کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-05 ساعت 11:38)shirin_n نوشته:  سوال پرسيدم
اين دفعه سومه
ادرس ايميل و متن نامه به سفارت انكارا رو ميخوام واسه پيگيري پرونده

به خدا من هر سه بارشو دیدم ولی نمی دونمSad
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، armin021 ، meisam14 ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-05 ساعت 12:55)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 12:46)mehrgan نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 12:31)freddyflientstone نوشته:  آقا ما به سفارت ایمیل زدیم و گفتیم که این چه وضعشه؟ ما 90 روزه منتظریم و تروخدا دلتون به رحم بیاد... خلاصه بعد از دوروز زحمت کشیدند و همون نامه ی معروف همگانی رو فرستادند!!! اینا، خودتون ببینید:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
Thank you
یعنی این تشکر کردنشون منو کشته، اصن شرمنده شدم به یه وضعیBig Grin
فقط خوبیش به اینه که آپدیت الکی نخوردم. هنوز عقربه روی همون 5 مارچ گیر کرده به حول قوه الهی.
خب بنا براین سر بلند و سرفراز میریم جلو برای 120 روزه شدن ... پرچم بالاااااااستSmile
حالا کی خسته است؟؟؟؟؟ دشمن...Big Grin
193 rozzzzzzzz

مهرگان جان آخه چرا اینقد فخر فروشی می کنی؟Big Grin چرا پز 193 روز میدی؟Wink حالا ما که 90 روزه ایم گناه کردیم؟ خدا رو خوش میاد ؟ حالا خوبه منم به 50 روزه ها پز بدم؟؟؟Big Grin
ایشاللا ویزات هرچه زودتر در بیاد، بری از لیست، ما صدر نشین بشیم به حق تمام مقدساتTongue

freddyflientstone جان این سفارت ایروان ادمو شرمنده میکنه تا ایمیلی میزنی یه اتفاق میخواهد بیافته سریع یه اپ میخوری خدا میدونه این اپدیتها اخه سر واسم داستان میشه یا نه چون تو 3 روز 5 تا ایمیل زدم اپ خوردم اما این اخری رو مثل اینکه از دستم خسته شدن فقط اون چیزی ازشون خواستم گذاشتون و تشکر کردن اما اپ نشدم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-05-05 ساعت 13:04)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 11:38)shirin_n نوشته:  سوال پرسيدم
اين دفعه سومه
ادرس ايميل و متن نامه به سفارت انكارا رو ميخوام واسه پيگيري پرونده

به خدا من هر سه بارشو دیدم ولی نمی دونمSad

آدرس ایمیل رو منم نمیدونم، ولی متن نامه یه چیز تقریبا استاندارده، من برای پیگیری وضعیتمون این نامه رو فرستادم، شما هم میتونی همینو بفرستی:

Dear Sir/ Madam
I had my visa interview on ...... ,and I was told by Embassy officer to check my status between two or three months later through website. Now after ..... days, my administrative processing has been still pending and I am really concerned about it. I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case. I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: maryam_a ، miladfr12 ، soli asali ، aghaghia
(2014-05-05 ساعت 13:07)alitab نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 12:31)freddyflientstone نوشته:  آقا ما به سفارت ایمیل زدیم و گفتیم که این چه وضعشه؟ ما 90 روزه منتظریم و تروخدا دلتون به رحم بیاد... خلاصه بعد از دوروز زحمت کشیدند و همون نامه ی معروف همگانی رو فرستادند!!! اینا، خودتون ببینید:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
Thank you
فقط خوبیش به اینه که آپدیت الکی نخوردم. هنوز عقربه روی همون 5 مارچ گیر کرده به حول قوه الهی.
خب بنا براین سر بلند و سرفراز میریم جلو برای 120 روزه شدن ... پرچم بالاااااااستSmile
193 rozzzzzzzz

مهرگان جان آخه چرا اینقد فخر فروشی می کنی؟Big Grin چرا پز 193 روز میدی؟Wink حالا ما که 90 روزه ایم گناه کردیم؟ خدا رو خوش میاد ؟ حالا خوبه منم به 50 روزه ها پز بدم؟؟؟Big Grin
ایشاللا ویزات هرچه زودتر در بیاد، بری از لیست، ما صدر نشین بشیم به حق تمام مقدساتTongue

freddyflientstone جان این سفارت ایروان ادمو شرمنده میکنه تا ایمیلی میزنی یه اتفاق میخواهد بیافته سریع یه اپ میخوری خدا میدونه این اپدیتها اخه سر واسم داستان میشه یا نه چون تو 3 روز 5 تا ایمیل زدم اپ خوردم اما این اخری رو مثل اینکه از دستم خسته شدن فقط اون چیزی ازشون خواستم گذاشتون و تشکر کردن اما اپ نشدم
Alitabجان من به دلم افتاده که ما با هم کلیر میشیم. شرایطمون خیلی شبیهه!Smile
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: alitab ، armin021 ، miladfr12 ، soli asali
3 روز دیگه می شیم 31 روزه Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: armin021 ، miladfr12 ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، 2014winner
سلام به دوستان ' من ميخواستم بگم هنوز ٥ ماه وقت واسه امسال مونده چقدر استرس داريد؟ اگه به جاي ما كه هنوز كارنت نشديم بودين چيكار ميكردين؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
Thank you
193 rozzzzzzzz

ما کوچیکه همه  بچها  چه ویزا گرفتها چه  منتظر‌های عزیز ، ، والا فخر نیست افتخار دیگه ، من می‌خوام بدونم  ویزا و ایمیل فرستادن دیگه به سفارت رو بی‌خیال شدیم ، می‌خوام بدونم اون پول مدیکال و ویزا که اونا گرفتن رو هیچ راهی‌ داره پس بگییرم ازشون یا نه ؟
تشکر کنندگان: armin021 ، freddyflientstone ، soli asali ، sophia ، قصه گو ، peidaye penhan
آپدیت شد ولی‌ ،،،،، هعی روزگار
تشکر کنندگان: masuodrh ، freddyflientstone ، soli asali ، میما ، قصه گو ، armin021
بچه ها ما هم کلیرنس خوردیم ۲ نفر برنده اصلی خانمم جفتمون شغل آزاد ولی من سربازی رفته بودم
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

بچه ها ما هم کلیرنس خوردیم ۲ نفر برنده اصلی خانمم جفتمون شغل آزاد ولی من سربازی رفته بودمSadSad
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: armin021 ، meisam14 ، میما ، 5ina
آنكارا اپديت كرد
2014AS3820
2014AS519
2014AS776
2014AS4438
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-05-05 ساعت 13:30)mehrgan نوشته:  
Thank you
193 rozzzzzzzz

ما کوچیکه همه  بچها  چه ویزا گرفتها چه  منتظر‌های عزیز ، ، والا فخر نیست افتخار دیگه ، من می‌خوام بدونم  ویزا و ایمیل فرستادن دیگه به سفارت رو بی‌خیال شدیم ، می‌خوام بدونم اون پول مدیکال و ویزا که اونا گرفتن رو هیچ راهی‌ داره پس بگییرم ازشون یا نه ؟

مبخوای پولتو از امریکایی جماعت پس بگیری؟ Big Grin زهی خیال باطل، اینا نم پس نمیدن.
البته جاهای مختلف هم توی مدارک قید شده بود که این هزینه ها "برگشت پذیر" نیستند. درواقع در هیچ سفارتی این هزینه ها رو پس نمی دهند. متاسفانه هیچ راهی نیست.
حالا اصولا چرا میخوای پس بگیری برادر من؟ شما بدون تردید ویزا میشی، به قول اون دوستمون : این خط ____________ و اینم نشون *

تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، alitab ، H Pier ، sophia
سلام به همه عزیزان
آنکارا آپدیت کرد و 4 تا کیسو کلیر کرد.
3820
4438
776 و
519
به همه تبریک میگم بخصوص به دوستمون که خانوادش رفته بودن و ایشون اینور بلاتکلیف مونده بود.
به امید خبرای خوب در آینده نزدیک
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
به نظر من امسال سیاست به این صورت که تمام آنهایی که خدمت سربازی رفتن و یا شغل دولتی حساس دارن کلیرنس میخورن و آنهایی که معاف هستن و شغل دولتی ندارن یک ضرب میگیرن نظر شما چیه؟
پروفایل دو نفره

(2014-05-05 ساعت 14:00)I2AFSHIN نوشته:  به نظر من امسال سیاست به این صورت که تمام آنهایی که خدمت سربازی رفتن و یا شغل دولتی حساس دارن کلیرنس میخورن و آنهایی که معاف هستن و شغل دولتی ندارن یک ضرب میگیرن نظر شما چیه؟

Big Grin نه ! امضای منو یه نیگاه بندازین Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: I2AFSHIN ، miladfr12 ، soli asali ، azifa ، nedaba ، janatirad ، pari pariaaa ، nedali ، قصه گو ، alitab ، H Pier ، armin021 ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان