کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-05 ساعت 16:54)pari pariaaa نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 15:34)پائیز نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 13:47)armin021 نوشته:  دوستان ببخشید اگه این پست ربطی به موضوع نداره!!!
.....
و اون اینه که برای پرنده ها غذا و آب میذارم تو تراس. و قرار گذاشتم اگه ویزامو بگیرم تا همیشه ادامه بدم این کارو!
.....
بیان همگی یه پیش خودمون یه نذری بکنیم که اگه دل هامون شاد شد یکمی از این شادی رو هم با بچه های محك......

دقيقا ديشب با همسرم همين نذر رو كرديم كه اگه خدا خواست و به صلاحمون بود و كار ويزامون درست شد به محك كمك كنيم.اميدوارم به زودي گره از كار همه دوستان باز بشه.

من هم همین کارو قراره انجام بدم Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-05 ساعت 17:44)byazdani نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 17:41)mira250 نوشته:  بچه ها بالاخره من کلیر شدم......

مبارک باشه mira250 عزیز
دعا کنید برای ما هم گشایشی بشه.
موفق باشید

مبارک باشه mira250 عزیز
دعا کنید برای ما هم گشایشی بشه.
موفق باشیدBig Grin
مبارکتون باشه قسمت هممو ن بشه
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

(2014-05-05 ساعت 17:40)aghaghia نوشته:  سلام دوستان، من می خواستم چیزی نگم درباره اتفاقات و بحث های دیشب ولی نشد، فقط میخوام بهتون بگم میدونم چقدر نگرانید و استرس دارید ولی باور کنید این آمار در آوردن ها به هیچ دردی نمیخوره حالا چه درست چه غلط! حالا گیریم که فهمیدیم ویزاها داره تمام میشه مثلا چه کاری میتونیم انجام بدیم!!!؟ هیچی! دقیقا هیچی... پس برای مسئله ای که هیچ کنترلی بر اون نداریم چرا الکی حرص میخوردید و با هم بحث می کنید! باور کنید هیچ نتیجه ای نداره، فقط مطمئن باشید که اگر قرار باشه برید میرید! پارسال کاربری بودن که تازه توی ماه آگوست متوجه شدند که برنده شدند و تا بهشون وقت دادن افتاد توی سپتامبر ولی رفتن و ویزا رو هم گرفتن! پس اگر قرار باشه ویزا بگیریم میگیریم لطفا یکم با همدیگه مهربونتر باشین Rolleyes Smile

اصلا حق باشماست Tongue
من از همه مهربونا و زحمت کشان و مدیران و دوستان و الخصوص دشمنام هم تشکر می کنم ولی بازم میگم من اهل بحث نیستم
خواستم بگم اینجا مدیران و با سابقه هایی داره که کامنت هارو چک میکنه و قصد بی احترامی نداشتم
من از همه حمایتها و دوستانم تشکر میکنم
بازم ب امید کلیرنس هرچه زودتر مهربونا
هورررررررررررررررررا
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
دوست عزیز من بی نهایت از کلیر شدن شما خوشحال شدم و دو دلیل هم برای این خوشحالیم دارم اول و مهترینش اینه که به کانون گرم خانواده تون ملحق میشد و دوم اینکه یه طرز فکر اشتباه توی ذهن من بود که هیچ وقت اینجا نگفته بودم و فقط با فرشاد جان توی خصوصی در این مورد حرف زدیم که ایشون هم با من هم نظر بود و واقعا خیلی خیلی خیلی خوشحالم که خط بطلان قوی روی ایده من کشیده شد و الان که باطل شده میگم به بچه ها.
دوستان من چون دوستم پارسال توی 2013 بود و از پارسال تاپیک کلیرنس 2013 رو چک میکردم و امسال هم که در 2014 حاضرم و خیلی سرچ کرده بودم و توی ذهن خودم به این نتیجه رسیده بودم که زمامیکه یکی از افراد کیس (خصوصا خانوم ها)کلیر میشه دیگه نفر دوم (آقایون) هیچ وقت کلیر نمیشه که هم جا برای یک ویزا دیگه برای بقیه باشه و اون خانواده هم از طریق ویزای خانوادگی اقدام کنن و تقریبا مطمئن بودم و برای همین هم ویزای همسرم و پسرم رو روز مصاحبه نگرفتم.
اما الان که MIRA عزیز کلیر شدند بی نهایت خوشحالم که خط بطلانی روی فرضیه من کشیده شد.
آقا فرشاد تصویر رو داری داداش که بالاخره یک کیس خانوادگی در دو مرحله کلیر شدند.هوررااااااااااااااااا
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکتون باشه.
سلام مارو هم به همشهریای آیندمون برسونید. لطفا اونجا رفتین یه جای کوچولو هم واسه ما نگه دارید.
خوششششششش بگذره
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-05 ساعت 17:52)miladfr12 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 17:40)aghaghia نوشته:  سلام دوستان، من می خواستم چیزی نگم درباره اتفاقات و بحث های دیشب ولی نشد، فقط میخوام بهتون بگم میدونم چقدر نگرانید و استرس دارید ولی باور کنید این آمار در آوردن ها به هیچ دردی نمیخوره حالا چه درست چه غلط! حالا گیریم که فهمیدیم ویزاها داره تمام میشه مثلا چه کاری میتونیم انجام بدیم!!!؟ هیچی! دقیقا هیچی... پس برای مسئله ای که هیچ کنترلی بر اون نداریم چرا الکی حرص میخوردید و با هم بحث می کنید! باور کنید هیچ نتیجه ای نداره، فقط مطمئن باشید که اگر قرار باشه برید میرید! پارسال کاربری بودن که تازه توی ماه آگوست متوجه شدند که برنده شدند و تا بهشون وقت دادن افتاد توی سپتامبر ولی رفتن و ویزا رو هم گرفتن! پس اگر قرار باشه ویزا بگیریم میگیریم لطفا یکم با همدیگه مهربونتر باشین Rolleyes Smile

اصلا حق باشماست Tongue
من از همه مهربونا و زحمت کشان و مدیران و دوستان و الخصوص دشمنام هم تشکر می کنم ولی بازم میگم من اهل بحث نیستم
خواستم بگم اینجا مدیران و با سابقه هایی داره که کامنت هارو چک میکنه و قصد بی احترامی نداشتم
هورررررررررررررررررا
به افتخار آقا میلاد گل که پسر با جنبه و پرتلاشی هم هستند همه یه هوررراااااااااا بکشیم.ایشالا دوست دیگرمون هم از قهر دربیان و به خانواده بزرگ منتظران مجددا بپیوندند.
در آخر همه امیدوارم قلب همه مون بیشتر از همه چیز در انتظار و فرج امام زمان (عج) مهدی موعود بتپد و یادمون باشه که هر چی که هستیم و هر جی که داریم که مهمترینش نعمت سلامتی هست و همین برنده شدن لاتاری رو از خدای مهربونمون داریم.
یا علی مدد
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**

دوست عزيز ميشه بگيد چند بار اپديت شدين
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، sani1348 ، mira250 ، armin021 ، peidaye penhan ، میما
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا ، لطفا راهنمایی کنید باید کجا مراجعه کنیم برای اینکه متوجه بشیم کلیر شدیم یا نه ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021
با سلام اینم جوابی که بعد از ایمل زدن بشون به ما دادن
Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed. When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Sincerely, IV Unit, US Embassy, Yerevan, Armenia
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، maryam_a ، nedaba ، pari pariaaa ، armin021 ، gema ، میما
بچه ها سایت ارمنستان کلاً چهار تا کیس لاتاری رو تو اون جدولش تو این لینک (http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html) نوشته ، این یعنی از ابتدا تا الان فقط 4 تا کیس کلیر شدن!!!! اگه معنی دیگه ای داره میشه به من بگین؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، armin021
(2014-05-05 ساعت 18:33)kavousi_s نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا ، لطفا راهنمایی کنید باید کجا مراجعه کنیم برای اینکه متوجه بشیم کلیر شدیم یا نه ؟
بستگی داره به اینکه در کدوم سفارت مصاحبه شدید. بعد مثل ما روزی 20 بار میرین سایت سفارت آمریکا در اون کشور را میبینید که آیا شماره ی شما را اعلام کرده یا نه. اگر سفارت ارمنستان بودین من میتونم دقیقا براتون شرح بدم که چیکار کنید ولی سایر سفارتها را سایتشو بلد نیسم. البته دوستان دیگه هستند بهتون کمک میکنندWink

خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: soli asali ، 2014families lottery winners ، reza_top60 ، armin021 ، gema
(2014-05-05 ساعت 18:41)milad.m1986 نوشته:  بچه ها سایت ارمنستان کلاً چهار تا کیس لاتاری رو تو اون جدولش تو این لینک (http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html) نوشته ، این یعنی از ابتدا تا الان فقط 4 تا کیس کلیر شدن!!!! اگه معنی دیگه ای داره میشه به من بگین؟

ارمنستان با رنج و تلاش زیاد کارکناش ! تا الان کمتر از 10 نفر را کلیر کرده و شماره ی اونها را به تناوب در سایت قرار داده. این چهار شماره ای که شما میبینید در آخرین آپدیت سایت قرار داده شده. وگرنه قبلا کیسهای دیگه ای هم بودن که شمارشون تو سایت بوده و بعد دوباره سایت آپدیت شده
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: soli asali ، ali1220 ، pari pariaaa ، ALEX55 ، armin021 ، milad.m1986
سلام من ابوظبی مصاحبه داشتم باید برای پیگیری پرونده کجا مراجعه کنم . ممنون
(2014-05-05 ساعت 19:01)kavousi_s نوشته:  سلام من ابوظبی مصاحبه داشتم باید برای پیگیری پرونده کجا مراجعه کنم . ممنون

شما اگه مصاحبه شدید و برگه آبی رو دریافت کردید به سایت ذیل مراجعه کنید
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

(2014-05-05 ساعت 17:52)miladfr12 نوشته:  

اصلا حق باشماست Tongue
هورررررررررررررررررا

با درود. از اینکه ساکتم معذرت میخوام. با اینکه هیچکدومتون رو از نزدیک ندیدم (غیر از میمای عزیز در NMC) ولی عجیب احساس صمیمیتی باهاتون می کنم. انگار که چند ساله می شناسمتون. نمیگم هممون ولی خیلیامون میریم و این استرس ها به دلمون میمونه. سال دیگه این موقع اگه اون ور آب بودید یاد حرف امروز من بیوفتید و لبخندی بزنید . اگه هم نرفتیم بدونیم که حتما خیر و صلاحمون در این بوده و زندگی ادامه داره...
تشکر کنندگان: soli asali ، amirrbco ، ali1220 ، maryam_a ، nasim ، 2014winner ، alitab ، shadi79 ، pari pariaaa ، exxedus ، armin021 ، pari pari ، gema ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 15 مهمان