کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-05 ساعت 15:34)پائیز نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 13:47)armin021 نوشته:  دوستان ببخشید اگه این پست ربطی به موضوع نداره!!!
یه چیزی و میخوام بگم ثواب داره!
راستش، قبل از اینکه برم برای مصاحبه، شروع کردم به یه کاری!
حالا نمیدونم اسمش رو عهد میشه گذاشت یا نذر؟!
گفتم این کارو میکنم شاید مقبول بیفته و ویزام و بگیرم!
و اون اینه که برای پرنده ها غذا و آب میذارم تو تراس. و قرار گذاشتم اگه ویزامو بگیرم تا همیشه ادامه بدم این کارو!

آرمین عزیزم کارت خیلی قشنگه ولی میدونی اگه میخای نذر کنی چکار کنی قشنگ تره؟؟؟ اینه که نذر موسسه خیریه محک بکنی واسه بچه های سرطانی که مثل پرنده های کوچکی که نگاه به دست های دیگران دارند....
بیان همگی یه پیش خودمون یه نذری بکنیم که اگه دل هامون شاد شد یکمی از این شادی رو هم با بچه های محک یا خیریه کهریزک یا بهنام دهش پور یا هر جای دیگه که خودمون میدونیم تقسیم کنیم
هر کی پایه هست بگه

من کاملا موافقم
این تاپیک کلرنس میتونه جایی بشه که یکم بیشتر به این بچه ها فکر کنیم
راستش تا یه بچه ی کوچیک ، یه فرشته از قلب آسمون نداشته باشی که مدام با کارای قشنگو عافلگیر کنندش دل و احساستو خوش نکنه ، سخت بتونی اون پدر و مادرایی که تو خونه و بیمارستان مدام شاهد عذاب فرشته کوچولوشون هستن رو درک کنی .
من یه دختر کوچیک دارم ، هر وقت فکر میکنم روزی مریض شه دلم آشوب میشه . . . .
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
من یه سوال داشتم پس چرا سایت ترکیه رو چک میکنم تاریخ اخرین اپدیت 25 اپریل هست شما ها دقیقا کجارو میبینین دوستان؟من فکر کنم اشتباه میرم مسیرو
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، sani1348 ، miladfr12 ، armin021 ، peidaye penhan
(2014-05-05 ساعت 15:31)سیمین راد نوشته:  ابوظبی هم امروز 3 تا آپدیت داشته که یکیش به احتمال زیاد عمو مهدی صدرنشین خودمونه

امیدوارم بزودی این تاپیک پر از هورا و جیغ بنفش و تبریک و شادی و شادمانی بشه

[عکس: 78674732404837102556.gif]

سلام سيمين جان. ممنون كه به فكر مني!
راستش اين آپديت به واسطه ايميلي بودكه ديروز زدم Sad يعني هيچي Sad
همون جواب تكراري - بعد از 7 ماه Sad
حالم بده! خيلي بد! يعني 7 ماه براي بررسي صلاحيت يه كيس كافي نيست؟!!
نمي تونم قبول كنم - نمي تونم باهاش كنار بيام ...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-05-05 ساعت 16:12)abbas09 نوشته:  من یه سوال داشتم پس چرا سایت ترکیه رو چک میکنم تاریخ اخرین اپدیت 25 اپریل هست شما ها دقیقا کجارو میبینین دوستان؟من فکر کنم اشتباه میرم مسیرو

يك بار صفحه رو ريفرش كنيد درست ميشه..
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، مهدی 2014
سلام سيمين جان. ممنون كه به فكر مني!
راستش اين آپديت به واسطه ايميلي بودكه ديروز زدم Sad يعني هيچي Sad
همون جواب تكراري - بعد از 7 ماه Sad
حالم بده! خيلي بد! يعني 7 ماه براي بررسي صلاحيت يه كيس كافي نيست؟!!
نمي تونم قبول كنم - نمي تونم باهاش كنار بيام ...
[/quote]

ذوق کردیم. گفتیم از ارشدامون آپدیت و کیلیر می شن یکم جیغ و هورا می کشیم و بعدشم نوبت ما می رسه
[عکس: 36718723905449465385.gif]

فکر کنم باید مثه پارسالیا قرآن بسر بگیریم دوستان، بلکه فرجی بشه و عاقبت بخیر شیم
[عکس: 83395420413205721699.gif]
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
ceac چرا کار نمیکنه ؟ کسی میتونه بازش کنه ؟
با فندق و بدون فندق هم فرقی نداره !!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، pari pariaaa ، nasim ، miladfr12 ، sal0811 ، nedaba ، armin021
با سلام
کسی خبر داره تا چه زمانی کارنت شدن دوستان ادامه داره؟
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، مهدی 2014
(2014-05-05 ساعت 13:47)armin021 نوشته:  دوستان ببخشید اگه این پست ربطی به موضوع نداره!!!
.....
و اون اینه که برای پرنده ها غذا و آب میذارم تو تراس. و قرار گذاشتم اگه ویزامو بگیرم تا همیشه ادامه بدم این کارو!
.....
بیان همگی یه پیش خودمون یه نذری بکنیم که اگه دل هامون شاد شد یکمی از این شادی رو هم با بچه های محك......

دقيقا ديشب با همسرم همين نذر رو كرديم كه اگه خدا خواست و به صلاحمون بود و كار ويزامون درست شد به محك كمك كنيم.اميدوارم به زودي گره از كار همه دوستان باز بشه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: janatirad ، nasim ، reza_top60 ، nedali ، miladfr12 ، sal0811 ، masuodrh ، soli asali ، قصه گو ، alitab ، nedaba ، mpas89 ، amin arefi ، sophia ، H Pier ، armin021 ، pari pari
(2014-05-05 ساعت 16:38)soli asali نوشته:  ceac چرا کار نمیکنه ؟ کسی میتونه بازش کنه ؟

منم نمی توونم بازش کنم فک کنم ترکیده Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: reza_top60 ، miladfr12 ، soli asali ، alitab ، armin021 ، مهدی 2014
(2014-05-05 ساعت 16:38)soli asali نوشته:  ceac چرا کار نمیکنه ؟ کسی میتونه بازش کنه ؟
آره منم با قند شکن هم نتونستم چه برسه با ف...تر شکن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: nedali ، miladfr12 ، soli asali ، alitab ، armin021
(2014-05-05 ساعت 16:54)pari pariaaa نوشته:  
.....
.....
بیان همگی یه پیش خودمون یه نذری بکنیم که اگه دل هامون شاد شد یکمی از این شادی رو هم با بچه های محك......

دقيقا ديشب با همسرم همين نذر رو كرديم كه اگه خدا خواست و به صلاحمون بود و كار ويزامون درست شد به محك كمك كنيم.اميدوارم به زودي گره از كار همه دوستان باز بشه.
من واسه فوتبال امتحان کردم جواب داده واسه ویزا تا حالا تست نکردم. شما اگه جواب گرفتین ایشالاه به منم خبر بدین
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، miladfr12 ، reza_top60 ، soli asali ، meisam14 ، قصه گو ، nedaba ، armin021 ، pari pari
دوستان یه سوال فنی
اگه شغل من موجب شرایط ناب کلیرنس عزیز شده باشه و از طرفی من دیگه اون شغل نازنین رو نداشته باشم ، (ببخشید دیگه نمیتونم با شغلم و کلیرنس مودب رفتار کنم) عایا با اعلام اینکه دیگه اون شغل کذایی رو ندارم میتونم به روند جگرگداز کلیرنس سرعت بدم؟
با ادب و احترام Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: miladfr12 ، maryam_a ، pari pariaaa ، soli asali ، 2014winner ، armin021
سلام دوستان، من می خواستم چیزی نگم درباره اتفاقات و بحث های دیشب ولی نشد، فقط میخوام بهتون بگم میدونم چقدر نگرانید و استرس دارید ولی باور کنید این آمار در آوردن ها به هیچ دردی نمیخوره حالا چه درست چه غلط! حالا گیریم که فهمیدیم ویزاها داره تمام میشه مثلا چه کاری میتونیم انجام بدیم!!!؟ هیچی! دقیقا هیچی... پس برای مسئله ای که هیچ کنترلی بر اون نداریم چرا الکی حرص میخوردید و با هم بحث می کنید! باور کنید هیچ نتیجه ای نداره، فقط مطمئن باشید که اگر قرار باشه برید میرید! پارسال کاربری بودن که تازه توی ماه آگوست متوجه شدند که برنده شدند و تا بهشون وقت دادن افتاد توی سپتامبر ولی رفتن و ویزا رو هم گرفتن! پس اگر قرار باشه ویزا بگیریم میگیریم لطفا یکم با همدیگه مهربونتر باشین Rolleyes Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بچه ها بالاخره من کلیر شدم......
تاریخ مصاحبه : 9 اکتبر 2013 / برنده اصلی : همسر / تعداد نفرات : 3 نفر /
سفارت : آنکارا / کیس نامبر : **20145
تاریخ کلیر همسر و دخترم : نوامبر 2013 / تاریخ دریافت ویزا همسر و دخترم : فبریه 2014 / تاریخ ورود همسر و دخترم به آمریکا (سیاتل ) : 31 مارچ 2014
تاریخ کلیر : 5 می 2014 / تاریخ مهاجرت همسر و فرزندم به ویرجینیا : 7 می 2014
تاریخ ورود اینجانب به ویرجینیا : 11 jun
(2014-05-05 ساعت 17:41)mira250 نوشته:  بچه ها بالاخره من کلیر شدم......

مبارک باشه mira250 عزیز
دعا کنید برای ما هم گشایشی بشه.
موفق باشید

(2014-05-05 ساعت 17:41)mira250 نوشته:  بچه ها بالاخره من کلیر شدم......

مبارک باشه mira250 عزیز
دعا کنید برای ما هم گشایشی بشه.
موفق باشیدBig Grin
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان