کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)eng.civil.81» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moqadam» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aseman abi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «soli asali» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mpas89» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «فریاد تنها» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
قصه گوي عزيز، nedali و فرشاد عزيز بهتون تبريك مي گم و اميدوارم اين كلير نصفه نيمتون به زودي زود كامل شود
به افتخار همتون هوراااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
(2014-05-19 ساعت 22:39)peidaye penhan نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 18:21)پائیز نوشته:  دوستان من میخام یه ایمیل بزنم به سفارت آنکارا میشه لطف کنید ومتن وادرس ایمیل رو برای من بزارید؟؟؟

I a[/align]
2014AS0000
Applicant name:

Email address:
nterview date wasI:
00/00/2013
Passport country/travel document:
UNITED STATES
Citizenship/Nationality:
IRANIAN
Visa type:
Diversity visa ('Visa Lottery')
I am the:
Diversity Visa winner (I want to move to the USA)
My issue:
What is the status of my Administrative Processing?
My inquiry:
Dear Officer, Having been waiting for ----- days,I would like to know more about my Administrative Processing whether everything is right .Looking forward to receiving a reply ASAP. Sincerely yours[/code]]

دوست گلم برای تشکر فقط همین رو میگم گه ایشالا زود کلیرررر بشی به حق آیه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، maryam_a ، nasim ، shilan ، nedaba ، ghasoo ، babak12
من فکر میکنم این سیاست جدید سفارت هستش برای اینکه یه جوری بتونن به همه برنده ها ویزا بدن..
اون از پری پری..اینم از بچه های های امروز
ولی هرچیه سیاست مسخره ای هست به نظرم...سختی جدایی اعضای خانواده هم به مشکلات مهاجرت اضافه میشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
براي قصه گوي عزيز، فرشاد گل و Nedali هورااااااااااااااا.
اميدوارم بهترين ها براتون رقم بخوره. خيلي خوشحال شدم. بهترين خبر امشب بود.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
(2014-05-19 ساعت 22:59)nedali نوشته:  بچها خوشهااااااالم من ۲ روز پیش ایمیل دادم سفارت ایمیلامو فوروارد کردن الان که ایمیلامو چک کردم دیدم همان امیلی‌ که واسه قصه گو اومده واسه منم اومده و متاسفانه آقای همسر هنوز AP هستن حالا من که زیر ۶ ماه هستم نیازی به مدیکال ندارم؟ ۱۵۸ رزه شدم پاسپورتمو پیکاپ کنم کافیه دوستان ؟

ندا جان تبریکککککککککککککک..انشاله به زودی همسرت هم کلیر میشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-19 ساعت 22:59)nedali نوشته:  بچها خوشهااااااالم من ۲ روز پیش ایمیل دادم سفارت ایمیلامو فوروارد کردن الان که ایمیلامو چک کردم دیدم همان امیلی‌ که واسه قصه گو اومده واسه منم اومده و متاسفانه آقای همسر هنوز AP هستن حالا من که زیر ۶ ماه هستم نیازی به مدیکال ندارم؟ ۱۵۸ رزه شدم پاسپورتمو پیکاپ کنم کافیه دوستان ؟

با عرض تبريك به همه دوستان كلير شده و ارزو كلير شدن واسه تمامي دوستان.ميخواستم بپرسم كه برنده اصلي همسرشون بودن و يا خودشون؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: pari pari ، pari pariaaa ، قصه گو ، miladfr12 ، nasim ، nedaba ، ghasoo ، soli asali
دوستان یه نکته ایی رو دفت کنید که هم توی برگه آبی ایروان نوشته و من تا حالا دوبار ایمیل زدم بهم گوشزد کردند و اون هم اینه که مدت ویزا بستگی به اعتبار مدیکال داره.یعنی فکر کنم ندا خانوم شما که الان 158 روژه هستید و اگه اعتبار مدیکال ابوظبی 6 ماهه باشه و با همون مدیکال قبلی برای گرفتن ویزا اقدام کنید به شما یک ویزایی با اعتبار 20 روز میدهند و اگر همسرتون تا 20 روز دیگه کلیر نشه شما باید تنهایی سفر اول رو به آمریکا برید.پس بهتره شما و همسرتون الان با هم نسبت به تمدید مدیکالتون اقدام کنید.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: nedali ، kage.omid ، pari pariaaa ، قصه گو ، miladfr12 ، behfaza ، H Pier ، KIMIA2005 ، nasim ، shayesteh ، shilan ، nedaba ، ghasoo ، soli asali
(2014-05-19 ساعت 16:38)nasim نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 13:02)kamranh نوشته:  سلام دوستان
من توی این مدت داشتم زبان می خوندم و کتاب های American English file را در آموزشگاه دارم می خونم و هفته دیگه Book 2 تموم می شه و در کنار این کتاب ها Oxford word skill ; Oxford picture dictionary هم یه وقت هایی یه درسشو کامل می خونم و چندتا لغت یاد می گیرم ولی همچنان توی صحبت کردن ضعیف هستم به نظر شما من توی این مدتی که اگه ویزا مو گرفتم توی 6 ماه چطوری می تونم صحبت کردنمو تقویت کنم مثلا توی مهارت نوشتاری خوب هستم چون زمان می زارم و فکر می کنم و یه متن می نویسم ولی همون متنو بخوام فی البداهه بگم خیلی برام دشوار می شه به طوری که اصلن نمی تونم زمان فعل درستو جایگزین کنم به نظر شما چطوری می شه صحبت کردن و تقویت کرد توی 6 منتظر راهنمایی هاتون هستم ......

چه موسسه ای می ری شما ؟راضی هستی ؟ منظورم بیشتر کاربرد کلمات و صحبت کردنه

پیشنهاد من اینه که فیلم و کارتون زبان انگلیسی زیاد نگاه کنین البته بدون زیر نویس . سریال های امریکایی هم خیلی خوبه هم با فرهنگ شون اشنا میشین هم یه مدت که بگذره میبینین کم کم متوجه میشین که چی میگن.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، H Pier ، 2014winner ، nasim ، shilan ، nedaba ، ghasoo ، soli asali ، kamranh
(2014-05-19 ساعت 23:34)artam2 نوشته:  قصه گوي عزيز، nedali و فرشاد عزيز بهتون تبريك مي گم و اميدوارم اين كلير نصفه نيمتون به زودي زود كامل شود

artam عزیز تو خصوصی شرایط کیسمو پرسیدی اینجا میگم همه بدونن کارشناس کشاورزیم ولی‌ شغلم تشریفات عروسی بود و همسرم سربازه ۳ پاه بوده همینو بس Cool

(2014-05-19 ساعت 23:51)masuodrh نوشته:  ندا جان تبریکککککککککککککک..انشاله به زودی همسرت هم کلیر میشه

مرسی‌ مریم جون انشا‌الله واسه همهٔ منتظراً البته نصفه نیمه نه بلکه کامل کامل

(2014-05-20 ساعت 00:03)omid05 نوشته:  با عرض تبريك به همه دوستان كلير شده و ارزو كلير شدن واسه تمامي دوستان.ميخواستم بپرسم كه برنده اصلي همسرشون بودن و يا خودشون؟

مطمئنی آقا رضا همهٔ ذوق و شوقمو کور کردی برادر
یکی‌ از دوستم جمعه واسه یک هفته داشت میرفت دوبی‌ خوشحال شدم که میدم بهش کارامو بکنه Sad
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، miladfr12 ، masuodrh ، kage.omid ، artam2 ، H Pier ، 2014winner ، nasim ، nedaba ، ghasoo ، soli asali
با عرض تبريك به همه دوستان كلير شده و ارزو كلير شدن واسه تمامي دوستان.ميخواستم بپرسم كه برنده اصلي همسرشون بودن و يا خودشون؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: pari pari ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو ، miladfr12 ، 2014winner ، ghasoo ، soli asali
(2014-05-20 ساعت 00:31)omid05 نوشته:  با عرض تبريك به همه دوستان كلير شده و ارزو كلير شدن واسه تمامي دوستان.ميخواستم بپرسم كه برنده اصلي همسرشون بودن و يا خودشون؟

برنده خودم بودم آقا امید
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، pari pari ، miladfr12 ، arashS ، 2014winner ، shilan ، nedaba ، ghasoo ، soli asali
(2014-05-20 ساعت 00:26)nedali نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 23:34)artam2 نوشته:  قصه گوي عزيز، nedali و فرشاد عزيز بهتون تبريك مي گم و اميدوارم اين كلير نصفه نيمتون به زودي زود كامل شود

artam عزیز تو خصوصی شرایط کیسمو پرسیدی اینجا میگم همه بدونن کارشناس کشاورزیم ولی‌ شغلم تشریفات عروسی بود و همسرم سربازه ۳ پاه بوده همینو بس Cool

(2014-05-19 ساعت 23:51)masuodrh نوشته:  ندا جان تبریکککککککککککککک..انشاله به زودی همسرت هم کلیر میشه

مرسی‌ مریم جون انشا‌الله واسه همهٔ منتظراً البته نصفه نیمه نه بلکه کامل کامل

(2014-05-20 ساعت 00:03)omid05 نوشته:  با عرض تبريك به همه دوستان كلير شده و ارزو كلير شدن واسه تمامي دوستان.ميخواستم بپرسم كه برنده اصلي همسرشون بودن و يا خودشون؟

مطمئنی آقا رضا همهٔ ذوق و شوقمو کور کردی برادر
یکی‌ از دوستم جمعه واسه یک هفته داشت میرفت دوبی‌ خوشحال شدم که میدم بهش کارامو بکنه Sad
ندا خانم ضمن تبریک من بابت مدیکال ابوظبی با خیلی از بچه های ۲۰۱۳ تو پیام خصوصی که با فاصله ۴۰ روز ، ۲ ماه و۷۵ روز کلیر شده بودند صحبت کردم وهمه به اتفاق می گفتند که اعتبار ویزاشان ۶ ماه فارق از مدت گذشته شده از مدیکالشان بوده واز بچه های خودمان نیز اقای غفاری بعد از ۲۱ روز مدت اعتبار ویزا ۶ ماهه صادر شد ، پیشنهاد می کنم دوباره با ذکر تعداد روز به سفارت ایمیل بزنید تا دچار خسارت نشوید با تشکر
البته برای انکارا وایروان مدت اعتبار ویزا ،منوط به اعتبار باقیمانده مدیکال می باشد

دوست عزيز چرا پيام خصوصي شما بسته بود؟جواب دادم ولي نشد...به هر حال توي امضام همه چيو گفتمBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: omid05 ، miladfr12 ، pari pariaaa ، H Pier ، nasim ، 2014winner ، nedaba ، ghasoo ، farshad varaste ، soli asali ، sophia
فرشاد خان و نداي عزيزم،بي نهايت واستون خوشحالم اما ميدونم شما هم حال منوداريد،نميدونيد خوشحال باشيد يا نگران،به احتمال زياد بعد از امتحانات دخترم يعني حدود سه هفته ديگه،من و دخترم ميريم ابوظبي،همش ميگم شايد توي اين سه هفته فرجي شد،ولي واسه اينكه ويزا فوري بهمون نخوره واسه بليط بايد از الان اقدام كنيم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان