کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-18 ساعت 10:16)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 09:44)lida55 نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 09:25)farshad varaste نوشته:  خانم آقا مسعود ساکته فک کنم امروز از کلیر خبری نباشه

ایشون مریم هستن فرشاد خان. سفارت تا یکشنبه تعطیل هست دیگه بایدتا اون روز منتظر بود. البته هفته پیش دوستمون یزدانی هم در انکارا کلی اپدیت شدن اما هنوزAP هستن گویا . مطمئن نمیشه گفت .اما خیلی دوستان که شش ماه رو طی کردن اپدیت شدن . پیشنهاد میکنم دوستان با انتظار بالا ایمیل بزنن بگن ما .... ماه از انتظارمون گذشته. اینها اونقدر ها هم دقیق نیستن به قول الدورادو تو سایت لبوظبی میزنن میکال یکسال اعتبار داره هنوزم به روزش نکردن . بعد پاس والدین مونا رو پس میدن میگن مدیکال اکسپایر شده
ایشون در مورد آنکارا هم پیشگوییهای جالبی داشتن. در مورد اینکه باید حداقل از طریق ایمیل پیگیر پرونده بود، منم موافقم هرچند من جمعه پیش ایمیل زدم ولی جوابی ندادن. مهم نیست امیدوارم فقط خونده باشنش

سلام دوستای خوب منتظر ..ممنون از اینکه یادم کردین
این هفته خب ابوظبی خبری نبود..دادن این خبر هم خیلی خوشایند نبود..انشاله از یکشنبه یا دوشنبه ابوظبی یه خبرایی میشه
در مورد آنکارا هم والا همونجور که دوستان هم گفتن..5..6 تا کیس رو فکر کنم امروز کلیر کنند انشاله
ما که وارد ماه 6 شدیم..وقتی اینجوری میگم..یاد روزهای بارداری میافتم ..Big Grin
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-04-17 ساعت 21:24)عراقی نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 21:08)kage.omid نوشته:  هر چي دارم فكر ميكنم ميبينم اينگار اشتباه بزرگي كردم ايروان رو براي مصاحبه انتخاب كردم زده بوديم همون آنكارا يا ابوذبي سنگين تر بود

آی راست گفتی ، منم مثل شما همین اشتباه را کردم ، تازه چقدر هم ذوق زدیم.
من فکر نمیکنم سفارت تاثیری داشته باشه...در غیر اینصورت سلیقه ای میشه و این از دولت امریکا بعیده. به نظر میرسه که بیشتر قانون حکم فرما باشه...سفارت صرفا حضور شخص را بررسی می کند و نمی تواند تعیین کند که به کسی ویزا بدهد یا نه..این سازمان امنیت و اف بی آی هستن که تعیین می کنند چه کسی ویزا باید بگیرد....Cool
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: nedaba ، miladfr12 ، kiana11 ، H Pier ، sophia ، قصه گو ، soli asali ، sani1348 ، mohamad92
دوستان ایروان ..نگران نباشید..همونطور که گزارش های منتشره سیس رو هم دیدید..تراکم کیس های زیر 1000 برای ایران تو سفارت آنکارا از همه بیشتر بوده و بعد از اون ابوظبی و بعد هم ایروان..پس قاعدتاً سرعت کلیرهای آغازین باید تو آنکارا بیشتر باشه و از ماه های بعد به ترتیب ابوظبی و ایذوان هم سرعتشون بیشتر میشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
ليدا جون پس فكر كنم بايد از هفته ديگه منتظر باشيم!!!!؟؟؟؟
تشکر کنندگان: alitab ، miladfr12 ، قصه گو ، soli asali ، sani1348
داشتم فکر می‌کردم اگه یه تاپیک به اسم گفتگو آزاد را بیفته بد نیستا.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: NEURON ، nedaba ، miladfr12 ، H Pier ، azifa ، soli asali ، sani1348 ، janatirad
برای همتون خصوصا اونهایی که روزهای زیادی رو در انتظار گذروندن دعا میکنم که زودتر مسیر زندگیتون مشخص بشه... آرزو میکنم امروز خیلیهاتون خوشحال بشین و دلاتون آروم بگیره
بیاین فراموش نکنیم:

کارساز ما به فکر کار ماست
فکر ما در کار ما آزار ماست
case number: هزار و چهارصد و خوردِی
تاریخ روءیت قبولی : 4:30 صبح 4 مرداد ماه ( 26 جولای 2013) (خیلی اتفاقی)
تاریخ مصاحبه: 8 ژانویه (سفارت روز مصاحبه وقتمو موکول کرد به روز بعد - دلیل: مدارکمو دیر فرستاده بودم و اونها فرصت مطالعه نداشتند)
آپديت ها:3 نوامبر 2013/ 11 ژانویه 2014/ 12 فوریه 2014/ 3 ژوئن 2014 / 12 ژوئن 2014/23-24 ژوئن 2014/
کلیرنس: 25 ژوئن
امیدوارم امروز تمام دوستانی که آپدیت شدن و یا منتظر هستن کلیر بشن که هرچه زودتر و مصمم تر بتونن برنامه ریزی بهتری برای آینده داشته باشن.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
پسبا این اوصاف هم دوره های من با یکماه انتظارراه طولانی دارن؟!؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: sophia ، sani1348 ، amohammadiazar ، قصه گو ، soli asali ، mohamad92
سفارت آنکارا مارو شرمنده کد دیگه امروز برای بار سوم آپدیت شدیم
آقا من دیگه حرفی ندارم (فامیل دور)
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-04-17 ساعت 21:57)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 21:49)2014winner نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 21:46)farazz نوشته:  سلام بر دوستان منتظر خوبم
2 روزه که پشت سرهم دارم آپ دیت می شم
خبر آمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن آگاه است
شاید این جمعه بیاید شاید
پرده از چهره گشاید شاید
ما هم امروز دوباره آپدیت شدیم دوتایی
از دیروز داریم موج مکزیکی میریم

دوست من دقیقا دلت چه چیز غیر منتظره می‌خواهد؟ (اشاره به امضا)

مشخص نکردی ، خدارو گمراه میکنی‌ به جا ویزا خدا یه دفعه یه ۳ قلو بهت میده. مشخص کن خدا بدونه! من ۱۸ سالم که بود یه عمر از خدا ماشین خواستم تولد ۱۹ سالگی پسر خالم برام یه دونه ماشین نیترو کنترلی خرید!!! برا همین میگم مشخص کن خدا بفهمه بگو ویزا آمریکا ! Big GrinBig Grin
واقعا فکر کنم اشتباه شد بجای کلیر فقط دارم آپدیت میخورمBig Grin خدا جون کلیر میخواستم نه آپدیتRolleyes
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر

(2014-04-14 ساعت 11:45)mattin نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 11:18)parvaz_parsi نوشته:  سلام به همه دوستان
الان 4 ماه هستش که در انتظار کلیر شدن هستم. میشه لطف کنید ایمیل سفارت ابوظبی رو واسه نامه زدن بگید
ممنون میشم

با سلام آدرس زیر ادرس سایت ابوظبی هست در قسمت contact وارد شده و فیلدهای مورد نظر را تکیل نمایید
از متن ززیر نیز می توان به عنوان نمونه درخواست استفاده نمایید
با تشکر

http://www.abudhabiivo.net/

Dear Sir/Ms
I hadmy visa interviewon ............. ,and I was told by Embassy officer to check my status between two or three months later through website. Now after ......... days, my administrative processing has been still pending and Iam really concerned about it. I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case. I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

سلام یه سوال، برای اینکه جواب بدن به سفارت باید نامه بزنیم یا به کا سی سی؟؟
ادرس kccdv@state.gov مال کا سی سی هست
و ادرس CA-Ankara@state.gov ظاهرا مال سفارت انکاراست( البته اگه درست نوشته باشم)

من به جفتش فرستادم
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، sani1348 ، mohamad92
(2014-04-18 ساعت 15:09)ssafaye66 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 11:45)mattin نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 11:18)parvaz_parsi نوشته:  سلام به همه دوستان
الان 4 ماه هستش که در انتظار کلیر شدن هستم. میشه لطف کنید ایمیل سفارت ابوظبی رو واسه نامه زدن بگید
ممنون میشم

با سلام آدرس زیر ادرس سایت ابوظبی هست در قسمت contact وارد شده و فیلدهای مورد نظر را تکیل نمایید
از متن ززیر نیز می توان به عنوان نمونه درخواست استفاده نمایید
با تشکر

http://www.abudhabiivo.net/

Dear Sir/Ms
I hadmy visa interviewon ............. ,and I was told by Embassy officer to check my status between two or three months later through website. Now after ......... days, my administrative processing has been still pending and Iam really concerned about it. I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case. I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.

سلام یه سوال، برای اینکه جواب بدن به سفارت باید نامه بزنیم یا به کا سی سی؟؟
ادرس kccdv@state.gov مال کا سی سی هست
و ادرس CA-Ankara@state.gov ظاهرا مال سفارت انکاراست( البته اگه درست نوشته باشم)

من به جفتش فرستادم
به آدرس پایین ایمیل بزنین سریع جواب میدن بهتون ایمیل زدن به KCC فایده نداره تلفن هم نزنین که جوابگو نیستن

تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali ، sani1348 ، ssafaye66 ، mohamad92
(2014-04-18 ساعت 15:03)2014winner نوشته:  سفارت آنکارا مارو شرمنده کد دیگه امروز برای بار سوم آپدیت شدیم
آقا من دیگه حرفی ندارم (فامیل دور)

امیدوارم زودتر خبر کلیرشدنتون رو بدین

یه سوال چطور سه بار آپدیت شدن در یک روز رو متوجه شدین !؟ مگه فقط تاریخ نمیزنه !؟ برای اعضای کیستو به مرور آپدیت خورده که اینطور میگید ؟!
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، artam2 ، sani1348 ، 2014winner ، mohamad92
به أميد كلير شدن بيشتر دوستان منتظر دراين روز زيباى بهارى. فال امروز

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر می‌زند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چه جای شکر و شکایت ز نقش نیک و بد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفته‌اند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه
که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور
که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشته‌اند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2014-04-18 ساعت 12:46)farshadm999 نوشته:  داشتم فکر می‌کردم اگه یه تاپیک به اسم گفتگو آزاد را بیفته بد نیستا.

دوستان در انجمن خصوصی 2013 تاپیک از هر دری سخنی هست که غیر مهاجرتیه، میتونیداز اون تاپیک استفاده کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان