کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-20 ساعت 09:11)nasim نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 08:09)aseman abi نوشته:  210 روزه بدون هيچ اپديتى ( بغير از ايميل ) بدون كار دولتى بدون سربازى بدون هيچ مشكلى منو كاشتن . به هر جا ايميل مى زنم يا جواب نمى دن يا ميگن تحت بررسيه..... امريكا ميگه دست سفارته...سفارت ميگه امريكا داره بررسى ميكنه.....هيچكس تو اين سفارت نمى فهمه به ادم چى مى گذره....وقتى مى خواستم برم مصاحبه گفتم دختر مجردم يه ضرب ميگيرم ....حالا بعد 7 ماه حتى يه بار اپديت هم نشدم...حال و روزم وحشتناكه...Sad

دوست عزیز مهاجرسرایی
خیلی عجیبه . شاید رشته تحصیلیت براشون سوال برانگیز بوده ( البته به امضای منم نگاه کن ما هم معاف و بدون کار دولتی )

حتما پیگیر وضعیتت باش . من فک کنم باید یه سفارت میل بزنی یا حتی زنگ بزن اما مطمئن باش یه زودی میای اینجا و خبر کلیر شدنت و می دی . موفق باشی

(2014-05-20 ساعت 09:03)Ramin geologist نوشته:  ...بد خودم همتونو یه قلیون معهمون می‌کنمTongue

منم میامBig Grin

Big Grin منم هستم
[/quote]
من هم بازیBig Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: zepehr ، قصه گو ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، javidk ، armin021
(2014-05-20 ساعت 09:26)alimomen نوشته:  Big Grinدوستان اگر میخاید چیزی همدیگرو مهمون کنید خواهشا چیزی باشه که توی فضای مجازی امکان پذیر باشه مثلا شارژ ایرانسل و یا رتبه اخه ما هر کدممون یک سر کشور هستیم چجور میتونیم قلیون همدیگرو مهمون کنیم یا مثلا شام در ضمن شما که دارید میرید اونبر آب باید برید تو خط کوکایین قلیون یکخورده چیپهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

کی گفته تو دنیای مجازی نمیشه مهمون کرد؟
قلیون خیلی هم خووووبه
برو بچز فعلا بفرمایید قلیون، تا بعد چایی نبات بیارم خدمتتون

[عکس: 81821186428521996018.gif]
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
سلام دوستان
دو کیس در محدوده 1800 ابوظبی دیروز آپدیت شده اند. امیدوارم خبرهای خوبی در راه باشد.
لطفاً اگر بدون ایمیل آپدیت می شوید اینجا اعلام کنید تا شادی و امید به تاپیک برگردد.
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
(2014-05-20 ساعت 09:02)alimomen نوشته:  دوستان الان دوباره منتظرسرای 2013 رو بررسی میکردم روز 20 می خیلی خبری نبوده به اون شکل-حماسه اصلی روز 14 و 15و18 آگوست بوده که خیلیا کلیر شدن -پس اگر امروزم خبری نبود ناامید نشید ایشالا مرداد

بچه ها دقیقا پیش بینی منم مرداد ماه تو اگوست آخه شماره های پارسال رو میزنی تو سیس بیشتر تو آگوست ای شو د شدنShy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای همسر « قصه گو» عزیزღღღ
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
سوال خیلی تکراری برا سفارت ابوظبی
متن نامه برای چک کردن وضعیت کیس ممنون میشم !
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، مهدی 2014 ، nedaba ، armin021
بچه ها دقیقا پیش بینی منم مرداد ماه تو اگوست آخه شماره های پارسال رو میزنی تو سیس بیشتر تو آگوست ای شو د شدنShy
[/quote]

دوست عزیز این دلیل نمیشه ممکنه قبلش کلیر شده باشن وتوی ماه آگوست ویزا رو گرفته باشن.مشکلی که امسال هست هم همینه وقتی گروهی هم کلیرمون کنن تا بیایم به خودمون یه تکون بدیم که بریم دو سه هفته ای طول میکشه و از سهمیه ماه بعد استفاده میکنیم متاسفانه یعنی ماه آگوست اوج ترافیک ویزاهاست فکر کنم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-05-20 ساعت 09:54)shilan نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 09:02)alimomen نوشته:  دوستان الان دوباره منتظرسرای 2013 رو بررسی میکردم روز 20 می خیلی خبری نبوده به اون شکل-حماسه اصلی روز 14 و 15و18 آگوست بوده که خیلیا کلیر شدن -پس اگر امروزم خبری نبود ناامید نشید ایشالا مرداد

دوستان خودتون را درگیر این مسائل نکنید، امسال به طور کل متفاوت است، به طور مثال پارسال در ایام عید در سفارت آنکارا بالغ بر 20 نفر کلیر شدند ولی امسال فکر نمی کنم آمار کل کلیرشده ها به 20 نفر رسیده باشد.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
(2014-05-20 ساعت 09:26)alimomen نوشته:  Big Grinدوستان اگر میخاید چیزی همدیگرو مهمون کنید خواهشا چیزی باشه که توی فضای مجازی امکان پذیر باشه مثلا شارژ ایرانسل و یا رتبه اخه ما هر کدممون یک سر کشور هستیم چجور میتونیم قلیون همدیگرو مهمون کنیم یا مثلا شام در ضمن شما که دارید میرید اونبر آب باید برید تو خط کوکایین قلیون یکخورده چیپهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مي خواي همه در يك زمان مشخص به ماه نگاه كنيم و به قليون پك بزنيم.Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
بجه ها سايت ارمنستان باز نميشه. يعني ميشه..........................؟ اي خداي بزرگ ي نگاهي به دل اين بچه ها بنداز
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: jojo_hami ، ghasoo ، aaraam ، shilan ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، farshad varaste ، mehdi2014 ، armin021 ، pari pariaaa ، nedali
سلام گرم ما را هم پذیرا باشید.
ما هم به جمع شما اضافه شدیم..خدایی حال گیریه..ولی بیخیال
آقا خب چرا ویزاهامونو نمیدن؟!!Sad خیلی بی ادبن ! Sad
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-05-20 ساعت 10:11)2014winner نوشته:  بچه ها دقیقا پیش بینی منم مرداد ماه تو اگوست آخه شماره های پارسال رو میزنی تو سیس بیشتر تو آگوست ای شو د شدنShy

دوست عزیز این دلیل نمیشه ممکنه قبلش کلیر شده باشن وتوی ماه آگوست ویزا رو گرفته باشن.مشکلی که امسال هست هم همینه وقتی گروهی هم کلیرمون کنن تا بیایم به خودمون یه تکون بدیم که بریم دو سه هفته ای طول میکشه و از سهمیه ماه بعد استفاده میکنیم متاسفانه یعنی ماه آگوست اوج ترافیک ویزاهاست فکر کنم
[/quote]

ببخشید من جریان سهمیه ماهانه رو متوجه نمیشم میشه توضیح بدید مثلا اگه تو یه ماه 1000 نفر کلیر بشن و تو همون ماه برن دنبال ویزا بعضیاشون ویزا نمی گیرن؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: jojo_hami ، miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، pari pariaaa ، sophia
(2014-05-20 ساعت 10:05)2014winner نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای همسر « قصه گو» عزیزღღღ

يعني اند رفاقتين بچه ها.H pier عزيز، من كجا برم؟!؟!من با شما بزرگ شدم هفت ماه مدت كمي نيست ،من اينجا و با شما زندگي كرده ام. كاشكي ميتونستيد احساسات منو از بين همين دو سه جمله متوجه بشين و بدونيد اينا فقط چند كلمه ي تايپ شده نيستند.
2014winner عزيز كارت به حدي زيبا بود كه حس لحظه ي ديدنشو تا آخر عمرم فراموش نمي كنم. نميدونم چي بايد بگم و چطوري از همگي تشكر كنم.از ديروز پيام هاي تبريكتون چه خصوصي و چه در تاپيك به من روحيه ي مضاعفي بخشيده كه اين ايام بهش محتاجم. هنوز هممون اول راهيم.هنوز به كمك و انرژي مثبت هم نيازمنديم. هنوز......هنوز زوده كه از هم جدا بشيم.يه قلب بزرگ (اينجا عكس قلب نداره؟)
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-20 ساعت 10:51)قصه گو نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 10:05)2014winner نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای همسر « قصه گو» عزیزღღღ

يعني اند رفاقتين بچه ها.H pier عزيز، من كجا برم؟!؟!من با شما بزرگ شدم هفت ماه مدت كمي نيست ،من اينجا و با شما زندگي كرده ام. كاشكي ميتونستيد احساسات منو از بين همين دو سه جمله متوجه بشين و بدونيد اينا فقط چند كلمه ي تايپ شده نيستند.
2014winner عزيز كارت به حدي زيبا بود كه حس لحظه ي ديدنشو تا آخر عمرم فراموش نمي كنم. نميدونم چي بايد بگم و چطوري از همگي تشكر كنم.از ديروز پيام هاي تبريكتون چه خصوصي و چه در تاپيك به من روحيه ي مضاعفي بخشيده كه اين ايام بهش محتاجم. هنوز هممون اول راهيم.هنوز به كمك و انرژي مثبت هم نيازمنديم. هنوز......هنوز زوده كه از هم جدا بشيم.يه قلب بزرگ (اينجا عكس قلب نداره؟)
قصه گوی عزیز و بزرگوار
تو روزایی که ما کلافه بودیم و هستیم شما ی تنه جورمون رو کشیدی و مثل کوه پشتمون بودی الان هم نوبت ماست اگه اینجا یا تو پیغام شخصی زیاد نمینویسیم ولی همیشه با باز کردن این پیج شما اولین نفری که واسه دعا کردن به ذهن ادم میرسه ارزوی تندرستی و موفقیت رو دارم ایشالله اونور این رفاقتها مجازی به دوستیهای پایدار مبدل میشه .....Wink
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان