‌ که رشتم Business management هست هر چی‌ فکر می‌کنم نمیدونم چرا اشتباه کردم، الان چی‌ کار کنم ؟ ریجکتم نکنن یه وقت؟ Sad

بخاطر این رشته کسی رو ریجکت نمی کنن الان تامی تونید فقط زبان بخونید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: farshadm999 ، alitab ، soli asali ، miladfr12 ، pari pariaaa ، farshad varaste
(2014-04-15 ساعت 20:30)shadi79 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 20:07)farshadm999 نوشته:  یه کمکی‌ احتیاج داشتم من الان یادم افتاد روز مصاحبه وقتی‌ آفیسر پرسید رشته تحصیلیت چیه گفتم Business administration در حالی‌ که رشتم Business management هست هر چی‌ فکر می‌کنم نمیدونم چرا اشتباه کردم، الان چی‌ کار کنم ؟ ریجکتم نکنن یه وقت؟ Sad

بخاطر این رشته کسی رو ریجکت نمی کنن الان تامی تونید فقط زبان بخونید

نه منظورم نوع رشته نیست اینکه رشته رو اشتباهی‌ گفتم منظورمه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: miladfr12
(2014-04-15 ساعت 15:13)melina132 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 15:10)parvaz_parsi نوشته:  سلام به همه دوستان

من واسه دومین بار اپدیت شدم ومیخواستم بدونم فقط من هستم یا مثل 10 فوریه سفارت کلی یک سری رو اپدیت کردن

به امید روزهای افتابی در آمریکا
سلام دوست عزیز
اگه ممکنه اطلاعات بیشتری درباره میستون بدید. حالا یا تو امضا یا با گذاشتن پست. ممنون
موفق باشید

کیس نامبر:14xx
تاریخ مصاحبه :15 دسامبر 2013
دلیل اف بی ای چک: سربازی ( سپاه)
تعدادافراد کیس: فقط خودم
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12
Exclamation 
با سلام خدمت دوستان عزیز
به محض اطلاع از کلیر شدن کیسمون ایمیلی به سفارت زدم و در خصوص تمدید مدیکال سوال کردم در پاسخ صرفا اعلام کردند ویزای شما جهت صدور آمادست و فلان روز و فلان ساعت مراجعه نمایید .
نتیجه اینکه بعد از ۶ ماه هم در مورد سفارت ابوظبی نیازی به تمدید مدیکال نخواهد بود .
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
(2014-04-14 ساعت 23:08)مامان خانم نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 23:04)2014winner نوشته:  بچه ها من دیروز تولدم بود فکر میکنین این هفته کادوی تولدم کلیرم کنن !!!! :d
سلام
فروردینی عزیز امیدوارم کادو تولدت را از سفارت بگیری که بهترین کادو دنیاست از ته قلبم ارزو می کنم این هفته فقط هفته شانس خودت باشد به امید کلیر شدندت
از طرف تمام فروردینی ها
فروردینی های مهاجرسرا رو عشقهWink
بچه ها تا حالا کسی بوده بدون آپدیت سیس کلیر شده باشه ؟
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، miladfr12 ، pari pariaaa ، قصه گو ، sorooosh ، مهدی 2014 ، NIKKI ، Narvan ، aaraam
دوستان صفحات مرربوط به کلیرنس بقیه سفارت ها ا چجوری می شه پیدا کرد مثلا برای مالزی یا افعانستان و یا سایر کشورهایی که کلیرنس را تجربه می کنن کجا کیس نامبرشونو می بینن اگه چند نمونه دارید بزارید مرسی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali
دوستان سلام ،من امروز مصاحبه داشتم آفیسر
تبریک گفت و پاس و نگاه داشت
الان کیس چک کردم زده ادمین پرو
کسی‌ می‌تونه راهنمای
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
(2014-04-15 ساعت 23:50)mehdir نوشته:  دوستان سلام ،من امروز مصاحبه داشتم آفیسر
کسی‌ می‌تونه راهنمای

سلام دوست عزیز، ممکنه اشتباهی رخ داده باشه، روزی که گفتن برای گرفتن ویزا مراجعه کنید اگر مشکلی باشه همونجا بهتون اعلام میکنن، اگر نه میتونید ایمیل بزنید و ازشون سوال کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-04-15 ساعت 14:20)sani1348 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 10:59)lida55 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 08:30)farazz نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 06:36)sani1348 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 02:13)anahita 62 نوشته:  من خیلی نگرانم کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟

اپدیت:
خودم و همسرم: 12feb----19feb----5mar
پسرم:11feb----20mar

من خیلی نگرانم کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟

اپدیت:
خودم و همسرم: 12feb----19feb----5mar
پسرم:11feb----20mar
سلام دوست عزيز
ببخشيد منظورتون از ثبت نام در سيس چيه ؟ وچه زمان ثبت نام كردين ؟ مگه سيس خودش نميشناسه شما رو ؟ در كدام قسمت ثبت نام كردين و شماره پاسپورت رو وارد كردين ؟
اگه منظورت يو اس ويزاست كه هيچ مشكلي نيست توو خود سايت آدرس ايميل هست موارد رو بهشون اطلاع بده برات درست مي كنن. من هم همين مشكل رو داشتم دو روزه حل شد. يو اس ويزا تا زماني كه هنوز ويزا ايشو نشده قابل تغييره

دوست عزیز شما برای انکارا باید در CSC که مخصوص دریافت پاسهاتون از پست ترکیه هست ثبت نام میکردین و اونجا هست که شماره پاس می خواد و تا جایی که میدونم قابل اصلاحه
دیگری همون Ceas هست که شما با زدن شماره کیستون اپدیتها تون رو میبینید و اطلاعاتی از جانب شما وارد اون سایت نمیشه . سفارت این کار رو میکنه . حالا شما کجا اطلاعات شماره پاس رو اشتباه زدین ؟ بگین تا دوستان یا مدیران به کمکتون بیان.

آقا دست گفت درد نكنه خدايي از صبح حالم بد شده بو .
مرسی از پاسخهاتون منظورم سایت us visa info هستش

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12
سوالی که پیش میاد !؟
مگر تمامی سفارتهای ایالات متحده از یک قانون ثابت و معین برای بررسی کیسها استفاده نمیکنن؟؟
چرا مدت اعتبار مدیکال در سفارتها متفاوت هست !؟ یکی منو توجیه کنه بی زحمت Cool
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: قصه گو ، مهدی 2014 ، miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-04-15 ساعت 23:50)mehdir نوشته:  دوستان سلام ،من امروز مصاحبه داشتم آفیسر
کسی‌ می‌تونه راهنمای

سلام دوست عزیز، مبارک باشه، برای ما هم همین طور بود روز مصاحبه تا عصر ادمین پرو زده بود ولی از فرداش issued شد، نگران نباشید
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
سلام
خدا رو شکر بالاخره من دیروز از این تاریخ 10 فوریه خلاص شدم!!!Big Grin هر چند فقط خودم اپدیت شدم Rolleyes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان