موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-19 ساعت 12:10)morteza88 نوشته: 59 روز گذشت.... هر چي مي خوام ذهنمو به چيزهاي ديگه مشغول كنم نميشه...
نميگم ميشه راحت از كنار اين قضيه گذشت ولي باور كنيد اگه يه مقدار خودتونو به بيخيالي نزنيد،نميتونيد اين دوره رو سپري كنيد.شما تازه ٥٩ روز گذشته و اينجوري بيتابيد ،من كه ١٨٠ روزه هستم يا بچه هاي آنكارا كه ٢٠٠ روزه هستن يا بچه هاي ابوظبي كه ١٩٤ روزه هستن ،چي بگيم پس؟؟؟!!! من خيلي از بچه ها رو ميبينم كه اخيرا خودشونو دارن اذيت ميكنن با انتظار... بخدا اگه بيخيال نباشيد نميگذره و خودتونو داغون ميكنيد.
همين پست هايي كه هر روز ميذاريد كه " و بدينسان ... روز گذشت..." انگار كه دارين هي انتظارتونو به ضمير ناخداگاهتون هم تلقين ميكنيد و اين حالتونو بدتر ميكنه و انرژيتونو ميگيره و كلافه ميشيد.
اين دوره براي گرفتن ويزاتون "بايد" طي بشه و شما هم هيچ كاري نميتونيد بكنيد.فقط خوشحال باشيد كه به اميد خدا كليرنستون زودتر از ما سري اول كارنتي ها مياد.
سرتون رو با كارهاي ديگه مثل تحقيق در مورد شهري كه ميخوايد بريد و ساكن بشيد ، نوشتن رزومه ، تعيين لوازمي كه ميخوايد با خودتون ببريد يا فريت كنيد ، زبان و خيلي كارهاي ديگه گرم كنيد.قول ميدم كه روحيتون هم بهتر ميشه .
شاد و سربلند باشيد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-19 ساعت 13:15)pari pariaaa نوشته: (2014-04-19 ساعت 12:10)morteza88 نوشته: 59 روز گذشت.... هر چي مي خوام ذهنمو به چيزهاي ديگه مشغول كنم نميشه...
نميگم ميشه راحت از كنار اين قضيه گذشت ولي باور كنيد اگه يه مقدار خودتونو به بيخيالي نزنيد،نميتونيد اين دوره رو سپري كنيد.شما تازه ٥٩ روز گذشته و اينجوري بيتابيد ،من كه ١٨٠ روزه هستم يا بچه هاي آنكارا كه ٢٠٠ روزه هستن يا بچه هاي ابوظبي كه ١٩٤ روزه هستن ،چي بگيم پس؟؟؟!!! من خيلي از بچه ها رو ميبينم كه اخيرا خودشونو دارن اذيت ميكنن با انتظار... بخدا اگه بيخيال نباشيد نميگذره و خودتونو داغون ميكنيد.
همين پست هايي كه هر روز ميذاريد كه " و بدينسان ... روز گذشت..." انگار كه دارين هي انتظارتونو به ضمير ناخداگاهتون هم تلقين ميكنيد و اين حالتونو بدتر ميكنه و انرژيتونو ميگيره و كلافه ميشيد.
اين دوره براي گرفتن ويزاتون "بايد" طي بشه و شما هم هيچ كاري نميتونيد بكنيد.فقط خوشحال باشيد كه به اميد خدا كليرنستون زودتر از ما سري اول كارنتي ها مياد.
سرتون رو با كارهاي ديگه مثل تحقيق در مورد شهري كه ميخوايد بريد و ساكن بشيد ، نوشتن رزومه ، تعيين لوازمي كه ميخوايد با خودتون ببريد يا فريت كنيد ، زبان و خيلي كارهاي ديگه گرم كنيد.قول ميدم كه روحيتون هم بهتر ميشه .
شاد و سربلند باشيد.
از فردا ديگه روزشمارمو حذف مي كنم، خلاصه شما پيشكسوتين . از پيشنهادتون ممنونم
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چند وقتي هست ازانرژي مثبت خبري نيست
اين يه عالمه انرژي مثبت براي دوستان عزيز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تنها به ويزا داخل پاسپورتتون فكر كنيد حتما بزودي اون رو خواهيد ديد
هوووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
انرژي مثبت يدتون نره - افكار مثبت يادتون نره
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
برای ثبت در منتظر سرا کجا باید اطلاعات را وارد کنیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-19 ساعت 17:45)عراقی نوشته: برای ثبت در منتظر سرا کجا باید اطلاعات را وارد کنیم
اطلاعات کیستون رو به soli asali پیام خصوصی بزنید.
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چقدر سوتو کور.من دلم گرفته هیچ خبری از ویزای ما نشد