کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-04 ساعت 17:32)alimomen نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 17:24)خسته از وطن نوشته:  دوستان کسی می دونه سهمیه NAC که دوستمون Morteza 2014 گفتن چیه؟
منظورشون اینه که مثلا سهمیه آسیا پر نشده و به سقف نرسیده بنابراین به یک کشور بیشتر از سقفش ویزا میدن که سهمیه آسیا به سقف برسه پارسال سهمیه ایران 3500 بوده ولی 3700 ویزا دادن به ایران
منظورشون که به فارسی نوشته شده بود! فهمیدم!! ولی دقیقا می خواستم ببینم سهمیه NAC چیه، گوگل هم کردم و نیافتم چیزی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، peymanpakd ، peidaye penhan
سوال ما رو هم جواب بديد
ادرس ايميل و متن نامه به سفارت انكارا رو ميخوام واسه پيگيري پرونده
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: peidaye penhan
دوستان شب بهاریتون به خیر و شادی.
من بصورت اتفاقی این شعر را از زبان یکی از دوستان 2013 در سایت پیدا کردم براتون اینجا میذارم که شاد بشید:

امشب دل ماچه شادمان خواهدشد

کلیرشدن این بچه ها خواهدشد

ای خوب و عزیز، دل قوی دار

کین قرعه به نام خوش دلان خواهدشد

انشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااWinkTongue
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-05-04 ساعت 22:18)خسته از وطن نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 17:32)alimomen نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 17:24)خسته از وطن نوشته:  دوستان کسی می دونه سهمیه NAC که دوستمون Morteza 2014 گفتن چیه؟
منظورشون اینه که مثلا سهمیه آسیا پر نشده و به سقف نرسیده بنابراین به یک کشور بیشتر از سقفش ویزا میدن که سهمیه آسیا به سقف برسه پارسال سهمیه ایران 3500 بوده ولی 3700 ویزا دادن به ایران
منظورشون که به فارسی نوشته شده بود! فهمیدم!! ولی دقیقا می خواستم ببینم سهمیه NAC چیه، گوگل هم کردم و نیافتم چیزی

سهمیهNAC همان سهمیه خاص 5000 نفری مربوط به منطقه ای در امریکای جنوبی هست که با احتساب 50000 نفر جمعا برای 55000 نفر برای کلیه کشورها ویزای لاتاری صادر میشه. میگویند سال قبل ظاهرا سهمیه 5000 نفر برای منطقه نخصیص یافته در امریکای جنوبی پر نشده بود و حدودا 200 ویزا از این سهمیه را به ایرانیها دادند.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2014-05-04 ساعت 21:04)Morteza 2014 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 20:43)nasim نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 20:37)Morteza 2014 نوشته:  بچه ها من از بعد از مصاحبه توی spam ایمیلم ایمیلهایی با موضوع a background check on you میاد که خیلی عجیبه از کالیفرنیا هم هست .... برای شما هم همچین ایمیلی میاد؟

اگه پسوند .gov نداشته باشه کاملا سایت های فیک و دروغین هستند
http://www.instantcheckmate.com/pr?src=U...rk&cmp=155
این سایتشه دقیقا میگه نام فامیل وارد کن سابقه تو آمریکا رو نشون میده وآاااااا

این سایت که بک گراند جرایم سنگین افراد مقیم امریکاست به احتمال زیاد غیر دولتیه و مطمنا هیچ ارتباطی با اداره مهاجرت نداره. پیشنهاد میکنم بیخود وقت و اعصابتان را با این موضوعات تلف نکنید و بجای ان سعی کنید کارهای لازم وسازنده برای خودتان بکنید مانند اموزش زبان هر بیشتر بهتر!!!
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: armin021 ، H Pier ، aghaghia ، soli asali ، nedaba ، kage.omid ، gema ، shayesteh ، janatirad
باسلام وشب خوش بهمگی من که لحن بدی نداشتم یعنی اهل این چیزا نیستم
من حرفمو با مدرک ولینک وادب زدم وزحمتمو بی دریغ گذاشتم حتی بعضی تشکر کردن منم متقابلا تشکر کردم
حالا دوتا از دوستان فشار زندگی متاهلی این دوره بهشون فشار مضاعف میاره من چکنم
من با masoudrh و چندتا دوستان میخواستم منطقا خوشحالی رو به این فروم بیارم اصلا همه اقایون خانم های عزیز
من اشتباه کردم انرژی مثبت پراکنده کردم باید بیام 24 ساعت اینجا فضای غمگین بدم بهتون کم تو این دوره داریم اینم روش
من با هیچکسی کاری دیگه ندارم من آدم بی ادبه هم شدم ولی بی خیال بای ما رفتیم توی جای که زحمات مارو بپذیرن
مهم جنسیت نیست مهم ادب بود که من داشتم ولی دیگران ..........
بای به امید کلیرنس همتون ما اهل فضای غم نیستیم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-05-05 ساعت 00:01)miladfr12 نوشته:  باسلام وشب خوش بهمگی من که لحن بدی نداشتم یعنی اهل این چیزا نیستم
من حرفمو با مدرک ولینک وادب زدم وزحمتمو بی دریغ گذاشتم حتی بعضی تشکر کردن منم متقابلا تشکر کردم
حالا دوتا از دوستان فشار زندگی متاهلی این دوره بهشون فشار مضاعف میاره من چکنم
من با masoudrh و چندتا دوستان میخواستم منطقا خوشحالی رو به این فروم بیارم اصلا همه اقایون خانم های عزیز
من اشتباه کردم انرژی مثبت پراکنده کردم باید بیام 24 ساعت اینجا فضای غمگین بدم بهتون کم تو این دوره داریم اینم روش
من با هیچکسی کاری دیگه ندارم من آدم بی ادبه هم شدم ولی بی خیال بای ما رفتیم توی جای که زحمات مارو بپذیرن
مهم جنسیت نیست مهم ادب بود که من داشتم ولی دیگران ..........
بای به امید کلیرنس همتون ما اهل فضای غم نیستیم

میلاد جان دوست گرامی کسی نگفته کار اشتباهی کردین و به قول خودت بعضیا هم تشکر کردند (به خاطر کسایی که دوستت دارن نروTongue ) و باز به قول خودت فشار زندگی هست. پس به دل نگیر و قطعا کسی نیت ناراحت کردن کسی رو نداره. یک بار هم یک دوست عزیزی بی دلیل به من حمله کردند که من حتی پشیمونم چرا جوابشون رو دادم. بگذریم به قولی فشار روانیه و بهتره همدیگرو تا جایی که میشه با لحن بهتر و مودب تر خطاب کنیم و همینطور همدیگر رو تحمل کنیم. خدا نکرده کسی کسی رو تو این دنیای مجازی نمیشناسه که بخواد حالشو بگیره.
از شما و بقیه میخوام که کمی حساسیت ها رو کم کنیم و باور کنین که دیر نشده هنوز و 5 ماه دیگه وقت داریم تازه 3 ماه آخر اوج کاری و کلیر شدن کیس هاست. ببخشید پرحرفی کردم و قبلا پستهای مشابه بود اما به نوبه خودم خواستم مطالبم رو عرض کنم.
موفق باشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
ای بابا، عجب داستانیه ها. طرف میاد تو حرفاش متلک میندازه و لمپنی حرفای زشت میزنه بعد ادمین محترم میاد کامنت من رو پاک میکنه که هیچ حرف بدی توش نیست. من اصلا این فروم رو ترک میکنم. لطفا من رو از منتظرسرا هم حذف کنید
تشکر کنندگان: قصه گو ، میما ، meisam14
H Pier عزيز انگار همين ديروز بود بهم خرده گرفتي چرا امضا ندارم....نميدونم يادت هست يا نه؟خداييش توي اين مدت چه ماجراهايي رو پشت سر گذاشتيم.به اميد سال ديگه كه از يه جاي ديگه به اينجا كانكت بشيم و بخنديم به نگرانيهامون.كه هي عمو سعيد مي گفت ميشه ولي ما مي ترسيديم كه نشه!!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، arashS ، pouria.narimisa ، nasim ، amin arefi ، jojo_hami ، میما ، maryam_a ، aaraam ، H Pier ، meisam14 ، sophia ، janatirad
سلام دوستان عزیزم

میخواستم یه چیزی بگم

دوستان گلم میخواستم خدمتتون عرض کنم که نگران هیچ چیز نباشید

بخدا نگرانیه شما در مورد کلیر شدن بی مورده
بخدا همتون کلیر میشید.مطمئن باشید هر چند که بهتون حق میدم که دلواپس باشید ولی همتون ته قلبتون میدونید که کلیر خواهید شد.به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.آخه آمریکا که این همه ویزا رو نمیخواد نگه داره که باهاش ترشیه ویزا بندازه.
این چیزی که میخوام بگم تکراریه و همه بارها شنیدید ولی خیلی ها از جمله خود من آرزوی جایگاه شما دوستان عزیز را دارن.
من یه جورایی مطمئن هستم که کیسم به خاطر مشکلمون ( توی امضام مشکلمو نوشتم ) ریجکت خواهد شد و 8 ماهه که شب و روز دارم به این موضوع فکر میکنم و حتی هنوز کارنت هم نشدم و دوست دارم سریعتر از این بلاتکلیفی در بیام ولی خدا میدونه هنوز امیدم رو از دست ندادم و فکر میکنم شاید تقدیر بخواد دستشو روی زندگیه ما بکشه.ای کاش من هم شرایط شما رو داشتمو منتظر کلیر شدن بودم تا اینکه بخوام به این موضوع بد خودم فکر کنم.

در کل دوستان بخدا همتون بزودیه زود کلیر خواهید شد پس نگران هیچ چی نباشید

شرمنده اگه پر حرفی کردم دوستان
Big Grin به عنوان یک عضو یا سابقه Big Grin هم به میلاد هم به پارسا دستور می دم اینجا رو ترک نکنین و اگه از هم به دل گرفتین فراموشش کنین . دنیا ارزش این داستانورو نداره Smile هممون توی رندگی کلی مشنلات داریم که این کلیرنس هم شده قوز بالا قوز . همه ی بچه های مهاجرسرا دوست دارن باز پست های شما دوتا رو ببینن . پس بنا به دستور می تی کومون ( نسیم با نو Big Grin ) یه اینحا بر گردین رووی ماهتونو می بوسیم Smile .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلاااااااااااااام سلامممممممممممم
اقا من کوچیک ترین اتفاقات اینجا رو میخونم و میتونم به جرات بگم هر ایمیلی که تازه مینویسید رو من جزو اولین ها هستم که میخونم ولی چرا کم مینویسم چون این قدر اینجا ادم با سواد و کار بلد هستش که واقعا اطلاعات من شاید یکی رو به اشتباه بندازه خداییش همینه و اصلا بحث تنبلی و کم فروشی نیست این چند تا ارسالی هم که داشتم همش احادیث بوده که اقا دوست باشین و روی ماه همدیگرو ببوسین و......(اگه هم وقت شد ی دونه روی ماه منو هم ببوسین بد نیسBig Grin)
الان هم مثل برادر کوچکی که تو خونه 2 تا داداش بزرگاش به اختلاف نظر رسیدن و بحث شده لطفا عاجزانه خواهش دارم روی داداش کوچیکه رو زمین نزنید بیاین 3 تایی همدیگه رو ماچ کنیم به خیر و خوشی تموم شده واسه روحیه خوانواده بدهههههههههههه.
نوکر همتونWink
متاسفانه نشد،
امیدوارم تا آخر وقت امروز این پیج پر بشه از هوووووورررراااااااااای بچه های ایروانو آنکارا و ابوظبی
کاربرای این صفحه کسایی هستن که تو شرایط سختی و استرس به هم انرژی مثبت میدن، با شادی دوستاشون شاد می شن، واسه هم هورا می کشن
این دوستیا تو دنیای واقعی تقریباً از بین رفته. قدرشو اینجا بیشتر بدونیم Smile
این لاتاری برای من اگه تا الان چیزی نداشته، کلی دوست خوب داشته
دم همتون گرم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام
با اجازه دوستان 180 روزه شدیمBig Grin
بدون هیچی...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
با سلام به همه دوستان
دوستان با تجربه من یک سئوال ازتون دارم
تا حالا شده کسی کار دولتی داشته باشه و سربازی معاف باشه و یکضرب بگیره ؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان