کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
Soli Asali عزیز کجایییییییییییییییییییییییییییییییییی؟ بیا ببین چه خبره.....بدوبیا انرژژژژژژژژژژژژژژژژی بگیر. دوستان عزیز مبارکنون باشهههههههه...... بیا این ور اونورمونو سبز کن........ به به صدر نشینی هم صفایی داره ها...........از این بالا همه جا رو زیبا می بینم....چه دشت سر سبزییییییییییییی .....به به.... به به...... Wink
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده 2014winner -Vahid2014 خیلی خیلی مبارکه عزیزان امیدوارم این روند کلیر سرعت بیشتری بگیره و ما هم مدام هورا بکشیم ... هورررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
کسی کلید منتظرسرا رو نداره لامپها رو روشن کنیم؟؟؟؟؟؟
صاحبش که خوابه
اگر تا 5 دقیقه دیگه نیومد مجبورم از دیوار برم بالا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-21 ساعت 14:58)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 10:47)farshad varaste نوشته:  سلام به همه
دوستان یه سوال داشتم.
امکانش هست که کیسهایی که روند کلیرنس رو طی میکنن رجکت بشن؟
منظورم تموم شدن ویزا نیست، یعنی احتمال داره که کیس رو رد بکنن یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین.

راستش افیسر به همه ما که رفتیم مصاحبه گفته جای نگرانی نیست ویزا بهتون تعلق می گیره فقط یه روند اداری چند ماه داره ! که به نظر من اصلا روی حرفاشون نمی شه حساب باز کرد !
سلام دوستم
متاسفانه باید بگم که 100% امکان داره چون پسر دایی من سال 2009 کلیر خورده و هیچ وقت کلیر نشد.
[/quote]
دوست عزیز ریجکت شدن با کلیر نشدن زمین تا زیر زمین فرق داره Wink
ریجکت در مواقع خیلی خاص مثل اشتباه در ثبت قاره یا کشور اتفاق میفته و بدلیل اینکه شما از سهمیه قاره دیگه استفاده کردید بدون برو برگرد ریجکت میشید، ولی کلیر نشدن در مواقع بسیار مثل تمام شدن سهمیه یا داشتن مشکلات امنیتی البته از نظر اونا یا نداشتن تمکن مالی مد نظرشون و... اتفاق میفته
[/quote]
عمو فرشاد بعد یه عمر گدایی دیگه شب جمعه رو خوب بلدیم...یک بار دیگه دقیق سوال دوستمون رو بخون بعد جواب بنده رو بخون فک نکنم منطور من اونی بود که شما نوشتی...
[/quote]
شهریار عزیز ببخشید اگه بد متوجه شدم
چندبار خوندم چیز جدیدی دستگیرم نشد Sad ما رو روشن کن داداش
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
با ارزوی کلیر شدن هر چه زودتر دوستان عزیزی که 200 روز رو رد کردند...

1xxx monthmehr
1xxx خسته از وطن
------------------------
0xxx byazdani
03xx azifa
07xx farazz
02xx tenese
0xxx tabrizi
02xx sal0811
0xxx aseman abi
05xx mira250
06xx mohammad_kh
-----------------------
10xx مهدی 2014
xxxx (*)pari pari
0xxx Beni2050 2013-10-08
11xx NIKKI
09xx moony
13xx uranus88
14xx lucky girl
1xxx سیمین راد 2
17xx htity
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-21 ساعت 15:59)2014winner نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 15:08)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:48)2014winner نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ما هم کلیر شدیم بلاخره
کلیر شدن همه یه طرف کلیر شدن تو هم یه طرف.خیلی حال کردم مبارک باشه.
دیدی دلت یه خبر خوب میخواست، اینم یه خبر خوب. دیگه چی میخوای
هورررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا
الان فقط از خدا میخام شما دوستای خوبم مخصوصاً faraz عزیز کلیر بشین.

خیلی خیلی تبریک میگم با آرزوی موفقیت و پایداری روز افزون شما
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تبریک به همه. دوستان نمی دانم معجزه باران دیشب بود یا قلیان صبح که شادی به این جا برگشت به هر حال دلم برای هورا لک زده بود هوراآااااااااااااا
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
Big Grin پس باید یه قلیون دیگه ردیف کنیم من پاشم برم چند تا ذغال ( نمی دونم دقیقا با چه زز ایی نوشته می شه Big Grin ) بزارم و یه قلیون چاق کنم تا شماها برسین Big Grin قلیونیاشششش بیان وسط . بیبیییب هوووووراااااااااااااااا
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
2014winner عزیز تبریک میگم ایشالا خبرای خوب تکمیلی رو از سفر ویزاییتون بهمون بدید.
soli asali جان سطل رنگو بردار و بیا.....
دوستان فک کنم soli asali سخت مشغول کمک به دوستان 2015 اصلا وقت نداره به ما یه سر بزنه یکی بهش خبر بده
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
یا سلام خدمت همه دوستان ما حدود چهل روز پیش مصاحبه داشتیم وفقط یک روز بعد از مصاحبه اپدیت شدیم ایا برای زدن ایمیل زود نیست لطفا راهنمائی کنید, ممنون
تشکر کنندگان: shilan ، مهدی 2014 ، rezahoorjandi ، ghasoo ، soli asali ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa ، reasonable ، قصه گو
بابا من هی سوالام بی جواب موند حالا یه سوال دیگه میگم این خانم زری وحدتی کجا هستن ؟نیستن چرا ؟ویزا گرفتن رفتن ؟اخه اون فایل اکسل خوب بودا

(2014-05-21 ساعت 16:48)امیر امجد نوشته:  یا سلام خدمت همه دوستان ما حدود چهل روز پیش مصاحبه داشتیم وفقط یک روز بعد از مصاحبه اپدیت شدیم ایا برای زدن ایمیل زود نیست لطفا راهنمائی کنید, ممنون

مام مثل شما دقیقا. راستی کاش امضا داشتین کدوم سفارت بودین؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: ghasoo ، مهدی 2014 ، soli asali ، nedaba ، nedali ، reasonable ، قصه گو
(2014-05-21 ساعت 16:48)امیر امجد نوشته:  یا سلام خدمت همه دوستان ما حدود چهل روز پیش مصاحبه داشتیم وفقط یک روز بعد از مصاحبه اپدیت شدیم ایا برای زدن ایمیل زود نیست لطفا راهنمائی کنید, ممنون
سلام دوست گرامي
به نظر من براي ايميل زدن به سفارت خيلي زوده. خود سفارت توصيه كرده پيگيري بعد از حداقل 90 روز بعد از مصاحبه انجام بشه. به اميد كلير شدن شما و همه منتظرا
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، ghasoo ، kage.omid ، maryam_a ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو
بابا من هی سوالام بی جواب موند حالا یه سوال دیگه میگم این خانم زری وحدتی کجا هستن ؟نیستن چرا ؟ویزا گرفتن رفتن ؟اخه اون فایل اکسل خوب بودها الان میتونست تکمیل تر بشه
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: ghasoo ، ffrfar ، saeedshafiee ، مهدی 2014 ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، miladfr12
بيبيب هوراااااااا بيبيب هورااااااااااا Smile
تشکر کنندگان: ghasoo ، مهدی 2014 ، maryam_a ، soli asali ، nedaba ، srt ، nasim ، میما ، pari pariaaa ، mahdii ، قصه گو ، 2014winner
(2014-05-21 ساعت 14:48)2014winner نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ما هم کلیر شدیم بلاخره

مباااااااارکت باشه :-)
دعا کن مابقی هم زودی کلیر بشن...
با آرزوی بهترین ها....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان