کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-16 ساعت 11:48)mahan1331 نوشته:  دوستانی که ابوظبی بودن کلیر شدن متنی که مینویسه تو صفحه سایت چی هست ؟ یا چی تو صفحه میاد اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: houmanmir ، miladfr12 ، soli asali ، mahan1331
(2014-04-16 ساعت 12:00)alimomen نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 10:40)kamranh نوشته:  دوستان صفحات مرربوط به کلیرنس بقیه سفارت ها ا چجوری می شه پیدا کرد مثلا برای مالزی یا افعانستان و یا سایر کشورهایی که کلیرنس را تجربه می کنن کجا کیس نامبرشونو می بینن اگه چند نمونه دارید بزارید مرسی
http://kabul.usembassy.gov/iv.html
نه اینجوری مثل ایروان و آنکارا لیستی باشه ببینیم اونا هم همین طور هستش اینقدر طولش می دن تا آپدیت بشن
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali
سلام دوستان عزیز...به من بعد از مصاحبه تو انکارا برگه ی صورتی دادن...این به چه معناست؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 11:42)maryam_a نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 10:29)NIKKI نوشته:  از اون 8 كيسي كه بالا گفتم دست كم 2 كيس
565 و
1714
همين هفته كليرن

كيس ١٢٨ هم تو اين مدت چندبار آپديت شده اما عجيبه كه نفر اصلي در حالت Ready به سر ميبره!!

فكر كنم ايشون تو آوريل مصاحبه شده باشن
چون تا دوم آوريل Ready بودن
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: miladfr12 ، maryam_a ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 12:44)milad 68 نوشته:  سلام دوستان عزیز...به من بعد از مصاحبه تو انکارا برگه ی صورتی دادن...این به چه معناست؟
اگه تمام مدارکتون کامل بوده و آفیسر بهتون گفته 2 الی 4 ماه دیگه سایتو چک کن شما هم به جمع منتظرین کلیر خوش آمدین و لطفا اطلاعات امضاتونو کامل کنید و همچنین اطلاعاتتونو برای دوست خوبمون soli asali ارسال کنید که نام شما هم در منتظر سرا قرار گیرد . مرسی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: 5ina ، milad 68 ، alitab ، خسته از وطن ، miladfr12 ، artam2 ، Narvan ، soli asali
بچه ها یه حسی به من میگه که کلا دوستانی که کیلر شدن سفارت میخواد بهمون یه حالی بده و تو یه روز هممونو قبول کنه.. یعنی اون روز هست؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، usawin2014 ، maryam_a ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-16 ساعت 13:04)milad 68 نوشته:  بچه ها یه حسی به من میگه که کلا دوستانی که کیلر شدن سفارت میخواد بهمون یه حالی بده و تو یه روز هممونو قبول کنه.. یعنی اون روز هست؟

انشالله به زودی من که یکماه هم نشدم ولی کم آوردم
میگفتم سال 93 خدا میخواهد ویزا یک ضرب عیدی بده بهم کلیرنس داد Big Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، soli asali ، pari pari ، sal0811 ، mhsbhd ، pari pariaaa ، amohammadiazar
(2014-04-14 ساعت 02:40)bidhendi نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 09:44)forgiven نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 00:16)bidhendi نوشته:  سلام دوستان
. من ٢ روزه پیش مصاحبه داشتم توکشور لاتویا ,ترجمه مدارکمو گرفت گفت بهم خبر میدن,امروز ایمیل زدن بهم که:
This is office is currently processing your immigrant visa application, and we require additional information from you. Please prepare for submitting the following documents/information:
1. You full CV with:

· complete education history including addresses of schools and details about the programs, as well as subject of your final graduation thesis.

· complete employment history - current and past employment, including job descriptions, addresses, telephone numbers, names of supervisors;

· complete list of publications, if any.

2- List of references in Iran – professional and personal, with names, addresses, contact details

3- Transcript from the current university and updated reference about enrolment and expected graduation date

4- Information about your academic contacts in the United States where you plan to study after immigration, including information about the field of study/program, address, contact information, website address

5 - Bank certified account statements for the last six months for your accounts in Latvia
6 -please prepare for presenting to the consular officer your personal photos from your life events after you reached the age of 18 (for example, graduation events, at work, etc).
تاحالا کیسی مشابه داشتیم؟
بله-همسر بنده. بستگي به شغل داره انگار كه اگه تخصصي باشه يا مدارك تحصيلي بالا. فرم را كه پر كني و ارسال كني اونها يك ايميل مي زنند كه دريافت شد و چند وقت بعدش آپديت مي شيد و مي رويد تو پروسه كليرنس مثل ما. ما كه هنوز كلير نشديم و منتظزيم.

جالب اینجاست که گفتن .به محض اینکه این اطلاعتو آماده کردی با سفارت تماس بگیر یا ایمیل بزن باره مصاحبی دوم .

سلام به همگی,آرزوی موفقیت برای همتون
امروز برای دومین بار مصاحبه داشتم, اطلاعتی که قبلا تو این پست گفتمو براشون بردم, افیسر گفت ما برسی میکنیم مدارکتو بعد ازدو هفته دیگه بهت خبر میدیم, لازم نیست کاری انجام بدی, فقط پاستو بیار. فکر میکنید منظورش اینه که احتمالا کلیر میشم ؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-16 ساعت 13:10)miladfr12 نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 13:04)milad 68 نوشته:  بچه ها یه حسی به من میگه که کلا دوستانی که کیلر شدن سفارت میخواد بهمون یه حالی بده و تو یه روز هممونو قبول کنه.. یعنی اون روز هست؟

مگه نمیگن اگه تا 30 september ویزا دادن که هیچی ولی اگه ندادن دیگه نمیدن؟دوستان باور کنید به خدا 30september نزدیکه هاااااااااااااا.....
تشکر کنندگان: jojo_hami ، miladfr12 ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 12:44)NIKKI نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 11:42)maryam_a نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 10:29)NIKKI نوشته:  از اون 8 كيسي كه بالا گفتم دست كم 2 كيس
565 و
1714
همين هفته كليرن

كيس ١٢٨ هم تو اين مدت چندبار آپديت شده اما عجيبه كه نفر اصلي در حالت Ready به سر ميبره!!

فكر كنم ايشون تو آوريل مصاحبه شده باشن
چون تا دوم آوريل Ready بودن
باسلام
تحلیل شما در صورتی درست خواهد بود که کیس ها به علت ارسال ایمیلت آپدیت نشده باشند در غیر این صورت پیش بینی شما اشتباه خواهد بود
با تشکر
تشکر کنندگان: miladfr12 ، مهدی 2014 ، NIKKI ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 13:14)bidhendi نوشته:  سلام به همگی,آرزوی موفقیت برای همتون
امروز برای دومین بار مصاحبه داشتم, اطلاعتی که قبلا تو این پست گفتمو براشون بردم, افیسر گفت ما برسی میکنیم مدارکتو بعد ازدو هفته دیگه بهت خبر میدیم, لازم نیست کاری انجام بدی, فقط پاستو بیار. فکر میکنید منظورش اینه که احتمالا کلیر میشم ؟

به امید خدا حتما همین طور هست .
تشکر کنندگان: miladfr12 ، مهدی 2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، bidhendi
من تازه از سر کار اومدم خونه بازم میبینم ایروان هیچ خبریش نیست! موجهای مثبت درونیم هم دیگه به اتمام رسیده!Sad دلم میخواد به ایروان بگم: بیییییییییب!!SadBig Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-04-16 ساعت 13:20)milad 68 نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 13:10)miladfr12 نوشته:  

مگه نمیگن اگه تا 30 september ویزا دادن که هیچی ولی اگه ندادن دیگه نمیدن؟دوستان باور کنید به خدا 30september نزدیکه هاااااااااااااا.....
آقا جان این قدر فاز منفی و پر استرس نده....حالمون به اندازه کافی جالب نیست.........سرم داره گیج میره....ولمون کن بابا.... اومدی پست گذاشتی اینو بگی جانم؟!!Sad
تشکر کنندگان: maryam_a ، مهدی 2014 ، miladfr12 ، arashS ، kage.omid ، soli asali ، pari pariaaa
بچه ها ما پاسپورتارو فرستادیم ابوظبی ولی ویزا نزدن گفتن مدیکالتون اکسپایر شده.می خوام بدونم که آخه 6 ماه و 6 روز گذشته ازش و اینکه ابوظبی که گیر نمی داد .پاسپورتا دست آژانس هست.کسی به این مورد بر خورده؟حتما اگه مدیکال بخوان باید رفت دبی؟در ضمن توی ایمیل 3 روز پیش اصلا اشاره به این موضوع نکردن و گفتن پاسپورتارو بیارید ویزا آمادست.
(2014-04-16 ساعت 14:16)moghaddas.mona نوشته:  بچه ها ما پاسپورتارو فرستادیم ابوظبی ولی ویزا نزدن گفتن مدیکالتون اکسپایر شده.می خوام بدونم که آخه 6 ماه و 6 روز گذشته ازش و اینکه ابوظبی که گیر نمی داد .پاسپورتا دست آژانس هست.کسی به این مورد بر خورده؟حتما اگه مدیکال بخوان باید رفت دبی؟در ضمن توی ایمیل 3 روز پیش اصلا اشاره به این موضوع نکردن و گفتن پاسپورتارو بیارید ویزا آمادست.

اصلا قصد نمک پاشیدن ندارم ولی‌ این همه بچه ها گفتن دست آژانس ندید که اگه مشکلی‌ پیش اومد خودتون باشید. ولی‌ در هر حال برای تجدید مدیکال باید حضور داشته باشید تا جایی‌ که میدونم حالا صبر کنید تا مدیران بیان جواب بدن من مطمئن نیستم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: houmanmir ، miladfr12 ، مهدی 2014 ، kage.omid ، soli asali ، sal0811 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان