کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
یکی بره این ایروانی ها رو از خواب بیدار کنه بدجوری دارن نقش اصحاب کهفو بازی می کنن. دیگه حالمون خراب شد...خراب.... دریغ از یه آپدیت..یه حرکت.... خدایا..........تکلیفمونو به خیر روشن کن....6 ماه بدون هیچ آپدیتی، خبری گذشت.....
سلام دوستان عزیز من یه سوال دارم ولی مسخرم نکنیدا اینکه می گید اپدیت شده یعنی چی ؟ یعنی چه تغییری می کنه؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، miladfr12 ، soli asali
سلام به دوستان عزیز
از کلیه با تجربه ها و پیشکسوتان سایت یک سوال داشتم به نظرتون اگر فرض بگیریم که روند کلیر شدن همانند سالهای گذشته باشد. افرادی مثل من که هم خودم و هم همسرم شغل دولتی داریم (اما نه در جایی حساس) چند درصد احتمال کلیر شدن داریم ؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 09:20)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان عزیز من یه سوال دارم ولی مسخرم نکنیدا اینکه می گید اپدیت شده یعنی چی ؟ یعنی چه تغییری می کنه؟

یعنی اینکه تاریخ آپدیتتون ( Status Updated Date) در سایت ceac عوض شه
این اتفاق معمولاً زمانی می افته که یه تغییراتی در روند پروندتون رخ بده. معمولاً قبل اومدن اسم تو سایت هم شماره ها آپدیت می شن.
البته اگه ایمیل هم بزنید به سفارت بازم آپدیت می شید
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 09:31)Ramin geologist نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 09:20)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان عزیز من یه سوال دارم ولی مسخرم نکنیدا اینکه می گید اپدیت شده یعنی چی ؟ یعنی چه تغییری می کنه؟

یعنی اینکه تاریخ آپدیتتون ( Status Updated Date) در سایت ceac عوض شه
این اتفاق معمولاً زمانی می افته که یه تغییراتی در روند پروندتون رخ بده. معمولاً قبل اومدن اسم تو سایت هم شماره ها آپدیت می شن.
البته اگه ایمیل هم بزنید به سفارت بازم آپدیت می شید

ولی افیسر زمان مصاحبه فقط ادرس سایت سفارت تو ابوظبی رو داد و گفت چک کنید ددر مورد سیس هیچی نگفت یعنی ما باید سیسو چک کنیم؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
یعنی ما باید سیسو چک کنیم؟

مطمئناً بایدی وجود نداره
در نهایت شما وقتی شماره پروندتون خورد تو سایتی که سفارت داده باید بری و ویزا رو تحویل بگیری
اما شنیدی می گن تو بیابون لنگه کفش غنیمته؟
سیس هم حکم همون لنگه کفشس Big Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: USA2014 ، miladfr12 ، pari pariaaa ، aaraam ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 08:04)lida55 نوشته:  سلام
خدا رو شکر بالاخره من دیروز از این تاریخ 10 فوریه خلاص شدم!!!Big Grin هر چند فقط خودم اپدیت شدم Rolleyes

تبريك ميگم و اميدوارم همين هفته كلير بشين
دعا كن ما و بقيه دوستان هم از اين 10 فوريه خلاص شن
اصلا 10 فوريه خر است Tongue

5 تا از 8 كيسي كه هفته پيش كلير شدن هم آخرين آپديتشون پيش از آوريل 10 فوريه بود. حالا هم نوبت شما شده و ايشالا اين روند همينجور ادامه داشته باشه با سرعت بالاتر.
اين يكي دو هفته اكتبريها تموم و بلافاصله نوامبريها شروع شه

اين هفته هم از كارنتيهاي سري اول ابوظبي 8 كيس ديگه اپدیت شدن كه آخرين آپديت 4 تاشون 10 فوريه و 4 تاشون 20 مارس هست
اميدوارم منتظرسرا همينجور مرتب وبا سرعت از بالا به پايين سبز بشه
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
سلام دوستان كسي اماري از تعداد ويزاهاي صادر شده براي ايران داره؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: miladfr12 ، میما ، soli asali
از اون 8 كيسي كه بالا گفتم دست كم 2 كيس
565 و
1714
همين هفته كليرن
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: masuodrh ، miladfr12 ، pari pariaaa ، morteza88 ، aaraam ، maryam_a ، artam2 ، soli asali
سلام به همه ی دوستان گل مهاجر سرایی
عزیزان توجه کنین لطفا :
دوستانی که تاره وارد این تاپیک میشن حق دارن به خدا !
وقتی یهو تعداد صفحات یه تاپیک سر به 450 و 600 و ... میرسه دیگه نمیشه به کسی گفت "لطفا تاپیک رو از ابتدا بخونید همه چی دستگیرت میشه" چون تا بیان تاپیک رو بخونن یا به امید خدا کلیر میشن Big Grin یا خدای نا کرده افقی Big Grin
اون وقته که سوالات تکراری هم شروع میکنه به زیاد شدن .
من خودم تمام صفحات این تاپیک رو خوندم (البته روح پدربزرگ مرحومم رو هم دیدم) واسه همین از دوستان خواهش میکنم بیایم یه موضوع (البته این فقط یه پیشنهاده) رو در نظر بگیرن ، "سعی کنیم تو تاپیکهای هماجرسرا مدام دست خالی نیایم"
مطلبی، تحقیقی، آماری، چندتا جواب با رفرنس مشخص، و.... با خودمون بیاریم تا توی پربار شدن تاپیک نقش پررنگتری داشته باشیم
سپاسگذار تمام دوستان
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
دوستان صفحات مرربوط به کلیرنس بقیه سفارت ها ا چجوری می شه پیدا کرد مثلا برای مالزی یا افعانستان و یا سایر کشورهایی که کلیرنس را تجربه می کنن کجا کیس نامبرشونو می بینن اگه چند نمونه دارید بزارید مرسی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-15 ساعت 18:13)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 16:06)aseman abi نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 15:59)farazz نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 15:57)shirin_n نوشته:  از تاريخ ٢٠ مارچ متنفرم
اپديتم رو اون تاريخ خشك شده و تغيير نميكنه
انتظار خر است

دقيقا" مثه من ديگه حالم از 20 مارچ بهم مي خوره

بازم خوش بحالتون
انكارا كه پس از 6 ماه مارو لايق يه اپديتم ندونست...ديگه بى خيال كلير شديم ...چسبيديم به اين سيس...صبور بودنم حدى داره
ما هم اخرین اپدیتمون 5 مارچ بوده و بعد از اون هییییچ...اما من اصلا نا امید نیستم. خیلی خیلی جدی دارم در مورد کار و فعالیت در آمریکا تحقیق می کنم، اسم شرکتهای مرتبط را جستجو می کنم، رزومه اماده می کنم، سه تا ایالت رو برای موقعیت های شغلی بررسی می کنم و گزینه ها مختلف را روی میز میذارمBig Grin
اما جدای از تمام این کارها، بدون درد و خونریزی دارم به احتمال ویزا نگرفتن هم فکر می کنم، و برنامه ریزی می کنم که اگر ویزا نشدیم، همینجا هم یک شروع تازه داشته باشم، برنامه ریزی و فکر هایی هم برای این مورد دارم.
میخوام بگم که با ویزا یا بدون ویزا، یک خونه تکونی حسابی در کار و زندگیم خواهم داد. آینده پیش روی منه، مهم نیست که گذشته چطور بوده و نمیخوام بذارم این امید و انرژی که الان دارم، به هدر بره .
درود بر تو که زندگی رو زندگی میکنی، موفق باشی
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
کلیر شدیم، خدا را شاکریم بابت تک تک لحظات
تشکر کنندگان: mahan1331 ، freddyflientstone ، miladfr12 ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 10:29)NIKKI نوشته:  از اون 8 كيسي كه بالا گفتم دست كم 2 كيس
565 و
1714
همين هفته كليرن

كيس ١٢٨ هم تو اين مدت چندبار آپديت شده اما عجيبه كه نفر اصلي در حالت Ready به سر ميبره!!
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، میما ، NIKKI ، miladfr12 ، soli asali
دوستانی که ابوظبی بودن کلیر شدن متنی که مینویسه تو صفحه سایت چی هست ؟ یا چی تو صفحه میاد اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
(2014-04-16 ساعت 10:40)kamranh نوشته:  دوستان صفحات مرربوط به کلیرنس بقیه سفارت ها ا چجوری می شه پیدا کرد مثلا برای مالزی یا افعانستان و یا سایر کشورهایی که کلیرنس را تجربه می کنن کجا کیس نامبرشونو می بینن اگه چند نمونه دارید بزارید مرسی

http://kabul.usembassy.gov/iv.html
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: kamranh ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان