کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان یه سوال،من که هنوز خیلی تا کلیر شدنم مونده اما میخوام بدونم چه چیزایی رو آماده داشته باشم برای زمانی که کلیر شدم؟ًو اینکه برای پیکاپ کردن ویزا چه گزینه ای رو پیشنهاد میدین؟ ممنون
تاریخ مصاحبه: 14may
آپدیت:15,16 may
Clearnce: هنوز خیلی زوده!!!
تشکر کنندگان: nimamp3 ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، مهدی 2014 ، nasim ، قصه گو ، nedali ، sophia ، peidaye penhan
(2014-05-10 ساعت 19:27)me_u نوشته:  سلام خدمت تمام دوستان.
بچه ها یک انرژی مثبت بدم حالشو ببرید.امروز 10 may هستش مطمئن باشید تا 20 may خیلی از کیسها کلیر میشن.

فقط ترتیب بررسی بر اساس شماره کیسه.بنابراین دوستانی که خیلی وقته منتظر هستند تا دو سه هفته دیگه حتما برنامه ریزی سفر برای دریافت ویزا رو تو دستور کارتون قرار بدید
نگین نگفتما!

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام.
دیدید گفتم.حالا هی بگید me_u بده بد بد بد بد بد بد! خیلی بده بد بد بد بد بد بد (همگی دست و سوت) (طرح انرژی مثبت و خوشحالی)Cool
به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم همیشه مثل اون لحظه ای که کلیر شدنتون خوشحالتون ساخته در تمام مسیر زندگی خوشحال و سلامت باشید

منتظر اخبار جدید از طرف بنده باشید.
اندکی صبر سحر نزدیک است.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

عاقا سلام وقت بخیر. خسته نباشید میگم خدمت تمام دوستان منتظر سرا.آقا چرا اسم و مشخصات ما نیست توی این سایت خوشگلتون.
کیس$$47
تاریخ مصاحبه:8آپریل
مصاحبه:ابوظبی
رویت قبولی:10 می
ارسال فرمها با پست تی ان تی فکر کنم خرداد ماه 92
مقصد اگه خدا قسمت کنه اس آنجلس
آخرین آپدیت 22 آپریل
تشکر کنندگان: H Pier ، nimamp3 ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، arashS ، مهدی 2014 ، nasim ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-05-22 ساعت 16:57)me_u نوشته:  
بچه ها یک انرژی مثبت بدم حالشو ببرید.امروز 10 may هستش مطمئن باشید تا 20 may خیلی از کیسها کلیر میشن.

فقط ترتیب بررسی بر اساس شماره کیسه.بنابراین دوستانی که خیلی وقته منتظر هستند تا دو سه هفته دیگه حتما برنامه ریزی سفر برای دریافت ویزا رو تو دستور کارتون قرار بدید
نگین نگفتما!

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام.
دیدید گفتم.حالا هی بگید me_u بده بد بد بد بد بد بد! خیلی بده بد بد بد بد بد بد (همگی دست و سوت) (طرح انرژی مثبت و خوشحالی)Cool
به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم همیشه مثل اون لحظه ای که کلیر شدنتون خوشحالتون ساخته در تمام مسیر زندگی خوشحال و سلامت باشید

اندکی صبر سحر نزدیک است.

سرافراز باشید.مثل سرو
اره دقیقا امروز یاد حرفهای شما افتادم میگما حالا شما که پارتیتون پیش بچه های بالا (خدا) اینقدر قویه میشه یه حدودی بدین ما کی اسممون در میاد
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تبریک به همه دوستان کلیر شده، شماره ها تو سایت سیس نگاه میکنم میزنه Administrative Processing شما از کجا میفهمین کلیر شدن؟
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: batigoal_189 ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، nasim
(2014-05-22 ساعت 17:09)nimamp3 نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده، شماره ها تو سایت سیس نگاه میکنم میزنه Administrative Processing شما از کجا میفهمین کلیر شدن؟

دوست عزيز ، وقتي كه شماره ها توي سايت سفارت اعلام ميشه ، مشخص ميشه كه اين افراد كلير شدن و تا زمانيكه ويزا در پاسپورتها ثبت نشه ، سايت سيس رو Administrative Processing ميمونه وبعد از ثبت ميزنه Issued.
(2014-05-22 ساعت 17:16)batigoal_189 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 17:09)nimamp3 نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده، شماره ها تو سایت سیس نگاه میکنم میزنه Administrative Processing شما از کجا میفهمین کلیر شدن؟

از تو سایت سفارت ایروان

بله http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
تشکر کنندگان: armin021 ، arashS ، melina132 ، soli asali
امروز ایمیل زدم سفارت و در مورد مهلت گرفتن ویزاها و تمدید مدیکال سوال کردم، جواب دادن تا آخر سپتامبر !!!! برای گرفتن ویزاها وقت هست و مدیکالمون هم باید تمدید کنیم. باز هم بدون هیچ آپدیتی
نظرتون چیه دوستان؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-22 ساعت 17:15)Farshid1976 نوشته:  

دوست عزيز ، وقتي كه شماره ها توي سايت سفارت اعلام ميشه ، مشخص ميشه كه اين افراد كلير شدن و تا زمانيكه ويزا در پاسپورتها ثبت نشه ، سايت سيس رو Administrative Processing ميمونه وبعد از ثبت ميزنه Issued.

من همیشه فقط سایت سیس رو چک میکردم نه سفارت
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
سلام

خیلی تبریک بابت حرکت‌های امروز!!! از طرف ایروان
لیست کلیر شده‌ها تا نزدیکی کیس ما پیشروی کرد. امیدوارم هرچه زودتر بقیه رو هم اعلام کنند.

(2014-05-22 ساعت 16:56)saeedshafiee نوشته:  Smile
دوست عزیز و همسفر گرامی hamidrezapir1 تبریک میگم بهتون که شما و یا همسرتون امروز در گروه 12 نفره کلیر شدید.
به امید اینکه نفر دوم هم هرچه زودتر کلیر بشه.
Smile

آقا سعید خیلی مبارک باشه!
(2014-05-22 ساعت 17:21)nimamp3 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 17:15)Farshid1976 نوشته:  

من همیشه فقط سایت سیس رو چک میکردم نه سفارت

عزیز برادر اینم همیشه چک کن:
Www.abudhabiivo.net
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: nimamp3 ، arashS ، behfaza ، pari pari ، soli asali ، ghasoo ، peidaye penhan
(2014-05-22 ساعت 17:04)usafirststeps نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 16:57)me_u نوشته:  

سلام.
دیدید گفتم.

اندکی صبر سحر نزدیک است.

سرافراز باشید.مثل سرو
اره دقیقا امروز یاد حرفهای شما افتادم میگما حالا شما که پارتیتون پیش بچه های بالا (خدا) اینقدر قویه میشه یه حدودی بدین ما کی اسممون در میاد

سلام
نفرمائید.من هیچی نیستم(البته من کوچکتر از اینم که بخوام پیغامی بدمTongue)
آنچه میگویم نتیجه بررسی یک روال است وگرنه ما کی باشیم که بخواهیم وصل شیم به بچه ها بالا!

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

دوستان یه سوال،من که هنوز خیلی تا کلیر شدنم مونده اما میخوام بدونم چه چیزایی رو آماده داشته باشم برای زمانی که کلیر شدم؟?
و اینکه برای پیکاپ کردن ویزا چه راه هایی وجود داره و هر کدوم چه جورین؟
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo ، peidaye penhan
(2014-05-22 ساعت 15:22)hamed.us نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 14:53)arashS نوشته:  بچه‌ها میگم الان که ما Happy هستیم‌و داریم می‌رقصیم، یه وقت دستگیرمون نکنن ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! Tongue

اگه تو بالکن باشه ایرادی نداره. فقط تو پشت بام نباشه ... Big GrinBig GrinBig Grin

نگران نباش بچه های مهاجرسرا وثیقه میذارن به قید وثیقه آزاد میشی.
(2014-05-22 ساعت 18:18)komboze نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 15:22)hamed.us نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 14:53)arashS نوشته:  بچه‌ها میگم الان که ما Happy هستیم‌و داریم می‌رقصیم، یه وقت دستگیرمون نکنن ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! Tongue

اگه تو بالکن باشه ایرادی نداره. فقط تو پشت بام نباشه ... Big GrinBig GrinBig Grin

نگران نباش بچه های مهاجرسرا وثیقه میذارن به قید وثیقه آزاد میشی.

آقا این چه نام کاربری

خدایی نام کاربریت ۱ رتبه داره Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nasim ، armin021 ، hamed.us ، pari pari ، maryam_a ، nedaba ، gema ، kage.omid ، hamidrezapir1 ، pari pariaaa ، arashS ، nedali ، soli asali ، ghasoo ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان