موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-23 ساعت 08:40)افسان نوشته: (2014-04-22 ساعت 15:41)H Pier نوشته: (2014-04-22 ساعت 15:33)zzarin نوشته: دوستانی که رفتین مصاحبه ارمنستان ، میتونید بگید ازتون چه سوال هایی می پرسن ، کلا جو اونجا چه جوری بود ؟ من خودم برنده اصلی هستم و همسرم که سربازی رفته ، احتمال داره ماهم کلیرنس بخوریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست گرامی .. تجربه به این شکل نشون داده که اگر شما تجربه کار در موسسات دولتی نداشته باشین ویزاتون رو میگیرین اما به طور 99.99 درصد همسرتون وارد پروسه کلیرنس خواهد شد.
از امسال کسی نبوده که سربازی رفته باشند و ویزای یکضرب گرفته باشند. اگر هم بوده یا سربازی رو به صورت کامل نرفتند و یا در یک کشور مثلا اروپایی زندگی میکردند.
من ارمنستان مصاحبه داشتم، جو فوقالعاده عالي و به دور از استرس هستش اما نكته اي كه وجود داره با وجود اينكه آفيسر در روز مصاحبه به من گفت كه ويزاي من (برنده اصلي) و دخترم يك ضرب صادر خواهد شد و همسرم كليرنس خورده، اما وقتي 4 روز بعد براي گرفتن ويزاها رفتم در كمال تعجب گفتند كه در مورد شغل من براي كنسول سؤال پيش اومده و سيستم عكس دخترم رو كه 5 ماهه بود رو قبول نكرده و گفتند كه برگردم ايران تا ويزاها آماده بشه.
کلا ارمنستان انگار حال خوشی نداره! این از مصاحبه کردنشون و صدور ویزا برای شما ، اونم از آپدیتها و کلیر نکردنشون واسه ماها!!!
البته نباید نا امید باشیم چون شاید میخواد تو یه حرکت انتحاری یه خودی نشون بده!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
نا امید نباشید خدا هست و حواسش به همه ما هستش
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-22 ساعت 21:03)farshadm999 نوشته: (2014-04-22 ساعت 20:19)عراقی نوشته: (2014-04-22 ساعت 11:57)hamed1286 نوشته: دوستانیکه بالای 6 ماه انتظار هستند ایمیل زدید ؟! پیگیری کردید؟
چه جواب دادند ؟
مارو هم در جریال بزارید لطفا....
ما هرچی اییل میزنیم میگن باید 6 ماهه شید تا ما بتونیم اقدامی بکنیم ... گویا تا 6 ماهه نشه سفارت نمیتونه در پروسه دخالتی بکنه ...
byazdani
2014winner
azifa
farazz
vahid2014
tenese
mira250
tabrizi
godot
elnazgh
pari pariaaa
monthmehr
amiekin
خسته از وطن
مهدی 2014
Beni2050
arnish
NIKKI
ما چشممون به شماهاست .... چرا اقدامی نمیکنید. من شخصا ماهی دوتا ایمیل میزنم و بهم میگن باید 6 ماهه بشید تا ما بتونیم کمک کنیم... چرا شماها که 6 ماهه هستید حرکتی نمیکنید ؟!؟!؟!؟
پس ماها که کلا تا آخر سپتامبر 5 ماه و خورده ای وقت داریم کلا بیخیال شیم؟
من خدایی خیلی برام سخته چند روزه بهترین راه ممکن رو پیدا کردم صبح رو با استاد فسنقری شروع میکنم با آهنگ شراره بیدار میشم تا شب نمیفهمم کلیر چی چی هست اصلا! خدایی این ۱ هفتهای مثل برق و باد گذشت.
خودتو دوست من بسپار به استاد فسنقری تمومه کلیر میشی.
https://www.dropbox.com/s/8xickbh4wuao5dn/dj.mp4
اینم برا اینکه روحیتون عوض شه D
بابا خدا خیرت بده دیگه با این 5 ماه وقت ، امید زیادی نداریم حداقل آدرس دقیق فسنقری را بده یک کم فکرمان را منحرف از بلای کلیرنس کنیم
ای کاش پروسه تحقیقات کلیری را قبل از مصاحبه و امید پیدا کردن برندگان انجام میدادند و بعدا میگفتند کلیر شده ها بیان مصاحبه
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
اینم اطلاعات ما
2- خدمت در ارتش
3-کار در سازمان خصوصی (تولید قطعات خودرو)
امیدوارم نتیجه ی خوبی از آمارها بیرون بیاد
موفق باشی
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دو روز پیش تلفن زدم به سفارت و بدون اینکه شماره کیس بپرسه گفت باید صبر کنید . دوباره امروز صبح ایمیل زدم به سفارت ارمنستان و گفتم 6 ماه از زمان مصاحبه ما میگذره و پرونده ما در چه مرحله ای است و تکلیف مدیکال چی میشه؟
به یک ساعت نکشید که جواب اومد از دست ما خارجه و باید صبر کنید و مدام سایت چک کنید و وقتی ویزا آمد مدیکال تمدید کنید.
و برا بار دوم کیس برنده آپدیت الکی شد و کیس همراه هیچ
لطفا تمام کسانیکه 6 ماه تمام شده ایمیل بزنن شاید یک تکونی به خودشون بدهند.
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. .وقتی آپدیت های مربوط به کلیر شدن شروع میشه اول کیس اصلی آپدیت میشه یا همراه؟
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
به امید خدا باشید و کمی صبر کنید .فامیل ما برا ویزای توریستی اقدام کرد و دقیق سر 6 ماه اسمش اومد تو سیستم .تازه ساکن دبی هستن و مدیکال هم برا توریستی نمی خوان . تو 6 ماه هیچ آپدیتیم نداشت .سربازی رفته بود . حالا شما بالاخره وقت کافی دارید نهایتا تا 2 ماه دیگه کلیر میشید ولی وقت ما خیلی کم .سعی کنیم همه از خدا بخوایم .امیدوارم همه زودتر از بلاتکلیفی دربیان.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال