کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
برید این پست رو ببنید !!!!!
http://www.mohajersara.com/thread-7037-p...#pid490682

واقعا دوران طولانی کلرنس رو تا حالا تجربه کردید رو فراموش میکنید ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

بچه ها من و همسرم دیگه از این وضعیت طولانی شدن کلیرنس داغون شدیم میشه بگین چیکار کنیم؟
تا بود میگفتن از ماه می به بعد روند کلیر شدن سریع میشه و روزی دهها نفر ویزا میدن حالا دوستای خوبمون بررسی کردن میگن ماه اگوست و سپتامبر اونجوری که ما میخوایم سرعت میگیره همه بلاتکلیف موندیم خدا کنه امسال باز این داستان لاتاری فاجعه ساز نشه
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
(2014-05-03 ساعت 11:36)H Pier نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 09:13)میما نوشته:  منتظر سرای من همین حالا

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ

ای جانم ممنونتم میما جان.
خیلی گلی پسر عزیزی . حس خوبی گرفتم Big Grin ...
همه ویزا میگیریم نگران نباشین دوستان. این خط ___ اینم نشون ***
Cool Smile Smile Wink .
میما جان دوست دارم.

H Pier جوووووونمی Big Grin منم دووووووووووووووووووووووست دارم
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
142روز گذشت و دریغ از یک بار اپدیت.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، reza_top60 ، mahan1331 ، nedali ، pari pariaaa ، nasim ، nedaba ، armin021 ، 2014winner
164 روز بدون آپدیت..............................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، reza_top60 ، mahan1331 ، pari pariaaa ، nasim ، nedaba ، armin021
این قدر بی آپدیتیتون رو به رخ نکشین..........192 روز بدون آپدیت.........بالاتر نبود؟...............Sad
دوستان خوبم
اين دو هفته اي كه گذشت وسطاش سفارت ها تعطيل بودند
اين كارمنداي سفارت هم خيلي بين التعطيلين بازند شيطونا
قول مي دم هفته پيش رو خبرهاي خيلي خوب زيادي از هر سه سفارت خواهيم شنيد
فقط خواهشا انرژي منفي ندين و غرررررررررررررررررررررررررررررر نزنيد
تا مي تونيد مثبت باشيد +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

حالا که دوستان اینقدر بی قراری میکنند
پیشنهاد میکنم یک گردهمایی کوچک برگزار کنند و حداقل درد و دل هایشان را بصورت حضوری مطرح کنند.
شاید این روش به کاهش سرعت افزایش صفحات این تاپیک کمک کند
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: maryam_a ، reza_top60 ، nedali ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، amin arefi ، shmyalda ، kage.omid ، arashS ، janatirad ، 2014winner
جالبه تو اين گير و دار تعطيلي چند نفر به تاريخ امروز آپديت شدن!!!!
تشکر کنندگان: farshadm999 ، artam2 ، nedali ، pari pariaaa ، Maryrhm ، میما ، ali3875 ، soli asali ، قصه گو ، shadi79 ، nedaba ، meisam14 ، arashS ، 2014winner
(2014-05-03 ساعت 16:38)maryam_a نوشته:  جالبه تو اين گير و دار تعطيلي چند نفر به تاريخ امروز آپديت شدن!!!!

ما که نشدیم. SadSad
خوشحالم.
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pariaaa ، soli asali ، reza_top60 ، nedaba ، armin021
(2014-05-03 ساعت 16:38)maryam_a نوشته:  جالبه تو اين گير و دار تعطيلي چند نفر به تاريخ امروز آپديت شدن!!!!
چند نفر? تو چه رنجی؟! تو کدوم سفارت؟؟؟!!! :O
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، maryam_a ، masuodrh ، nedaba ، armin021 ، artam2
(2014-05-03 ساعت 15:57)خسته از وطن نوشته:  این قدر بی آپدیتیتون رو به رخ نکشین..........192 روز بدون آپدیت.........بالاتر نبود؟...............Sad

شما خوب خسته از وطنی برا همین سختتهBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-03 ساعت 17:22)میما نوشته:  
چند نفر? تو چه رنجی؟! تو کدوم سفارت؟؟؟!!! :O

تا جايي كه چك كردم سفارت ابوظبي رو ( اكثر كارنتي هاي سري اول و دوم) سه نفر ١ مي آپديت شدن، يك نفر امروز از ابوظبي و از ايروان هم يك نفر امروز آپديت شده، البته ايروان رو اتفاقي ديدم... كيس ١٤٠٢ هست.Big Grin
از اين بازه يه تعدادي مونده كه چك ميكنم اگر آپديتي جديد بود مينويسم،
(2014-05-03 ساعت 17:31)ali3875 نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 15:57)خسته از وطن نوشته:  این قدر بی آپدیتیتون رو به رخ نکشین..........192 روز بدون آپدیت.........بالاتر نبود؟...............Sad

شما خوب خسته از وطنی برا همین سختتهBig Grin

یادش بخیر سربازی رو، هی نبود میکشیدیم!
اونایی که سربازی رفتن منظورمو میدونن!
یادش بخیر...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
دلم واسه ویزا تنگ شده اخه این چه برنده شدنیه مردیم بس انتظار کشیدیم 100روزه شدیم
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، alitab ، shadi79 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان