موضوعها: 0
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.تقریبا ۱۵۰ روزه هستیم و همچنان ۱۰ فوریه گیر کرده
این روزا ابوظبی کسی هست که زیر ۱۸۰ روز بشت سر هم ابدیت بشه؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-20 ساعت 10:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-20 ساعت 10:17 توسط lida55.)
[size=xx-large]
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[color=#2F4F4F]ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
حتما همتون واسه يه چيزهايي داريد ميريد يو اس آ ولي من عاشق اينم كه يه مسافرت زميني تو آمريكا رو تجربه كنم ، از مريلند تا سانفرانسيسكو ، تقريبا 6000 مايل با يك GMC يا فورد موستانگ كه يه كاروان هم پشتش يدك شده باشه ، اين يك آرزوي قديمي واسه من بود كه قبل ازبرنده شدن تو لاتاري هم تمام مسير رو تو ذهنم با مناظر و متل هاش اسكن كرده بودم. اميدوارم خودش يه حالي بهم بده و كلير بشم
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکتون باشه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
هورهورهورهورهورهورهوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا مباركه ليدا جان
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
لیدا جان..تبریک از صمیم قلب...همیشه شاد باشی..چه هدیه خوبی گرفتین امروز
اگر ممکنه کمی از شرایط کلی کیس بگین..سربازی یا کار دولتی..مرسی
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 02:47)amirrbco نوشته: سلام دوستان منتظر،
بالاخره این پروسه مراحل اداری رو پیدا کردم، لطفا یکی از دوستان زحمت ترجمه این رو انجام بده.
امیدوارم برای همه عزیزان تسکین انتظاری باشه.
At the conclusion of the interview, a consular officer hands over the 221(g) refusal indicating that the petition is being returned to the U.S.
Consulate returns the petition to the U.S. in a diplomatic pouch for further review.
When NVC receives the returned petition, it reviews it and enters it into the fraud database by fraud management.
It may take 2-3 months for NVC to receive the diplomatic pouch, as it may be sent to different consulates to pick up other returned petitions along the way.
NVC returns the petition to the USCIS service center[1] where the petition was originally filed and approved.
This may take around 1 month.
Once the USCIS service center receives the petition, it sends a notice of receipt to the petitioner.
The service center reviews the returned petition and the interviewing consular officer's notes on the case.
Returned applications are low priority at USCIS. They are reviewed in the order they are received and after new petitions have been processed.
Service center sends either a Notice of Intent to Deny (NOID) or a Notice of Intent to Revoke (NOIR) to the petitioner documents relevant to the consular officer's objections to rebut.
Depending on the service center, it gives 30-60 days from the date of NOIR/NOID to the petitioner to respond with additional evidence. The letter will also specify the time frame to respond.
If the service center receives the response in a timely manner, it reviews the case and either the original approval is reaffirmed or the petition is officially denied.
The service center accordingly sends the official denial letter or a notice of reaffirmation.
If the petition is reaffirmed, the service center sends the reaffirmed petition and its supporting evidence provided in the rebuttal directly to the original consulate along with a recommendation to issue a visa.
The consulate notifies the beneficiary of a new interview date. Exact procedure may vary at different consulates.
The consular officer conducts the interview of the visa applicant, and either the visa is issued and placed in administrative processing again or denied via section 221(g) and returned to the USCIS with a recommendation for revocation.
همراهان عزیزم من در حد توان خودم ترجمه زیر را ارائه دادم لطفا نقائص احتمالی آن را رفع بفرمائید.
در پایان مصاحبه ، یک افسر کنسول بر اساس قانون بخش 221 در رد (درخواست) دست دارد (تصمیم گیرنده است) که نشان دهنده مرجوع درخواستها (پرونده ها) به امریکا ست.
کنسولگری درخواست را با یک بسته دیپلماتیک برای بازبینی بیشتر به امریکا مرجوع میکند.
موقعیکه NVC درخواست مرجوعی را دریافت میکند آنرا بررسی و بوسیله مدیریت جزائی وارد بانکهای اطلاعاتی جزائی میکند.
ممکن است 2 تا 3 ماه طول بکشد تا NVC بسته دیپلماتیک را دریافت کند.
و همینطور ممکن است درخواستهای مرجوعی در طول مسیر به کنسولگری های متفاوتی فرستاده شود.
NVC درخواستها را به مرکز خدمات USCIS جائیکه درخواست اصلا از آنجا تکمیل و با آن موافقت شده بود برگشت داده و این هم حدودا یک ماه طول میکشد.
بار اولی که مرکز خدمات USCIS درخواست را دریافت میکند برای درخواست دهنده یک اعلان رسید میفرستد.
مرکز خدمات ، درخواست (یا همان پرونده) مرجوعی را بازبینی و افسران کنسولی در مورد پرونده های مرجوعی کم اولویت در USCIS اشاره میکنند.
آنها بطور معمول درخواست های جدید بررسی شده را بعد از دریافت بازبینی میکنند.
همچنین مرکز خدمات USCIS یک اعلان رد و ابطال مربوط به مدارک درخواست دهنده (متقاضی) به معنای رد شدن به افسران کنسولی مربوط به ایرادات و نقائص میفرستد .
بسته به مرکز خدمات USCIS بین 30 تا 60 روز از تاریخ اعلان ردی به درخواست دهنده وقت پاسخگوئی با مدارک اضافی را میدهند.
همچنین مراسله (اعلان ردی) یک چارچوب زمانی را برای پاسخگوئی مشخص میکند.
اگر مرکز خدمات USCIS پاسخ را بموقع دریافت کند، پرونده بازبینی میشود و قبولی اولیه تائید یا درخواست رسما رد میشود و مرکز خدمات بر طبق آن رسما نامه ردی و یا اعلات تائید مجدد را میفرستد.
اگر درخواست تائید مجدد شود مرکز خدمات درخواست دوباره تائید شده و مدارک تکمیلی ارائه شده را به کنسولگری اصلی به همراه توصیه نامه ای برای صدور ویزا میفرستد.
کنسولگری به منتفعین (برندگان) تاریخ جدید مصاحبه را اطلاع میدهد.
ممکن است روش دقیق در کنسولگری های مختلف متفاوت باشد.
افسر کنسولی ، مصاحبه درخواست کننده ویزا را اداره و کنترل میکند و یا ویزا را صادر ، و یا آن را دوباره در پردازش های اداری قرار داده ، یا آن را با توجه به قانون بخش 221 دوباره رد کرده و با یک توصیه نامه برای ابطال به USCIS مرجوع میکند.
فقط امیدوارم این اطلاعات امیدواری هایمان را بیشتر کند و نه دل نگرانی ها را - به امید کلیر شدن همگی در سریعترین زمان ممکن
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
پارسال تو یه همچنین شبی همه ما برنده شدیم تو لاتاری 2014 امیدوارم امسال هم همه به هر چیزی که دوست دارن برسن
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-20 ساعت 10:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-20 ساعت 10:47 توسط عراقی.)
لیدا خانم هزارااااااااااااااااااااااااااااااااااااان تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-20 ساعت 10:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-20 ساعت 10:50 توسط lida55.)
سلام عزیزان ممنون واسه تک تک شما ارزو میکنم این لحظه رو
من و همسرم هر دو ارشد داریم و رشته MBA همسرم و شرکت خصوصی وابسته به دولتی سربازی ارتش منم روانشناسی و کارموسسات دولتی و غیر دولتی و شرکت خصوصی . الانم سر کارم موندم گاگنام رو جه کنم . عمو سعید دستور دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!