کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-19 ساعت 10:30)peymanmohajer نوشته:  هر جور حساب كني كليرنس از بارداري بدتره چون تو بارداري::

صداي قلب پروندتو ميشنوي.

دقيقا بعد از 9 ماه بهت ويزا ميدن، نه زودتر نه ديرتر.

هميشه در حال آپديت شدني.

بجاي ايميل زدن به سفارت و جواب نگرفتن يه سر ميري سونوگرافي.

اگه ريجكت شدي دوباره اقدام ميكني.

نه ديپلم ميخواد نه سابقه كار نه تمكن مالي 100 ميليوني.

نياز به تمديد مديكال نداره.

لازم نيست پروندتو رو از كسي پنهون كني.

6 ماه مرخصي مفتي ميدن به خانوم خونه.

آفيسرا تمام سؤالاتو جواب ميدن و دقيقا راهنماييت ميكنن كه چيكار كني و چيكار نكني.

همه جا سفارتخونه هست و خودت ميتوني سفارت رو انتخاب كني و براي گرفتن ويزا لازم نيست بري تا اونور آب.

اگه ويزات تا آخر سپتامبر آماده نشد سزارين ميكنن و ويزاي فوري بهت تحويل ميدن.

تازه به ويزات يارانه هم ميدن.
آره برادر. اینجا که به درد نمی خوره. شما برو برای بارداری اقدام کن!!
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، قصه گو ، Hadi2014 ، nedaba
(2014-04-17 ساعت 17:54)miladfr12 نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 16:47)armin021 نوشته:  دلم یه آپدیت میخواد از اون بالا بالاها، از آسمون هفتم، از اون نازنینی که خواست خودش بود برنده شم و تا اینجا بیام.
عاشقتم خدا جون.
آپدیت ما رو بزن قربونت برم. ماچ ماچ...
از طرف بنده ی ناسپاسی که هنوز تو کفه سخاوتت مونده!!!

منم دلم آپدیت میخواد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWinkWinkWinkSmile

و منم همین طور...
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali ، forgiven ، قصه گو
(2014-04-19 ساعت 12:10)morteza88 نوشته:  59 روز گذشت.... هر چي مي خوام ذهنمو به چيزهاي ديگه مشغول كنم نميشه...

نميگم ميشه راحت از كنار اين قضيه گذشت ولي باور كنيد اگه يه مقدار خودتونو به بيخيالي نزنيد،نميتونيد اين دوره رو سپري كنيد.شما تازه ٥٩ روز گذشته و اينجوري بيتابيد ،من كه ١٨٠ روزه هستم يا بچه هاي آنكارا كه ٢٠٠ روزه هستن يا بچه هاي ابوظبي كه ١٩٤ روزه هستن ،چي بگيم پس؟؟؟!!! من خيلي از بچه ها رو ميبينم كه اخيرا خودشونو دارن اذيت ميكنن با انتظار... بخدا اگه بيخيال نباشيد نميگذره و خودتونو داغون ميكنيد.
همين پست هايي كه هر روز ميذاريد كه " و بدينسان ... روز گذشت..." انگار كه دارين هي انتظارتونو به ضمير ناخداگاهتون هم تلقين ميكنيد و اين حالتونو بدتر ميكنه و انرژيتونو ميگيره و كلافه ميشيد.
اين دوره براي گرفتن ويزاتون "بايد" طي بشه و شما هم هيچ كاري نميتونيد بكنيد.فقط خوشحال باشيد كه به اميد خدا كليرنستون زودتر از ما سري اول كارنتي ها مياد.
سرتون رو با كارهاي ديگه مثل تحقيق در مورد شهري كه ميخوايد بريد و ساكن بشيد ، نوشتن رزومه ، تعيين لوازمي كه ميخوايد با خودتون ببريد يا فريت كنيد ، زبان و خيلي كارهاي ديگه گرم كنيد.قول ميدم كه روحيتون هم بهتر ميشه .
شاد و سربلند باشيد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-04-17 ساعت 23:45)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 23:26)hamidrezapir1 نوشته:  کاش از ما هم حداقل یک آپدیتی میخورد نزدیک به 165 روز بدون حتی یک آپدیت!!!!
غصه نخور...تنها تو نیستی ما هستیم باهات........سه روز مونده به 6 ماه ...می گما آپدیت الکی هم بد نیست! بیا یه ایمیل بزنیمWink

خدا ما هم دل داریما...
تشکر کنندگان: miladfr12 ، خسته از وطن ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-19 ساعت 13:15)pari pariaaa نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 12:10)morteza88 نوشته:  59 روز گذشت.... هر چي مي خوام ذهنمو به چيزهاي ديگه مشغول كنم نميشه...

نميگم ميشه راحت از كنار اين قضيه گذشت ولي باور كنيد اگه يه مقدار خودتونو به بيخيالي نزنيد،نميتونيد اين دوره رو سپري كنيد.شما تازه ٥٩ روز گذشته و اينجوري بيتابيد ،من كه ١٨٠ روزه هستم يا بچه هاي آنكارا كه ٢٠٠ روزه هستن يا بچه هاي ابوظبي كه ١٩٤ روزه هستن ،چي بگيم پس؟؟؟!!! من خيلي از بچه ها رو ميبينم كه اخيرا خودشونو دارن اذيت ميكنن با انتظار... بخدا اگه بيخيال نباشيد نميگذره و خودتونو داغون ميكنيد.
همين پست هايي كه هر روز ميذاريد كه " و بدينسان ... روز گذشت..." انگار كه دارين هي انتظارتونو به ضمير ناخداگاهتون هم تلقين ميكنيد و اين حالتونو بدتر ميكنه و انرژيتونو ميگيره و كلافه ميشيد.
اين دوره براي گرفتن ويزاتون "بايد" طي بشه و شما هم هيچ كاري نميتونيد بكنيد.فقط خوشحال باشيد كه به اميد خدا كليرنستون زودتر از ما سري اول كارنتي ها مياد.
سرتون رو با كارهاي ديگه مثل تحقيق در مورد شهري كه ميخوايد بريد و ساكن بشيد ، نوشتن رزومه ، تعيين لوازمي كه ميخوايد با خودتون ببريد يا فريت كنيد ، زبان و خيلي كارهاي ديگه گرم كنيد.قول ميدم كه روحيتون هم بهتر ميشه .
شاد و سربلند باشيد.

از فردا ديگه روزشمارمو حذف مي كنم، خلاصه شما پيشكسوتين . از پيشنهادتون ممنونمRolleyes
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-04-18 ساعت 19:16)aseman abi نوشته:  دوستاااااااااااااااااااان عزیز
2014AS432
2014AS80
مباااااااااااااااارک باااااااااااااااااااشه

وای خدای من اینا با اون case number پایینشون تازه کیلر شدن...خدا به ما رحم کنه...
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، arashS ، moqadam
(2014-04-19 ساعت 10:17)behfaza نوشته:  دوستانی که برای تمدید مدیکال به امارات تشریف بردن باتوجه به اینکه این بار مصاحبه و درنتیجه نامه مشخص کننده تاریخ مصاحبه ندارند آیا بردن
برگه کپی گزارش مدیکال که ممهور به مهر پزشک معتمد سفارت می باشد و NMC برای خودمان داده است کافیست ( البته علاوه بر سایر مدارک جهت تمدید مدیکال مثل کارت واکسن و عکس و پاسپورت و آدرس و شماره تلفن در دبی ) ؟
من زنگ زدم nmc چیزی نگفت
تشکر کنندگان: farshadm999 ، miladfr12 ، soli asali ، amohammadiazar ، قصه گو
(2014-04-19 ساعت 08:51)hamid.eng نوشته:  يه سوالي از دوستان عزيز دارم...
وقتيكه من كيس نامبرمو در سايت سفارت ابوظبي در بخش Check Visa Status وارد مي كنم ميگه هيچ اطلاعاتي در مورد كيس شما وجود نداره ولي يكي از دوستان كه با من در يكروز مصاحبه شدند با وارد كردن كيس نامبر با پيغام اينكه پرونده شما در حال AP مي باشد روبرو مي شود...
چرا اينجوريه؟

به این آدرس برید و گزینه case not found رو انتخاب کنید و توضیح بدید که نمیتونید کیستون رو چک کنید، این موارد اتفاق میفته...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
چند وقتي هست ازانرژي مثبت خبري نيست
اين يه عالمه انرژي مثبت براي دوستان عزيز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تنها به ويزا داخل پاسپورتتون فكر كنيد حتما بزودي اون رو خواهيد ديد
هوووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
انرژي مثبت يدتون نره - افكار مثبت يادتون نره
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
(2014-04-19 ساعت 12:54)azifa نوشته:  دوستان کسی می‌دونه که آیا می‌شه PTT رو تغییر داد؟ ما می‌خواهیم PTT مون رو از آنکارا تغییر بدیم به استانبول. به نظرتون مشکلی پیش میاد یا نه؟
راهنمایی پلیز.
می‌دونم توی آنکارا میشه عوضش کرد ولی شهرش رو هم میشه؟
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12
(2014-04-19 ساعت 15:47)azifa نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 12:54)azifa نوشته:  دوستان کسی می‌دونه که آیا می‌شه PTT رو تغییر داد؟ ما می‌خواهیم PTT مون رو از آنکارا تغییر بدیم به استانبول. به نظرتون مشکلی پیش میاد یا نه؟
راهنمایی پلیز.
می‌دونم توی آنکارا میشه عوضش کرد ولی شهرش رو هم میشه؟

دوست عزیز به نظر من وقتی شما می تونید دفتر پستی رو عوض کنید شهرش که برای سفارت فرقی نمی کنه
اون ها به همون ادرسی می فرستند که شما بخواهید
تشکر کنندگان: soli asali ، azifa
برای ثبت در منتظر سرا کجا باید اطلاعات را وارد کنیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-19 ساعت 17:45)عراقی نوشته:  برای ثبت در منتظر سرا کجا باید اطلاعات را وارد کنیم

اطلاعات کیستون رو به soli asali پیام خصوصی بزنید.
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، nedaba
سلام چقدر سوتو کور.من دلم گرفته هیچ خبری از ویزای ما نشد
تشکر کنندگان: farshadm999 ، miladfr12 ، mahan1331
(2014-04-19 ساعت 21:06)sjb نوشته:  سلام چقدر سوتو کور.من دلم گرفته هیچ خبری از ویزای ما نشد

تا ۳شنبه عید پاک هستش. تعطیله همه جا از کلیر میلیر خبری نیست. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، pari pariaaa ، artam2 ، miladfr12 ، alitab ، nedaba ، farshad varaste ، sophia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان