کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها برای منم یک همچین حالتی بود. یعنی اون هفته که فکر می کردم کلیر شدم شماره پرونده ام نرفت رو سایت سفارت. هفته بعدش شد. امیدوارم کسانی که این هفته چند تا آپدیت با فاصله نزدیک داشتن و آخرین آپدیت هم همه افراد کیس با هم بودن، هفته بعد کلیرشون اعلام شه. من خودم اون هفته کذایی امتحان داشتم و یک خرابکاری کردم تاریخی! برای همینم یادم مونده. در حقیقت از دو ماهی که منتظر بودم فقط هفته آخرش بهم سخت گذشت که با حساب کتاب های خودمون کلیر شده بودم ولی بر خلاف انتظارم کیسمون اعلام نشد. شما که تا حالا با متانت صبر کردین یه ذره دیگه دندون رو جیگر بذارین. من این روزها ساکتم که فکر نکنین نفسم از جای گرم در میاد. خودم این راه رو اومدم و می دونم چیزی بدتر از بلاتکلیفی تو زندگی آدم نیست. یعنی یه زمانی به مرحله ای میرسی که راضی میشی ریجکتت کنن ولی ریجکتت کنن و تمومش کنن. با وجود گیر و گرفتاری اینور، مهاجرسرا برای من این روزها شده دو تاپیک که اولیش اینجاست. کار دیگه ای از دستم براتون بر نمیاد جز همراهی. پس نا امید نشین و مطمئن باشین میوه صبرتون خیلی شیرینه. با آرزوی موفقیت برای همگی. سعید.
(توجه-توجه یک خبر خوب برای ابوظبی)

دوستان من لیستی که خودم قبلا چک کرده بودم (حدود چند روز پیش)رو الان چک کردم برای کیسهاس زیر 2000 این افراد هم کلیر شدن احتمالا تو مهاجرسرا نیستن(شاید چند تا از دوستان هم که اخیرا کلیر شدن توشون باشه اگر هست لطفا اعلام کنن که آمار داشته باشیم)

26------->8-Apr
392-------->8-Apr
821------->13-Apr
851------->8 -Apr
925------->8-Apr
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-04-18 ساعت 20:05)alimomen نوشته:  (توجه-توجه یک خبر خوب برای ابوظبی)

دوستان من لیستی که خودم قبلا چک کرده بودم (حدود چند روز پیش)رو الان چک کردم برای کیسهاس زیر 2000 این افراد هم کلیر شدن احتمالا تو مهاجرسرا نیستن(شاید چند تا از دوستان هم که اخیرا کلیر شدن توشون باشه اگر هست لطفا اعلام کنن که آمار داشته باشیم)

26------->8-Apr
392-------->8-Apr
821------->13-Apr
851------->8 -Apr
925------->8-Apr

دوست خوب..اینا جزء همون 8 نفری هستن که چهارشنبه پیش کلیر شدند..ابوظبی این هفته کاری نکرد..انشاله هفته بعد
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، pari pariaaa ، farshad varaste ، nedaba ، soli asali

26------->8-Apr
392-------->8-Apr
821------->13-Apr
851------->8 -Apr
925------->8-Apr

علی‌ آقا مثل مار چنبره زدی رو سایت ابو ظبی Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: 2014winner ، Saeedv13 ، pari pariaaa ، farshad varaste ، nedaba ، soli asali
(2014-04-18 ساعت 19:59)Saeedv13 نوشته:  بچه ها برای منم یک همچین حالتی بود. یعنی اون هفته که فکر می کردم کلیر شدم شماره پرونده ام نرفت رو سایت سفارت. هفته بعدش شد. امیدوارم کسانی که این هفته چند تا آپدیت با فاصله نزدیک داشتن و آخرین آپدیت هم همه افراد کیس با هم بودن، هفته بعد کلیرشون اعلام شه. من خودم اون هفته کذایی امتحان داشتم و یک خرابکاری کردم تاریخی! برای همینم یادم مونده. در حقیقت از دو ماهی که منتظر بودم فقط هفته آخرش بهم سخت گذشت که با حساب کتاب های خودمون کلیر شده بودم ولی بر خلاف انتظارم کیسمون اعلام نشد. شما که تا حالا با متانت صبر کردین یه ذره دیگه دندون رو جیگر بذارین. من این روزها ساکتم که فکر نکنین نفسم از جای گرم در میاد. خودم این راه رو اومدم و می دونم چیزی بدتر از بلاتکلیفی تو زندگی آدم نیست. یعنی یه زمانی به مرحله ای میرسی که راضی میشی ریجکتت کنن ولی ریجکتت کنن و تمومش کنن. با وجود گیر و گرفتاری اینور، مهاجرسرا برای من این روزها شده دو تاپیک که اولیش اینجاست. کار دیگه ای از دستم براتون بر نمیاد جز همراهی. پس نا امید نشین و مطمئن باشین میوه صبرتون خیلی شیرینه. با آرزوی موفقیت برای همگی. سعید.
ممنون از دلداریتون و اینکه هنوزهم برای ما وقت میزارین و میاین اینجا.
منم با حساب کتاب های خودم باید کلیر میشدم این هفته که نشد حالا ایشالا هفته دیگه Rolleyes بالاخره که باید ویزاها رو بدن به ماTongue
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-04-18 ساعت 20:17)masuodrh نوشته:  

26------->8-Apr
392-------->8-Apr
821------->13-Apr
851------->8 -Apr
925------->8-Apr

دوست خوب..اینا جزء همون 8 نفری هستن که چهارشنبه پیش کلیر شدند..ابوظبی این هفته کاری نکرد..انشاله هفته بعد

شاید چندتا از اونها توش باشه آخه از بچه های مهاجرسرا فکر کنم 3 نفر غیر از خانم مقدس بودن(من کیس خانم مقدس رو چون فامیلشونو شناختم تو این لیست نیاوردم)که کلیر شدن ولی اینجا 5 کیسه

(2014-04-18 ساعت 20:19)farshadm999 نوشته:  

26------->8-Apr
392-------->8-Apr
821------->13-Apr
851------->8 -Apr
925------->8-Apr

فرشاد جون عزیزم حداقل بگو مثل عقاب
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pariaaa ، lighter ، mohamad92 ، soli asali ، meisam14
(2014-04-18 ساعت 20:21)alimomen نوشته:  

26------->8-Apr
392-------->8-Apr
821------->13-Apr
851------->8 -Apr
925------->8-Apr

شاید چندتا از اونها توش باشه آخه از بچه های مهاجرسرا فکر کنم 3 نفر غیر از خانم مقدس بودن(من کیس خانم مقدس رو چون فامیلشونو شناختم تو این لیست نیاوردم)که کلیر شدن ولی اینجا 5 کیسه

(2014-04-18 ساعت 20:19)farshadm999 نوشته:  

26------->8-Apr
392-------->8-Apr
821------->13-Apr
851------->8 -Apr
925------->8-Apr

فرشاد جون عزیزم حداقل بگو مثل عقاب
Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، amohammadiazar ، pari pariaaa ، lighter ، sani1348 ، 2014winner ، miladfr12

26------->8-Apr
392-------->8-Apr
821------->13-Apr
851------->8 -Apr
925------->8-Apr

آقا مسعود فکر کنم داری اشتباه میکنی آخه اگر الان منتظرسرا رو چک کنی کلا7 کیس توی ابوظبی کلیر شدن که چندتاشونم قبلا بودن یعنی بدون در نظر گرفتن خانم مقدس کلا 3 کیس دوهفته قبل کلیر شدن که نتیجه میگیریم دو تا از این 5 تا اسم توی مهاجرسرا نیستند و کلیر شدن
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، miladfr12
(2014-04-18 ساعت 20:30)alimomen نوشته:  

آقا مسعود فکر کنم داری اشتباه میکنی آخه اگر الان منتظرسرا رو چک کنی کلا7 کیس توی ابوظبی کلیر شدن که چندتاشونم قبلا بودن یعنی بدون در نظر گرفتن خانم مقدس کلا 3 کیس دوهفته قبل کلیر شدن که نتیجه میگیریم دو تا از این 5 تا اسم توی مهاجرسرا نیستند و کلیر شدن

علی آقا چهارشنبه پیش 8 نفر کلیر شدند که 4 نفر آن دوستای خوب منتظرسرایی بودند..اگر بخوایین شماره اون 8 کیس را با تاریخ همه آپدیت هاشون براتون بذارم.. Big Grin
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، artam2 ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، Sepideh.hedipes ، sophia
داشتم تاپيك كليرنس ٢٠١٣ رو ميخوندم .سال پيش دقيقا ١٨ اپريل ،عمو سعيد عزيز كلير شدن Smile از اون طرف هم ١٩ اپريل ايروان استارت كليرهاي ٨-٧ تاييش رو ميزنه.
خداااااايييييااااااا ... فردا صبح كه چشمامو باز كنم ١٨٠ روز ميشه كه منتظرم و هر روزشو با كلي دغدغه سپري كردم.دلم يه اتفاق خيلي خوب ميخواد ديگه ...
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-04-18 ساعت 21:29)pari pariaaa نوشته:  داشتم تاپيك كليرنس ٢٠١٣ رو ميخوندم .سال پيش دقيقا ١٨ اپريل ،عمو سعيد عزيز كلير شدن Smile از اون طرف هم ١٩ اپريل ايروان استارت كليرهاي ٨-٧ تاييش رو ميزنه.
خداااااايييييااااااا ... فردا صبح كه چشمامو باز كنم ١٨٠ روز ميشه كه منتظرم و هر روزشو با كلي دغدغه سپري كردم.دلم يه اتفاق خيلي خوب ميخواد ديگه ...
اِ...اِ...اِ....ی....وای.... خودم حواسم نبودBig Grin. ممنون از این یاد آوریتTongue. الان با عیال یاد اون شب کذایی و گانگنام رفتن بعد از کلیر شدن افتادیمTongue. یادش بخیرررررررررررر.................
شماره 128 هم از ابوظبی کلیر شده 16اپریل
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، godot ، amin arefi ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، میما
(2014-04-18 ساعت 21:35)Saeedv13 نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 21:29)pari pariaaa نوشته:  داشتم تاپيك كليرنس ٢٠١٣ رو ميخوندم .سال پيش دقيقا ١٨ اپريل ،عمو سعيد عزيز كلير شدن Smile از اون طرف هم ١٩ اپريل ايروان استارت كليرهاي ٨-٧ تاييش رو ميزنه.
اِ...اِ...اِ....ی....وای.... خودم حواسم نبودBig Grin. ممنون از این یاد آوریتTongue. الان با عیال یاد اون شب کذایی و گانگنام رفتن بعد از کلیر شدن افتادیمTongue. یادش بخیرررررررررررر.................

تاج سر ما هستين عمو سعيدBig Grin شعارهاي اون شب كلير شدنتون هم جالب بود حين گانگنام استايل Big Grin

All Current
All Clear
All Issued
All Departed
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-04-18 ساعت 21:49)pari pariaaa نوشته:  تاج سر ما هستين عمو سعيدBig Grin شعارهاي اون شب كلير شدنتون هم جالب بود حين گانگنام استايل Big Grin

All Current
All Clear
All Issued
All Departed
به قول پویا: خاکم!
2013ایها هم معتقد بودن اینها حرف آدمیزاد (یعنی ما) حالیشون نمیشه. باید به زبون خودشون خواسته هامون رو بگیم تا بفهمنTongue. گانگنام هم که دست از سر ما برنداشت. آنکارا رفتم ویزا بگیرم ترک ها تو پارک قو گانگنام میرفتنBig Grin. اونم چه گانگنامی. ایشالا زودتر همه شما هم کلیر میشین و همه این روزها خاطره میشه. سال دیگه همین موقع اگر یادتون بیفته بر می گردین پست های الانتون رو می خونین و می خندین و همش میگین یادش بخیر......Rolleyes
سلام ميشه لطفا بگيد كه وضعيت ready در سايت ceas به چه معناست ؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان