کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-20 ساعت 10:46)lida55 نوشته:  سلام عزیزان ممنون واسه تک تک شما ارزو میکنم این لحظه رو
من و همسرم هر دو ارشد داریم و رشته MBA همسرم و شرکت خصوصی وابسته به دولتی سربازی ارتش منم روانشناسی و کار دانشگاههای دولتی و غیر دولتی و شرکت خصوصی . الانم سر کارم موندم گاگنام رو جه کنم . عمو سعید دستور دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام شرایط شما عینه ما هستش منم وهمسرم MBA فقط سربازی سپاه بود

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: lida55 ، nedaba ، soli asali ، kage.omid ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-04-20 ساعت 10:17)lida55 نوشته:  [size=xx-large]
هورااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[color=#2F4F4F]ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیر شدم

خیلی خیلی مبارکه ... جالبیش اینه شما رو دقیقا 6 ماهه کلیر کردن Cool
دم ابوظبی گرم که حداقل یه حرکت مثبتی داره انجام میده
انکارا یاد بگیره
گویا ایروان هم ،کلا در جریان نیست
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2014-04-20 ساعت 10:46)lida55 نوشته:  سلام عزیزان ممنون واسه تک تک شما ارزو میکنم این لحظه رو
من و همسرم هر دو ارشد داریم و رشته MBA همسرم و شرکت خصوصی وابسته به دولتی سربازی ارتش منم روانشناسی و کارموسسات دولتی و غیر دولتی و شرکت خصوصی . الانم سر کارم موندم گاگنام رو جه کنم . عمو سعید دستور دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من تا امروز هر کی کلیر میشد فقط دکمه تبریک رو میزدم و نمی نوشتم تا تاپیک شلوغ نشه. به همه کسایی که قبلا کلیر شدن و امروز کلیر میشن از صمیم قلب تبریک میگم و آرزو میکنم زندگی جدیدی رو که در سرزمین جدید شروع میکنن توام با سلامتی، شادی و موفقیت براشون باشه.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
ليدا جوون خيلييييي براتون خوشحالم،،، اميدوارم زندگيتون توأم با سلامت، خوشبختي و موفقيت باشه..
مباااااركتون باشه

lida 55
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خیلی مبارکهههههههه
متاسفانه نشد،
ابوظبی چندتا کیسو کلیر کرده ؟! ممکنه یکی بنویسه ؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: morteza88 ، مهدی 2014 ، soli asali ، sophia
(2014-04-20 ساعت 10:17)lida55 نوشته:  کلیر شدم[/size]
با عرض تبریک Smile و آرزوی موفقیت در مراحل بعدی Rolleyes
لطفا وقتی
در مورد آنچه برای مدیکال باید انجام شود مطلع شدید
دوستان را هم در جریان بگذارید .
ليدا جون از خوشحالي شوكه شدم.اولش فكر كردم داري انرژي مثبت مي فرستي...هرچند كلير شدنت از هر انرژي مثبتي، پر انرژي تره.واقعاً روز زن بر شما و ما مبارك شد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
دستو جیغو هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه دوستان کلیر شده
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
خیلی خیلی تبریک میگم لیدا جانSmileSmileSmile
امیدوارم در تمام مراحل موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: قصه گو ، lida55 ، janatirad ، soli asali ، sophia ، kage.omid ، miladfr12 ، pari pariaaa
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه lida55 Wink
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + + + + + + ++ + + + + + ++ + + ++ + ++ + + ++ + + + + + + + + + + انرژی مثبت دوباره داره به اینجا بر میگرده Big Grin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
(2014-04-20 ساعت 00:58)pooria.7 نوشته:  سلام .
از دوستان کسی بوده که هم معافيت داشته باشه و هم کار غير دولتی ولی فقط بخاطر اينکه رشته فنی خونده بهش کليرنس خورده باشه؟ميخوام ببينم رشته هايی مثل مکانيک و برق احتمالش زياده که کليرنس بخورن روز مصاحبه؟
ممنونم

همسر من کار غیر دولتی،معاف و مکانیک هست و کلیر خوردیم.
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، reasonable ، miladfr12 ، pari pariaaa
جالبه...تا امروز يك درصد هم احتمال نمي دادم كليرنس ما به خاطر رشته مكانيك همسرم باشه!! اينقدر مسايل مهم تر بود مثل كار دولتي و سربازي سپاه...آفيسر كلي توضيح خواست و همسرم هم آنچنان توضيح داد بلكه قانع بشه!!! اما نشد!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-04-20 ساعت 10:39)parmisv نوشته:  پارسال تو یه همچنین شبی همه ما برنده شدیم تو لاتاری 2014 امیدوارم امسال هم همه به هر چیزی که دوست دارن برسن
البته 11 روز مونده به اون شب تاریخی همسفر گرامی Smile
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، reza_top60 ، soli asali ، alitab ، parmisv ، miladfr12 ، nedaba ، Vahid2014 ، pari pariaaa
سلام دوستان،

من در تکمیل فرم DS-230 خودم و همسرم دو مورد رو اشتباه جواب دادم، به نظر شما با سفارت مکاتبه کنم؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، miladfr12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان