کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-18 ساعت 22:09)Monir202 نوشته:  سلام ميشه لطفا بگيد كه وضعيت ready در سايت ceas به چه معناست ؟
دوست عزیز لینک پایین امضا عمو سعید که مربوط به مراحل اداری سیس بخون کامل متوجه می شی.
قبل از مصاحبه می زنه Ready
تشکر کنندگان: amin arefi ، Saeedv13 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، meisam14 ، farshad varaste ، reasonable
سلام
با گفته های pari pariaaaعزیز باید دوشنبه به یاری خدا خبرایی باشه
خدایا خودت دل همه بنده هاتو شاد کن بخصوص ما منتظرهای کلیر بخصوص ایروانیهای عزیز،شاید این دوشنبه بیاید شاید رو سفیدمون کن خدااااااااا خیلی باهات کار داریم.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
(2014-04-18 ساعت 22:17)beet نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 22:09)Monir202 نوشته:  سلام ميشه لطفا بگيد كه وضعيت ready در سايت ceas به چه معناست ؟
دوست عزیز لینک پایین امضا عمو سعید که مربوط به مراحل اداری سیس بخون کامل متوجه می شی.

خب من و خانوادم در تاريخ 25 مارس مصاحبه داديم و منتظر كليرشدن هستيم اما امروز كه سايت ceas رو چك كردم براى دو فرزندم اينو نوشته بو و براى خودم و همسرم همون administrative pro رو زده بود , اين چه معنى ميتونه داشته باشه ؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، peidaye penhan
(2014-04-18 ساعت 22:25)Monir202 نوشته:  

خب من و خانوادم در تاريخ 25 مارس مصاحبه داديم و منتظر كليرشدن هستيم اما امروز كه سايت ceas رو چك كردم براى دو فرزندم اينو نوشته بو و براى خودم و همسرم همون administrative pro رو زده بود , اين چه معنى ميتونه داشته باشه ؟؟

دوست عزيز امسال چندتا از بچه هاي ديگه هم دقيقا مشكل شما رو داشتن .به نظر ميرسه اين يه ايراد سيستماتيك هست و خود به خود تصحيح ميشه .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-04-18 ساعت 21:39)sjb نوشته:  شماره 128 هم از ابوظبی کلیر شده 16اپریل

فکر نمیکنم..من الان چک کردم..هنوز کلیر نشدند
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ffrfar ، mohamad92 ، artam2 ، uranus88 ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12
(2014-04-18 ساعت 22:29)pari pariaaa نوشته:  

دوست عزيز امسال چندتا از بچه هاي ديگه هم دقيقا مشكل شما رو داشتن .به نظر ميرسه اين يه ايراد سيستماتيك هست و خود به خود تصحيح ميشه .
پس بعد از تصحيح شدن به چه صورت در مي اد ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، sophia ، peidaye penhan
(2014-04-18 ساعت 22:35)Monir202 نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 22:29)pari pariaaa نوشته:  

پس بعد از تصحيح شدن به چه صورت در مي اد ؟؟
به امید خداوند که درست شدن آنها با کلیر شدن شما یکی میشه و همگی با هم رو میزنه ایشود و میرید به سلامتی
(مثل شما AP می زنه)
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، miladfr12 ، pari pariaaa ، sophia
سلام .
از دوستان قديميتر کسی بوده که قبل گرين کارت اقامت يه کشور ديگه مثل کانادا رو داشته باشه؟ميخوام ببينم رو روند کار مثل احتمال کليرنس خوردن تأثيری داره يا نه.
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12
(2014-04-18 ساعت 23:06)pooria.7 نوشته:  سلام .
از دوستان قديميتر کسی بوده که قبل گرين کارت اقامت يه کشور ديگه مثل کانادا رو داشته باشه؟ميخوام ببينم رو روند کار مثل احتمال کليرنس خوردن تأثيری داره يا نه.

ظاهرا مشکلی نداره-این لینکو ببینید

http://www.mohajersara.com/thread-3225-p...#pid477150
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، miladfr12
اي بابا!!
من الان از مهموني برگشتم. اونجا همش فكرم تو اين تاپيك بود. برا خودم اميدي نداشتم چون كلا تو 6 ماه يه آپديت درست و حسابي هم نداشتم ولي تمام دقايق هفته را اينجا گذرونده بودم و با توجه به خبراي آپديتي صدرنشينان منتظرسرا و همچنين كليرهاي صدر جدولي هفته پيش تقريبا مطمئن بودم كه اول ابوظبي و جمعه شب هم آنكارا يه سور جسابي بمون ميده ولي باز هم فقط انتظار و البته اميد

آخه يعني چي؟!!!
من برا شلوغ نشدن تاپيك پيام تبريك نميذاشتم و به like بسنده ميكردم ولي اين هفته فقط منتظر اعلام بودم تا اسم دوستان را رديف كنم و چپ و راست و بالا وپايينشا پر از ههههههههووووووووورررررررررررراااااااااااا كنم

ولي ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم
دوستان آنكارايي byazdani - 2014winner - azifa - farazz - vahid2014 - و ...
دوستان ابوظبي مهدي 2014 - Beni2050 - Sepide hedipes - lida55 و ...
هفته ديگه همه كلير شده اين هههوووووووورررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سد كليرنس هفته پيش شكست و اين لفت دادنها آخرين تلاشهاي مذبوحانه كليرنس است
اصلا كليرنس ديگه خر هم نيست خر مرده است

چي نوشتم؟!
مگه ديگه اعصاب گذاشته برا آدم؟
والا به خدا !!!!!!!!!!!!
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
من از همتون ممنونم این‌قد روحیه می‌دین. امیدوارم اون روزی بیاد خیلیییییی زود که همه‌ی عددهامون تو منتظرسرا سبز شده باشه. سبزِ سبز.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
سلام دوستان ایروانی, بیاید ما هم به هم روحیه و انرژی بدیم
به امید کلییر شدن همه ی دوستان مهاجر سرایی به خصوص بچه های مظلوم بالای150 روز ایروان++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++??☺???
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
سلام.دوستان عزیز و منتظر.
میدونید ما ایرانیها همیشه دقیقه 90 کارامونو نهائی میکنیم.جالبه که جوابم میده!!!!
1 بار تو همین تاپیک گفتم ("درگیر ذهنتون نشید!داغونتون میکنه.تو آفریقا وقتی برای بارش بارون دعا میکنند اونهائی که مطمئن هستند با خودشون چتر میبرند.")

شما از الان شروع کنید به برنامه ریزی برای رفتن به آمریکا.اگه با تمام وجود و روحتون این کار را انجام بدید حتما نتیجه اونو میبینید.

من 5 روزه به جمع شما اضافه شدم.دارم برنامه ریزیهای لازم رو انجام میدم.حتی اگه کلیر نشم هم چیزی رو از دست نمیدم.زندگی همیشه در جریانه.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-04-18 ساعت 23:11)alimomen نوشته:  

ظاهرا مشکلی نداره-این لینکو ببینید

http://www.mohajersara.com/thread-3225-p...#pid477150

خيلی کمک کرد.ممنونم.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، sophia

ما هم PR داشتیم ویزا گرفتیم و کلیرنس خوردنمون هم فکر نمیکنم ربطی به PR داشت
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، monthmehr ، lida55 ، amohammadiazar ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان