کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-24 ساعت 15:43)majid_eng نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 14:41)hamed1286 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 14:34)عراقی نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:44)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 10:46)عراقی نوشته:  من کلیک کردم ولی هیچ عکس العملی اتفاق نیافتاد لطفا یک کم بیشتر توضیح بدید

برادر جان، نفر اول کیس، یعنی اونی که برنده شده، همونیه که پشت اسمش، یعنی بعد از ANK عدد 1 قرار گرفته و نفر دوم اونیه که بعد از اسمش عدد 2 قرار گرفته و الی آخر. حالا روی هر کدوم از این عدد ها کلیک کنید، در قسمت بالا اطلاعات مربوط به همون شخص دیده میشه. در حال حاضر چون هیچکدوم از اعضای کیس شما کلیر نشده اند، توضیحات همه یکسانه و همونه که عکسشو گذاشتید. در نتیجه فکر می کنید که وقتی کلیک می کنید اتفاقی نمی افته! اما به محض اینکه انشاللا یکیتون کلیر بشه، توضیحات مربوط به اون شخص تغییر خواهد کرد.

کیس ما دو نفره است و نفر اول (برنده) خانمم هست و در روز مصاحبه به خانمم گفتند ویزا شامل حالتان میشود ولی من بخاطر سزبازی کلیرنس خوردم اما به خانمم گفتند شما میروید یا برای کلیر شدن شوهرتان منتظر میمانید که گفتیم منتظر میمانیم . حال در سایت سیس برای هر دوی ما Administrative Processing خورده و در روز 9 آپریل مصاحبه داشتیم که 10 آپریل آپدیت شدیم ولی امروز من (نفر دوم) با راهنمائی شما در سایت سیس روی نفر دوم کیس که کلیک کزدم دیدم 11 آپریل تارخ آپدیت را نشان میدهد . اگر خانمم شامل ویزا شده دیگر چرا برای او زده Administrating Processing وکلا اینها درست و طبیعی است . با تشکر از همه دوستان گلم

جای نگرانی نیست برای ما هم بهمین صورت است
دوست عزیز می شه لطفا بفرمایید که شما که فقط خودتون به خاطر سربازی یا هر دلیل دیگه کلیرنس خوردید و همسرتون می تونسته ویزاشو همون زمان بگیره و نگرفته. آیا بعدا اگر خدایی نکرده کلیرنس شما طول کشید ایشون می تونن هر لحظه بخوان ویزاشونو بگیرن یا دیگه نمیتونن ؟

ما هم همین شرایط رو داشتیم و جالب اینکه وضعیت دخترم تو سایت سیس ready ثبت شده درحالیکه گفتن ویزاش آماده است
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-30 ساعت 20:10)usafirststeps نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 19:27)خسته از وطن نوشته:  سایت ایروان آپدیت شد...........اما با یه کیس غیر لاتاری........این هفته هم هیچ....... Sad

آپدیت نشد که همون 3 تا لاتاری اخر لیست بودن اشتباه نمیکنین?
نه بابا حواسم جمه Wink اون وسطا کیس YRV2013712028 اضافه شده
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، meisam14 ، kage.omid ، soli asali ، hudson ، usafirststeps
ماا هم 100روزه شدیم
تشکر کنندگان: mahssa ، meisam14 ، nasim ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
سلام دوستان این هم متن نامه ای که به این ادرس SecurityClearance@state.gov فرستادم و منتظر جواب هستم

Dear Sir/Madam
This is ------------------ one of 2014 green card lottery winners mailimg you.My interview was on 29 Juanary 2014 which was complete but its result hasnt been mentioned yet because of administrive process.After 3 monthes passage the US ambassy in Armenia says that your doucuments are oit of our reach and it is in pending situation now.
And my document hasnt been updated from 5th of Mars unfortunately.It would be so nice of you if you told me the latest news about my documrnt.
Witing for your kind response
Yours
-----------------
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
(2014-05-01 ساعت 15:41)alitab نوشته:  سلام دوستان این هم متن نامه ای که به این ادرس SecurityClearance@state.gov فرستادم و منتظر جواب هستم

Dear Sir/Madam
This is ------------------ one of 2014 green card lottery winners mailimg you.My interview was on 29 Juanary 2014 which was complete but its result hasnt been mentioned yet because of administrive process.After 3 monthes passage the US ambassy in Armenia says that your doucuments are oit of our reach and it is in pending situation now.
And my document hasnt been updated from 5th of Mars unfortunately.It would be so nice of you if you told me the latest news about my documrnt.
Yours
-----------------

دوست من اینو فرستادید؟

جسارتاً این پر غلط املایی و گرامری هست اگه نفرستادید اصلاح شدشو براتون بفرستم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، nasim ، soli asali ، مهدی 2014 ، nedaba ، قصه گو ، gema ، USA2014
(2014-05-01 ساعت 15:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 15:41)alitab نوشته:  سلام دوستان این هم متن نامه ای که به این ادرس SecurityClearance@state.gov فرستادم و منتظر جواب هستم

Dear Sir/Madam
Yours
-----------------

دوست من اینو فرستادید؟

اره فرشاد جان فرستاده ام
2014AS29xySmile
تشکر کنندگان: farshadm999 ، مهدی 2014 ، soli asali ، nedaba ، shadi79
(2014-05-01 ساعت 16:04)alitab نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 15:55)farshadm999 نوشته:  

Dear Sir/Madam
Yours
-----------------

دوست من اینو فرستادید؟

اره فرشاد جان فرستاده ام

از این به بعد ایمیلاتون رو توی Microsoft offie Word تایپ کنید اون اتوماتیک غلط‌های املایی و براتون درست می‌کنه و غلط‌های گرامری رو هم زیرش خط می‌‌کشه که متوجه بشید. اصلا تو خود ایمیلتون متن تایپ نکنید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، مهدی 2014 ، nedaba ، shadi79 ، gema ، farshad varaste ، uranus88 ، peidaye penhan
[
دوست من اینو فرستادید؟

[/quote]

اره فرشاد جان فرستاده ام اگه امکان داره اصلاحش کنید یه بار دیگه امروز میفرستم
2014AS29xySmile
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، shadi79
(2014-05-01 ساعت 16:10)alitab نوشته:  [
دوست من اینو فرستادید؟

[/quote]
فقط اینو نفرستید چون منم میدونم مال منم غلط داره و کامل نیست اجازه بدید چند تا با تجربه ترا هم بیان اونم یه نظر که یه ایمیل کامل بفرستید.

To whom may concern
I am an applicant for DV lottery visa 2014. I already had my interview at US embassy in Yerevan on 29th of January. My application is under administrative processing for more than 3 months now whereas the embassy replied this process is completely out of their hands, I want to ask you regarding my application status.

Yours faithfully
XXX (Esm)
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nasim ، alitab ، nedaba ، مهدی 2014 ، shadi79 ، artam2 ، soli asali ، janatirad

Dear Sir/Madam
Yours
-----------------

علي جان ممنون بخاطر ايميلت و ممنون به خاطر share كردن اين مورد. اميدوارم جواب مثبتي بگيري دوست من Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: alitab ، shadi79 ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-05-01 ساعت 16:28)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 16:10)alitab نوشته:  [
دوست من اینو فرستادید؟

فقط اینو نفرستید چون منم میدونم مال منم غلط داره و کامل نیست اجازه بدید چند تا با تجربه ترا هم بیان اونم یه نظر که یه ایمیل کامل بفرستید.

To whom may concern
I am an applicant for DV lottery visa 2014. I already had my interview at US embassy in Yerevan on 29th of January. My application is under administrative processing for more than 3 months now whereas the embassy replied this process is completely out of their hands, I want to ask you regarding my application status.

Yours faithfully
XXX (Esm)
[/quote]

مرسی فرشاد جان اگه تا فردا جواب دادن که هیچ اگه ندادن دوشبنه این متن میفرستم
2014AS29xySmile
تشکر کنندگان: nedaba ، farshadm999 ، مهدی 2014 ، maryam_a ، shadi79 ، pari pariaaa ، soli asali
یه سر یرین تاپیک 2015 ای هااا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6124، aida123، ali999، alina-b، alirezanz، amir707070، asal12d، bahram_fadakar، bigarash، crysis، erfanslash، farzad021، feligoli، javad1990، masi_mm، maxwell2002، mehdi389، Mohhhhsen، Mojtaba7300، nasim، sara1621، soroosh yz، vahid1360، بازگشت، 4 کاربر مخفی، 20 مهمان

این همه کاربر دارن الان Big Grin آدم شوق می گیره انرژیشونو می بینه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، gema ، farshad varaste ، soli asali ، peidaye penhan
مژده ، مژده امروز بنده هم ١٠٠ روزه شدم .
(2014-05-01 ساعت 17:48)sani1348 نوشته:  مژده ، مژده امروز بنده هم ١٠٠ روزه شدم .

تبریییییک، ایشاللا 180 روزه بشیBig Grin
شوخی بود البته، امیدوارم که همین فردا صبح کلیر بشی و دست راستت زیر سر ما 90 روزه ها باشه. البته 100 روزه شدنت نشون میده راه زیادی تا کلیر شدن باقی نمونده، به امید خدا
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: nedali ، pari pariaaa ، gema ، sani1348 ، soli asali ، hamid_fs3 ، ebi1988
سلام ، من و همسرم هم 17 آپریل آنکارا بودیم و آخرین نفر مصاحبه شدیم
هیچ کسی اون روز یه ضرب ویزا نگرفت، ماهم دقیقا همینطوری آپذیت شدیم
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، meisam14 ، soli asali ، ebi1988 ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان