کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اي دلار
به كجا چنين شتابان؟؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-05-21 ساعت 16:29)farshad varaste نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:58)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 10:47)farshad varaste نوشته:  سلام به همه
دوستان یه سوال داشتم.
امکانش هست که کیسهایی که روند کلیرنس رو طی میکنن رجکت بشن؟
منظورم تموم شدن ویزا نیست، یعنی احتمال داره که کیس رو رد بکنن یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین.

راستش افیسر به همه ما که رفتیم مصاحبه گفته جای نگرانی نیست ویزا بهتون تعلق می گیره فقط یه روند اداری چند ماه داره ! که به نظر من اصلا روی حرفاشون نمی شه حساب باز کرد !
سلام دوستم
متاسفانه باید بگم که 100% امکان داره چون پسر دایی من سال 2009 کلیر خورده و هیچ وقت کلیر نشد.
دوست عزیز ریجکت شدن با کلیر نشدن زمین تا زیر زمین فرق داره Wink
ریجکت در مواقع خیلی خاص مثل اشتباه در ثبت قاره یا کشور اتفاق میفته و بدلیل اینکه شما از سهمیه قاره دیگه استفاده کردید بدون برو برگرد ریجکت میشید، ولی کلیر نشدن در مواقع بسیار مثل تمام شدن سهمیه یا داشتن مشکلات امنیتی البته از نظر اونا یا نداشتن تمکن مالی مد نظرشون و... اتفاق میفته
[/quote]
عمو فرشاد بعد یه عمر گدایی دیگه شب جمعه رو خوب بلدیم...یک بار دیگه دقیق سوال دوستمون رو بخون بعد جواب بنده رو بخون فک نکنم منطور من اونی بود که شما نوشتی...
[/quote]
شهریار عزیز ببخشید اگه بد متوجه شدم
چندبار خوندم چیز جدیدی دستگیرم نشد Sad ما رو روشن کن داداش
[/quote]

فرشاد جون ببین این دوشت ما سوالش این هست که اقا امکانش هست که به کلیرنس بخوره ولی کلیر نشه فقط یک اشتباه کوجولو کرد به جای کلیر نشدن کلمه ریجکت رو به کار برد....من هم تو جوابم بهشون بصورت پنهان رسوندم که پسر داییم هیج وقت کلیر نشد تنها نکته ابهام واسه کلیر نشدنش این بود که س پ ا ه خدمت کرده اما باز منطقی نبود جون خیلیها بودن و قبول شدن از بقیه بابت ها من مطمعا که کامل بود ...اون ریجکت که شما به درستی توضیح دادی وقتی زبونم لال به کسی بخوره دیگه فاتحه کلا باطل .ولی امکان داره شخصی کلیرنس بخوره ولی به بعضی از دلایلی که جون ما نمیدونیم با حدس و گمان میگیم واسه کسی روشن نیس کلیر نشه....یکیش تموم.شدن ویزا ...سربازی ....درس .....مشکلات اسپانسر ولی خیلی نادره مثلا یکی از دوستان بود که فامیلش سیتیزن بود ولی جنتا پرونده خلاف داشت ای بنده خدا هم ادرس اونو داده بود این هم نقل و قول خودش راست و دروغش پا خودش.....خیلی نوکرم
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، nedaba ، reasonable ، peidaye penhan
دوستان لطفا اگه اشتباه میکنم تصیح فرمایید
تا به امروز سفارت ایروان 8 کیس را کلیر کرده
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، arashS ، nedaba ، shahrzad001 ، pari pariaaa ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 17:14)m_nikparvaz نوشته:  دوستان لطفا اگه اشتباه میکنم تصیح فرمایید
تا به امروز سفارت ایروان 8 کیس را کلیر کرده
دوست من این که می بینید 8 تا درسته ولی یه چند نفری هم رفتن ویزاشونو گرفتن و اسمشون از لیست حذف شد....موفق باشین
(2014-05-21 ساعت 16:56)shilan نوشته:  بابا من هی سوالام بی جواب موند حالا یه سوال دیگه میگم این خانم زری وحدتی کجا هستن ؟نیستن چرا ؟ویزا گرفتن رفتن ؟اخه اون فایل اکسل خوب بودها الان میتونست تکمیل تر بشه

ایشون درگیر کارهای قبل از مصاحبه هستن و آخرین باری که من باهاشون صحبت کردم گفتن که اطلاعات خیلی کمی بدستشون رسیده که خب اگر بیشتر بشه آپدیت میکنن وگرنه آپدیتی در کار نخواهد بود... اگر از دوستان کسی هست که بخواد این مسئولیت رو بعهده بگیره میتونه همینجا اعلام کنه و بعد از آخرین آپدیت اطلاعات رو از دستان بگیره و فایل های جدید رو ارائه بده، موفق باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بچه ها دوتا کیس ۹۵۵ و ۳۸۲۰ هم تو انکارا جدیدا کلیر شدن یا من اشتباه میکنم و قبلا کلیر شده بودن؟؟؟؟؟؟ اگه جدید الکلیر هستن از بچه های مهاجر سرا هستن یا نه؟؟؟
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو ، peidaye penhan
من 2 تا پیشنهاد دارم یکی اینکه کاش یه تاپیک درست میشد همه آدرس سایتا و آدرس ایمیلا و توضیحات پیگیری کیس و سفارت و حتی سایتی آموزش زبان اونجا نوشته میشد که اینطوری همه سر در گمن هی میان هر روز همه آدرس میخوان سخت این همه صفحه رو گشتن و حتی متن ایمیل پیگیری و دومیم اینکه کاش اونا که ویزا گرفتن تو امضاشون بنویسن. ممنون از زحمات همهWink
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: amirrbco ، nasim ، armin021 ، soli asali ، arashS ، nedaba ، shahrzad001 ، nedali ، قصه گو ، peidaye penhan
سلام
کیس 955 کلیر نشده آپدیت شده.سایت سیس که اینو میگه همین الان پک کردم.فقط 3820 کلیر شده.لطفا اطلاعات درست بدین

موفق و پیروز پیش به سوی ویزا
تشکر کنندگان: soli asali ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو
(2014-05-21 ساعت 15:11)reza_top60 نوشته:  دوستان کسی بوده که سربازیش رو بصورت سرباز معلم بوده و کلیرنس خورده باشه؟

نترس دوست من،من اولیش هستم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: meisam14 ، reza_top60 ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو
(2014-05-21 ساعت 14:05)Vahid2014 نوشته:  يه هوررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااى جانانه
بالاخره ماهم كلييييييييييييييييييييييييييييير شديم
انكارا متشكريم
باميد كلير شدن تمامى دوستان عمبزيز مهاجرسرايي

مبارک باشه خیرشو ببینی
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-05-21 ساعت 17:44)komboze نوشته:  سلام
کیس 955 کلیر نشده آپدیت شده.سایت سیس که اینو میگه همین الان پک کردم.فقط 3820 کلیر شده.لطفا اطلاعات درست بدین
موفق و پیروز پیش به سوی ویزا
دوست من کیس هایی که توی سایت سفارت نوشته می شن یعنی که کلیر شدن و توی سایت سیس هم تاریخ آخرین آپدیتشون خورده می شه .
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: maryam_a ، kage.omid ، armin021 ، soli asali ، arashS ، nedaba ، aaraam ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 14:48)2014winner نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ما هم کلیر شدیم بلاخره

مبارکت باشه به امید فرداهای خوب
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو ، 2014winner ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 17:58)ha78sa نوشته:  [font=Times New Roman]دوستان عزیز هورااااااااااااااااای کلیر شدن بنده را هم بپذیرید. به امید کلیر شدن هر چه سریعتر بقیه منتطران کلیر Smile Smile Smile[/font]

مبارک باشه
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ha78sa ، sani1348 ، maryam_a ، sysmaster ، soli asali ، nedaba ، nasim ، مهدی 2014 ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو
دوستان عزیز هورااااااااااااااااای کلیر شدن بنده را هم بپذیرید. به امید کلیر شدن هر چه سریعتر بقیه منتطران کلیر Smile Smile Smile
Case Number: 2014AS9XX
Ankara
Interview Date: 1st week November
تا باشه از این خبرای خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش... دوستان کلیر شده مبارکتون باشه ...
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان