کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-05 ساعت 09:56)Peymanpepe نوشته:  با سلام به همه دوستان
دوستان با تجربه من یک سئوال ازتون دارم
تا حالا شده کسی کار دولتی داشته باشه و سربازی معاف باشه و یکضرب بگیره ؟؟؟

خیلی بعیده

(2014-05-05 ساعت 10:01)heyjo نوشته:  

خیلی بعیده

البته متاسفانه، انشالله واسه شما طور دیگری باشد
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
کلیر شدیم، خدا را شاکریم بابت تک تک لحظات
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، sophia

Big Grin نه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
هان مشو نوميد چون واقف نه اي از سر غيب
باشد اندر پرده بازي هاي پنهان غم مخور

در نهايت هر چي خدا بخاد همون مي شه. ايشالا همه ويزا بگيريم ولي توكل و اينكه خدا صلاح ما رو مي خاد رو فراموش نكنين!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami ، nasim ، behfaza ، soli asali ، janatirad ، pari pariaaa ، sunnyluie
دوستان گرامی!!!! دوستان گرامی!!!!!!

این اتفاقات طبیعی هست. ما فقط باید بدونیم از کجا داریم آسیب می خوریم تا بتونیم راه حل درستی براش پیدا کنیم. اینکه با روش کدخدا منشانه دونفر رو وادار کنیم به شکل مجازی هم که شده (روبوسی) کنن به نظرم اصل مشکل رو حل نمی کنه (بد نیست این رو بگم که روبوسی دو تا آقا توی فرهنگ سرزمین جدید نوعی گرایش جنسی محسوب میشه Big Grin)

چیزی که من از این ماجرا دستگیریم شد یک جور حساسیت هست که در روحیه Parsa که روی اشتباه به نظر من سهوی تعداد 6027 نفر برنده ایرانی که به اشتباه سهمیه دریافت ویزای ایران اعلام شده زوم کرده( و البته چند نقد دیگه به آماری که میلاد عزیز زحمتش رو کشیدن)

رونوشت به میلاد : ضمن سپاس و قدردانی از زحمتهایی که شما در تهیه آمار کشیدی به نظرم بهتره در اینجا اگر کسی زحمت می کشه و آمار میده مرحله پایانی و مهم کارش رو تکمیل کنه که اونم این هست که با حوصله و روی خوش نقد هایی رو که به آمارش وارد میشه رو جواب بده

رونوشت به Parsab: خوب هست اگه زحمت هایی که یک نفر برای ارائه آمار در این محیط می کشه و با هدف این هست که هممون به جمع بندی شفاف تری از اوضاع برسیم و راحت تر این روزها رو بگذروینم رو احترام بذاریم و اگر نقدی می کنیم به کل زحمت های یک نفر نباشه و اینجور ازش بخواییم که بیاد و آمارش رو اصلاح کنه اینجوری هر چه طرف ارائه دهنده آمار بیشتر از پاسخ دادن طفره بره نقد شما وزن بیشتری خواهد داشت. من به شخصه فکر میکنم نقد شما به آمار ایشون درست بوده اما جوری بیان شده که این احساس رو به وجود آورده که زحمت های ایشون بی ارزشه در صورتی که به هیچ وجه اینجوری نیست
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
نيويورك ، لوس آنجلس ، شيكاگو ، بوستون ، سياتل ، ميامي ، دالاس ، هيوستون ، واشنگتن .... جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-05-05 ساعت 10:07)nasim نوشته:  

Big Grin نه

سئوال بعدی
تا حالا شده کسی کار دولتی داشته باشه سربازی معاف باشه و کلییر نشه ؟؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، soli asali
دوستانی که کلیر شدن و به ابوظبی رفتن و مجبور شدن مدیکال تمدید کنن. چند روز کلا کارشون طول کشید ؟ با جزییات بگید. مرسی
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، lucky girl ، uranus88 ، soli asali ، janatirad ، pari pariaaa
(2014-05-05 ساعت 10:58)Peymanpepe نوشته:  

Big Grin نه

سئوال بعدی

نگران نباش ، کار دولتی باعث رد شدن نمیشه
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
کلیر شدیم، خدا را شاکریم بابت تک تک لحظات
تشکر کنندگان: قصه گو ، Peymanpepe ، armin021 ، meisam14 ، soli asali

Big Grin نه

سئوال بعدی

سال گذشته قبل از کلیر شدن تمام دوستان 2013 ای، سهمیه ویزا تمام شد و به تعدادی ویزا نرسید که اکثرا بخاطر سربازی یا کار دولتی کلیرنس خورده بودن بنابراین جواب سوال شما بطور مطلق نه نیست اما کار دولتی باعث کلیر نشدن نمیشه و اگه شرایط پارسال پیش نیاد تو دو ماه آخر سفارتا سعی میکنن تکلیف پرونده همه متقاضیای ویزا رو مشخص کنن.
تو سالهای قبل بجز 2013 موارد زیادی بودن که 30 سپتامبر ویزاشونو گرفتن و این یعنی تا آخرین لحظه میخوان کار شما انجام بشه
(دوست عزیز در اصل سربازی شما هم چون از نظر سفارتا خدمت برای دولت محسوب میشه عاملیه برای کلیرنس خوردن و در کل هر نوع ارتباطی با دولت و یا مشکوک شدن آفیسر مصاحبه کننده به این ارتباط در موارد شغلهای خصوصی منجر به این بررسیها میشه خیلی اینها رو از هم تفکیک نکنیدWink)
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: Peymanpepe ، armin021 ، H Pier ، meisam14 ، nedaba ، marzban1360 ، soli asali ، janatirad ، pari pariaaa
سوال پرسيدم
اين دفعه سومه
ادرس ايميل و متن نامه به سفارت انكارا رو ميخوام واسه پيگيري پرونده
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: armin021 ، Ramin geologist ، soli asali

Big Grin نه

سئوال بعدی
Big Grin اینم نه هست

کلیر رو همه می شن اما مهم اینه که تا سپتامبر این کلیر شدن ها تموم بشه که هم مهلت و هم سهمیه ویزا تموم نشه .
Smile نا امید نباشین همه کلیر می شن به امید خدا
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: H Pier ، Peymanpepe ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia ، قصه گو
لطفا دوستانی که برای تمدید مدیکال به آنکارا رفتن در مورد جزئیات و مدارک لازم اطلاع رسانی کنند یا اگه سفرنامه دارن به ما هم بدن که در جریان باشیم
ممنون
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: miladfr12 ، maryam_a ، armin021 ، sal0811 ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia ، قصه گو ، behfaza
آقا ما به سفارت ایمیل زدیم و گفتیم که این چه وضعشه؟ ما 90 روزه منتظریم و تروخدا دلتون به رحم بیاد... خلاصه بعد از دوروز زحمت کشیدند و همون نامه ی معروف همگانی رو فرستادند!!! اینا، خودتون ببینید:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
Thank you
یعنی این تشکر کردنشون منو کشته، اصن شرمنده شدم به یه وضعیBig Grin
فقط خوبیش به اینه که آپدیت الکی نخوردم. هنوز عقربه روی همون 5 مارچ گیر کرده به حول قوه الهی.
خب بنا براین سر بلند و سرفراز میریم جلو برای 120 روزه شدن ... پرچم بالاااااااستSmile
حالا کی خسته است؟؟؟؟؟ دشمن...Big Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-05 ساعت 12:31)freddyflientstone نوشته:  آقا ما به سفارت ایمیل زدیم و گفتیم که این چه وضعشه؟ ما 90 روزه منتظریم و تروخدا دلتون به رحم بیاد... خلاصه بعد از دوروز زحمت کشیدند و همون نامه ی معروف همگانی رو فرستادند!!! اینا، خودتون ببینید:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
Thank you
فقط خوبیش به اینه که آپدیت الکی نخوردم. هنوز عقربه روی همون 5 مارچ گیر کرده به حول قوه الهی.
خب بنا براین سر بلند و سرفراز میریم جلو برای 120 روزه شدن ... پرچم بالاااااااستSmile
193 rozzzzzzzz
تشکر کنندگان: kage.omid ، maryam_a ، قصه گو
(2014-05-05 ساعت 12:46)mehrgan نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 12:31)freddyflientstone نوشته:  آقا ما به سفارت ایمیل زدیم و گفتیم که این چه وضعشه؟ ما 90 روزه منتظریم و تروخدا دلتون به رحم بیاد... خلاصه بعد از دوروز زحمت کشیدند و همون نامه ی معروف همگانی رو فرستادند!!! اینا، خودتون ببینید:
Thank you
193 rozzzzzzzz

مهرگان جان آخه چرا اینقد فخر فروشی می کنی؟Big Grin چرا پز 193 روز میدی؟Wink حالا ما که 90 روزه ایم گناه کردیم؟ خدا رو خوش میاد ؟ حالا خوبه منم به 50 روزه ها پز بدم؟؟؟Big Grin
ایشاللا ویزات هرچه زودتر در بیاد، بری از لیست، ما صدر نشین بشیم به حق تمام مقدساتTongue
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان