کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سفارت ایروان تو ایمیلی که بمن زد گفته هر روز سایت رو چک کنین(نه فقط جمعه ها). البته سفارت ایروان که ماشالله هر سه هفته یه کیس مهاجرتی رو به زور و با هزار سلام و صلوات کلیر میکنه. واقعا نگران کارمنداشون هستم اینقد تحت فشار کاری شدید هستن
(2014-04-16 ساعت 19:35)amohammadiazar نوشته:  کسی از قدیمیا یا دوستان مقیم نمیدونند معنی blanket waiver یا
individual waiver یعنی چی ? من زیاد گشتم ولی معنی شو متوجه نشدم لطفاً هر کدوم از دوستان میدونند توضیح بدن ... مربوط به برگه مدیکالیه که از NMC گرفتیم

سلام دوست عزیز
blanket waiver یعنی پرونده پزشکی شما یه نقص کوچیک داره اما قابل اغماض و چشم پوشیه...مثلا یه مرحله واکسن Td مونده که ته همون برگه کپی که مخصوص خودتونه توضیح داده که باید بعدا بزنی...در کل جای نگرانی نیست..blanket waiver = قابل اغماض
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، 2014winner ، miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، amin arefi ، alitab
(2014-04-17 ساعت 11:48)aseman abi نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 11:33)2014winner نوشته:  آخه خدا وکیلی انصافه؟ من دیشب ساعت 12 نصفه شب آپدیت شدم هرکاری کردم مهاجرسرا باز نشد Sad
چندتا از کیس های آنکارا رو چک کردم همین تاریخ آپدیت شده بودند یعنی اکیپی آپدیت شده بودیم ! از آمریکا Smile
بچه ها جمعه خبرای خوبی در راه است به گوش باشید

من فعلااااا بدون اپديت پيشتازم
ميگم بى زحمت شمارمو بدم شما چك كنين شايد فرجى بشهBig GrinBig Grin
دوست عزیز آسمونی به خدا تنها نیستی..........بی آپدیتی ها دستا بالا........من...من...می خوان بی آپدیت با هم بهمون ویزا بدن....یه ضرب....!!Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، 2014winner ، aseman abi ، miladfr12 ، kage.omid ، soli asali ، nedaba ، alitab ، mhsbhd ، NIKKI ، قصه گو
(2014-04-17 ساعت 12:41)morteza88 نوشته:  و بدينسان 57 روز گذشت... چه حالي ميده ديدنه ويزا توي پاس، به اميد اون روز...
سریع بهشون ایمیل بزن حداقل اش این است که دنبال کارو میگیرن من اگه 60 روز مدت انتظارم بشم ( God Forbidden ) حتما بهشون ایمیل میزنم ...
خوبه حداقل زبانمونم اینجا تقویت کنیم بد نیست مگه نه .............Big GrinBig GrinBig Grin
اینم لینکی که قبلا دوستان گذاشته بودن که نوشته مراحل اداری حداقل 60 روز زمان می بره http://travel.state.gov/content/visas/en...ation.html
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: miladfr12 ، morteza88 ، soli asali ، nedaba
(2014-04-17 ساعت 12:15)armin021 نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 11:49)2014winner نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 11:44)armin021 نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 11:33)2014winner نوشته:  آخه خدا وکیلی انصافه؟ من دیشب ساعت 12 نصفه شب آپدیت شدم هرکاری کردم مهاجرسرا باز نشد Sad
چندتا از کیس های آنکارا رو چک کردم همین تاریخ آپدیت شده بودند یعنی اکیپی آپدیت شده بودیم ! از آمریکا Smile

سلام دوستم
آقا یه سوال: شما از کجا متوجه میشین که آپدیت از س ف ارت هستش یا از آ م ر ی ک ا؟
تشکر میکنم راهنمایی کنید...

دوست عزیز اولا آقا خودتیBig Grin من خانوممCool
چون ما ساعت 12:30 نصفه شب بود که آپدیت شدیم طبیعتا نمیتونه از طرف سفارت باشه پس از طرف آمریکاست

ببخشید فکر کردم آقا هستید خانم محترم.
پس با این تفاسیر فکر کنم منم باید ۲ بار کیسمو چک کنم تا متوجه بشم آپدیت از طرف س ف ا ر ت هستش یا از آ م ر ی ک ا.
یه بار روز و تو ساعت اداری و یه بار هم شب! درسته؟
والا من خوابیم توی سیس فقط اینجوری میشه فهمید.اما من فکر میکنم سیس همیشه از آمریکا آپدیت میشه
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-17 ساعت 13:05)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 11:48)aseman abi نوشته:  

من فعلااااا بدون اپديت پيشتازم
ميگم بى زحمت شمارمو بدم شما چك كنين شايد فرجى بشهBig GrinBig Grin
دوست عزیز آسمونی به خدا تنها نیستی..........بی آپدیتی ها دستا بالا........من...من...می خوان بی آپدیت با هم بهمون ویزا بدن....یه ضرب....!!Big Grin

سلام دوست عزيز.....خووووبى .....
ميگم اينا ديگه به خاطر اين همه صبرمون بايد به ما ويزاى مخصوص بدن ... تا از دلمون دربيارن..Big GrinBig GrinBig Grin
ايشالاااا هممون تو تموم سفارتها بخصوص بچه هاى ايروان با اپديت و بدون اپديت به زودى كلير بشيم و از اين همه انتظار سخت خلاص بشيم
اااااااامين
٥٢ روز گذشت با ٦ بار اپديت
و من همچنان با خودم و تاريخ ٢٠ مارچ درگيرم
اما اميدوارم به زودي زود يه دست و جيغ و هورا بكشيم و خوشحالي كنيم و بريم دنبال سرنوشت
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-04-17 ساعت 13:17)kamranh نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 12:41)morteza88 نوشته:  و بدينسان 57 روز گذشت... چه حالي ميده ديدنه ويزا توي پاس، به اميد اون روز...
سریع بهشون ایمیل بزن حداقل اش این است که دنبال کارو میگیرن من اگه 60 روز مدت انتظارم بشم ( God Forbidden ) حتما بهشون ایمیل میزنم ...
خوبه حداقل زبانمونم اینجا تقویت کنیم بد نیست مگه نه .............Big GrinBig GrinBig Grin
اینم لینکی که قبلا دوستان گذاشته بودن که نوشته مراحل اداری حداقل 60 روز زمان می بره http://travel.state.gov/content/visas/en...ation.html

از الكي آپ شدن بدم مي آد ... گذاشتم به دست طبيعت..
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: masuodrh ، kage.omid ، miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، 5ina ، قصه گو ، Farshid22
بچه ها سلام ،داشتم به منتظر سرا نگاه می کردم دیدم این سازمانهای که کار بررسی پرونده ها را انجام می دهند چقدر روی نظم ورعایت نوبت ارسال پرونده ها از طریق سفارتخونه ها عمل می کنند ، به عبارتی باید به تاریخ بعد از مصاحبه خودتان نگاه کنید وان تاریخ ، تاریخ قرار گیری پرونده شما در ان سازمان است .مثال می زنم
دو نفر در تاریخ یک اکتبربه مصاحبه میروند یکی در ابوضبی و دیگری در انکارا ، ابوضبی یک روز بعد از مصاحبه پرونده شخص کلیرنس خورده را به سازمان مربوطه می فرستد(کیس یک روز بعد اپدیت شده) وانکارا مثلا ۱۰ روز بعد وحالا در ۸ اکتبر اگر یک نفر در ابوضبی مصاحبه شود وسفارتخونه ابوضبی ۹اکتبر پرونده شخص را برای بررسی به سازمان مربوطه بفرستد ،این شخص (۸ اکتبری ) از فرد مصاحبه شده اول اکتبری انکارا در سازمان مربوطه جلوتر است .ودر اینجا متوجه میشویم که هیچ ارجحیتی سفارتخانه ها برای ان سازمان ندارند وعملا سفارتخانه ها بعد از ارسال پروند ها عملا هیچ کاره هستند وبکار بردن کلماتی مانندچرا ایروان خوابه وان یکی سفارتخانه بیدار درست نیست
به منتظر سرای ایروان نگاه می کنم می بینم اولین نفر ۱۵ اکتبر مصاحبه رفته است ووقتی ۱۵ اکتبر دو سفارتخانه دیگر را نگاه می کنم میبینم شرایط مساوی است وهیچ اجحافی برروی بچه های ایروان صورت نگرفته وفقط نوبتشان در ان سازمان مربوطه نرسیده وافرادی جلوتر از انها وجود دارد وبه نظر من ایمیل زدن به سفارتخانه ها برای بچه های که می بینند بچه های بلا سری خود در منتظر سرا هنوز اپدیت نشدند عملا بیهوده است وباید به این نتیجه برسیم که نظم خاصی بر روی این روند حکم فرماست وجای هیچ نگرانی نیست به دونکته ذیل هم توجه بفرمایید
۱- انها تصمیم گرفته بودند اول ژانویه ۲۰۱۴ سایت سیس را برای بچه های ۲۰۱۴ باز کنند
۲- انها تصمیم گرفته بودند ۶ ماه بعد از اول اکتبر و یا ۳ ماه بعد از اول سال ۲۰۱۴ روند بررسی اصلی را انجام بدهند
در ضمن داشتم تو خلوت خودم فکر می کردم که اگر این مهاجر سرا وجود نداشت وافیسر گفته بود که یکی دو ماه بعد سایت را چک کن من الان پس افتاده بودم وتمام خلافهای کرده وناکرده زندگی خودم وفک وفامیل را هر شب مرور می کردم وهر شب یک موضوع را به کلیر نشدن خودم نسبت می دادم واینجا جا دارد اگر پدر ومادر باعث وبانی این سایت زنده هستند خداوند نگه دارشان باشدواگر هم فوت شدن قرین رحمت الهی قرار گیرند
همتون را دوست دارم
(2014-04-17 ساعت 14:33)kiana11 نوشته:  ۱- انها تصمیم گرفته بودند اول ژانویه ۲۰۱۴ سایت سیس را برای بچه های ۲۰۱۴ باز کنند
۲- انها تصمیم گرفته بودند ۶ ماه بعد از اول اکتبر و یا ۳ ماه بعد از اول سال ۲۰۱۴ روند بررسی اصلی را انجام بدهند
این یعنی تازه از مارچ بررسی پرونده ها را شروع کردن خوب این که حالا حالا ها طول می کشه که .
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-04-17 ساعت 14:33)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام ،داشتم به منتظر سرا نگاه می کردم دیدم این سازمانهای که کار بررسی پرونده ها را انجام می دهند چقدر روی نظم ورعایت نوبت ارسال پرونده ها از طریق سفارتخونه ها عمل می کنند ، به عبارتی باید به تاریخ بعد از مصاحبه خودتان نگاه کنید وان تاریخ ، تاریخ قرار گیری پرونده شما در ان سازمان است .مثال می زنم
دو نفر در تاریخ یک اکتبربه مصاحبه میروند یکی در ابوضبی و دیگری در انکارا ، ابوضبی یک روز بعد از مصاحبه پرونده شخص کلیرنس خورده را به سازمان مربوطه می فرستد(کیس یک روز بعد اپدیت شده) وانکارا مثلا ۱۰ روز بعد وحالا در ۸ اکتبر اگر یک نفر در ابوضبی مصاحبه شود وسفارتخونه ابوضبی ۹اکتبر پرونده شخص را برای بررسی به سازمان مربوطه بفرستد ،این شخص (۸ اکتبری ) از فرد مصاحبه شده اول اکتبری انکارا در سازمان مربوطه جلوتر است .ودر اینجا متوجه میشویم که هیچ ارجحیتی سفارتخانه ها برای ان سازمان ندارند وعملا سفارتخانه ها بعد از ارسال پروند ها عملا هیچ کاره هستند وبکار بردن کلماتی مانندچرا ایروان خوابه وان یکی سفارتخانه بیدار درست نیست
به منتظر سرای ایروان نگاه می کنم می بینم اولین نفر ۱۵ اکتبر مصاحبه رفته است ووقتی ۱۵ اکتبر دو سفارتخانه دیگر را نگاه می کنم میبینم شرایط مساوی است وهیچ اجحافی برروی بچه های ایروان صورت نگرفته وفقط نوبتشان در ان سازمان مربوطه نرسیده وافرادی جلوتر از انها وجود دارد وبه نظر من ایمیل زدن به سفارتخانه ها برای بچه های که می بینند بچه های بلا سری خود در منتظر سرا هنوز اپدیت نشدند عملا بیهوده است وباید به این نتیجه برسیم که نظم خاصی بر روی این روند حکم فرماست وجای هیچ نگرانی وجود نیست به دونکته ذیل هم توجه بفرمایید
۱- انها تصمیم گرفته بودند اول ژانویه ۲۰۱۴ سایت سیس را برای بچه های ۲۰۱۴ باز کنند
در ضمن داشتم تو خلوت خودم فکر می کردم که اگر این مهاجر سرا وجود نداشت وافیسر گفته بود که یکی دو ماه بعد سایت را چک کن من الان پس افتاده بودم وتمام خلافهای کرده وناکرده زندگی خودم وفک وفامیل را هر شب مرور می کردم وهر شب یک موضوع را به کلیر نشدن خودم نسبت می دادم واینجا جا دارد اگر پدر ومادر باعث وبانی این سایت زنده هستند خداوند نگه دارشان باشدواگر هم فوت شدن قرین رحمت الهی قرار گیرند
همتون را دوست دارم
البته من فکر می کنم یه وجه دیگه قضیه رو هم باید دید و اون هم اینکه منتظر سرا فقط بخشی از این جامعه آماری است اگر شما می بینید ایروان از تاریخ 15 اکتبر به بعد مصاحبه کرده عملا این طور نیست و بودن کسانی که قبل از این تاریخ به مصاحبه رفتن و عضو مهاجرسرا نبودن یا اطلاعات به منتظرسرا نفرستادن. وی در کل عقل این طوری حکم می کنه که تفاوتی بین سفارتها از دید سازمان مربوطه نیست. ظاهرا جمع بندی اینکه دارن رو کیسای سه رقمی و اوایل چهاررقمی کارمی کنن. البته به جز من که پروندم زیر میزه! حتی لهشم نمی کنن که آپدیت بشم!!
به امید کلیر به موقع همه دوستان و فرداهایی بهتر از امروز..............
(2014-04-17 ساعت 14:51)kamranh نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 14:33)kiana11 نوشته:  ۱- انها تصمیم گرفته بودند اول ژانویه ۲۰۱۴ سایت سیس را برای بچه های ۲۰۱۴ باز کنند
این یعنی تازه از مارچ بررسی پرونده ها را شروع کردن خوب این که حالا حالا ها طول می کشه که .
نه دوست من میبینید که نوشته ام بررسی اصلیه ( ایتم های که سازمان مربوطه باید بررسی کند ) وعملا هم میبینید بعد از جند اپدیت در چند روز فرد مورد نظر کلیر میشود به عبارتی این سه اپدیت میتوانست در ماه اول کلیرنس صورت بگیرد ولی تصمیم گرفته بودند از یک زمان خاص روند را شروع کنند
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، nedaba ، peidaye penhan ، قصه گو ، sani1348 ، Farshid22
دوستان ١٧ هم كه امروز همسرم باز اپديت شد... ديروزم كه ١٦ هم اپريل بود همسرم اپديت شد...
ولي خودم و بچه ها اپ نشديم...
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali ، nedali ، sorooosh ، nedaba ، قصه گو ، sani1348 ، میما
اين يعنييييي خوب...يوهوووووووووووو...
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali ، sorooosh ، nedaba ، قصه گو ، sani1348
(2014-04-17 ساعت 15:07)Sepideh.hedipes نوشته:  اين يعنييييي خوب...يوهوووووووووووو...
دوست عزیز تبریک می کم از همین الان اگر خودتان رفتنی هستید برای ویزا اقدام کنید Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان