موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-16 ساعت 13:20)milad 68 نوشته: (2014-04-16 ساعت 13:10)miladfr12 نوشته: (2014-04-16 ساعت 13:04)milad 68 نوشته: بچه ها یه حسی به من میگه که کلا دوستانی که کیلر شدن سفارت میخواد بهمون یه حالی بده و تو یه روز هممونو قبول کنه.. یعنی اون روز هست؟
انشالله به زودی من که یکماه هم نشدم ولی کم آوردم
میگفتم سال 93 خدا میخواهد ویزا یک ضرب عیدی بده بهم کلیرنس داد ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
مگه نمیگن اگه تا 30 september ویزا دادن که هیچی ولی اگه ندادن دیگه نمیدن؟دوستان باور کنید به خدا 30september نزدیکه هاااااااااااااا.....
خیلیم نزدیک نیست پنج ماه و نیم دیگه مونده هنوز
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال دارم و اون اینه که تا حالا سراغ دارید که سالهای گذشته از یه زوج به یکیشون ویزا داده باشن و به دیگری ویزا نداده باشن؟ لطفا اگر مطمئنید بگید.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ابوظبی آماده باشید که خبرهای خوشی در راه است
کیس 941 به زودی کلیر می شود که فکر میکنم از بچه های مهاجرسراست
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-16 ساعت 14:16)moghaddas.mona نوشته: بچه ها ما پاسپورتارو فرستادیم ابوظبی ولی ویزا نزدن گفتن مدیکالتون اکسپایر شده.می خوام بدونم که آخه 6 ماه و 6 روز گذشته ازش و اینکه ابوظبی که گیر نمی داد .پاسپورتا دست آژانس هست.کسی به این مورد بر خورده؟حتما اگه مدیکال بخوان باید رفت دبی؟در ضمن توی ایمیل 3 روز پیش اصلا اشاره به این موضوع نکردن و گفتن پاسپورتارو بیارید ویزا آمادست.
چیزی که می ترسیدیم داره اتفاق می افته! و اونم اکسپایر شدن مدیکال ابوظبی بعد از 6 ماهه! دقیفا مث ایروان و آنکارا ![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
حالا ببینیم پری پری عزیز چی کار می کنه, اونا فک کنم خودشون تشریف می برند.
در هر صورت شماها پیش قراولان گرفتن ویزای بعد از 6 ماه هستین و متاسفانه کسی هنوز تجربه قبلی نداره واسه 2014 ها.
یه ایمیل به سفارت بزنید و قضیه رو کاملا شرح بدین بهشون و بگو که پارسال هم 1 ساله بوده و ازین حرفآ... اگه تونستی چیزی هم از سایتشون پیدا کنی اونم ریفر بده. ببین چی می گن ![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
موفق باشی ...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-16 ساعت 14:23)byazdani نوشته: سلام دوستان
یه سوال دارم و اون اینه که تا حالا سراغ دارید که سالهای گذشته از یه زوج به یکیشون ویزا داده باشن و به دیگری ویزا نداده باشن؟ لطفا اگر مطمئنید بگید.
بله! کلیر ستاره دار
الانم از طریق ویزای خانوادگی اقدام کردند. همشون جا مانده های 2013 اند.
حالا آقا سعید یا بچه های قدیمی تر با دیتیل می تونن بگن...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه. اميدوارم هر چه زودتر از وضعيت clearance در بياين و به هدف تون برسين.
قبل از طرح سوالاتم، از مدير تاپيك و همه دوستان تقاضا دارم در صورتيكه تشحيص دادن سوالم رو در جاي مناسب مطرح نكردم، به بزرگي خودشون منو ببخشن. به محض اينكه جوابم رو بگيرم، پستم رو پاك مي كنم. دليل اينكه اينجا سوالم رو ميپرسم اينه كه ميخواستم حتما از يكي از دوستان 2014 ي كه اخيرا مصاحبه رفتن، جواب بگيرم:
1- براي نامه تمكن مالي، چقدر بايد توي حسابم باشه براي كيس دو نفره؟
2- آيا سند خونه و ماشين رو قبول مي كنن براي تمكن مالي و لازمه اين مدارك رو ترجمه كنم يا خير؟ (سفارت ما ارمنستانه).
3- براي ارائهي آدرس در زمان مصاحبه، بايد حتما يه آدرس دقيق داشته باشيم يا اينكه بازم فرصت هست در زمان ورود يا بعدا با مكاتبه با KCC آدرس رو بهشون اعلام كنيم؟ چون من هنوز تصميم نگرفتم از كدوم ايالت وارد آمريكا باشيم؟
4- ميشه يكي لطف كنه و هزينهي آزمايشات و ويزيت دكتر توي سفارت ارمنستان رو، به ازاي هر نفر برام بنويسه؟ و اينكه آيا لازم هست واكسن آنفلوآنزا رو بزنيم يا نه؟
پيشاپيش از بابت راهنمائي هاتون، ازتون ممنونم.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
در راستای این اکسپایر شدن مدیکال من یه چیزی بگم اصلا برام مهم نیست پستم باقی بمونه من آنچه شرط بلاغ است میگویم.
دوستان عزیز شما که پاسپورتون رو میدید دست آژانس جدا از اینکه با همون پاسپورت میشه تو کشورهای متفرقه شرکت ثبت کرد و کلاه یه مشت آدم رو برداشت و شما بعد جاش برید پیش میز قاضی (اتفاقی که تو مالزی سره ایرانیها زیاد اومده) اینا همش به کنار اصلا ملیکا ، اصغر ، غلام ،... همه فرشته خدا اینارو نازل کرده پیغام آور ویزا از طرف خداوند هستن.
فرض کنید پاسپورت شما تو پست گم شد. فرشتهها داشتن میرفتن سفارت پاسپورت شمارو گم کردن. و به هر دلیل دیگه ای پاسپورتتون گم شد. آژانس و اون فرشته زنگ میزنه و چیزی غیر از معذرت خواهی براتون نداره این مطلب اول.
حالا ویزا شما معطل پاسپورت مونده شما میخواید پاسپورت جدید بگیرید، پاسپورت مفقودی عین تجدید پاسپورت نیست که ۲ روزه بدن ( برای ایرانیهای داخل کشور ) و تا گزارش پلیس بیرید و.... حداقل ۵-۶ ماه طول میکشه و نتیجه چی میشه؟ سر نوشتتون بخاطر ۲۰۰ هزار تومن پول بیشتر عوض میشه بعد میاید یا به زمین و زمون و از بد شانسی و بخت بد خودتون میگید یا یه کم آروم تر تشریف دارید و میگید حتما قسمت نبوده!! ولی هم قسمت بوده و هم خوششانس فقط یه کم بیشتر فکر نکردید و احتمالات دیگه رو در نظر نگرفتید.
اگه احساس میکنید پاسپورت گم شدن خیلی سخته و احتمالش کمه، یادتون میندازم که احتمال برنده شدن شما در لاتاری از گم شدن پاسپورت خیلی کمتر بوده و شما برنده شدید.
باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی من گفتم اگه پاسپورتتون گم بشه ، به دست طرف نرسه ویزا آمریکا پر!!! ۱۷۰ روز انتظار پر! و از اونجایی که ویزا بهتون دادن نرفتید آمریکا هم پر!
حالا دیگه خودتون میدونید من این مطلب رو برای بار ۴ام هست که مینیویسم ولی میدونم یه روزی سر یک نفر میاد.
سربلند باشید.
بد و بیراه گفتن به من هم آزاد هست.
خوشحالم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-16 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-16 ساعت 14:53 توسط alimomen.)
والا ما هم داد زدیم که اعتبارش 6 ماهه-بند مربوط بهش از توی سایت سفارت رو لینک کردیم-باز دوستان گفتن مرغ یک پا داره حتما سفارت اشتباه نوشته-چی بگیم -
دوستان خواهشا پاسپورتاتون رو به این آژانسها ندید خیلی ها دنبال پاسپورت دارای ویزای آمریکا هستند برای قاچاق انسان و هزارویک کار غیرقانونی دیگه-آخه شما چجور به اهمیت این موضوع واقف نیستید خداییش پولی هم که بابتش میدید کم نیست پاسپورتی حدود 300 تا 400 هزار تومن کم نیست اگرم بیشتر میشه هزینه سفرتتون شماها این همه هزینه کردید اینم روش
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-16 ساعت 14:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-16 ساعت 14:58 توسط alimomen.)
(2014-04-16 ساعت 14:55)farshadm999 نوشته: (2014-04-16 ساعت 14:50)alimomen نوشته: والا ما هم داد زدیم که اعتبارش 6 ماهه-بند مربوط بهش از توی سایت سفارت رو لینک کردیم-باز دوستان گفتن مرغ یک پا داره حتما سفارت اشتباه نوشته-چی بگیم -
دوستان خواهشا پاسپورتاتون رو به این آژانسها ندید خیلی ها دنبال پاسپورت دارای ویزای آمریکا هستند برای قاچاق انسان و هزارویک کار غیرقانونی دیگه-آخه شما چجور به اهمیت این موضوع واقف نیستید خداییش پولی هم که بابتش میدید کم نیست پاسپورتی حدود 300 تا 400 هزار تومن کم نیست اگرم بیشتر میشه هزینه سفرتتون شماها این همه هزینه کردید اینم روش
علی آقا مرغ ۱ پا داره ، آسمون قرمزه، ماست هم سیاهه!
اعتبار مدیکالم1 ساله
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستاي مهاجر،
خواستم فقط بگم حالا حالا ها واسه كلير شدن وقت هست يعني ٥ ماه و ٢ هفته ديگه كه ميكنه به عبارتي ١٦٧ روز ، يعني به عبارت ديگه ٤٠٠٨ ساعت ، به عبارت ديگه ٢٤٠٤٨٠ دقيقه يا ١٤٤٢٨٨٠٠ ثانيه،
خلاصه كه همه كلير ميشيم اصلا جاي ١ هزارم% نگراني نيست، من قول ميدم.++++++++++++++
:-)
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-16 ساعت 14:59)peymanpakd نوشته: سلام به همه دوستاي مهاجر،
خواستم فقط بگم حالا حالا ها واسه كلير شدن وقت هست يعني ٥ ماه و ٢ هفته ديگه كه ميكنه به عبارتي ١٦٧ روز ، يعني به عبارت ديگه ٤٠٠٨ ساعت ، به عبارت ديگه ٢٤٠٤٨٠ دقيقه يا ١٤٤٢٨٨٠٠ ثانيه،
خلاصه كه همه كلير ميشيم اصلا جاي ١ هزارم% نگراني نيست، من قول ميدم.++++++++++++++
:-)
ببین! یعنی انقدر دوست دارم ماچت کنم که نگو. خدا از دهنت بشنوه. اون دهن گرامیتو باید از سکه های ۲۴ عیار پر کرد...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.