کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-20 ساعت 10:51)قصه گو نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 10:05)2014winner نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای همسر « قصه گو» عزیزღღღ

يعني اند رفاقتين بچه ها.H pier عزيز، من كجا برم؟!؟!من با شما بزرگ شدم هفت ماه مدت كمي نيست ،من اينجا و با شما زندگي كرده ام. كاشكي ميتونستيد احساسات منو از بين همين دو سه جمله متوجه بشين و بدونيد اينا فقط چند كلمه ي تايپ شده نيستند.
2014winner عزيز كارت به حدي زيبا بود كه حس لحظه ي ديدنشو تا آخر عمرم فراموش نمي كنم. نميدونم چي بايد بگم و چطوري از همگي تشكر كنم.از ديروز پيام هاي تبريكتون چه خصوصي و چه در تاپيك به من روحيه ي مضاعفي بخشيده كه اين ايام بهش محتاجم. هنوز هممون اول راهيم.هنوز به كمك و انرژي مثبت هم نيازمنديم. هنوز......هنوز زوده كه از هم جدا بشيم.يه قلب بزرگ (اينجا عكس قلب نداره؟)

[عکس: 2_big%20red%20heart.jpg]

اينم يه قلب بزرگ از طرف ما به شماااا
(2014-05-19 ساعت 15:02)batigoal_189 نوشته:  یه انجمن کوچ سرفینگیا ( cs ییها ) مقیم مهاجرسرا هم درست کنیم عضو زیاد داره. منم که اصلا زبان نمیخونم پایان نامم باید تحویل بدم واسه اونم هیچکار نمیکنم. برنامم فقط مهاجرته پلان ای لوس آنجلس یا هیوستون اگه نشد پلان بی بوشهر یا بندر عباس. از دیزوزم امیدم کم شده و امروز یه خبر بد بهم رسید که احتمال داره تو کار مهاجرتم خلل وارد کنه. ببخشید انرژی منفی دادم به جاش به اونایی که مثل من دست و دلشون به هیچ کاری نمیره دلداری دادم. حالم خیلی بده مخصوصا با خوندن آمارای دیروز و شنیدنه خبر بدی که امروز بهم دادن حالمم از 21 مارچ به هم میخوره. کامران دوباره بیا بگو به همه ویزا میرسه.
بازم ببخشید

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «batigoal_189» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-19 ساعت 22:07)Vahid2014 نوشته:  قصه گوى عزيز اينقدر براى ديگران "ارزوى پايان انتظار" كردى تا واسه خودت بصورت غيبى اومد بهرحال ويزاتون مبارك ضمنا از همينجا به اقاقيا هم تبريك ميگم بعد از گرفتن ويزاهاتون ما را تواين تاپيك كليرنس تنها نذاريد

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «vahid2014» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-19 ساعت 12:20)nedali نوشته:  بچه‌ها دیشب خواب دیدم کلییر شدم ولی‌ هر کار می‌کردم بیام تو مهاجرسرا که بهتون خبر بدم نمی‌شد خلاصه اعصابم تو خواب بهم ریخت ولی‌ یک ذوقی زده بودم تو خواب تو واقعیت چکار بکنم

ديدي چقدر زود خوابت تعبير شدTongue
(2014-05-20 ساعت 10:05)2014winner نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای همسر « قصه گو» عزیزღღღ

پس همسر من چی‌ تو رو خدا واسه اونم دعا کنید من بدون همسرم کجا برم آخه ؟Sad
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-05-20 ساعت 06:37)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 23:47)masuodrh نوشته:  من فکر میکنم این سیاست جدید سفارت هستش برای اینکه یه جوری بتونن به همه برنده ها ویزا بدن..
اون از پری پری..اینم از بچه های های امروز
ولی هرچیه سیاست مسخره ای هست به نظرم...سختی جدایی اعضای خانواده هم به مشکلات مهاجرت اضافه میشه
صبح همه دوستان بخیر ، مسعود عزیزم من از پارسال در تاپیک 2013 بخاطر دوستم همراه بقیه دوستان بودم و عمو سعید هم منو میشناسه نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از جریانات 2013 تجربیات تلخ اما ارزشمندی کسب کردم.به همین خاطر با توجه به شواهد و قرائن من از سه ماه پیش گفتم حس میکنم اینا امسال سیاست شون اینا که خانواده ها دو تیکه بشن که به تعداد بیشتری ویزا برسه و از طرفی هم اینا خانوادگی اقدام کنن و برای همین هم من دوتا ویزای همسر و پسرم رو نگرفتم تا اینکه همسر godot عزیز و جناب mira کلیر شدند خیالم راحت شد و گفتم خدا رو شکر اشتباه فکر میکردم اما با این کلیرهای تیکه پاره امروز که در یک روز 4تا کیس فقط از مهاجرسرا اینطوری کلیر شدند دارم دوباره حس میکنم که فکر اولیه ام درست بوده و چه سیاست کثیفی.
آخه این چه وضعش یا به یه خانواده میدهند درست و کامل بدهند یا اصلا ندهند.
دوستان عزیزتر از جانم بخدا نمیخوام یاس و نا امیدی بدهم اما واقعا فکر ویزای خانوادگی رو از سر بیرون کنید. این دوستم که اتفاق پارسال براش افتاد و خانومش ویزا گرفت و به خودش ویزا نرسید از طریق خانوادگی اقدام کردند و کیس نامبرش هم اومد و خوشحال و خندان منتظر کارنت شدن در ویزا بولتن بود که ناگهان در 8 ماه می ویزا بولتن در بخش ویزای خانوادگی F2A از تاریخ 8 سپتامبر 2013 به 1 می 2012 عقبگرد کرد که همه شاخشون درامد این یعنی چی؟یعنی اینکه دوست من تا دو سال دیگه کارنت نمیشه. فقط هم تا حالا کلی خرج الکی کرده.
پس دوستان از ویزای خانوادگی برای خودتون سراب نسازید.وظیفه من اطلاع رسانی بود از واقعیت هایی که برای نزدیکترین دوستم از سال 2013 تا حالا اتفاق افتاده.من خودم رو برای هر اتفاقی آماده کردم.
عمو سعید عزیز نظر شما چیه؟
سلام دوست عزیز اینکه میگید در بخش F2A بولتن عقبگرد داشته یک چیز طبیعیه و هر از گاهی این اتفاق میفته این به این دلیل که پرونده ها رو سریعتر به جریان می اندازن مثل گذشته نیست که پنج سال طول بکشه و ترافیک مصاحبه در سفارت ها بالا میره و بولتن عقبگرد میکنه دو سال پیش هم این اتفاق افتاد و یکی از دوستان من رو هم شامل شد بولتن سه سال عقبگرد کرد و بعد هشت ماه به سر جاش برگشت چون در این مدت ماه به ماه اعلام که می کنند دو سه ماه دو سه ماه میره جلو و بعد از هشت ماه برگشت سر جاش الان هم بعد دو سال این اتفاق افتاده بولتن چهارده ماه عقبگرد کرده و از اکتبر سر جاش بر میگرده دوستان ویزای نصفه نیمه اصلا نگران نباشید چون این ویزای نصفه نیمه خیلی بهتر از بدون ویزا بودنتونه با آرزوی کلیر شدن همه به خصوص همراهان ویزاهای نصفه نیمهCool
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
(2014-05-20 ساعت 11:22)قصه گو نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 12:20)nedali نوشته:  بچه‌ها دیشب خواب دیدم کلییر شدم ولی‌ هر کار می‌کردم بیام تو مهاجرسرا که بهتون خبر بدم نمی‌شد خلاصه اعصابم تو خواب بهم ریخت ولی‌ یک ذوقی زده بودم تو خواب تو واقعیت چکار بکنم

ديدي چقدر زود خوابت تعبير شدTongue

قصه گو لب‌تاپ من فونت فارسی نداره و از بهنویس استفاده می‌کنم دیشب هم که می‌خواستم تو مهاجرسرا الام کنم بهنویس باز نمی‌شد دستام هم شروع کرده بود به لرزیدن دقیقا مثل خوابم
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-05-20 ساعت 10:47)shilan نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 10:11)2014winner نوشته:  بچه ها دقیقا پیش بینی منم مرداد ماه تو اگوست آخه شماره های پارسال رو میزنی تو سیس بیشتر تو آگوست ای شو د شدنShy

دوست عزیز این دلیل نمیشه ممکنه قبلش کلیر شده باشن وتوی ماه آگوست ویزا رو گرفته باشن.مشکلی که امسال هست هم همینه وقتی گروهی هم کلیرمون کنن تا بیایم به خودمون یه تکون بدیم که بریم دو سه هفته ای طول میکشه و از سهمیه ماه بعد استفاده میکنیم متاسفانه یعنی ماه آگوست اوج ترافیک ویزاهاست فکر کنم

ببخشید من جریان سهمیه ماهانه رو متوجه نمیشم میشه توضیح بدید مثلا اگه تو یه ماه 1000 نفر کلیر بشن و تو همون ماه برن دنبال ویزا بعضیاشون ویزا نمی گیرن؟
[/quote]
سفارت در هر ماه به مقدار تعیین شده ای ویزا میده که ما نمیدونیم چقدره مثلاً 100 تا. اگه بیشتر بشه اون تعداد باید ماه بعد برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کنند.
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_top60 ، ffrfar ، soli asali ، armin021 ، pari pariaaa ، nedaba ، arashS ، miladfr12
(2014-05-19 ساعت 17:36)abbas09 نوشته:  میشه بگید 20 می پارسال چطوری بوده یه ذره تا فردا امیدوار بشیم اخه واقعا دیگه حالم بده هیچی کلیر نمیکنن یعنی پارسال از 20 می تازه شروع شدهRolleyes

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «abbas09» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای همسر « nedali» عزیزღღღ
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-05-20 ساعت 09:11)nasim نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 08:09)aseman abi نوشته:  210 روزه بدون هيچ اپديتى ( بغير از ايميل ) بدون كار دولتى بدون سربازى بدون هيچ مشكلى منو كاشتن . به هر جا ايميل مى زنم يا جواب نمى دن يا ميگن تحت بررسيه..... امريكا ميگه دست سفارته...سفارت ميگه امريكا داره بررسى ميكنه.....هيچكس تو اين سفارت نمى فهمه به ادم چى مى گذره....وقتى مى خواستم برم مصاحبه گفتم دختر مجردم يه ضرب ميگيرم ....حالا بعد 7 ماه حتى يه بار اپديت هم نشدم...حال و روزم وحشتناكه...Sad

دوست عزیز مهاجرسرایی
خیلی عجیبه . شاید رشته تحصیلیت براشون سوال برانگیز بوده ( البته به امضای منم نگاه کن ما هم معاف و بدون کار دولتی )

حتما پیگیر وضعیتت باش . من فک کنم باید یه سفارت میل بزنی یا حتی زنگ بزن اما مطمئن باش یه زودی میای اینجا و خبر کلیر شدنت و می دی . موفق باشی

(2014-05-20 ساعت 09:03)Ramin geologist نوشته:  ...بد خودم همتونو یه قلیون معهمون می‌کنمTongue

منم میامBig Grin

Big Grin منم هستم
[/quote]
دوست داشتید شمارتونو آدرس ایمیلتونو فکبوکتونو بدید  که از الان بریم تا بیاد Big Grin
تشکر کنندگان: ffrfar ، ALEX55 ، armin021 ، soli asali ، miladfr12
آقو ما دیشب یه خواب عجیبی دیدیم.... خواب دیدم (نمیدونم چه تاریخی بود) داشتم توی همین تاپیک پستی میذاشتم با این مضمون "افتخار آفرینی دوستان مهاجرسرا و دریافت 100% ویزای برندگان 2014 رو به همگی دوستان تبریک عرض میکنم....." ساعت 4 صبح از خواب بیدار شدم و تا ساعت 6 دعا میکردم به حقیقت بپیونده.....
سلام دوستان عزیز ببخشید که من از دیشب تا حالا دسترسی به اینترنت درست و حسابی نداشتم و نتونستم در خدمتتون باشم.
به قصه گوی عزیز nedali عزیز بابت کلیر شدنشون تبریک میگم و امیدوارم شوهراشون هم بزودی منزه هستن منزه تر بشن.
راستش اولش که فهمیدم چجوری کلیر شدیم بااینکه احتمالش رو با توجه به اتفاقات مشابه میدادم خیلی ناراحت شدم ولی با خودم گفتم کسیکه تا اینجاشو درست کرده تو بقیه را هم هوامونو داره و بالاخره گرفتن ویزای سه نفر از چهار نفر هم جای خوشحالی داره پس: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از تمام دوستانیکه تبریک گفتن مخصوصا maryam-a , artam2 , arash2013 , sani 1348 عزیز تشکر میکنم و امیدوارم ویزای همشونو تو همین روزا هورا بکشیم. وضعیت ما هم دقیقا شبیه قصه گو بود و ایمیلیکه بهمون دادن همونیه که ایشون تو پستای قبلی گذاشتن. تا همین لحظه هم هیچ تغییری تو سایت سفارت و ceac نداشتیم و نمیدونم برای مدیکال و گرفتن ویزاها چکار باید بکنم و احتمالا بزارم ببینم وضعیت خودم چی میشه و در آخرین فرصتها اقدام کنم برای گرفتن ویزاها
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-20 ساعت 01:09)nedali نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 01:01)قصه گو نوشته:  فرشاد خان و نداي عزيزم،بي نهايت واستون خوشحالم اما ميدونم شما هم حال منوداريد،نميدونيد خوشحال باشيد يا نگران،به احتمال زياد بعد از امتحانات دخترم يعني حدود سه هفته ديگه،من و دخترم ميريم ابوظبي،همش ميگم شايد توي اين سه هفته فرجي شد،ولي واسه اينكه ويزا فوري بهمون نخوره واسه بليط بايد از الان اقدام كنيم.

قصه گوی عزیز واقعا حال بعدیعه کاش هممون با هم کلییر میشودیم من شخصن الان گیج گیجم به نظر شما من که الان ۱۶۰ روز از مصاحبم گذشته قبل ۱۸۰ روز مدارکمو بفرستم ویزام ۶ ماهه صادر می‌شه ؟
ممنون قصه گو عزیز (بمب روحیه تاپیک کلیرنس 2014) و ندا خانم عزیز من راستش صبر میکنم تا انشالاه ویزای خودمم بیاد. امروز ایمیل میزنم ببینم تا چه تاریخی وقت هست برای گرفتن ویزاها و در روزهای آخر اقدام میکنم منم تقریبا 160 روز از مصاحبم گذشته و باتوجه بموارد مشابه برای مدیکال باید اقدام کرد. اگر خبری داشتین لطفا منم در جریان بزارید. با آرزوی بهترین برای همه دوستان مهاجرسرایی
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-20 ساعت 11:27)nedali نوشته:  

پس همسر من چی‌ تو رو خدا واسه اونم دعا کنید من بدون همسرم کجا برم آخه ؟Sad

دوست عزیز سلام
ما هم با شما همدردیم. همسرم میگه بدون من کجا بره با دو تا پسر بچه.
با امید به اینکه همه همسرها هم کلیر بشوند و همه خانواده ها با هم و در کنار هم زندگی کنند. Smile الهی آمین
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان