کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام

امروز نفر دوم ما از شر آپدیت 20مارچ خلاص شدBig Grinما فعلا کیسمون لی لی میکنه کی بیوفتیم رو دور خدا داند و سیسCool
بچه ها منم آپدیت شدم
فکر کنم خبراییه
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-04-17 ساعت 15:04)Sepideh.hedipes نوشته:  دوستان ١٧ هم كه امروز همسرم باز اپديت شد... ديروزم كه ١٦ هم اپريل بود همسرم اپديت شد...
ولي خودم و بچه ها اپ نشديم...

بهتون که گفتم سپیده جون داریم میریم سر صفShy من و همسرم هم یکی در میون اپدیت میشیمCool
من اپدیت نشدمممممممممممممممم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، farshad varaste ، nedaba ، قصه گو ، anahita 62 ، amin arefi
(2014-04-17 ساعت 14:56)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 14:33)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام ،داشتم به منتظر سرا نگاه می کردم دیدم این سازمانهای که کار بررسی پرونده ها را انجام می دهند چقدر روی نظم ورعایت نوبت ارسال پرونده ها از طریق سفارتخونه ها عمل می کنند ، به عبارتی باید به تاریخ بعد از مصاحبه خودتان نگاه کنید وان تاریخ ، تاریخ قرار گیری پرونده شما در ان سازمان است .مثال می زنم
دو نفر در تاریخ یک اکتبربه مصاحبه میروند یکی در ابوضبی و دیگری در انکارا ، ابوضبی یک روز بعد از مصاحبه پرونده شخص کلیرنس خورده را به سازمان مربوطه می فرستد(کیس یک روز بعد اپدیت شده) وانکارا مثلا ۱۰ روز بعد وحالا در ۸ اکتبر اگر یک نفر در ابوضبی مصاحبه شود وسفارتخونه ابوضبی ۹اکتبر پرونده شخص را برای بررسی به سازمان مربوطه بفرستد ،این شخص (۸ اکتبری ) از فرد مصاحبه شده اول اکتبری انکارا در سازمان مربوطه جلوتر است .ودر اینجا متوجه میشویم که هیچ ارجحیتی سفارتخانه ها برای ان سازمان ندارند وعملا سفارتخانه ها بعد از ارسال پروند ها عملا هیچ کاره هستند وبکار بردن کلماتی مانندچرا ایروان خوابه وان یکی سفارتخانه بیدار درست نیست
به منتظر سرای ایروان نگاه می کنم می بینم اولین نفر ۱۵ اکتبر مصاحبه رفته است ووقتی ۱۵ اکتبر دو سفارتخانه دیگر را نگاه می کنم میبینم شرایط مساوی است وهیچ اجحافی برروی بچه های ایروان صورت نگرفته وفقط نوبتشان در ان سازمان مربوطه نرسیده وافرادی جلوتر از انها وجود دارد وبه نظر من ایمیل زدن به سفارتخانه ها برای بچه های که می بینند بچه های بلا سری خود در منتظر سرا هنوز اپدیت نشدند عملا بیهوده است وباید به این نتیجه برسیم که نظم خاصی بر روی این روند حکم فرماست وجای هیچ نگرانی وجود نیست به دونکته ذیل هم توجه بفرمایید
۱- انها تصمیم گرفته بودند اول ژانویه ۲۰۱۴ سایت سیس را برای بچه های ۲۰۱۴ باز کنند
۲- انها تصمیم گرفته بودند ۶ ماه بعد از اول اکتبر و یا ۳ ماه بعد از اول سال ۲۰۱۴ روند بررسی اصلی را انجام بدهند
در ضمن داشتم تو خلوت خودم فکر می کردم که اگر این مهاجر سرا وجود نداشت وافیسر گفته بود که یکی دو ماه بعد سایت را چک کن من الان پس افتاده بودم وتمام خلافهای کرده وناکرده زندگی خودم وفک وفامیل را هر شب مرور می کردم وهر شب یک موضوع را به کلیر نشدن خودم نسبت می دادم واینجا جا دارد اگر پدر ومادر باعث وبانی این سایت زنده هستند خداوند نگه دارشان باشدواگر هم فوت شدن قرین رحمت الهی قرار گیرند
همتون را دوست دارم
البته من فکر می کنم یه وجه دیگه قضیه رو هم باید دید و اون هم اینکه منتظر سرا فقط بخشی از این جامعه آماری است اگر شما می بینید ایروان از تاریخ 15 اکتبر به بعد مصاحبه کرده عملا این طور نیست و بودن کسانی که قبل از این تاریخ به مصاحبه رفتن و عضو مهاجرسرا نبودن یا اطلاعات به منتظرسرا نفرستادن. وی در کل عقل این طوری حکم می کنه که تفاوتی بین سفارتها از دید سازمان مربوطه نیست. ظاهرا جمع بندی اینکه دارن رو کیسای سه رقمی و اوایل چهاررقمی کارمی کنن. البته به جز من که پروندم زیر میزه! حتی لهشم نمی کنن که آپدیت بشم!!
به امید کلیر به موقع همه دوستان و فرداهایی بهتر از امروز..............
سلام دوست من نظر شما قابل احترام است ولی من از روز اول ، کارنت شدن بچه ها رارصد می کردم انگار ایروان به کی سی سی گفته بود از نیمه دوم اکتبر مصاحبه ها را برایش بچیند یادم نمیاید توی این سایت بود یا سایت دیکه بچه های ۱۵ اکتبر ایروان می گفتند افیسر گفته شما اولین اشخاص هستید که از کیس های ۲۰۱۴ مصاحبه می کنم .در ضمن بابت بررسی اول سه رقمی بعد چهار رقمی با مشاهده منتظر سرا عملا فرضیه نقض میشود چون من سه رقمی هستم و اپدیت نشدم ولی فرد ۴ رقمی که هفته اول اکتبر مصاحبه رفته اپدیت وکلیر شده ، WinkRolleyes
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali ، kage.omid ، nedaba ، peidaye penhan ، قصه گو
سلام.
دوستان من به چند جمع بندی رسیدم که خدمتتون عرض میکنم.
1.بررسی روی پرونده شما تا قبل از حضور خودتون آغاز میشه.بر اساس حساسیت شما در تحقیقات رتبه بندی در نظر گرفته میشه.
2. روز مصاحبه افیسر دقیقا رنکینگ امنیتی شخص رو میبینه و به نوعی طبق فرمایش دوستان تکلیف ادمین پروسس یا ویزای یک ضرب مشخص میشه.
3. سفارت تنها حضور فیزیکی شما رو چک و در صورت لزوم به شکل آنلاین اطلاعات شما را بروز خواهد کرد.از این به بعد کار پرونده شما میره تو بخش امنیتی
تا این بخش مراحل کارش تموم نشه برای شما ویزا صادر نخواهد شد.مجوز صدور ویزا رو تنها و تنها قسمت امنیتی اعلام خواهد کرد.

عواملی که باعث تاخیر در کلیر میشه به شرح زیر است:
1.عدم اعتماد به سوء پیشینه در ایران
2.توضیح مشخص ندادن راجع به شغل یا فعالیت شما(این موضوع حساسیت قسمت امنیتی رو بالا میبره.فرضا شما مینویسی شغل آزاد.اونها باید دقیقا بفهمن شما چیکار میکنی.پس تحقیقات زمان بیشتری میبره)
3.کار دولتی که از دید اونها حساس باشه.
4.داشتن وابسته درجه اول در خارج کشور.برای این موضوع یکی از افراد خانواده من خارج از ایرانه(آمریکا نیست) موقع مصاحبه افیسر پرسید شغل ایشون چیه تو اون کشور من جواب دادم.چنان با سر و کله حرف منو تائید کرد
که من فهمیدم قبلا راجع به این مورد حسابی تحقیق کردند.
5.بحث خدمت سربازی

نتیجه
برای دوستانی که زودتر مصاحبه میشن پروسه چک قبل از مصاحبه عملا خیلی کوتاهه .لذا ممکنه که کلیر شدن زمان زیادی ببره.البته کسانیکه ویزای یک ضرب میگیرند قبلا مجوزش از طرف اداره امنیت صادر شده و با ارائه مدرک معتبر از طرف شخص برنده ویزا میتونه صادر بشه.(مثل خانمهای بیکار یا آقایان معاف از خدمت)
پس به نوعی تو پروسه لاتاری هرچه دیرتر بری مصاحبه به نفعته و زودتر کلیر میشی.

توصیه
به هیچ عنوان دروغ نگید و مسائلی رو که فکر میکنید بررسی میشه را کتمان نکنید.مطمئن باشید که اونها سوالاتی که ازتون میکنند جوابشو دارند و فقط جواب شما رو با اون تطبیق میدن.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

یک پیشنهاد سازنده!

سلام.
دوستان عزیز حتما به این مورد که اعلام میکنم برخورد کردند.
بعضی مواقع یک سوال تو تاپیکها از طرف دوستان مطرح میشه که انتظار میره بهش پاسخ داده بشه ولی مواردی که تو بعضی تاپیکها گفته میشه اینقدر زیاده که بعد از یک روز شما مجبوری 4 صفحه را چک کنی
و خیلی مواقع میبینی که جواب سوال هم داده نشده است.

من پیشنهاد میدم پرسش و پاسخ در هر تاپیکی تو 1 بخش جداگانه قرار بگیره و گفتگو و نقطه نظرات تو 1 بخش دیگه.حسن این کار برمیگرده به زمانیکه شما میخواهید سوالی مطرح کنی اول میتونی ببینی که این سوال
قبلا جواب داده شده یا نه؟دوم اینکه برندگان سالهای بعد یک آرشیو منحصر به فرد از تجربیات برندگان قبلی دارند و نهایتا یک سری مواردبه فراخور همون سال تو تاپیک اونها به روز میشه.( در تاپیک سفرنامه ها این موضوع کاملا مشهوده)
خدائیش الان نزدیک اعلام برندگان 2015 است به نظر شما برندگان جدید چقدر میتونند از تاپیکهای برندگان 2014 اطلاعات کسب کنند؟
من اصلا قصد جسارت و دخالت نداشتم.مدیران عزیز در صورت صلاحدید بررسی نمایند.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

بچه ها منم آپدیت شدم
فکر کنم خبراییه
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
دوستان عزیز من خیلی گشتم که متن نامه ای که دوستان گفته بودن بعد از 3 ماه انتظار برای کلیر شدن واسه سفارت بفرستیم، ولی پیداش نکردم . تعداد صفحات بیشتر از اون هست که بشه چیزی و پیدا کرد. میشه لطف کنید هر کدوم از دوستان که دارند این متن و اینجا بذارن؟
خیلی ممنونم
تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، miladfr12 ، peidaye penhan ، قصه گو ، pari pariaaa
امروز داشتم تاپيك زندگي در امريكا رو ميخوندم
و به اين فكر افتادم كه واقعأ هدفم از مهاجرت چيه ؟ چي از زندگي ميخوام و باعث شد جدي تر به اين موضوع نگاه كنم و فقط هر روز منتظر اپديت نباشم و به ادامه راهم فكر كنم كه چه اتفاقاتي سر راهم ميخواد قرار بگيره و چطوري با اونا كنار بيام
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-04-17 ساعت 16:01)shamim_irs نوشته:  دوستان عزیز من خیلی گشتم که متن نامه ای که دوستان گفته بودن بعد از 3 ماه انتظار برای کلیر شدن واسه سفارت بفرستیم، ولی پیداش نکردم . تعداد صفحات بیشتر از اون هست که بشه چیزی و پیدا کرد. میشه لطف کنید هر کدوم از دوستان که دارند این متن و اینجا بذارن؟
خیلی ممنونم

سلام دوستان
این هم متن برای سفارت
Dear Madam/Sir,
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after 2 months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .

I would appreciate if you kindly inform me about the latest status of my case.
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، shamim_irs ، mohamad2014 ، nedaba ، pari pariaaa ، janatirad
دلم یه آپدیت میخواد از اون بالا بالاها، از آسمون هفتم، از اون نازنینی که خواست خودش بود برنده شم و تا اینجا بیام.
عاشقتم خدا جون.
آپدیت ما رو بزن قربونت برم. ماچ ماچ...
از طرف بنده ی ناسپاسی که هنوز تو کفه سخاوتت مونده!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-04-15 ساعت 23:50)mehdir نوشته:  دوستان سلام ،من امروز مصاحبه داشتم آفیسر
تبریک گفت و پاس و نگاه داشت
الان کیس چک کردم زده ادمین پرو
کسی‌ می‌تونه راهنمای

منم همینطور بودم, وقتی رفتم سفارت ویزام رو ندادن, بهونه آوردن و گفتن برو با ایمیل با ما در تماس باش
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، peidaye penhan ، قصه گو ، pari pariaaa
باورنکردنی. بالاخره ما هم آپدیت شدیم بعد ۱۹۲ روز (البته با یه آپدیت دیگه به خاطر ایمیل زدن)
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-04-17 ساعت 16:47)armin021 نوشته:  دلم یه آپدیت میخواد از اون بالا بالاها، از آسمون هفتم، از اون نازنینی که خواست خودش بود برنده شم و تا اینجا بیام.
عاشقتم خدا جون.
آپدیت ما رو بزن قربونت برم. ماچ ماچ...
از طرف بنده ی ناسپاسی که هنوز تو کفه سخاوتت مونده!!!

منم دلم آپدیت میخواد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWinkWinkWinkSmile
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: Sepideh.hedipes ، mohamad2014 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان