کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-01 ساعت 11:52)shhak نوشته:  [quote='اسفند89' pid='488374' dateline='1398891380']
کم کم دارم حس میکنم سفارت آنکارا داره اذیت میکنه!
17 آوریل مصاحبه
18و24و28و29و30 اوریل که آخریش امروز باشه، آپدیت شدم

از دوستان که آنکارا بودن کسی هست مثل من اینقدر سر ب سرش گذاشته باشن..............

سلام ، من و همسرم هم 17 آپریل آنکارا بودیم و آخرین نفر مصاحبه شدیم
هیچ کسی اون روز یه ضرب ویزا نگرفت، ماهم دقیقا همینطوری آپذیت شدیم

(2014-05-01 ساعت 11:52)shhak نوشته:  [quote='اسفند89' pid='488374' dateline='1398891380']
کم کم دارم حس میکنم سفارت آنکارا داره اذیت میکنه!
17 آوریل مصاحبه
18و24و28و29و30 اوریل که آخریش امروز باشه، آپدیت شدم

از دوستان که آنکارا بودن کسی هست مثل من اینقدر سر ب سرش گذاشته باشن..............

سلام ، من و همسرم هم 17 آپریل آنکارا بودیم و آخرین نفر مصاحبه شدیم
هیچ کسی اون روز یه ضرب ویزا نگرفت، ماهم دقیقا همینطوری آپدیت شدیم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، 2014winner ، soli asali ، peidaye penhan
175 روز بدون اپدیت ..........................
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پيغام جديد سايت ceac
Important Notice for DV-2015 Diversity Visa Applicants: The CEAC Status Check will not recognize your case number until you are scheduled for a consular interview. This does not mean that there is a problem with your application. If you would like to check the status of your application prior to your interview, please contact the Kentucky Consular Center at KCCDV@state.gov.
پيشاپيش به همه قبول شدگان ٢٠١٥ تبريك ميگم
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
پاشین جمع تر بشینین داره مهمون میاد برامون !!! ما که قبولی نداشتیم خیلی ناراحتیم کسی نیست همراهمون باشه خوش به حال اونایی که قبول شدن بهشون تبریک میگم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
ما هم قبولي نداشتيم
مثل اينكه امسال كمتر گرفتن كه ويزاهاي مارو بدن
ايييييييييوووووووووووووووووووللللل
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
نتایج لاتاری 2015 اعلام شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
تبریک به همه قبولیهای جدید
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
135 روز بدون آپدیت...........................Tongue
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، amirrbco ، soli asali
امروز اين مسئله باعث شد كه فكر كنم روي پرونده كليرنس ما دارن كار مي كنند . براي من از طريق خانوادگي هم درخواست ويزاي مهاجرتي شده بود .بعد از گذشت چند سال خبري نبود و ظاهر مسئله فراموش شده بود ولي امروز خبر دادن كه نامه اي اومده و مي خوان سريع تر به پرونده درخواست ويزاي خانوادگي ما رسيدگي كنن! به نظر عذاب وجدان گرفتن يا پشت شوفاژ ها و كمدشون رو نگاه كردن . به محض اينكه اسكن نامه برسه جزئيات دقيق تر رو ميگم. در ضمن راهنمايي مي خواستم كه ويزاي خانوادگي رو هم دنبال كنم و تداخلي با ويزاي لاتاري نداره؟
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
دوستان میدونم این پروسه کلافه تون کرده ولی برای تنوع هم که شده از این تاپیک بزنید بیرون و به تاپیکای دیگه هم سر بزنید و همینطور به بچه های 2015 که فردا سر و کله شون پیدا میشه و جواب سوالاتی رو که میدونین بدین، ثواب داره والا Big Grin باور کنین من خودم یه مدتیه سرم شلوغه به خاطر نزدیک شدن پایان سال تحصیلی و میان ترم، پایان ترما و غیره... وقت ندارم مثل سابق Shy
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-05-02 ساعت 00:42)aghaghia نوشته:  دوستان میدونم این پروسه کلافه تون کرده ولی برای تنوع هم که شده از این تاپیک بزنید بیرون و به تاپیکای دیگه هم سر بزنید و همینطور به بچه های 2015 که فردا سر و کله شون پیدا میشه و جواب سوالاتی رو که میدونین بدین، ثواب داره والا Big Grin باور کنین من خودم یه مدتیه سرم شلوغه به خاطر نزدیک شدن پایان سال تحصیلی و میان ترم، پایان ترما و غیره... وقت ندارم مثل سابق Shy

ما آماده آماده ایم. به سوال ماها پارسال جواب دادن و این رسالتی هست که باید ما برای سال بعدی ها انجام بدیم.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
دوستان سلام
یه سوال
اگه من یه ضرب نشدم چه مدت بعد اسمم تو سایت میاد؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-02 ساعت 09:50)p.arsa نوشته:  دوستان سلام
یه سوال
اگه من یه ضرب نشدم چه مدت بعد اسمم تو سایت میاد؟
......... و این سوال همه ماست!! ........ خدا می دونه........ به زودی
تشکر کنندگان: ali1220 ، مهدی 2014 ، hamid_fs3 ، pari pariaaa ، soli asali ، p.arsa
150 روز بدون اپديت ...... Smile
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، armin021 ، pari pariaaa ، farshad varaste ، 2014winner ، soli asali ، arashS
سلام دوستان من برای هفته دیگه می خوام یه ایمیل به سفارت ارمنستان بزنم برای پیگیری وضعیت کیسم دیگه 60 روزش تموم می شه فقط دوباره توی ایمیل باید تمام مشخصات کیسو به طور کامل بنویسم یا نه فقط همین ایمیل زیر کفایت می کنه شما دوستان چظوری ایمیل زدین :
Dear Sir/Ms
I had my visa interview on ............. ,and I was told by Embassy officer to check my status between two or three months later through website. Now after ......... days, my administrative processing has been still pending and I am really concerned about it. I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case. I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، pari pariaaa ، soli asali ، 2014winner ، kage.omid
امروز آنکارا آپدیت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود