کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-21 ساعت 18:03)ha78sa نوشته:  دوستان عزیز هورااااااااااااااااای کلیر شدن بنده را هم بپذیرید. به امید کلیر شدن هر چه سریعتر بقیه منتطران کلیر Smile Smile Smile
SmileSmileهورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مباركتون باشهSmileSmileSmileSmile
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-05-21 ساعت 17:27)shilan نوشته:  من 2 تا پیشنهاد دارم یکی اینکه کاش یه تاپیک درست میشد همه آدرس سایتا و آدرس ایمیلا و توضیحات پیگیری کیس و سفارت و حتی سایتی آموزش زبان اونجا نوشته میشد که اینطوری همه سر در گمن هی میان هر روز همه آدرس میخوان سخت این همه صفحه رو گشتن و حتی متن ایمیل پیگیری و دومیم اینکه کاش اونا که ویزا گرفتن تو امضاشون بنویسن. ممنون از زحمات همهWink
118 مهاجرسرا تقریبا چیزی نزدیک به همینه که شما میخواید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: sysmaster ، shadi79 ، soli asali ، nedaba ، mahan L ، مهدی 2014 ، H Pier ، shilan ، peidaye penhan
اتفاق جالبیه هر 3 کلیر شده آنکارا عضو مهاجرسرا هستند..........تبریک به هر 3 نفر

یک پله دیگه به صدر جدول منتظران نزدیک شدم...................فقط این سولی عسلی پیداش بشه خوبه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-21 ساعت 17:44)komboze نوشته:  سلام
کیس 955 کلیر نشده آپدیت شده.سایت سیس که اینو میگه همین الان پک کردم.فقط 3820 کلیر شده.لطفا اطلاعات درست بدین

موفق و پیروز پیش به سوی ویزا
سایت ceac اطلاع کلیر شدن رو نمیده فقط میتونید آپدیتای کیس رو چک کنید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: ali3875 ، shadi79 ، soli asali ، nedaba ، mahan L ، مهدی 2014 ، reasonable ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 15:14)Vahid2014 نوشته:  دوستان من چند لحظه ايى از محضر تون مرخص ميشم چون به اتفاق خانواده ميخواهيم يكم حركات موزون انجام دهيم

Vahid2014 جان
2014winner جان
ha78sa عزیز
هوووورررررراااااااا تبریکات ما رو بپذیرید.

شما با خانواده ماهم با خانواده مهاجرسرا. پاسخ به ندای نسیم عزیز که صبح دعوتمون کرد به حرکات موزن و به افتخار کلیر شده‌های عزیز ما اومدیم وسط
[عکس: michael-jackson-dance-smiley-emoticon.gif]
Someone Stop Me
دوستان اين سه نفري كه امروز كلير شدند 15may هم اپديت شدند؟(چون 15mayتو انكارا خيلي ها اپ شدند)
آمد ، آمد سُلی آمــــــــــــــــــــــــــــــد
بابا خووووووب چه خبرتونه آخه ...
خوش آممدم :دی
مبارکتون باشه دوستان !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

سولی جون خوش اومدی ژنرال 7 ستاره

پس ha78sa چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اونم سبزش کن دیگه.....................................................................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: arashS ، maryam_a ، soli asali ، ha78sa ، nedaba ، mahan L ، nasim ، مهدی 2014 ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو ، peidaye penhan
بچه ها سایت ارمنستان باز نمیشه Smile
به امید آپدیت کردن سایت و کلیر شدنمون Smile
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، nedaba ، nasim ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، قصه گو ، shilan ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 13:57)srt نوشته:  سایت ابوظبی مثل آنکارا هیچ لیستی نداره که لیست آپدیتا رو توش بذاره؟

سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
و سایت زیر برای سفارت ابوظبی که چک کنید کلیر شدید یا اگر سفارت برای شما پیامی داشت، مشاهده کنید
http://www.abudhabiivo.net/
در هر دو سایت باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، nedaba ، مهدی 2014 ، behfaza ، srt ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 18:48)soli asali نوشته:  آمد ، آمد سُلی آمــــــــــــــــــــــــــــــد
بابا خووووووب چه خبرتونه آخه ...
خوش آممدم :دی
مبارکتون باشه دوستان !

سولي جان دوستموون ha78sa رو هم سبززززز كن ... بالا خبر دادن كلير شدن.. ???
تشکر کنندگان: ali3875 ، soli asali ، nedaba ، mahan L ، nasim ، مهدی 2014 ، artam2 ، pari pariaaa ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 14:35).YAS نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 12:06)m_nikparvaz نوشته:  [quote='kingpoor2002@gmail.com' pid='499792' dateline='1400656869']

اصلا نگران نباش تینا دقیقا مثل من کارتم 4 ماه طول کشید اگه اطلاع دقیق خواستی به من ایمیل بده کامل برات توضیح بدم kosarimehr.s@arpc.ir

ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز
جز مراحلي كه دوستان گفتند حتما يه سري هم به ميدون سپاه بزنيد واسه پيگيري!
من هم اين مشكلو داشتم. بعد از 3 ماه كه خبري نشد رفتم اونجا گفتند كه هنوز جواب استعلامت از اون يگان مربوطه نيومده. حالا منم محل خدمتم بوشهر بود. خلاصه بعد از 7 سال كه از سربازيم گذشته بود مجبور شدم زنگ بزنم و بعد از چند مرحله وصل كردن , يگان مربوطه رو پيدا كردم. گفتند كه ما جواب استعلامتونو فرستاديم ولي چون كد ملي شما رو نداشتيم!! جوابو بدون كد ملي فرستاديم!! اينام تو تهران چون سرچشون بر اساس كد ملي بود كيس منو پيدا نمي كردند! خلاصه دوباره رفتم ميدون سپاه و بعد از كلي خواهش ازشون خواستم كه بر اساس اسم سرچ كنند كه پيدا شد!!!
خلاصه كارت من بعد از 10 روز صادر شد (15 روز مونده به مصاحبه)
بدون استرس , حتما پيگيري كنيد كه اينا اصلا كارشون حساب كتاب نداره! امان ازين سربازي كه هر چي مي كشيم ... Sad

دوستان متاسفانه همسرم نظام وظیفه ام رفت و هیچ جواب درستی بهش ندادن و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد . میگن نمی دونم کاغذاشون تموم شده و کار همه به تاخیرافتاده
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان: soli asali ، arashS ، nedaba ، mahan L ، مهدی 2014 ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 18:56)mahssa نوشته:  بچه ها سایت ارمنستان باز نمیشه Smile
به امید آپدیت کردن سایت و کلیر شدنمون Smile
ايشالله. منم نميتونم سايت رو باز كنم. Rolleyes
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: maryam_a ، nedaba ، mahan L ، mahdii ، mahssa ، مهدی 2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو
اول تبریک جانانه بگم به دوستای خوبمون وحید عزیز و وینر مهربون...همیشه شاد باشید
من پریشب یعنی دوشنبه شب ایمیل زدم به ابوظبی( از طریق سایت) ..دیروز جواب اتوماتیک که ایمیل خودم رو ریپلای کردند..امروز منتظر جواب بودم و آپدیت ولی خبری نشد..کسی چنین تجربه ای داشته؟؟؟؟؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-21 ساعت 14:35).YAS نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 12:06)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:51)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  اصلا نگران نباش تینا دقیقا مثل من کارتم 4 ماه طول کشید اگه اطلاع دقیق خواستی به من ایمیل بده کامل برات توضیح بدم kosarimehr.s@arpc.ir

ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز
جز مراحلي كه دوستان گفتند حتما يه سري هم به ميدون سپاه بزنيد واسه پيگيري!
من هم اين مشكلو داشتم. بعد از 3 ماه كه خبري نشد رفتم اونجا گفتند كه هنوز جواب استعلامت از اون يگان مربوطه نيومده. حالا منم محل خدمتم بوشهر بود. خلاصه بعد از 7 سال كه از سربازيم گذشته بود مجبور شدم زنگ بزنم و بعد از چند مرحله وصل كردن , يگان مربوطه رو پيدا كردم. گفتند كه ما جواب استعلامتونو فرستاديم ولي چون كد ملي شما رو نداشتيم!! جوابو بدون كد ملي فرستاديم!! اينام تو تهران چون سرچشون بر اساس كد ملي بود كيس منو پيدا نمي كردند! خلاصه دوباره رفتم ميدون سپاه و بعد از كلي خواهش ازشون خواستم كه بر اساس اسم سرچ كنند كه پيدا شد!!!
خلاصه كارت من بعد از 10 روز صادر شد (15 روز مونده به مصاحبه)
بدون استرس , حتما پيگيري كنيد كه اينا اصلا كارشون حساب كتاب نداره! امان ازين سربازي كه هر چي مي كشيم ... Sad
واقغیت اینه که منم کارتم از بهمن آماده نیست چون تو نظام وظیه آشنا داشتم پیگیری کردم ظاهرا که تراشه برای صدور کارت ندارن برام یه ماه پیش هم اس اومد که برای صدور به نظام وظیفه تحویل داده شده
[/
دوستان متاسفانه همسرم نظام وظیفه ام رفت و هیچ جواب درستی بهش ندادن و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد . میگن نمی دونم کاغذاشون تموم شده و کار همه به تاخیرافتاده
دوست بسیار عزیزم اصلا نگران نباش... شما تمام سعی خودتو برای گرفتن کارت پایان خدمت انجام بده و امید وارم به نتیجه برسی ولی اگر هم نتونستی برای مصاحبه کارت رو تکمیل شده و حاضر و آماده داشته باشی میتونی کپی کارت قبلی رو به آفیسر نشون بدی و توضیح بدی که جریان کار چی هست و قطعا اون برات نقص مدرک میزنه که توی برگه ای که بهت میده تیک میزنه برات و موقعی که ویزات آماده شد باید اصل کارت رو هم با خودت ببری
البته توصیه من اینه که تمام سعیت رو برای گرفتن کارت بکن و این راه حل رو برای آخری آپشن قرار بده ... امیدوارم کپی یا اسکن کارت پایان خدمت قبلی رو داشته باشی
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان