کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-04 ساعت 19:27)قصه گو نوشته:  شد اينجا بحثي صورت بگيره و كار به دعوا نكشه؟ خدا رو شكر كه هممون مجازي هستيم!!
خوب طبق آمارهای رسمی و غیر رسمی اکثر قتل های زنجیرهایی از همین محیط مجازی صورت گرفته ...
من می گم حالا که اینقدر هممون اینجا آنلاین هستیم یه چت رومم درست کنن دوستان مدیریت بیشتر با هم چت کنیم خیلی بهتر نیست مثلا شما که الان قصه گو هستین می تونید برای ما قصه بگید من قول می دم کار به دعوا نرسه ...
اگه گذاشتید من دو خط زبان بخونم ... Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: armin021 ، nasim ، farshad varaste ، meisam14 ، nedaba ، soli asali ، kage.omid ، H Pier ، قصه گو ، gema ، nasam ، nazanin fatemi
(2014-05-04 ساعت 19:25)azifa نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 19:22)Morteza 2014 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 19:14)miladfr12 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 19:10)kamranh نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 18:58)Morteza 2014 نوشته:  حالا یه آمار امیدوار کننده مربوط به سفارت ارمنستان در سال 2013 روند صدور ویزا
ماه 11 سال 2012 صدور 6 ویزا
ماه 12 سال 2012 صدور 0 ویزا
ماه 01 سال 2013 صدور 59 ویزا
ماه 02 سال2013 صدور 42 ویزا
ماه 03 سال 2013 صدور 61 ویزا
ماه 04 سال 2013 صدور 63 ویزا
ماه 05 سال 2013 صدور 76 ویزا
ماه 06 سال 2013 صدور 106 ویزا
ماه 07 سال 2013 صدور 69 ویزا
ماه 08 سال 2013 صدور 183 ویزا
ماه 09 سال 2013 صدور 159 ویزا
جمعا 824 ویزا
سلام
این کار قشنگی بود از کجا پیدا کردین این آمارها رو واقعا که دمتون گرم ...
اگه یه همچین آماری برای 2014 باشه خیلی خوبه ...
امیدوارم ماه می امسال ایروان دیگه استارت کلیرنسو شروع کنه بره روی 200 عدد ...Big GrinBig GrinBig Grin
میشه بپرسم این اطلاعات دقیق از کجا اوردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟Wink

آمار پایان سال Dv2013 که خود سیس ارایه کرده با استفاده از اکسل

اگه لینکشو نمی‌ذارین حداقل آنکارا و ابوظبی رو هم بذارین ببینیم چه خاکی باید به سرمون بریزیم.

واقعا کار وقتگیری هستش
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: armin021 ، meisam14 ، soli asali ، H Pier ، قصه گو
آدم واقعا متاسف می شه لحن کلام بعضی ها رو اینجا می خوونه و آخه این چه طرز حرف زدن توی جایی که همه دارن این مطالب و می خوونن ! ما که با هم اینجا نیومدیم بجنگیم که ! لطفا دعواهاتونو و اینکه آمار من دقیق تر از مال تو ست و بزارین کنار !

یه سری از آدم ها وقتی اینجا نمی توونن حرمت دوستانشونو نگه دارن در زندگی واقعی چه جورین !

عذر می خوام اگه ربطی به موضوع تا پیک نداشت حرفم اما لازم بود اعتراض خودمو نشون بدم ( یک سال دوستانه باهم در کنار هم بودیم )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: parsab ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، H Pier ، قصه گو ، miladfr12 ، Ramin geologist ، gema ، میما ، janatirad
دوستان لطفا فقط انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

سلام به همه دوستان،مي دونم همه يه جورايي روز به روز به فكرهاي نااميد كننده بيشتر نزديك ميشيم و اين پرخاشگريها هم بيشتر ميشه هر كسي كه بگه بايد بيتفاوت باشيم به خودش داره دروغ ميگه،اما همه هم مي دونيىم كه امسال يه خورده با سال هاي قبل متفاوت ولي بيايم منصف باشيم هنوز هيچ چيزي مشخص نيست،قصاص قبل جنايت هم نكنيم،ما همگي در يه رويداد با هم وجه اشتراك داريم،هر كسي به نحوي ميخواد با ارائه گزارش و مطلبي كمكي كنه ،حالا ما بيايم حمله كنيم كه ........،باور كنين جوان مردونه نيس،اگ امار قبول نداريم به اون اهميت نديم،اما كل نيت دوستمون رو تخريب نكنيم، مطمئن باشيد با دعوا و جرو بحث زودتر كلير نميشيم ،اگه ما اين طور نا اميد باشيم ،واسه دوستاني كه هنوز نرفتن مصا حبه يه جو رواني بد درست كرديم،ازتون خواهش ميكنم تاپيك كليرنس 2012،حتما بخونين اونا واقعا مثه يه خونواده بودن،اميد وارم روزي بياد كه فقط شادي تو اين تاپيك باشه،هممون اين مو عظه ها رو ميدونيم ،اما خواستم ياداوري كنم
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
دوست محترمی که پیغام به من دادی و می گی کا منتیو که گذاشتم اضلاح کنم من نه به شما بی احترامی کردم نه به مخاطب شما ! فک کنم یکم باید شما بیشتر توی صحبتت دقت کنی !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، H Pier ، قصه گو ، nedali
(2014-05-04 ساعت 20:01)armin021 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 19:42)nasim نوشته:  آدم واقعا متاسف می شه لحن کلام بعضی ها رو اینجا می خوونه و آخه این چه طرز حرف زدن توی جایی که همه دارن این مطالب و می خوونن ! ما که با هم اینجا نیومدیم بجنگیم که ! لطفا دعواهاتونو و اینکه آمار من دقیق تر از مال تو ست و بزارین کنار !
ج
یه سری از آدم ها وقتی اینجا نمی توونن حرمت دوستانشونو نگه دارن در زندگی واقعی چه جورین !

عذر می خوام اگه ربطی به موضوع تا پیک نداشت حرفم اما لازم بود اعتراض خودمو نشون بدم ( یک سال دوستانه باهم در کنار هم بودیم )

نه نسیم جون.
اینجوری نیست!
این کلیرنس یه کم بچه ها رو اذیت کرده ذلیل مرده!
ما ها دوستای خوبی هستیم.
میلاد و پارسا هم گل سرسبد این جمع هستن و یه کم فقط عصبی شدن!
ماچ کنین ببینم همدیگه رو! آفرین پسرای خوب!
ببین، یه آمار درآوردم، اینطوری:

۳۰۰۰ نفر قبول شدن
هر ۳۰۰۰ نفر هم ویزا میگیرن!
۳۰۰۰ ویزای دیگه هم باد میکنه!!!

تو اکسل زدما!
از دوستان تقاضا میکنم این و بررسی کنن!!!
ما هممون شرایط همدیگه و درک می کنیم و اینجا هیچ کس پسر خاله دیگری نیست که بخوایم هوای کسی دیگه و داشته باشیم .

دوستان اگه از هم دلگیری دارین به چشم خشونت همدیگه و نگاه نکنین

حالا آقا پارسا و آقا میلاد همدیگه و ببوسین و فراموش کنین Smile باهم دوست باشین تا دشمن خونی Big Grin
تشکر کنندگان: armin021 ، meisam14 ، nedaba ، soli asali ، kage.omid ، H Pier ، قصه گو
با تمام احترامی که برای زحمات دوستان در استخراج آمارهای مختلف دارم باید بگم که نتیجه آنالیز آماری شما هر چی که باشه واقعیت اینه که ما هیچ کنترلی بر هیچ قسمت این پروسه نداریم. آقایون و خانم ها: ما تسلیم محض هستیم. اگر همین امروز بگن سهمیه ویزای ایران تموم شد و دیگه به هیچ کس ویزا نمی دیم شما هیچ کاری نمی تونین بکنین. بسته به شخصیتتون یه مدتی این موضوع شما رو اذیت خواهد کرد ولی بعد به این نتیجه می رسین که زندگی ادامه داره و باید شما هم برین پی زندگی و سرنوشتتون و اصلاً فراموش کنین که لاتاری هم برنده شدین. اما دوباره میگم: کسانی که یک ضرب ویزا می گیرند اون اندازه ای نیستند که سهمیه ایران رو پر کنند. تا وقتی پروسه کلیرنس برای همه به کندی پیش بره و کیس نامبرهای نزدیک شما هم کلیر نشده باشن و ویزا نگرفته باشن و تا وقتی ایران در بولتن ویزا مستثنی نشده باشه همه چیز طبیعی هست و امید خیلی زیادی هست که سفارت ها مثل پارسال حتی بیشتر از سهمیه ایران ویزا صادر کنند. ولی اگر غیر از این اتفاق افتاد یعنی یه جای ایراد داره. یعنی اگر دیدین کیس نامبرهای نزدیک شما همه ویزا گرفتن و یا خدای نکرده این ماه ایران تو بولتن ویزا از بقیه جدا شد اون وقت منم میگم امسال اوضاع خرابه و هممون شب ها خواب های بد بد می بینیم. تا اونوقت سر آماری که معلوم نیست چه کسی با چه روشی از سیس و بقیه جاها استخراج کرده با همدیگه درگیر نشین. مشتاقانه منتظر هورای تک تکتون هستم. ارادتمند: سعید
سلام.

میدونید واقعا جای تعجب و تاسف داره.!!دوستان ما الگوی برندگان 2015 هستیم.این رفتار اصلا شایسته نیست.
یک بحث منطقی بانتیجه مشخص 100 برابر ارزشش بیشتر از دعوا و مشاجره است.

دیروز متن یکی از برندگان 2015 را خوندم که کیس نامبرش نزدیک 8000 بود بنده خدا نوشته بود من برنده شدم ولی امیدی به ویزا ندارم!!!
یک کم به این نوشته بالا و روحیه این بنده خدا فکر کنید.
فعلا فرمون ماشین کلیرنس دست خودشونه و ما دخل و تصرفی توش نداریم.پس چرا باید جو این تاپیک اینجوری باشه.؟
تمام آمار و ارقامی که دوستان زحمت میکشند و محاسبه میکنند حدودی است پس امکان خطا داره میشه خیلی راحت و با یک کامنت موارد رو مشخص کرد دیگه دعوا سر چیه ؟؟؟

ای بابا ببین این وضعیت کلیرنس چه بلائی داره سر ما میاره بنظر شما میارزه؟؟؟ما الان همه پشت در وایسادیم تا از اون پشت اسم چند نفر خونده بشه یا نشه
من نمیدونم شما چقدر براتون زمان مهمه ولی همه داریم تو این وضعیت زمانمونو تلف میکنیم چیزی که هیچ وقت نمیتونیم دوباره داشته باشیم!!!!!!

یک چند وقتی اصلا از این حال بیاین بیرون. برید تو طبیعت گشت و گذاری وقت گذروندن با خانواده که احتمال قوی شاید سال دیگه پیش اونها نباشید نمیدونم هرکاری که روحیه شما رو عوض کنه
از خدا میخوام که تقدیر همه شما عزیزان کسب تجربه جدید در کشور جدید باشه.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

بچه ها از روز بعد از مصاحبه در اسپم ایمیل من پیامی با موضوع A background check on you کا از سن دیگو کالیفرنیا هم هستش برای کسی این پیام میاد؟
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، soli asali
(2014-05-04 ساعت 20:37)Morteza 2014 نوشته:  بچه ها من از بعد از مصاحبه توی spam ایمیلم ایمیلهایی با موضوع a background check on you میاد که خیلی عجیبه از کالیفرنیا هم هست .... برای شما هم همچین ایمیلی میاد؟

اگه پسوند .gov نداشته باشه کاملا سایت های فیک و دروغین هستند
تشکر کنندگان: armin021 ، reza_top60 ، nedaba ، soli asali ، kage.omid ، H Pier ، gema
دوستان صلوات بفرستید. دوستان من دارم با توجه به نیازم توی آمریکا اعم از اجاره آپارتمان و خرید ماشین و کار و تحصیل و خرید از فروشگاه و ارگان های دولتی آمریکا لیستی برای خودم درست کردم که آدرس سایت های مفید در این دسته بندی ها رو یادداشت میکنم. و یکی از مشکلات زندگی ما در آمریکا هم آشنایی با اصول و آداب زندگی در اونجاست مثلا برای شکایت از سرکت و یا فروشگاهی چه باید بکنیم.اینا بعد از دانستن زبان در مرحله دوم هست و جستجو در این باره هم کار جالبی هست که وقتی این پروسه کلیرنس خسته ام میکنه میرم دنبال این کار تا ذهنم آزاد بشه.الان هم توی سایت آپلای آبرود یکی از بچه اطلاعاتی در مورد سایت BBB گذاشتن که جالب بود و خواستم بدون هیچ کم و کاستی نوشته ایشون رو نقل قول کنم این سایت BBB بقول معروف همون اداره تعزیزات خودمون هست برای شکایت از فروشگاه یا شرکت و یا هر بیزینسی هست.
"
BBB يعني Better Business Bureau يكي از مراجعي هست در آمريكا كه به دودره بازي هاي بيزنس هاي دودره باز رسيدگي مي كنه. شكايتهايي كه به BBB بكنيد، يا حتي تهديد به شكايت به BBB باعث ميشه طرف ماستشو كيسه كنه. من هر دو تجربه رو داشتم، هم شكايت به BBB و هم تهديد به شكايت به BBB. يك دفعه كه اوركتم رو داده بودم خشكشويي و مايعات درست استفاده نكرده بودن و رنگ اوركتم خراب شده بود. اولش كه شكايت كردم اينها فكر كردن با پيچوندن مشكل حل ميشه. زنگ زدم به يك رده بالاتر شركت و گفتم اينها اوركت منو خراب كردن و زيربار هم نميرن، رسيدگي نكنيد از طريق BBB اقدام مي كنم. اونها هم در كمال ادب براي من يك چك فرستادن به مبلغ اوركت نو. يعني حتي نياز نشد واقعا به BBB شكايت كنم. دفعه دوم هم يك جاي ديگه بود كه به تهديد اكتفا نكردم و واقعا شكايت كردم. بايد قيافه طرف رو (كه قبلش مي گفت هر كاري دلت ميخواد بكن) مي ديديد.

نهادهاي ديگه هم هستن براي بردن آبروي بيزنس هاي دودره باز مثلا به Consumer Reports هم ميشه شكايت كرد. چند تا ديگه هم هستن. ولي BBB معروف ترين هست. يعني BBB و Consumer Reports يه چيزي تو مايه ميتي كومان هستن. "

امیدوارم مورد قبول دوستان قرار گرفته باشه چون واقعا دونستن این اطلاعات مهم و ضروری می باشد.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-05-04 ساعت 20:43)nasim نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 20:37)Morteza 2014 نوشته:  بچه ها من از بعد از مصاحبه توی spam ایمیلم ایمیلهایی با موضوع a background check on you میاد که خیلی عجیبه از کالیفرنیا هم هست .... برای شما هم همچین ایمیلی میاد؟

اگه پسوند .gov نداشته باشه کاملا سایت های فیک و دروغین هستند
http://www.instantcheckmate.com/pr?src=U...rk&cmp=155
این سایتشه دقیقا میگه نام فامیل وارد کن سابقه تو آمریکا رو نشون میده وآاااااا
2014AS4491
تشکر کنندگان: nedaba ، reza_top60 ، soli asali ، H Pier
Immigrant Visa Case Number: 2014AS1 01 PHP
Case Creation Date: 21-Oct-2012
Status Updated Date: 05-Feb-2014
دوستان شماره اين كيس براي من خيلي جالب بود همزمان با كيس ما تاريخ case creataion ثبت شده و ٥ فوريه هم كلير شده !!!
نتيجه گيري اينكه اين فرد خوش شانس با اين كيس نامبر هم خيلي صبور بوده.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
تشکر کنندگان: soli asali ، kage.omid ، armin021 ، nedali
دوستان امروز برنامه دكتر كاملي رو ميديدم يكي ايميل زده بود و گفته بود من سفارت ارمنستان بودم و افيسر گفت تا ٢ ماه كارت طول ميكشه و الان ٢ ماه گذشته خبري نيست و چه كار كنيم
دكتركاملي گفت اگر تا اوليل خرداد همين روال بود با يك وكيل تو امريكا تماس بگيريد و بخواهيد به دولت شكايت كنه و حتمأ پيگيري كنيد
چون ميگفت روال ويزا دادن تغيير نكرده و سفارتها زياد نبايد طول بدن
حالا به نظرتون چي كار كنيم ؟!
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان