کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستانم به حدي از خوشحاليتون خوشحالم كه خدا ميدونه،تبريك به برندگان و آرزوي پايان انتظار هر چه زودتربراي "همه ي منتظران كليرنس خورده و خواهان ويزا".

ولي دوستان نمايشگاه گل و گياه رو فراموش نكنيد.فردا روز آخره و محصولاتشونو مي فروشند( هر چند الان وقت خريد نيست و بايد جمع كنيم بريم!!) به نظرم لازمه بريد چون واسه روحيه اتون خوبه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-22 ساعت 20:11)pari pari نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 19:29)hamidrezapir1 نوشته:  عرض سلام و تبریک و هورررررررررررررررررررررررا برا همه عزیزان که امروز ارمنستان شادشون کردBig Grin مبارکه همتون باشه.
سپاس و تشکر از دوست عزیزم جناب شفیعی که امروز خبر خوشحال کننده کلیر شدنمونو داد و بسیار بسیار خوشحالمون کرد . البته یکیمون کلیر شدیم Big GrinBig Grin
.

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دل همتونم شادددددددددددددددددددددددددددد

تبريك ميگم جناب. ببخشيد ميشه بگيد كدومتون برنده بوديد و كدومتون ويزا گرفتيد؟ البته اگه ايرادى نداره
ممنونم.
راستش هنوز خودمونم نمیدونیم کدوم کلیر شدیم. ظاهرا باید منتظر ایمیل سفارت باشیم.
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
(2014-05-22 ساعت 19:54)armin021 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 19:27)maryam_a نوشته:  درسته هنوز كلير نشديم ولي اين متنه: Big Grin
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

به به.
به امید خدا نصیب همه بشه
تشکر میکنم ازتون مریم خانم

مریم جان
این جواب چیه؟خودت برای پیگیری ایمیل داده بودی؟بعد چند ماه؟ یعنی وضعیتت توی سیس هنوز APبود که اینو برات فرستادن؟ توی سایت سفارت چی؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: minoo hashemi ، sani1348 ، maryam_a ، soli asali ، armin021
اگر اجازه باشد با اجازه دوستان که تقاضی مقایسه فایل 2013 با 2014 داشتن من یک فایل بعد از کلی سرچ بدست آوردم
اجازه هست آیا خوشحالیتون همچنان ادامه داشته باشد لطفا
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-05-22 ساعت 17:57)Maryrhm نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 09:57)sani1348 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 09:41)Maryrhm نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 23:59)masuodrh نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 23:55)Maryrhm نوشته:  با تبريك فراوون به همه كليريا واسه ما كه هنوز مصاحبه هم نرفتيم تازه مي خايم بريم دعا كنين. رفقاي با تجربه يه سوالي من خودم برنده اصلي ام و تو فرم اول كه براي همه است تاريخ شغل فعلي ام رو از زمان شروع تا حالا زدم . فرم دوم كه مخصوص برنده بود رو تو بخشي ده سوابق كاري براي ٥ سال گذشته رو خواسته بود باز پر كردم اما به اشتباه زمان اتمام كار فعلي ام رو به جاي حالا تا وقتي فرم رو پر مي كردم يني جون ٢٠١٣ زدم (يني ايول به اين هوش) حالا فرمام رفته انكارا براي اصلاح اين سوتي قرن چه كار كنم به نظرتون به انكارا ايميل بزنم بگم . مي ترسم بهم بگن دروغ گفتم Sad ولي تو فرم گندهه ي اولي نوشتم هنوز تو محل كار فعلي ام مشغولم. يكي كمك كنه ؛( ناراحتم خيلي

شما اصلا نگران این مساله نباش فرم رو اصلاح کن و با خودت ببر..تو مصاحبه قبل از اینکه قسم بخوری..میگی من یه اشتباه کوچیک داشتم تو تاریخ سابقه کارم و .. بعد فرم جدید رو میدی جایگزین میکنن..این چیزها مشکل ساز نیست..موفق باشید

اهان يني فرم جديد پر كنم روز مصاحبه ازشون بخام جايگزين قبليه كنن ؟ اخه فكر مي كردم همون جا قبليه رو به ادم مي دن مي گن اگه جاييش تغيير كرده عوض كنين روي همون فرم! يني به انكارا ايميل نزنم؟ ايميلشون رو نمي دونم Sad

برادر عزيز حرف آقا مسعود گوش كن دقيقا" به همون عمل كن ، يه فرم ديگه بگير تكميل كن و قبل از قسم خوردن بگو اشتباهى در تكميل فرم شد اين را جايگزين كنيد لطفا" ؟ بعد هم بگو حالا آمادگي دارم قسم بخورم ، هر قسمى كه شما بگيد؟ حضرت عباس يا امام حسين ، فقط ويزامونو بدين هر قسم ديگه اى بگين ميخورم ( البته اين قسمت آخر شوخى بود ) و اين رو هم بگم پروسه كليرنس شما هم كوتاهه

خدا از دهنتون بشنفه خيلي استرس دارم خدا كنه طول نكشه چون وقتي نداريم ما! دعا كنين به من و آقاي شوهرم دو عدد ويزا برسه ايشالا

ما هم خیلی از قسمتها را باید تغییر میدادیم مثل شغل و آدرس و همونجا فرم قبلی را یکی یکی داد روش تغییرات را تصحیح کردیم. ولی شما روی فرم خودتون تغییرات را بنویسید ببرید که راحتتر تصحیحش کنید.اصلا جای نگرانی نیست و برای اونا عادیه. فکر خودتون را با این مسائل مشغول نکنید.به این فکر کنید که ویزا را یکضرب می گیرید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، miladfr12 ، soli asali ، Maryrhm
(2014-05-22 ساعت 21:03)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «melina132» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «abbas09» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Beni2050» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)rava» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdidashti62» عزیزღღღ

وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی قصه گوی عزیز ازت ممنونمSmileSmile . انشالله واسه همه دوستان این مدت تموم بشه واسه ما هم تموم بشه. بازم ممنونBig GrinBig Grin
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، nedali ، قصه گو ، abbas09 ، hamidrezapir1 ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، arashS
(2014-05-22 ساعت 21:18)miladfr12 نوشته:  اگر اجازه باشد با اجازه دوستان که تقاضی مقایسه فایل 2013 با 2014 داشتن من یک فایل بعد از کلی سرچ بدست آوردم
اجازه هست آیا خوشحالیتون همچنان ادامه داشته باشد لطفا

سرافراز کردین آقا میلاد، اجازه ی ما هم دست شماست، خوشحالمون میکنین و ممنونیم از زحمتی که کشیدین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، maryam_a ، kage.omid ، H Pier ، hamidrezapir1 ، artam2 ، soli asali ، sophia ، arashS
اول بگم این جدول هایی با عنوان مشکی متعلق به لاتاری 2014(آپدیت تا 3 می 2014)
** یک نکته بگم دیتابیسم آپدیت تر بشه تا آخرین اعلام کارنتی سایت سهم آسیا 8900 پس جدول سبزرنگ فقط کانرتی تا تاریخ ژوئن 2014 را نشان میدهد

http://travel.state.gov/content/visas/en...-2014.html

[عکس: 00254576173002716468.jpg]
تمام کارنتی های آُیا در سال 2013 تعداد 5456 کیس بوده است که شامل 10730 نفر بوده اند
از تعداد 10730 نفر 8707 نفر ویزا دریافت کرده اند
679 نفر REFUSED شده اند
618 نفر AP ماندند
726 نفربه طور قطع به مصاحبه نرفتند یا انصراف داده اند.
ولی *******************************
تا تاریخ 3 می 2014
7425 کیس از طرف سفارت بررسی شده اند یا پرونده شان بررسی می شود
که تعداد نفرات 8084 شامل این تعداد کیس می گردند
از تعداد 8084 نفر 3561 نفر ویزا دریافت کرده اند
221 نفر REFUSED شده اند
1883 نفر AP ماندند
2419 نفر هم به مصاحبه نرفتند یا انصراف داده اند
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
:Big GrinBig GrinBig Grin
WinkWinkWinkWink;

خدارو شکر امروز به خیر و خوشی از صفحه 666 رد شدیم !!!!!

TongueTongueTongue
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

سلام پریا
من mehrbazz هستم
6 روز پیش کلی دردسر براتون درست کردم
من مدارکم اوکیه و میشه الان همه چیز رو مجدد به جریان بندازم البته با راهنمایی شما و دوستان
خواستم اول بگم سرم شلوغ بود و رفته بودم چابهار
و سپس تشکری وصف ناپذیر از شما و مدیران سایت و دوستان کنم
ما (من و همسرم) تصمیم گرفتیم نریم
دلایلی قابل پذیرش فقط برای شخص خودم دارم
فقط آیا باید اطلاع بدمچون قصد دارم بعدا مجدد شرکت کنم.SmileSmileSmileSmileSmileSmile:
تشکر کنندگان: nedali ، pari pari ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، عراقی ، nedaba ، ghasoo
(2014-05-22 ساعت 20:11)pari pari نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 19:29)hamidrezapir1 نوشته:  عرض سلام و تبریک و هورررررررررررررررررررررررا برا همه عزیزان که امروز ارمنستان شادشون کردBig Grin مبارکه همتون باشه.
سپاس و تشکر از دوست عزیزم جناب شفیعی که امروز خبر خوشحال کننده کلیر شدنمونو داد و بسیار بسیار خوشحالمون کرد . البته یکیمون کلیر شدیم Big GrinBig Grin
.

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دل همتونم شادددددددددددددددددددددددددددد

تبريك ميگم جناب. ببخشيد ميشه بگيد كدومتون برنده بوديد و كدومتون ويزا گرفتيد؟ البته اگه ايرادى نداره

سلام پریا
من mehrbazz هستم
6 روز پیش کلی دردسر براتون درست کردم
من مدارکم اوکیه و میشه الان همه چیز رو مجدد به جریان بندازم البته با راهنمایی شما و دوستان
خواستم اول بگم سرم شلوغ بود و رفته بودم چابهار
و سپس تشکری وصف ناپذیر از شما و مدیران سایت و دوستان کنم
ما (من و همسرم) تصمیم گرفتیم نریم
دلایلی قابل پذیرش فقط برای شخص خودم دارم
فقط آیا باید اطلاع بدمچون قصد دارم بعدا مجدد شرکت کنم.SmileSmileSmileSmileSmileSmile:
دوباره نوشتم
تشکر کنندگان: nedali ، pari pari ، shadi79 ، armin021 ، ghasoo ، peidaye penhan
(2014-05-22 ساعت 13:22)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 12:48)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم اپدیت سایت ارمنستان و اعلام کلیر ها فردا جمعه باز هم ادامه داشته باشه

... و شما هم رستگار بشید Smile
♡♡♡با آرزوی پایان انتظار برای کیمیا 2005 عزیز، عضو مثبت و دلسوز مهاجرسرا ♡♡♡

ممنونم دوست عزیز بخاطر لطفی که به بنده داشتید
خدمتتون عرض کنم بالاخره بعد از196 روز انتظار امروز بنده نیز اپدیت واقعی شدیم و این یعنی خبرای خوش امیدوارم اولین و اخرین اپدیت باشه بعدش هم به امید خدا کلیر شدن دوستان سایت سفارت ارمنستان فردا هم به احتمال زیاد اپدیت خواهد شد منتظر باشید و خودتون رو اماده کنید واسه هوررررررررررررااااااااااااا کشیدن Smile
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
بچه‌ها من فکر کنم خراب کاری کردم اول که به ابوظبی ایمیل دادم جوابشون این بود

1- Thank you for your E-mail, your case is not awaiting for any administrative process, you may bring your passport any working day Sunday/Tuesday at 2:00 pm to the Embassy. Thanks

2- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website

دوباره ایمیل دادم که مطمئن شم اشتباه نکرده باشن دوباره همان ایمیل اولمو فرستادم و این جوابو دادن

Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.
We hope this information will be helpful to you..

حالا چه کار کنم ؟ راهنمایی کنید من مدارکمو فرستادم دوبی‌ راهنمایی کنین مدیرای مهربون Sad
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-05-22 ساعت 23:04)nedali نوشته:  بچه‌ها من فکر کنم خراب کاری کردم اول که به ابوظبی ایمیل دادم جوابشون این بود

1- Thank you for your E-mail, your case is not awaiting for any administrative process, you may bring your passport any working day Sunday/Tuesday at 2:00 pm to the Embassy. Thanks

2- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website

دوباره ایمیل دادم که مطمئن شم اشتباه نکرده باشن دوباره همان ایمیل اولمو فرستادم و این جوابو دادن

Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.
We hope this information will be helpful to you..

حالا چه کار کنم ؟ راهنمایی کنید من مدارکمو فرستادم دوبی‌ راهنمایی کنین مدیرای مهربون Sad

ندا جون... اين دو تا جواب كاملاً متفاوته... بهتره به ايميل قبليشون استناد كنيد و بهشون ايميل قبلي خودشون رو بفرستيد... اميدوارم ايميل اولي درست بوده باشه... نگران نباش.. حتماً خبرمون كن...
تشکر کنندگان: nedali ، miladfr12 ، pari pari ، قصه گو ، meisam14 ، pari pariaaa ، aghaghia ، sani1348 ، artam2 ، soli asali ، nedaba ، ghasoo
سلام دوستان

ما هم کلیر شدیم از ارمنستان.امیدوارم برای سایر دوستان هم بیاد هر چه زودتر.
یه سئوال داشتم ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه.
من لازمه برای تمدید مدیکالم برم ارمنستان یا از کشور دیگه ای هم میشه مدیکالم رو تمدید کنم(کانادا)
خیلی ممنون اگه جوابم رو بدید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان