کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-03 ساعت 09:07)peidaye penhan نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 08:51)bidhendi نوشته:  با سلام, آرزوی موفقیت برای همتون...
من ٢ هفته پیش مصاحبه داشتم تو سفارت, تو کشوره لاتویا... دیروز این یمیلو دریافت کردم , اینجا تاطیلیه باید تا ٣ شنبه صبر کنم.. فکر میکنید کلیر شدم؟
This e-mail is to advise you that the administrative processing regarding your U.S. visa application is complete.

We will be able to resolve your case and issue your visa after you submit your passport to our office for the actual processing.

It will take several days from the passport receipt date to process your visa.

Please send us an e-mail or call to advise when you are able to visit our office for passport submission.
سلام دوست عزیز
مبارک باشه کلیر شدید باید پاسپورتتونو تحویل بدید تا ویزا رو بگیرید.

امیدوارم هرچی زودتر همه از این بلاتکلیفی در بیایم, بهترینهارو براتون آرزو میکنم Smile
تشکر کنندگان: nedaba ، peidaye penhan ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، meisam14
خواستم خدمت همه سروران گرامی و همسفران عزیز عرض کنم که امروز درست 6 ماه از تاریخ مصاحبه ما گذشته و ما همچنان در انتظار گذر از کلیرنس هستیم.

اما
مطمئن هستم که
بدون استرس
و نگرانی
این مراحل
طی خواهد شد.

Big Grin
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

(2014-05-03 ساعت 09:15)masuodrh نوشته:  من نتونستم اون فایل رو باز کنم فکر میکنم بروزر من مشکل داره
دیگه اصلا برام مهم هم نیست..مسخره اش رو درآوردن..دو تا کلیر میکنن یه ماه میرن استراحت..ما رو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم..اعصاب و روانم تعطیل شد..اصلا میخواد کل 6000 نفر برن مصاحبه..منم که قطعا انتخاب نمیشم چون به دولتم خدمت کردم..به بچه های مملکتم درس دردم..
یعنی اعصاب ندارماااا

مسعود جان بابا بيخيال
چرا انقدر جوش ميزنی داداش ... يکم تحمل داشته باش
هنوز ۷ ماه نشده که اعصابت پایین اومده به این فکر کن که موقعیتی که تو داری رو کمتر کسی داره من پسر دایی ها و پسر خاله ها و پسر عمه هام همه آمریکا هستن و همشون هم جزو دانشجو های تاپ بودن و تو ناسا و جنرال الکتریک و کمپانی های خفن کار میکنن و همشون هم دکترا دارن باور کن چند شب پیش با داییم صحبت میکردم میگفت مجید نمیتونه بیاد ایران تا پاس آمریکاییش رو نگیره وگرنه به مشگل بر میخوره این آقا مجید چندین ساله که تو امریکاست و دکترای برق داره تو یه شرکت خف کار میکنه و اوضاع مالی و همه چیزش براهه ولی مجبوره واسه یه پاس آمریکایی بعد از چندین سال تحصیل چندین سال دیگه هم صبر کنه ولی ما که بریم اونجا خیلی سریع تر گرین کارت و پاس رو میگیریم... چیزی که بدست میاری خیلی با ارزشه یکم تحمل داشته باش دوست من
اینقدر هم بی تاب اعلام نتایج نباشین چون بیشتر ما ها در دو ماه آخر یعنی اگوست و سپتامبر کلیر میشیم متاسفانه بنا بر این انتظار نداشته باشین که هر دفعه که سایت رو باز میکنین کلی اسم رو توش ببینید حد اقل تو ماه می و جون
منم مثل شما ۵ ماهه منتظرم و خسته هم شدم ولی میدونم حد اقل کم کم کم باید ۲ ماه دیگه منتظر بمونم تازه اگه خوش شانس باشم و کارم به اواخر سپتامبر نکشه
به همه بچه ها پیشنهاد میکنم قید کلیر شدن رو توی دو ماه اخیر بزنن و بی تابی نکنن توی این دو ماه تعداد زیادی از بچه ها کلیر نمیشن اگر هم بشن باید خیلی خوش شانس بوده باشن ولی در ماههای جولای و اگوست و سپتامبر سرعت خیلی زیاد میشه و انشاله همه در این سه ماه کلیر میشن
حدس من از آمار های سالهای قبل اینه که۳۰ درصد کسانی که سه ماهه اول اکتبر تا دسامبر به مصاحبه رفتن در دو ماه آخر کلیر میشن و بنا بر این خیلی نباید منتظر کلیر شدن زودرس باشیم... این آمار برای بچه هایی که دیر تر رفتن طبیعتا بیشتر خواهد بود ولی نگران نباشین انشالاه همه کلیر خواهیم شد و مرحله بعدی که سخت تر از انتظار کلیرنس هست رو در پیش رو خواهیم داشت و اونهم بسته بندی زندگی و رفتن و سخت تر از همه پیداکردن کار درست تو آمریکاست

مسعود جان زیاد صحبت کردم ولی همه این ها رو بخاطر این نوشتم برات که به بچه های مملکتت درس دادی و این کارت برای من و بقیه خیلی ارزش داره
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
Sad خدایا کمکمون کن . چرا هیچ اتفاقی نمی یوقته Sad

یعنی فک می کنین کلیر ما تا شهریور طول بکشه ؟ Sad
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
یه تشکر ویژه از پاییز خوب و باحوصله و مهربون..مرسی از توجهت
به امید خبرهای خوب و خوش و پرتقالی
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: alitab ، 2014winner ، maryam_a ، soli asali ، قصه گو ، kage.omid ، armin021 ، mahan1331 ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-05-03 ساعت 11:05)پائیز نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 09:15)masuodrh نوشته:  من نتونستم اون فایل رو باز کنم فکر میکنم بروزر من مشکل داره
دیگه اصلا برام مهم هم نیست..مسخره اش رو درآوردن..دو تا کلیر میکنن یه ماه میرن استراحت..ما رو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم..اعصاب و روانم تعطیل شد..اصلا میخواد کل 6000 نفر برن مصاحبه..منم که قطعا انتخاب نمیشم چون به دولتم خدمت کردم..به بچه های مملکتم درس دردم..
یعنی اعصاب ندارماااا

مسعود جان بابا بيخيال
هنوز ۷ ماه نشده که اعصابت پایین اومده به این فکر کن که موقعیتی که تو داری رو کمتر کسی داره من پسر دایی ها و پسر خاله ها و پسر عمه هام همه آمریکا هستن و همشون هم جزو دانشجو های تاپ بودن و تو ناسا و جنرال الکتریک و کمپانی های خفن کار میکنن و همشون هم دکترا دارن باور کن چند شب پیش با داییم صحبت میکردم میگفت مجید نمیتونه بیاد ایران تا پاس آمریکاییش رو نگیره وگرنه به مشگل بر میخوره این آقا مجید چندین ساله که تو آمریکاست و دکترای برق داره تو یه شرکت خف کار میکنه و اوضاع مالی و همه چیزش براهه ولی مجبوره واسه یه پاس آمریکایی بعد از چندین سال تحصیل چندین سال دیگه هم صبر کنه ولی ما که بریم اونجا خیلی سریع تر گرین کارت و پاس رو میگیریم... چیزی که بدست میاری خیلی با ارزشه یکم تحمل داشته باش دوست من
اینقدر هم بی تاب اعلام نتایج نباشین چون بیشتر ما ها در دو ماه آخر یعنی اگوست و سپتامبر کلیر میشیم متاسفانه بنا بر این انتظار نداشته باشین که هر دفعه که سایت رو باز میکنین کلی اسم رو توش ببینید حد اقل تو ماه می و جون
منم مثل شما ۵ ماهه منتظرم و خسته هم شدم ولی میدونم حد اقل کم کم کم باید ۲ ماه دیگه منتظر بمونم تازه اگه خوش شانس باشم و کارم به اواخر سپتامبر نکشه
به همه بچه ها پیشنهاد میکنم قید کلیر شدن رو توی دو ماه اخیر بزنن و بی تابی نکنن توی این دو ماه تعداد زیادی از بچه ها کلیر نمیشن اگر هم بشن باید خیلی خوش شانس بوده باشن ولی در ماههای جولای و اگوست و سپتامبر سرعت خیلی زیاد میشه و انشاله همه در این سه ماه کلیر میشن
حدس من از آمار های سالهای قبل اینه که۳۰ درصد کسانی که سه ماهه اول اکتبر تا دسامبر به مصاحبه رفتن در دو ماه آخر کلیر میشن و بنا بر این خیلی نباید منتظر کلیر شدن زودرس باشیم... این آمار برای بچه هایی که دیر تر رفتن طبیعتا بیشتر خواهد بود ولی نگران نباشین انشالاه همه کلیر خواهیم شد و مرحله بعدی که سخت تر از انتظار کلیرنس هست رو در پیش رو خواهیم داشت و اونهم بسته بندی زندگی و رفتن و سخت تر از همه پیداکردن کار درست تو آمریکاست

مسعود جان زیاد صحبت کردم ولی همه این ها رو بخاطر این نوشتم برات که به بچه های مملکتت درس دادی و این کارت برای من و بقیه خیلی ارزش داره

من هم با شما موافقم ولی راستش من یه مشکلی که دارم اینه که روز مصاحبه به من گفتن که ویزام یک ضربه (هم خودم هم دختر 5 ماهه ام) اما وقتی برای گرفتن ویزا رفتم در مورد کارم مجدد پرسیدن و وقتی توضیح دادم گفتن که مشکلی نیست و وقتی ویزای همسرم (که کلیرنس خورده) آماده شد با عکس جدید برای دخترم به سفارت برگردم، ولی الان تو سایت ceac وضعیت خودم AP و وضعیت دخترم ready خورده، به نظر شما جای نگرانی هستش یا نه؟
تشکر کنندگان: 2014winner ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، armin021
(2014-05-03 ساعت 09:33)سیمین راد نوشته:  
یعنی اعصاب ندارماااا

توجه
این متن شامل جملاتیست که برای همه مناسب نمی باشد

آیییییییییی منم کلی غــــــــر دارم . ازین همه انتظار و بلاتکلیفی خسته و کلافه شدم. آخه اینا دارن چیکار می کنن؟ روح و روانمون داغون شده. تو این 4 ماه باقیمونده اگه بخوان به این همه کیس ویزا بدن ، باید هفته ای حداقل 20 30 تا کیس کیلیر کنن . آخه با این اوضاع و روند می تونن؟ بزور هفته ای 2 3 تا کیس آپدیت و کیلیر می کنن. آخه صبر و انتظار هم حدی داره.
سیمین خانوم درکتون میکنمن امروز انقدر اعصابم خورد بود که نتونستم برم سرکار پارسال این موقع فکر میردم 6 ماه دیگه امریکا هستم. بعد از گذشت 200 روز خیلی بهم فشار اومده و هیچ انگیزه ای ندارم مخصوصا که دو شب پیش خواب میدیدم سپتامبر شده و هیچکس کلیر نشده. اما خب کاری از دستمون بر نمیاد فعلا باید تحمل کنیم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
بچه ها یه دور صفحات آخر کلیرنس 2012 ای ها و 2013 ایی ها رو بخوونین . محصوصا 2012 ای ها توی ماه سپتامبر همش هوررررررررررااااااااااااست پست هاشون Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: H Pier ، nedaba ، farshad varaste ، soli asali ، قصه گو ، kage.omid ، NEURON ، mahan1331 ، pari pariaaa ، meisam14 ، arashS
(2014-05-03 ساعت 09:13)میما نوشته:  منتظر سرای من همین حالا

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ

ای جانم ممنونتم میما جان.
خیلی گلی پسر عزیزی . حس خوبی گرفتم Big Grin ...
همه ویزا میگیریم نگران نباشین دوستان. این خط ___ اینم نشون ***
Cool Smile Smile Wink .
میما جان دوست دارم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: nasim ، alitab ، nedaba ، aaraam ، maryam_a ، میما ، aghaghia ، قصه گو ، kage.omid ، armin021 ، pari pariaaa ، shadi79 ، meisam14 ، arashS ، pari pari
(2014-05-03 ساعت 11:24)2014winner نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 09:33)سیمین راد نوشته:  
یعنی اعصاب ندارماااا

توجه
این متن شامل جملاتیست که برای همه مناسب نمی باشد

آیییییییییی منم کلی غــــــــر دارم . ازین همه انتظار و بلاتکلیفی خسته و کلافه شدم. آخه اینا دارن چیکار می کنن؟ روح و روانمون داغون شده. تو این 4 ماه باقیمونده اگه بخوان به این همه کیس ویزا بدن ، باید روزی حداقل 20 30 تا کیس کیلیر کنن . آخه با این اوضاع و روند می تونن؟ بزور هفته ای 2 3 تا کیس آپدیت و کیلیر می کنن. آخه صبر و انتظار هم حدی داره.
سیمین خانوم درکتون میکنمن امروز انقدر اعصابم خورد بود که نتونستم برم سرکار پارسال این موقع فکر میردم 6 ماه دیگه آمریکا هستم. بعد از گذشت 200 روز خیلی بهم فشار اومده و هیچ انگیزه ای ندارم مخصوصا که دو شب پیش خواب میدیدم سپتامبر شده و هیچکس کلیر نشده. اما خب کاری از دستمون بر نمیاد فعلا باید تحمل کنیم

آخه تو این چهار ماه چطور می خوان این همه آدم و کیلیر کنن و ویزا بدن؟
من اگه سر کار هم نرم و مشغول نشم که داغون میشم. باور کن تعداد سایت چک کردنم از جنس دفعه نیست، از جنس ثانیه هست. می دونمم که دستمون به جایی بند نیست و دارم غر می زنم. امیدوارم دوستان انرژی مثبتی معافم کنن
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: alitab ، nedaba ، H Pier ، soli asali ، 2014winner ، قصه گو ، kage.omid ، armin021 ، artam2 ، pari pariaaa ، shadi79 ، meisam14
Big Grin جای من باشین چی می گین که از کار اخراجم کردن و خونه نشین شدم کارم شده برم کاخ گلستان دنبال خارجی ها ، هی باهاشون انگلیسی حرف می زنم زبانم قوی شه Big Grin
(2014-05-02 ساعت 23:47)asg1340 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 01:53)Amirkara نوشته:  سلام ما امروز مصاحبه داشتیم و یک ضرب ویزا گرفتیم. من خیلی وارد نیستم به نوشتن پیام و نمیدونم این تاپیک برای اعلام این مطلب درسته یا نه ولی اگر توضیحی هست که میتونه کمک کنه در خدمتم. هر چی گشتم نتونستم امضا درست کنم تا گویا تر باشه . از لطف همه ممنون و امیدوارم کام همه شیرین باشه

case: 2014AS5XXX مصاحبه 30 آوریل . سه نفر (برنده اصلی خودم ). معاف . شغل آزاد. همسر شاغل . دخترم محصل. بدون اسپانسر. ارمنستان.

مبارکتون باشه ماهم شرایط شما را داشتیم از این کار تهای الکی آبی بهمون دادن ومنتظرموندیم تو خونه
سلام مبارکت باشه سفرنامه یادت نره
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-05-03 ساعت 11:13)nasim نوشته:  Sad خدایا کمکمون کن . چرا هیچ اتفاقی نمی یوقته Sad

یعنی فک می کنین کلیر ما تا شهریور طول بکشه ؟ Sad

نسیم جون ممکنه تا شهریور طول بکشه و متاسفانه احتمالش هم کم نیست.... ولی خبر خوب رو بهت بدم که احتمال کلیر شدنت خیلی خیلی بیشتر از اون هست...
انشاله کلیر میشی ولی باید حد اقل ۲ ماه دیگه صبر کنی
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nasim ، Narvan ، armin021 ، nedaba ، mahan1331 ، pari pariaaa ، meisam14 ، arashS
(2014-05-03 ساعت 11:21)افسان نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 11:05)پائیز نوشته:  
یعنی اعصاب ندارماااا

مسعود جان بابا بيخيال
هنوز ۷ ماه نشده که اعصابت پایین اومده به این فکر کن که موقعیتی که تو داری رو کمتر کسی داره من پسر دایی ها و پسر خاله ها و پسر عمه هام همه آمریکا هستن و همشون هم جزو دانشجو های تاپ بودن و تو ناسا و جنرال الکتریک و کمپانی های خفن کار میکنن و همشون هم دکترا دارن باور کن چند شب پیش با داییم صحبت میکردم میگفت مجید نمیتونه بیاد ایران تا پاس آمریکاییش رو نگیره وگرنه به مشگل بر میخوره این آقا مجید چندین ساله که تو آمریکاست و دکترای برق داره تو یه شرکت خف کار میکنه و اوضاع مالی و همه چیزش براهه ولی مجبوره واسه یه پاس آمریکایی بعد از چندین سال تحصیل چندین سال دیگه هم صبر کنه ولی ما که بریم اونجا خیلی سریع تر گرین کارت و پاس رو میگیریم... چیزی که بدست میاری خیلی با ارزشه یکم تحمل داشته باش دوست من

من هم با شما موافقم ولی راستش من یه مشکلی که دارم اینه که روز مصاحبه به من گفتن که ویزام یک ضربه (هم خودم هم دختر 5 ماهه ام) اما وقتی برای گرفتن ویزا رفتم در مورد کارم مجدد پرسیدن و وقتی توضیح دادم گفتن که مشکلی نیست و وقتی ویزای همسرم (که کلیرنس خورده) آماده شد با عکس جدید برای دخترم به سفارت برگردم، ولی الان تو سایت ceac وضعیت خودم AP و وضعیت دخترم ready خورده، به نظر شما جای نگرانی هستش یا نه؟

نه نگران نباشید.. در حقیقت شما یجورایی شانس اوردین فرض کنید که به شما ویزا میدادن و به همسرتون کلیرنس میخورد و همسرتون قبل از تاریخ انقضا ویزای شما کلیر نمیشد شما مجبور بودین با دختر ۵ سالتون تنهایی برین امریکا و منتظر همسرتون باشید... فکرشو بکنید چقدر کارتون با استرس و سخت میشد؟؟ حالا یکم منتظر میمونید انشاله با هم میرید ویزاتون رو میگیرید و خانواده کوچک ۳ نفره همه با هم راهی میشید...
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، armin021 ، pouria.narimisa ، pari pariaaa ، meisam14 ، افسان
یعنی باورتون نمیشه ما دیگه حتی توان گله و شکایت هم نداریم یه مرحله از شماها جلوتریم به ته اش رسیدیم همش به همدیگه میگیم اصلا بعید نیست ویزایی واسمون درکار نباشه شدیم مسخره فامیل و دوست و اشنا!!! به طرف میگم لاتاری امسال قبول شی میری? میگه نه شماها رو دارم میبینم دیگه مگه *** ام که زندگی اینجامو نابود کنم!! حالا من نباید با این اوصاف سرمو بکوبم به دیفال!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان