کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
210 روزه بدون هيچ اپديتى ( بغير از ايميل ) بدون كار دولتى بدون سربازى بدون هيچ مشكلى منو كاشتن . به هر جا ايميل مى زنم يا جواب نمى دن يا ميگن تحت بررسيه..... امريكا ميگه دست سفارته...سفارت ميگه امريكا داره بررسى ميكنه.....هيچكس تو اين سفارت نمى فهمه به ادم چى مى گذره....وقتى مى خواستم برم مصاحبه گفتم دختر مجردم يه ضرب ميگيرم ....حالا بعد 7 ماه حتى يه بار اپديت هم نشدم...حال و روزم وحشتناكه...Sad
(2014-05-20 ساعت 08:09)aseman abi نوشته:  210 روزه بدون هيچ اپديتى ( بغير از ايميل ) بدون كار دولتى بدون سربازى بدون هيچ مشكلى منو كاشتن . به هر جا ايميل مى زنم يا جواب نمى دن يا ميگن تحت بررسيه..... امريكا ميگه دست سفارته...سفارت ميگه امريكا داره بررسى ميكنه.....هيچكس تو اين سفارت نمى فهمه به ادم چى مى گذره....وقتى مى خواستم برم مصاحبه گفتم دختر مجردم يه ضرب ميگيرم ....حالا بعد 7 ماه حتى يه بار اپديت هم نشدم...حال و روزم وحشتناكه...Sad

خوب امروز عصر زنگ بزنید بگید بهشون چرا این همه مدت معطلت کردن یک جوابی قانعه کننده بدن
تویبرگه صورتی تلفن داده گفته سه شنبه تا پنج شنبه زنگ بزنید حتما امروز سعی کنید به سفارت زنگ بزنید
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
سلام به همه دوستان گل منتظرم . صبح زيباي بهاريتون بخير.
بالاخره روز 20 مي هم از راه رسيد. انشالله امروز مثل سال قبل كلي كلير داشته باشيم و همگي با هم هورااااااااااااااااااا بكشيم.
اندكي صبر سحر نزديك است.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
به امید تکرار حماسه 20 می
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-20 ساعت 08:09)aseman abi نوشته:  210 روزه بدون هيچ اپديتى ( بغير از ايميل ) بدون كار دولتى بدون سربازى بدون هيچ مشكلى منو كاشتن . به هر جا ايميل مى زنم يا جواب نمى دن يا ميگن تحت بررسيه..... امريكا ميگه دست سفارته...سفارت ميگه امريكا داره بررسى ميكنه.....هيچكس تو اين سفارت نمى فهمه به ادم چى مى گذره....وقتى مى خواستم برم مصاحبه گفتم دختر مجردم يه ضرب ميگيرم ....حالا بعد 7 ماه حتى يه بار اپديت هم نشدم...حال و روزم وحشتناكه...Sad

ای بابا ما رو بگی حالا جرممون سنگینه شما دیگه چرا -پیگیری کن اینها توی اشتباه کردن رو دست ندارن یکدفعه بهت میگن شما که اصلن نیاز به APنداشتی بیا ویزاتو بگیر
case no=4xxx,abu dhabi

دوست عزیز شما شرایط ویزای یکضرب رو داشتید تا فرصت دارید مدام پیگیر باشید و تماس بگیرید خدای ناکرده ممکنه زمانی از وضعیت کیستون مطلع شوید که خیلی دیر شده باشه و دیگه کاری از دستتون بر نیاد
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند

نگران نباشید ، اولا که الان شما سالار همه هستید بعدشم خواهر من اینا با ۲ روز کمتر از شما ، همین شرایط‌ دارن ، مال ما یدفه میاد، بد خودم همتونو یه قلیون معهمون می‌کنمTongue
انشالله خیلی زود از این شرایطی که توش هستی رهایی پیدای میکنی و با یک ویزای خوشگل خستگی یک سال گذشته ات رو فراموش میکنی.
امید داشته باش

شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: maryam_a ، arashS ، miladfr12 ، shahryar7021 ، reza_top60 ، zepehr ، قصه گو ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pariaaa
[عکس: happy-minion-free-desktop-wallpaper-1920x1200.jpg]

خداي خوبم... اميدم فقط به دستاي مهربونته.... به يك نگاه از سر لطفت ????
دوستان الان دوباره منتظرسرای 2013 رو بررسی میکردم روز 20 می خیلی خبری نبوده به اون شکل-حماسه اصلی روز 14 و 15و18 آگوست بوده که خیلیا کلیر شدن -پس اگر امروزم خبری نبود ناامید نشید ایشالا مرداد
case no=4xxx,abu dhabi
...بد خودم همتونو یه قلیون معهمون می‌کنمTongue
[/quote]

منم میامBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: maryam_a ، nasim ، miladfr12 ، shahryar7021 ، 2014winner ، قصه گو ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pari ، ALEX55
(2014-05-20 ساعت 08:59)maryam_a نوشته:  [عکس: happy-minion-free-desktop-wallpaper-1920x1200.jpg]

خداي خوبم... اميدم فقط به دستاي مهربونته.... به يك نگاه از سر لطفت ????

چه عکس خوبیBig Grin
با اجازت می خوام بپیچونمش
پروفایلم عکس ندارهBig GrinBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink

دوست عزیز مهاجرسرایی
خیلی عجیبه . شاید رشته تحصیلیت براشون سوال برانگیز بوده ( البته به امضای منم نگاه کن ما هم معاف و بدون کار دولتی )

حتما پیگیر وضعیتت باش . من فک کنم باید یه سفارت میل بزنی یا حتی زنگ بزن اما مطمئن باش یه زودی میای اینجا و خبر کلیر شدنت و می دی . موفق باشی

(2014-05-20 ساعت 09:03)Ramin geologist نوشته:  ...بد خودم همتونو یه قلیون معهمون می‌کنمTongue

منم میامBig Grin
[/quote]

Big Grin منم هستم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-20 ساعت 07:56)omid05 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 06:37)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 23:47)masuodrh نوشته:  من فکر میکنم این سیاست جدید سفارت هستش برای اینکه یه جوری بتونن به همه برنده ها ویزا بدن..
اون از پری پری..اینم از بچه های های امروز
ولی هرچیه سیاست مسخره ای هست به نظرم...سختی جدایی اعضای خانواده هم به مشکلات مهاجرت اضافه میشه
صبح همه دوستان بخیر ، مسعود عزیزم من از پارسال در تاپیک 2013 بخاطر دوستم همراه بقیه دوستان بودم و عمو سعید هم منو میشناسه نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از جریانات 2013 تجربیات تلخ اما ارزشمندی کسب کردم.به همین خاطر با توجه به شواهد و قرائن من از سه ماه پیش گفتم حس میکنم اینا امسال سیاست شون اینا که خانواده ها دو تیکه بشن که به تعداد بیشتری ویزا برسه و از طرفی هم اینا خانوادگی اقدام کنن و برای همین هم من دوتا ویزای همسر و پسرم رو نگرفتم تا اینکه همسر godot عزیز و جناب mira کلیر شدند خیالم راحت شد و گفتم خدا رو شکر اشتباه فکر میکردم اما با این کلیرهای تیکه پاره امروز که در یک روز 4تا کیس فقط از مهاجرسرا اینطوری کلیر شدند دارم دوباره حس میکنم که فکر اولیه ام درست بوده و چه سیاست کثیفی.
آخه این چه وضعش یا به یه خانواده میدهند درست و کامل بدهند یا اصلا ندهند.
دوستان عزیزتر از جانم بخدا نمیخوام یاس و نا امیدی بدهم اما واقعا فکر ویزای خانوادگی رو از سر بیرون کنید. این دوستم که اتفاق پارسال براش افتاد و خانومش ویزا گرفت و به خودش ویزا نرسید از طریق خانوادگی اقدام کردند و کیس نامبرش هم اومد و خوشحال و خندان منتظر کارنت شدن در ویزا بولتن بود که ناگهان در 8 ماه می ویزا بولتن در بخش ویزای خانوادگی F2A از تاریخ 8 سپتامبر 2013 به 1 می 2012 عقبگرد کرد که همه شاخشون درامد این یعنی چی؟یعنی اینکه دوست من تا دو سال دیگه کارنت نمیشه. فقط هم تا حالا کلی خرج الکی کرده.
پس دوستان از ویزای خانوادگی برای خودتون سراب نسازید.وظیفه من اطلاع رسانی بود از واقعیت هایی که برای نزدیکترین دوستم از سال 2013 تا حالا اتفاق افتاده.من خودم رو برای هر اتفاقی آماده کردم.
عمو سعید عزیز نظر شما چیه؟
واي اين كه خيلي وحشتناكه!!! ديگه اين مورد اگه خدايي نكرده از سياستشون باشه اصلا قابل تحمل نيست.... جدايي بين خانواده هام هم به استرس ها و مشكلاتمون اضافه شد من كه ديگه اصلا نميتونم تحمل كنم اين چه وضعي امسال در پيش گرفتن آخه!!!!1SadSadSadSad
خوب پس تکلیف کسایی مثل ما چی میشه که برنده همسرم
یعنی احتمال داره اگه بخوان به ما هم ویزا بدن دوباره به یکی بدن و به یکی نه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: reza_top60 ، قصه گو ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pari ، pari pariaaa ، sophia
Big Grinدوستان اگر میخاید چیزی همدیگرو مهمون کنید خواهشا چیزی باشه که توی فضای مجازی امکان پذیر باشه مثلا شارژ ایرانسل و یا رتبه اخه ما هر کدممون یک سر کشور هستیم چجور میتونیم قلیون همدیگرو مهمون کنیم یا مثلا شام در ضمن شما که دارید میرید اونبر آب باید برید تو خط کوکایین قلیون یکخورده چیپهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
case no=4xxx,abu dhabi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان