کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-22 ساعت 21:17)makan_sky نوشته:  منکه فکر نمیکنم خدمت البته مقدس سربازی به کلیرنس ربط داشته باشه
شما هر کجا که خدمت کرده باشی میتونی الکی یه چیز دیگه بگی
اونا میان از یگانت استعلام میکنن؟؟
یا فرضا شما بگو معاف شدم در حالیکه نشدی و از این قبیل داستانات
اونا چه جوری میخوام راستی و درستی حرفات رو در بیارن؟؟

دوست عزیز این چه حرفیه می زنید آخه؟!
مگه بچه بازیه؟
از شما هم اصل کارت خدمت و میخوان و هم ترجمه ی اونو.

اگه یه کوچولو سایت و مطالعه میکردید اصلا یه همچین صحبتی نمی کردید!
مگه با دسته ی کورا طرفیم؟!!!
خدا این مهاجرسرا رو ازمون نگیره.
آمین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: makan_sky ، soli asali ، nedaba ، miladfr12 ، meisam14 ، H Pier ، قصه گو ، janatirad
(2014-04-22 ساعت 21:45)armin021 نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 21:17)makan_sky نوشته:  منکه فکر نمیکنم خدمت البته مقدس سربازی به کلیرنس ربط داشته باشه

مگه بچه بازیه؟

آمین...

این تاپیک همش شده پرسش و پاسخ
بعدشم اخه این چه کاریه
یعنی میخوان اینجوری به چی ربطش بدن؟؟
برای مثال منی که دارم تو ارتش خدمت میکنم برای اونا میتونه خطر داشته باشه؟؟یعنی اینو نمیفهمن که سربازیم ارتشی نیستیم؟
بعد من از یکی هم اینو شنیده بودم که میگفت کارت و این داستانا فقط اینجا اهمیت داره که شما بتونی پاس بگیری برای اونا چه فرقی داره؟؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، H Pier
(2014-04-22 ساعت 21:52)makan_sky نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 21:45)armin021 نوشته:  

مگه بچه بازیه؟

آمین...

این تاپیک همش شده پرسش و پاسخ
بعدشم اخه این چه کاریه
یعنی میخوان اینجوری به چی ربطش بدن؟؟
برای مثال منی که دارم تو ارتش خدمت میکنم برای اونا میتونه خطر داشته باشه؟؟یعنی اینو نمیفهمن که سربازیم ارتشی نیستیم؟
بعد من از یکی هم اینو شنیده بودم که میگفت کارت و این داستانا فقط اینجا اهمیت داره که شما بتونی پاس بگیری برای اونا چه فرقی داره؟؟

سربازی یعنی شما کار با اسلحه رو بلدی و چون درمورد صلاحیت اخلاقی شما چیزی نمیدونن (چون سو پیشینه مارو قبول ندارن) برای شما درخواست بررسی بیشتر میزنن
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، miladfr12 ، kage.omid ، janatirad
کلا این قضیه برای من البته خیلی گنگ و نا مفهموم هستش
خب کار با اسله که خیلی سخت نیست و تو کشوری که سلاح توش ازاده این حرف خیلی غیر منطقی هستش
مثلا کسی که نرفته سربازی به هر علتی راجع به اخلاقش میدونن؟؟یه چیزایی ادم میشنوه که مرغ خام بشنوه اب پز میشه
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، nedaba ، miladfr12 ، meisam14 ، H Pier ، kage.omid ، sophia
(2014-04-22 ساعت 11:57)hamed1286 نوشته:  دوستانیکه بالای 6 ماه انتظار هستند ایمیل زدید ؟! پیگیری کردید؟
چه جواب دادند ؟
مارو هم در جریال بزارید لطفا....
ما هرچی اییل میزنیم میگن باید 6 ماهه شید تا ما بتونیم اقدامی بکنیم ... گویا تا 6 ماهه نشه سفارت نمیتونه در پروسه دخالتی بکنه ...

byazdani
2014winner
azifa
farazz
vahid2014
tenese
mira250
tabrizi
godot
elnazgh
pari pariaaa
monthmehr
amiekin
خسته از وطن
مهدی 2014
Beni2050
arnish
NIKKI

ما چشممون به شماهاست .... چرا اقدامی نمیکنید. من شخصا ماهی دوتا ایمیل میزنم و بهم میگن باید 6 ماهه بشید تا ما بتونیم کمک کنیم... چرا شماها که 6 ماهه هستید حرکتی نمیکنید ؟!؟!؟!؟
حامد عزیز
سلام
واقعیت ماجرا اینه که این اپدیت های آخر یه خرده دلمون رو خوش کرده. ولی از اون گذشته زدن ایمیل هیچ کمکی به روند پرونده نمی کنه حتی شاید اثر منفی هم داشته باشه. من خودم تا حالا ندیدم که از دوستان کسی ایمیل بزنه و در جواب سفارت مثلا در مورد کیس شخص یا سابقه کارش سوالی بپرسه که سبب شفاف تر شدن پرونده اون شخص بشه. فقط جواب میدن که در دست بررسی است. اگر قسمت شد کلیر می شیم و میریم اگر هم نه که الان سر کارمون هستیم داریم زندگی می کنیم. توو خیابون که نموندیم.
باید سعی کنیم خیلی کل قضیه رو جدی نگیریم و بهش فکر نکنیم. اگر کلیر شدیم 6 ماه میشنیم و کلی فانتزی ذهنی برای خودمون می سازیم. ولی خیال پردازی تو این مقطع فقط افسردگی میاره و بس.
آنکه پر نقش زد این دایره مینایی
کس ندانست که در گردش پرگار چه کرد

داغت نبینوم
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

(2014-04-22 ساعت 19:42)armin021 نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 18:55)phsadeghi نوشته:  درخدمدوستان عزیز

دوستان چطوره که یه آمارگیری بشه از دوستانی که کلیرنس شدند تا ببینیم کار دولتی و خدمت در سپاه یا ارتش و یا اساس خدمت سربازی در کلیرنس چقدر تاثیر دارد
به عبارت دیگه چند درصد کلیرنسها بعلت سربازی ست و چند درصدش برای کار دولتی و چند درصد به علل دیگر

من با امکانات سایت آشنا نیستم دوستانی که آشنا هستند یه روش اجرایی براش پیشنهاد بدند

با تشکر

روز مصاحبه نیمه اول جون 2014

دوست عزیز، به واقع بگم براتون که هیچ آمار درست حسابی نمیشه دراورد! بنا به دلایل مختلف. پس ذهنتون رو درگیر آمار نکنید!
خدمت سربازی انجام شده، کار دولتی یا کار خصوصی که به نوعی وابسته به دولت می باشد و یا به نوعی حساسیت ایجاد کند، یا همینطور رشته ی تحصیلی حساس موجب کلیرنس خواهد شد.
چرا فکر می کنید آماری نمی توان بدست آورد یا منطقی براش ترسیم کرد؟
اجازه بده از خودتون شروع کنیم کدام مورد را دارا هستید
1- خدمت در 3پاه
2- خدمت در ارتش
3-کار در سازمان دولتی
4- هیچکدام
تشکر کنندگان: miladfr12 ، قصه گو ، soli asali
(2014-04-22 ساعت 22:35)farazz نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 11:57)hamed1286 نوشته:  دوستانیکه بالای 6 ماه انتظار هستند ایمیل زدید ؟! پیگیری کردید؟
چه جواب دادند ؟
مارو هم در جریال بزارید لطفا....
ما هرچی اییل میزنیم میگن باید 6 ماهه شید تا ما بتونیم اقدامی بکنیم ... گویا تا 6 ماهه نشه سفارت نمیتونه در پروسه دخالتی بکنه ...

byazdani
2014winner
azifa
farazz
vahid2014
tenese
mira250
tabrizi
godot
elnazgh
pari pariaaa
monthmehr
amiekin
خسته از وطن
مهدی 2014
Beni2050
arnish
NIKKI

ما چشممون به شماهاست .... چرا اقدامی نمیکنید. من شخصا ماهی دوتا ایمیل میزنم و بهم میگن باید 6 ماهه بشید تا ما بتونیم کمک کنیم... چرا شماها که 6 ماهه هستید حرکتی نمیکنید ؟!؟!؟!؟
حامد عزیز
سلام
واقعیت ماجرا اینه که این اپدیت های آخر یه خرده دلمون رو خوش کرده. ولی از اون گذشته زدن ایمیل هیچ کمکی به روند پرونده نمی کنه حتی شاید اثر منفی هم داشته باشه. من خودم تا حالا ندیدم که از دوستان کسی ایمیل بزنه و در جواب سفارت مثلا در مورد کیس شخص یا سابقه کارش سوالی بپرسه که سبب شفاف تر شدن پرونده اون شخص بشه. فقط جواب میدن که در دست بررسی است. اگر قسمت شد کلیر می شیم و میریم اگر هم نه که الان سر کارمون هستیم داریم زندگی می کنیم. توو خیابون که نموندیم.
باید سعی کنیم خیلی کل قضیه رو جدی نگیریم و بهش فکر نکنیم. اگر کلیر شدیم 6 ماه میشنیم و کلی فانتزی ذهنی برای خودمون می سازیم. ولی خیال پردازی تو این مقطع فقط افسردگی میاره و بس.
آنکه پر نقش زد این دایره مینایی
کس ندانست که در گردش پرگار چه کرد

داغت نبینوم

خوش بحال همتون من 4 ماه خودم بیکار کردم چون فکر میکردم باویزایکضرب میگیرم یا پروسم زود انجامممیشه ولی الان بیکارم
بی حوصله ام وکم تحمل
نمیدونم سرنوشت چی میخوادبا من ؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، nasim ، nedali ، sophia
(2014-04-22 ساعت 23:42)phsadeghi نوشته:  

دوستان چطوره که یه آمارگیری بشه از دوستانی که کلیرنس شدند تا ببینیم کار دولتی و خدمت در سپاه یا ارتش و یا اساس خدمت سربازی در کلیرنس چقدر تاثیر دارد
به عبارت دیگه چند درصد کلیرنسها بعلت سربازی ست و چند درصدش برای کار دولتی و چند درصد به علل دیگر

من با امکانات سایت آشنا نیستم دوستانی که آشنا هستند یه روش اجرایی براش پیشنهاد بدند

با تشکر

دوست عزیز، به واقع بگم براتون که هیچ آمار درست حسابی نمیشه دراورد! بنا به دلایل مختلف. پس ذهنتون رو درگیر آمار نکنید!
خدمت سربازی انجام شده، کار دولتی یا کار خصوصی که به نوعی وابسته به دولت می باشد و یا به نوعی حساسیت ایجاد کند، یا همینطور رشته ی تحصیلی حساس موجب کلیرنس خواهد شد.
1- خدمت در 3پاه
2- خدمت در ارتش
3-کار در سازمان دولتی
4- هیچکدام

سلام دوست گرامى از من شروع كن گزيده ٢ خدمت در ارتش چون ما تو خونه همش فكر ميكنيم آمار صحيح نيست
تشکر کنندگان: farshadm999 ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-22 ساعت 23:42)phsadeghi نوشته:  

با تشکر

1- خدمت در 3پاه
2- خدمت در ارتش
3-کار در سازمان دولتی
4- هیچکدام

علت کلیرنس بنده:
خدمت سربازی انجام شده در نیروی انتظامی
شک ندارم
چون نه کار دولتی دارم نه مشکل دیگه!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، kage.omid ، hamid.eng ، miladfr12 ، sophia
یعنی اینا دیگه شور شو در اوردن بابا پس دارن چی کار میکنن
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، kage.omid ، miladfr12 ، nasim
کیس ما هم بدون سربازی و به جرم فقط چند سال سابقه کار دولتی در گذشته کلیرنس خورده..
البته تدریس تو دانشگاه ..حتی اگر غیر دولتی باشه دانشگاه ..براشون مهمه و روش حساسن..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، kage.omid ، shayesteh ، hamid.eng ، artam2 ، miladfr12 ، nedaba
دوستان آپدیتهای اولیه اگر زیادتر باشند به نظرتون کلیرنس بیشتر طول میکشه؟
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: miladfr12
علت کلیرنس بنده:
خدمت در 3پاه
كار خودم خصوصي ولي شغل همسرم نيمه دولتي
(چه ميدونستيم يه روز لاتاري برنده ميشيم!!!)
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: artam2 ، miladfr12 ، nasim ، soli asali ، قصه گو ، farshad varaste ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-04-22 ساعت 15:41)H Pier نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 15:33)zzarin نوشته:  دوستانی که رفتین مصاحبه ارمنستان ، میتونید بگید ازتون چه سوال هایی می پرسن ، کلا جو اونجا چه جوری بود ؟ من خودم برنده اصلی هستم و همسرم که سربازی رفته ، احتمال داره ماهم کلیرنس بخوریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست گرامی .. تجربه به این شکل نشون داده که اگر شما تجربه کار در موسسات دولتی نداشته باشین ویزاتون رو میگیرین اما به طور 99.99 درصد همسرتون وارد پروسه کلیرنس خواهد شد.
از امسال کسی نبوده که سربازی رفته باشند و ویزای یکضرب گرفته باشند. اگر هم بوده یا سربازی رو به صورت کامل نرفتند و یا در یک کشور مثلا اروپایی زندگی میکردند.

من ارمنستان مصاحبه داشتم، جو فوق‌العاده عالي و به دور از استرس هستش اما نكته اي كه وجود داره با وجود اينكه آفيسر در روز مصاحبه به من گفت كه ويزاي من (برنده اصلي) و دخترم يك ضرب صادر خواهد شد و همسرم كليرنس خورده، اما وقتي 4 روز بعد براي گرفتن ويزاها رفتم در كمال تعجب گفتند كه در مورد شغل من براي كنسول سؤال پيش اومده و سيستم عكس دخترم رو كه 5 ماهه بود رو قبول نكرده و گفتند كه برگردم ايران تا ويزاها آماده بشه.
تشکر کنندگان: artam2 ، miladfr12 ، kage.omid ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، pari pariaaa
روزای خیلیییییییییییییی سختیه، فقط ...

[عکس: 17844725957581063576.png]
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان