کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-03 ساعت 06:50)ali3875 نوشته:  چرا آنکارا آپدیت نکرد دیروز؟هر هفته جمعه آپدیت میکرد............
قصد داره دوشنبه لیست رو اساسی آپدیت کنه
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-05-03 ساعت 07:34)tenese نوشته:  [quote='ali3875' pid='490556' dateline='1399083652']
چرا آنکارا آپدیت نکرد دیروز؟هر هفته جمعه آپدیت میکرد............
قصد داره دوشنبه لیست رو اساسی آپدیت کنه

خدا از دهنت بشنوه انشا الله........................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، forgiven
دوستان یک سوال :
از دوستانی که چندین ماه هیچ آپدیتی نداشتن، شده شروع به آپدیت بشن و یا حتی کلیر بشن ؟؟
ما که فقط فردا مصاحبه یک نفرمون آپدیت داشته و تو این چند ماه هیچی ....
ممنونم
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
کلیر شدیم، خدا را شاکریم بابت تک تک لحظات
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-05-03 ساعت 08:21)heyjo نوشته:  دوستان یک سوال :
از دوستانی که چندین ماه هیچ آپدیتی نداشتن، شده شروع به آپدیت بشن و یا حتی کلیر بشن ؟؟
ممنونم

بله چرا ممکن نیست. ما خودمون بعد حدود ۸ ماه دو بار پشت هم آپدیت شدیم. قبلش هیچ آپدیتی نداشتیم جز با ایمیل که آپدیت واقعی محسوب نمیشه.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو ، kage.omid ، armin021 ، artam2 ، pari pariaaa
(2014-04-30 ساعت 10:45)aaraam نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 10:17)nasim نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 10:12)میما نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 09:35)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان من خودم برنده هستم ولي همش همسرم اپديت مي شه 4و 29آپريل مي ترسم اخر به اون ويزا بدن من بمونم مثل پري پري

این چه حرفیه آخه، اول اینکه خانم پری پری الان شرایطش مناسب تر از ماس، یکی از اعضای خانواده کلیر شده و یک پاشون اونوره و به سادگی از محدودیت زمانی کلیرنس گذشتن، بعدش هم اینکه مشابه کیس ایشون و قبل تر ازز ایشون بسیار دوستان هستند، بعدش هم اینهمه مطلب راجع به آپدیت شدن و دلایلش تو این تاپیک هست، خانم عزیز شما مطالعه کنی متوجه میشی که زیاد آپدیت شدن دلیل بر کلیرنس نیست چه بسا آفسیر برای شما یک درخواست بررسی امنیتی گذاشته باشه برای شوهرتون چند تا.

خواهشم این هست که با سنجیدن بیشتر مطلب قبل ازینکه ارسال کنید از تضعیف کردن روحیه خودتون و دیگران جلوگیری کنید
دقیقا منم با میما موافقم

خانم پری پری و هر کیس دیگه ای که یک نفرشون ویزا گرفته شرایطشون از ماهایی که هیچ کدوممون نگرفتیم خیلی بهتره
لطفا بر اساس استدلال های اشتباه خودتون تضعیف روحیه نکنین

علاوه بر این چون شما برنده اصلی هستید حتما باید شما کلیر بشید تا به ایشون هم ویزا تعلق بگیره امیدوارم بهمین زودیا خبر کلیر شدن هر دوی شما رو با هم بشنویم
حالا دیگه چون برای pari pari عزیز این ماجرا پیش اومد دعای جدیدمون این میشه: با همWink

امیدوارم همه بزودی زود کلیر بشیم و همه با هم خوشحال برای اینده برنامه ریزی کنیم ممنونم aramجان
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: میما ، reza_top60 ، aaraam ، soli asali ، قصه گو ، armin021
بچه ها مادر و پدر من که کلیر شده بودن 5 شنبه دو هفته پیش مدیکال دادن شنبه جواب گرفتن یکشنبه دادن سفارت و 5شنبه پاسشونو گرفتن ایشاالله ویزای بقیه
با سلام, آرزوی موفقیت برای همتون...
من ٢ هفته پیش مصاحبه داشتم تو سفارت, تو کشوره لاتویا... دیروز این یمیلو دریافت کردم , اینجا تاطیلیه باید تا ٣ شنبه صبر کنم.. فکر میکنید کلیر شدم؟
This e-mail is to advise you that the administrative processing regarding your U.S. visa application is complete.

We will be able to resolve your case and issue your visa after you submit your passport to our office for the actual processing.

It will take several days from the passport receipt date to process your visa.

Please send us an e-mail or call to advise when you are able to visit our office for passport submission.
(2014-05-03 ساعت 08:51)bidhendi نوشته:  با سلام, آرزوی موفقیت برای همتون...
من ٢ هفته پیش مصاحبه داشتم تو سفارت, تو کشوره لاتویا... دیروز این یمیلو دریافت کردم , اینجا تاطیلیه باید تا ٣ شنبه صبر کنم.. فکر میکنید کلیر شدم؟
This e-mail is to advise you that the administrative processing regarding your U.S. visa application is complete.

We will be able to resolve your case and issue your visa after you submit your passport to our office for the actual processing.

Please send us an e-mail or call to advise when you are able to visit our office for passport submission.

بله تبریک شما کلیر شدین
تشکر کنندگان: میما ، bidhendi ، reza_top60 ، pari pari ، miladfr12 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، pari pariaaa ، meisam14
(2014-05-03 ساعت 08:51)bidhendi نوشته:  با سلام, آرزوی موفقیت برای همتون...

سلام دوست عزیز
مبارک باشه کلیر شدید باید پاسپورتتونو تحویل بدید تا ویزا رو بگیرید.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: bidhendi ، reza_top60 ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، meisam14
(2014-05-03 ساعت 08:27)azifa نوشته:  
ممنونم

بله چرا ممکن نیست. ما خودمون بعد حدود ۸ ماه دو بار پشت هم آپدیت شدیم. قبلش هیچ آپدیتی نداشتیم جز با ایمیل که آپدیت واقعی محسوب نمیشه.

ما اگه 7 ماهم بشه سی سپتامبر رو می بینیم ولی رنگ ویزا رو نمی بینیم!
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
تشکر کنندگان: 2014winner ، soli asali
منتظر سرای من همین حالا

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
من نتونستم اون فایل رو باز کنم فکر میکنم بروزر من مشکل داره
دیگه اصلا برام مهم هم نیست..مسخره اش رو درآوردن..دو تا کلیر میکنن یه ماه میرن استراحت..ما رو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم..اعصاب و روانم تعطیل شد..اصلا میخواد کل 6000 نفر برن مصاحبه..منم که قطعا انتخاب نمیشم چون به دولتم خدمت کردم..به بچه های مملکتم درس دردم..
یعنی اعصاب ندارماااا
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-03 ساعت 09:15)masuodrh نوشته:  من نتونستم اون فایل رو باز کنم فکر میکنم بروزر من مشکل داره
دیگه اصلا برام مهم هم نیست..مسخره اش رو درآوردن..دو تا کلیر میکنن یه ماه میرن استراحت..ما رو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم..اعصاب و روانم تعطیل شد..اصلا میخواد کل 6000 نفر برن مصاحبه..منم که قطعا انتخاب نمیشم چون به دولتم خدمت کردم..به بچه های مملکتم درس دردم..
یعنی اعصاب ندارماااا

توجه
این متن شامل جملاتیست که برای همه مناسب نمی باشد

آیییییییییی منم کلی غــــــــر دارم . ازین همه انتظار و بلاتکلیفی خسته و کلافه شدم. آخه اینا دارن چیکار می کنن؟ روح و روانمون داغون شده. تو این 4 ماه باقیمونده اگه بخوان به این همه کیس ویزا بدن ، باید روزی حداقل 20 30 تا کیس کیلیر کنن . آخه با این اوضاع و روند می تونن؟ بزور هفته ای 2 3 تا کیس آپدیت و کیلیر می کنن. آخه صبر و انتظار هم حدی داره.
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
(2014-05-03 ساعت 09:12)heyjo نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 08:27)azifa نوشته:  
ممنونم

ما اگه 7 ماهم بشه سی سپتامبر رو می بینیم ولی رنگ ویزا رو نمی بینیم!

یعنی هیچ کس نیست که کلیر شده باشه ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14
دوستان تا حالا کسی به SecurityClearance@state.gov ایمیل زده جوابی گرفته باشه؟
ما که بعد از 192 روز با زنگ و ایمیل به سفارت به نتیجه نرسیدیم Sad
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: 2014winner ، soli asali ، قصه گو ، kage.omid ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان