کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها هممون اپديت شديم الان كه سيس چك كردم ١٧ اپريل...
ديشب كه سيس چك كردم نفر دوم كه همسرم اپ شد ١٦ اپريل، صبح باز همسرم اپ شد ١٧ اپريل و الان كه سيس باز چك كردم هممون به تاريخ امروز ١٧ اپريل اپديت شديم...
??
(2014-04-17 ساعت 18:58)Sepideh.hedipes نوشته:  بچه ها هممون اپديت شديم الان كه سيس چك كردم ١٧ اپريل...
ديشب كه سيس چك كردم نفر دوم كه همسرم اپ شد ١٦ اپريل، صبح باز همسرم اپ شد ١٧ اپريل و الان كه سيس باز چك كردم هممون به تاريخ امروز ١٧ اپريل اپديت شديم...
??

خوش بحال همتتون Cool
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
ايشالا كه هممون زود كلير ميشيم...
(2014-04-17 ساعت 19:01)miladfr12 نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 18:58)Sepideh.hedipes نوشته:  بچه ها هممون اپديت شديم الان كه سيس چك كردم ١٧ اپريل...
??

خوش بحال همتتون Cool

میشه بگید این آپدیتها چه معنی دارد و اصلا برای چی این کار را میکنند
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali
هر چي دارم فكر ميكنم ميبينم اينگار اشتباه بزرگي كردم ايروان رو براي مصاحبه انتخاب كردم زده بوديم همون آنكارا يا ابوذبي سنگين تر بود
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
??
چشم شیطون کور، گوشش هم کرTongue، دروغ نگم کلیر شدی پدر جانBig Grin. مبارک باشهRolleyes.
(2014-04-17 ساعت 21:08)kage.omid نوشته:  هر چي دارم فكر ميكنم ميبينم اينگار اشتباه بزرگي كردم ايروان رو براي مصاحبه انتخاب كردم زده بوديم همون آنكارا يا ابوذبي سنگين تر بود

آی راست گفتی ، منم مثل شما همین اشتباه را کردم ، تازه چقدر هم ذوق زدیم.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-04-17 ساعت 12:03)B@H@R نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 00:52)NEURON نوشته:  تعدادى از ۲۰۱۳ هاى عزيز همين چند ماه پيش رفتن ىعنى بعد سمپتامبر
راستش رو بخواىن اگر کلير شديم که حتمان مى شيم Smile اينکارو مى کنم
فقط خود ويزا هم ۶ ماه وقت داره پس حتى در صورت تجدىد مديکال در سمپتامر۲۰۱۴ ورود رو بيشتر از اپريل ۲۰۱۵ نميشه عقب انداخت
من مى دونم ويزاهامون در راهه (حسم مى گه)

من فکر میکردم اعتبار مدیکال فقط برای گرفتن ویزا مهمه ، اما اینطور که میفرمایید برای ورود به خاک آمریکا هم باید اعتبار مدیکال و هم ویزا رو در نظر گرفت، درسته؟
تا جايى که من مى دونم بله
دبعد از چند ماه مى ششه تمديد کرد من گفتمم که ويزاها دارند مي اند
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: sophia ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa ، B@H@R ، sani1348
سلام بر دوستان منتظر خوبم
2 روزه که پشت سرهم دارم آپ دیت می شم
خبر آمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن آگاه است
شاید این جمعه بیاید شاید
پرده از چهره گشاید شاید
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

(2014-04-17 ساعت 21:46)farazz نوشته:  سلام بر دوستان منتظر خوبم
خبر آمد خبری در راه است
شاید این جمعه بیاید شاید
پرده از چهره گشاید شاید
ما هم امروز دوباره آپدیت شدیم دوتایی
از دیروز داریم موج مکزیکی میریم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-04-17 ساعت 21:49)2014winner نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 21:46)farazz نوشته:  سلام بر دوستان منتظر خوبم
خبر آمد خبری در راه است
شاید این جمعه بیاید شاید
پرده از چهره گشاید شاید
ما هم امروز دوباره آپدیت شدیم دوتایی
از دیروز داریم موج مکزیکی میریم

دوست من دقیقا دلت چه چیز غیر منتظره می‌خواهد؟ (اشاره به امضا)

مشخص نکردی ، خدارو گمراه میکنی‌ به جا ویزا خدا یه دفعه یه ۳ قلو بهت میده. مشخص کن خدا بدونه! من ۱۸ سالم که بود یه عمر از خدا ماشین خواستم تولد ۱۹ سالگی پسر خالم برام یه دونه ماشین نیترو کنترلی خرید!!! برا همین میگم مشخص کن خدا بفهمه بگو ویزا آمریکا ! Big GrinBig Grin
خوشحالم.
کاش از ما هم حداقل یک آپدیتی میخورد نزدیک به 165 روز بدون حتی یک آپدیت!!!!
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
(2014-04-17 ساعت 23:26)hamidrezapir1 نوشته:  کاش از ما هم حداقل یک آپدیتی میخورد نزدیک به 165 روز بدون حتی یک آپدیت!!!!
غصه نخور...تنها تو نیستی ما هستیم باهات........سه روز مونده به 6 ماه ...می گما آپدیت الکی هم بد نیست! بیا یه ایمیل بزنیمWink
عمو سعيد به نظر شما اين اپديتها نشانه هاي كلير شدنه؟؟؟؟!!!
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، قصه گو ، pari pariaaa ، Saeedv13 ، sunnyluie ، sophia ، sani1348
سلام خيلي مخليصيم
يچيزي هست تو دلم خيلي وقته ميخام بگم و کاملا حس خودمه من مصاحبم انکارا بود ولي هميشه دوست داشتم ايروان باشه چون ارمنستان رو خيلي دوس داشتم و نامه دوم من نسبت به بقيه بچه ها ديرتر اومد و بعد ۵ روز ديدم نامه امد و زده ايروان خيلي راحت کارم انجام شد به تمام بچه هاي ايروان قول ميدم که اين روال طوري برگرده کّ بقيه بچه هام ارزو ميکردن ايروان بودن ببينيد کي گفتم...Big Grin
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان