موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستانم به حدي از خوشحاليتون خوشحالم كه خدا ميدونه،تبريك به برندگان و آرزوي پايان انتظار هر چه زودتربراي "همه ي منتظران كليرنس خورده و خواهان ويزا".
ولي دوستان نمايشگاه گل و گياه رو فراموش نكنيد.فردا روز آخره و محصولاتشونو مي فروشند( هر چند الان وقت خريد نيست و بايد جمع كنيم بريم!!) به نظرم لازمه بريد چون واسه روحيه اتون خوبه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 19:54)armin021 نوشته: (2014-05-22 ساعت 19:27)maryam_a نوشته: درسته هنوز كلير نشديم ولي اين متنه: 
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
به به.
به امید خدا نصیب همه بشه
تشکر میکنم ازتون مریم خانم
مریم جان
این جواب چیه؟خودت برای پیگیری ایمیل داده بودی؟بعد چند ماه؟ یعنی وضعیتت توی سیس هنوز APبود که اینو برات فرستادن؟ توی سایت سفارت چی؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اگر اجازه باشد با اجازه دوستان که تقاضی مقایسه فایل 2013 با 2014 داشتن من یک فایل بعد از کلی سرچ بدست آوردم
اجازه هست آیا خوشحالیتون همچنان ادامه داشته باشد لطفا
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 21:18)miladfr12 نوشته: اگر اجازه باشد با اجازه دوستان که تقاضی مقایسه فایل 2013 با 2014 داشتن من یک فایل بعد از کلی سرچ بدست آوردم
اجازه هست آیا خوشحالیتون همچنان ادامه داشته باشد لطفا
سرافراز کردین آقا میلاد، اجازه ی ما هم دست شماست، خوشحالمون میکنین و ممنونیم از زحمتی که کشیدین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها من فکر کنم خراب کاری کردم اول که به ابوظبی ایمیل دادم جوابشون این بود
1- Thank you for your E-mail, your case is not awaiting for any administrative process, you may bring your passport any working day Sunday/Tuesday at 2:00 pm to the Embassy. Thanks
2- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website
دوباره ایمیل دادم که مطمئن شم اشتباه نکرده باشن دوباره همان ایمیل اولمو فرستادم و این جوابو دادن
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.
We hope this information will be helpful to you..
حالا چه کار کنم ؟ راهنمایی کنید من مدارکمو فرستادم دوبی راهنمایی کنین مدیرای مهربون
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-22 ساعت 23:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 23:27 توسط monthmehr.)
سلام دوستان
ما هم کلیر شدیم از ارمنستان.امیدوارم برای سایر دوستان هم بیاد هر چه زودتر.
یه سئوال داشتم ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه.
من لازمه برای تمدید مدیکالم برم ارمنستان یا از کشور دیگه ای هم میشه مدیکالم رو تمدید کنم(کانادا)
خیلی ممنون اگه جوابم رو بدید.