موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-19 ساعت 20:39)mahssa نوشته: سلام دوستان ی راهنمایی ازتون میخوام
ما الان 83 روز هست ک منتظریم و من هر روز سایت سیس رو چک میکنم و ولی ی مشکلی هست این ک واسه برنده و یکی از همراهان زده administrative pocessing ولی واسه اون یکی همراه میزنه ready
حالا کسی میدونه علتش چیه؟ یا ب نظرتون ایمیل بزنم علتشو بپرسم با توجه به این ک هنوز 6 ماه نشده؟
مهسا جون پست قبلیمو بخون .خودشون بهم ایمیل زدن که ما سیس رو قبول نداریم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان جالبه که نه سیس نه سایت ابوظبی هیچ تغییری واسه ما ثبت نکرده.من نمیدونم اگه ایمیل نمیزدیم چطور بایستی متوجه بشیم.تازه موقع مصاحبه هم مثل بقیه نگفت شما و دخترتون میتونید ویزاتونو بگیرید.دقیقا" گفت مدارکتون کامله و از دو هفته تا دو ماه وقتی اسمتونو تو سایتی که اینجا نوشتم دیدید با این برگه ی سفید و پاسپورت ها یا خودتون یا هرکسی که دیگه ای بیاین ویزاتونو بگیرید.توصیه می کنم همگی با ایمیل پیگیر بشید.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید شما که میگی سیس رو قبول نداری پس خودتون از چه طریقی وضعیت پروندتونو پک میکنید.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها اولاً اگه اونور گردهمایی بود به منم یه آماری بدین حتماً میام- دوماً این پست به درد آیندتون میخوره
امروز رفتم دارالترجمه بهم گفت که دیگه هر مدرک رو توی یه پکیج جداگانه باید به تایید دادگستری و امور خارجه برسه و به زودی مبلغش چندین برابر میشه: جدای از اینکه من پیگیر صحت این موضوع نشدم پیشنهاد میکنم دوستانی که قصد ادامه تحصیل دارن هرچه زودتر سری جدید ترجمه مدارکشون رو تهیه کنند که با این اوضاع و احوالی که من دیدم ......... هیچی خودتون برید ببینید. راستی پیشنهاد من واسه گردهمایی روز استقلال :-)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-19 ساعت 21:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-19 ساعت 21:40 توسط behrooz110.)
(2014-05-19 ساعت 14:45)pari pariaaa نوشته: @melina132
مليناي عزيز امروز پاس ها رو تحويل دادم .همه چيز خيلي خيلي ساده بود .جواب مديكال هم كه جمعه انجام شده بود ،همين امروز صبح گرفتم .
سلام به شما pari pariaaa
با عرض تبریک مجدد
شما نتیجه تمدید مدیکال به همراه پاسپورت ها همزمان تحویل دادید ؟
راجعبه گرفتن جا دفعه پیش من یه آپارتمان شبی 40 دلار گرفتم با توجه به تجربه بیشترشما جای مناسب تری گرفتید راستی اگربا هواپیما رفتید قیمت بلیط همان 900 بود؟
فکر میکنید برای برنامه ریزی بهتر تمدید مدیکال و تحویل پاسها بلیط رفت و برگشت پنجشنبه تا پنجشنبه کافی باشه؟
زیاد سوال کردم ببخشید در در صورت ممکن پاسخ بفرمایید
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 20:57)قصه گو نوشته: دوستان جالبه که نه سیس نه سایت ابوظبی هیچ تغییری واسه ما ثبت نکرده.من نمیدونم اگه ایمیل نمیزدیم چطور بایستی متوجه بشیم.تازه موقع مصاحبه هم مثل بقیه نگفت شما و دخترتون میتونید ویزاتونو بگیرید.دقیقا" گفت مدارکتون کامله و از دو هفته تا دو ماه وقتی اسمتونو تو سایتی که اینجا نوشتم دیدید با این برگه ی سفید و پاسپورت ها یا خودتون یا هرکسی که دیگه ای بیاین ویزاتونو بگیرید.توصیه می کنم همگی با ایمیل پیگیر بشید.
سلام
ممکنه متنی که برای سفارت فرستادین برای من بفرستین.
ضمنا لطفا آدرس ایمیل رو هم که بهش فرستادین بدین.
متشکر و تبریک
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 20:57)komboze نوشته: ببخشید شما که میگی سیس رو قبول نداری پس خودتون از چه طریقی وضعیت پروندتونو پک میکنید.
دوست عزیز دقت کنید، ایشون نگفتن سیس رو قبول ندارند! سفارت ابوظبی اینو گفته ! سفارت گفته ما سیس رو چک نمی کنیم و برنده ها باید از طریق سایت سفارت موقعیتشون را بررسی کنند!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
قصه گوى عزيز اينقدر براى ديگران "ارزوى پايان انتظار" كردى تا واسه خودت بصورت غيبى اومد بهرحال ويزاتون مبارك ضمنا از همينجا به اقاقيا هم تبريك ميگم بعد از گرفتن ويزاهاتون ما را تواين تاپيك كليرنس تنها نذاريد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 18:21)پائیز نوشته: دوستان من میخام یه ایمیل بزنم به سفارت آنکارا میشه لطف کنید ومتن وادرس ایمیل رو برای من بزارید؟؟؟
I a[/align]
2014AS0000
Applicant name:
Email address:
nterview date wasI:
00/00/2013
Passport country/travel document:
UNITED STATES
Citizenship/Nationality:
IRANIAN
Visa type:
Diversity visa ('Visa Lottery')
I am the:
Diversity Visa winner (I want to move to the USA)
My issue:
What is the status of my Administrative Processing?
My inquiry:
Dear Officer, Having been waiting for ----- days,I would like to know more about my Administrative Processing whether everything is right .Looking forward to receiving a reply ASAP. Sincerely yours[/code]]
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[quo
[quote
Dear Officer,
Having been waiting for ----- days,I would like to know more about my Administrative Processing whether everything is right .Looking forward to receiving a reply ASAP.
,Sincerely yours
Your Name
ببخشید تنظیماتش درست نمیشه.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچها خوشهااااااالم من ۲ روز پیش ایمیل دادم سفارت ایمیلامو فوروارد کردن الان که ایمیلامو چک کردم دیدم همان امیلی که واسه قصه گو اومده واسه منم اومده و متاسفانه آقای همسر هنوز AP هستن حالا من که زیر ۶ ماه هستم نیازی به مدیکال ندارم؟ ۱۵۸ رزه شدم پاسپورتمو پیکاپ کنم کافیه دوستان ؟
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u