2014-05-01 ساعت 11:57
(2014-04-24 ساعت 15:43)majid_eng نوشته:(2014-04-24 ساعت 14:41)hamed1286 نوشته:دوست عزیز می شه لطفا بفرمایید که شما که فقط خودتون به خاطر سربازی یا هر دلیل دیگه کلیرنس خوردید و همسرتون می تونسته ویزاشو همون زمان بگیره و نگرفته. آیا بعدا اگر خدایی نکرده کلیرنس شما طول کشید ایشون می تونن هر لحظه بخوان ویزاشونو بگیرن یا دیگه نمیتونن ؟(2014-04-24 ساعت 14:34)عراقی نوشته:(2014-04-24 ساعت 12:44)freddyflientstone نوشته:(2014-04-24 ساعت 10:46)عراقی نوشته: من کلیک کردم ولی هیچ عکس العملی اتفاق نیافتاد لطفا یک کم بیشتر توضیح بدید
برادر جان، نفر اول کیس، یعنی اونی که برنده شده، همونیه که پشت اسمش، یعنی بعد از ANK عدد 1 قرار گرفته و نفر دوم اونیه که بعد از اسمش عدد 2 قرار گرفته و الی آخر. حالا روی هر کدوم از این عدد ها کلیک کنید، در قسمت بالا اطلاعات مربوط به همون شخص دیده میشه. در حال حاضر چون هیچکدوم از اعضای کیس شما کلیر نشده اند، توضیحات همه یکسانه و همونه که عکسشو گذاشتید. در نتیجه فکر می کنید که وقتی کلیک می کنید اتفاقی نمی افته! اما به محض اینکه انشاللا یکیتون کلیر بشه، توضیحات مربوط به اون شخص تغییر خواهد کرد.
کیس ما دو نفره است و نفر اول (برنده) خانمم هست و در روز مصاحبه به خانمم گفتند ویزا شامل حالتان میشود ولی من بخاطر سزبازی کلیرنس خوردم اما به خانمم گفتند شما میروید یا برای کلیر شدن شوهرتان منتظر میمانید که گفتیم منتظر میمانیم . حال در سایت سیس برای هر دوی ما Administrative Processing خورده و در روز 9 آپریل مصاحبه داشتیم که 10 آپریل آپدیت شدیم ولی امروز من (نفر دوم) با راهنمائی شما در سایت سیس روی نفر دوم کیس که کلیک کزدم دیدم 11 آپریل تارخ آپدیت را نشان میدهد . اگر خانمم شامل ویزا شده دیگر چرا برای او زده Administrating Processing وکلا اینها درست و طبیعی است . با تشکر از همه دوستان گلم
جای نگرانی نیست برای ما هم بهمین صورت است
ما هم همین شرایط رو داشتیم و جالب اینکه وضعیت دخترم تو سایت سیس ready ثبت شده درحالیکه گفتن ویزاش آماده است