کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-19 ساعت 14:11)aghaghia نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 08:51)hamid.eng نوشته:  يه سوالي از دوستان عزيز دارم...
وقتيكه من كيس نامبرمو در سايت سفارت ابوظبي در بخش Check Visa Status وارد مي كنم ميگه هيچ اطلاعاتي در مورد كيس شما وجود نداره ولي يكي از دوستان كه با من در يكروز مصاحبه شدند با وارد كردن كيس نامبر با پيغام اينكه پرونده شما در حال AP مي باشد روبرو مي شود...
چرا اينجوريه؟

به این آدرس برید و گزینه case not found رو انتخاب کنید و توضیح بدید که نمیتونید کیستون رو چک کنید، این موارد اتفاق میفته...

دوست عزیز ، ما هم دقیقا همین مشکل را داشتیم، بهشون ایمیل زدم و مشکل را گفتم. بعد از یک فقره آپدیت! مشکل حل شدBig Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، reasonable ، mpas89 ، miladfr12 ، hamid.eng ، nedaba ، azadeh2014
ایروان ¿¿¿¿
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، NEURON ، soli asali ، miladfr12
(2014-04-19 ساعت 21:12)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 21:06)sjb نوشته:  سلام چقدر سوتو کور.من دلم گرفته هیچ خبری از ویزای ما نشد

تا ۳شنبه عید پاک هستش. تعطیله همه جا از کلیر میلیر خبری نیست. Big GrinBig Grin
چقدر عید دارن اینا :o
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: farshadm999 ، خسته از وطن ، soli asali ، miladfr12
(2014-04-19 ساعت 22:17)mahssa نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 21:12)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 21:06)sjb نوشته:  سلام چقدر سوتو کور.من دلم گرفته هیچ خبری از ویزای ما نشد

تا ۳شنبه عید پاک هستش. تعطیله همه جا از کلیر میلیر خبری نیست. Big GrinBig Grin
چقدر عید دارن اینا :o

بهتر!
میرن یه آب و هوایی تازه میکنن و یه کم استراحت میکنن و با روحیه ی عالی میان و پرونده ها رو سریع تر رو غلتک میندازن و پردازش میکنن! عیدی بچه ها رو هم میدن حتما، قراره کلی از بچه ها رو کلیر کنن. به به. عیدشون مبارک...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، hamid_fs3 ، maryam_a ، aaraam ، mahssa
فرشاد بد بین اومد. Big GrinBig Grin الان فهمیدم رکورد ابوظبی شکسته شد !! هنوز رکورد ایروان و آنکارا شکسته نشده.

[عکس: 36456844842826004818.jpg]
خوشحالم.
تشکر کنندگان: feel ، soli asali ، kage.omid ، miladfr12 ، alirezaghodrat ، farshad varaste
(2014-04-19 ساعت 22:51)farshadm999 نوشته:  فرشاد بد بین اومد. Big GrinBig Grin الان فهمیدم رکورد ابوظبی شکسته شد !! هنوز رکورد ایروان و آنکارا شکسته نشده.

سلام
انگار امسال قراره که من همه رکوردارو بشکنم Big Grin
تارگت بعدی ایروان و بعد آنکارا... Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، kage.omid ، miladfr12 ، amin arefi
(2014-04-19 ساعت 22:51)farshadm999 نوشته:  فرشاد بد بین اومد. Big GrinBig Grin الان فهمیدم رکورد ابوظبی شکسته شد !! هنوز رکورد ایروان و آنکارا شکسته نشده.

این که واضح بود برادر جان! خوب مسائل فیزیک کوانتمی رو حل می کنی ها.. می گن سالی که نکوست.... خوب از همون اول دیدیم که میانگین دو سه ماهه سالای گذشته الان بالای 6 ماهه. اینقدر تاکید نکن....این قدر انرژی منفی نفرست برادر جان! برو بخواب....خوابای خوش ببینی .... نگو بابا جان نگو..... به امید ویزای هممون....من که ایمان دارم.........شبت خوش
سلام دوستان عزیز
من 2هفته دیگه مصاحبه دارم ولی نه سایت سیس منو میشناسه و نه سایت ابوظبی.
به نظرتون به ابوظبی ایمیل بزنم؟یا همچنان صبر کنم؟
آیا حتما باید تا قبل از مصاحبه سایت ابوظبی منو بشناسه؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali
سلام .
از دوستان کسی بوده که هم معافيت داشته باشه و هم کار غير دولتی ولی فقط بخاطر اينکه رشته فنی خونده بهش کليرنس خورده باشه؟ميخوام ببينم رشته هايی مثل مکانيک و برق احتمالش زياده که کليرنس بخورن روز مصاحبه؟
ممنونم
شماره کیس: 2014AS5xxx تعداد افراد: 1 نفر مجرد
فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی ویزا یکضرب مقصد: تگزاس
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali
چشم انتظاري نيروي جاذبه قوي است . متوقع چيزهايي باشي كه ميخواهي . انتظار چيزهايي را كه نميخواهي نداشته باش .

وقتي دعا ميكني باور كن كه خواسته هايت را دريافت كرده اي و به اين صورت به انها ميرسي : انجيل ( مارك )
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-04-20 ساعت 00:10)reasonable نوشته:  سلام دوستان عزیز
من 2هفته دیگه مصاحبه دارم ولی نه سایت سیس منو میشناسه و نه سایت ابوظبی.
به نظرتون به ابوظبی ایمیل بزنم؟یا همچنان صبر کنم؟
آیا حتما باید تا قبل از مصاحبه سایت ابوظبی منو بشناسه؟
سلام .
منم شرايط مشابه شمارو دارم.فک نميکنم مشکلی باشه چون email زدم به ابو دهبی و جواب دادن که فايلتون هنوز دسته ما نرسيده .
بعد به کی سی سی email زدم که گفتن Under process هست پروندتون.
شماره کیس: 2014AS5xxx تعداد افراد: 1 نفر مجرد
فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی ویزا یکضرب مقصد: تگزاس
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، miladfr12 ، peidaye penhan ، soli asali ، reasonable
سلام دوستان منتظر،

بالاخره این پروسه مراحل اداری رو پیدا کردم، لطفا یکی از دوستان زحمت ترجمه این رو انجام بده.

امیدوارم برای همه عزیزان تسکین انتظاری باشه.

At the conclusion of the interview, a consular officer hands over the 221(g) refusal indicating that the petition is being returned to the U.S.

Consulate returns the petition to the U.S. in a diplomatic pouch for further review.

When NVC receives the returned petition, it reviews it and enters it into the fraud database by fraud management.
It may take 2-3 months for NVC to receive the diplomatic pouch, as it may be sent to different consulates to pick up other returned petitions along the way.

NVC returns the petition to the USCIS service center[1] where the petition was originally filed and approved.
This may take around 1 month.

Once the USCIS service center receives the petition, it sends a notice of receipt to the petitioner.

The service center reviews the returned petition and the interviewing consular officer's notes on the case.
Returned applications are low priority at USCIS. They are reviewed in the order they are received and after new petitions have been processed.

Service center sends either a Notice of Intent to Deny (NOID) or a Notice of Intent to Revoke (NOIR) to the petitioner documents relevant to the consular officer's objections to rebut.

Depending on the service center, it gives 30-60 days from the date of NOIR/NOID to the petitioner to respond with additional evidence. The letter will also specify the time frame to respond.

If the service center receives the response in a timely manner, it reviews the case and either the original approval is reaffirmed or the petition is officially denied.

The service center accordingly sends the official denial letter or a notice of reaffirmation.

If the petition is reaffirmed, the service center sends the reaffirmed petition and its supporting evidence provided in the rebuttal directly to the original consulate along with a recommendation to issue a visa.

The consulate notifies the beneficiary of a new interview date. Exact procedure may vary at different consulates.

The consular officer conducts the interview of the visa applicant, and either the visa is issued and placed in administrative processing again or denied via section 221(g) and returned to the USCIS with a recommendation for revocation.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، miladfr12 ، عراقی ، soli asali ، kage.omid
یه روز خوب میاد
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
Soli asaliعزيز ورودت را به منتظرسرا تبريك ميگم بالاخره خياط هم افتاد تو كوزه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2014-04-20 ساعت 00:58)pooria.7 نوشته:  سلام .
از دوستان کسی بوده که هم معافيت داشته باشه و هم کار غير دولتی ولی فقط بخاطر اينکه رشته فنی خونده بهش کليرنس خورده باشه؟ميخوام ببينم رشته هايی مثل مکانيک و برق احتمالش زياده که کليرنس بخورن روز مصاحبه؟
ممنونم
سلام من سربازی معاف شدم تا حالا تو هیچ اداره دولتی کار نکردم و همسرم هم همینطور و هیچ مورد مشکوکی هم نداشتیم در ضمن من مکانیک خوندم و همسرم هم معماری ( نمی دونم ربطی داره یا نه) خلاصه که الانم شش ماهه کلیر خوردیم و منتظریم ایشالاه که کلیر نخورین اگر هم خوردین زود ویزا بگیرین خودتو به این موضوع حساس نکنBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان