کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اقاقياى عزيز، مدير محترم، ويزاتون بسيار بسيار مباركتون باشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام
این اپدیت های سایت سیس بعد ار مصاحبه چند بار و با چه فواصلی معمولا انجام می شود با تشکر
ارسال پیام خصوصی به این کاربر
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: peidaye penhan ، soli asali ، miladfr12 ، armin021
قصه‌گوی عزیز چرا هورا نگفتی ما جیگرمون خنک بشه.
حالا ما برای شما هوررررااااااااااااا
(2014-05-19 ساعت 18:40)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shmyalda» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «behrooz110» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میما» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Ramin geologist» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «omid05» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ
یوههههههو
بالاخره اسم من اینجا در اومد
هیچی نگفتم ببینم اینجا کی کلیر می شمBig Grin
مرسی قصه گو جان
راستی ویزاتونم مبارک
دست و جیغ و هوررررررای بلند Cool
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
قصه گوى عزيز : باعرض تبريك فراوان براى شما و خانواده محترمتان ، ميشه لطف كنيد آدرس كامل ارسال ايميل به سفارت ابوظبى را اعلام كنيد
تشکر کنندگان: قصه گو ، 2014winner ، shadi79 ، ffrfar ، pari pariaaa ، mohsenmb ، soli asali ، pari pari ، miladfr12
دوستای گلم یکی به داد من برسه آخه ..................... آدرس ایمیل و متن ایمیل برای سفارت آنکارا رو لطف کنید به من بدید
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: behfaza ، miladfr12 ، armin021
(2014-05-19 ساعت 19:39)پائیز نوشته:  دوستای گلم یکی به داد من برسه آخه ..................... آدرس ایمیل و متن ایمیل برای سفارت آنکارا رو لطف کنید به من بدید

CA-Ankara@state.gov
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
Hi I waited for 6 month that is predicted required time for completing the Administrative processing for most cases and now that this period is ended,I would be grateful if you kindly inform me about the latest status of my case. sincerely yours

این نامه را دیشب فرستادیم به abudhabiIV@state.gov.Me

امروز این جواب اومد
1- Thank you for your E-mail, your case is not awaiting for any administrative process, you may bring your and your daughter’s passport any working day Sunday/Tuesday at 2:00 pm to the Embassy. Thanks

2- We regret to inform you that your immigration Mr. ... visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

Thank you

دوباره ایمیل زدیم که

Hi,I am really surprised with your no.1 notice because CEAC website doesn't show any indication in this regard and also please let me know if any new medical check is required for me and my daughter .
thanks,

و اونا جواب دادند

We do not use the CEAC website. We clearly tell everyone at the time of interview that the only place to check on a case status is our own website. CEAC is completely irrelevant.
nk
و دوباره ایمیل زدیم
Hi I am really surprised with your no.1 notice( Thank you for your E-mail, your case is not awaiting for any administrative process, you may bring your and your daughter’s passport any working day Sunday/Tuesday at 2:00 pm to the Embassy) because CEAC website doesn't show any indication in this regard.Anyway please let me know if any new medical check is required for me and my daughter . thanks,

احتمالا" جوابش فردا میاد چون تایم کاری تموم شده بود!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-19 ساعت 19:33)sani1348 نوشته:  قصه گوى عزيز : باعرض تبريك فراوان براى شما و خانواده محترمتان ، ميشه لطف كنيد آدرس كامل ارسال ايميل به سفارت ابوظبى را اعلام كنيد

با عرض معذرت از قصه‌گوی عزیز. ما نخود آش می‌کنیم خودمون‌و دیگه.

سلام دوست عزیزم سانی جان.
شما باید ایمیل رو با فرمت صحیح (ذکر نام و نام خانوادگی و شماره پرونده case number ) و از طریق خود سایت سفارت ابوظبی ارسال کنید.

شما باید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید.
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
دراین آدرس یک صفحه با هشت گزینه باز می‌شه که اگه شما مصاحبه کردید گزینه اول یعنی
I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.
رو انتخاب می‌کنی و بعد از طی مراحل ایمیل رو ارسال می‌کنی.
قصه گوی عزیز مبارکت باشه بی نهایت شاد شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

آرش خان دقیقا" درست می فرمایید.به قسمت contact us باید بروید.ممنونم که کمک کردید.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، arashS ، maryam_a ، peidaye penhan ، soli asali ، artam2 ، miladfr12 ، armin021 ، nedaba
(2014-05-19 ساعت 19:15)arashS نوشته:  قصه‌گوی عزیز چرا هورا نگفتی ما جیگرمون خنک بشه.
حالا ما برای شما هوررررااااااااااااا

حقیقتش اینقدر جا خوردم که به غیر از سردرد هیچی عایدم نشدBig Grin
قصه گوی عزیز مبارکت باشه.....ان شا ا... به دل خوش.........

اقاقیای عزیز شما هم مبارکتون باشه......با آرزوی بهترینها
سلام دوستان ی راهنمایی ازتون میخوام
ما الان 83 روز هست ک منتظریم و من هر روز سایت سیس رو چک میکنم و ولی ی مشکلی هست این ک واسه برنده و یکی از همراهان زده administrative pocessing ولی واسه اون یکی همراه میزنه ready
حالا کسی میدونه علتش چیه؟ یا ب نظرتون ایمیل بزنم علتشو بپرسم با توجه به این ک هنوز 6 ماه نشده؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، peidaye penhan ، soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، nedaba
(2014-05-19 ساعت 17:54)ffrfar نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «خسته از وطن» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Babaksafi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
قصه گوی عزیز با اجازه شما سعی میکنم دادن انرژی مثبت تو این تاپیک رو حفظ کنم.....

ffrfar عزیز تشکر از اینکه یاد ما بودی....
به امید رهایی هر چه سریعتر همه ما از این استیصال.....آمین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان