موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-22 ساعت 19:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 19:03 توسط NIKKI.)
(2014-05-22 ساعت 17:20)farshad varaste نوشته: امروز ایمیل زدم سفارت و در مورد مهلت گرفتن ویزاها و تمدید مدیکال سوال کردم، جواب دادن تا آخر سپتامبر !!!! برای گرفتن ویزاها وقت هست و مدیکالمون هم باید تمدید کنیم. باز هم بدون هیچ آپدیتی
نظرتون چیه دوستان؟
مگه ابوظبي ايميل جواب ميده؟!
من 3 هفته پيش زدم انگار نه انگار!
دوباره 4 روز پيش زدم بازهم خبري نيست!
هر دو بار هم از تو سايت خودشون قسمت contact us زدم و بلافاصله كپي ايميل خودم اومد ولي از جواب اونا خبري نشد كه نشد!
نظر دوستان چيه؟
تجربه دوستان ابوظبي تو يه ماه گذشته چي بوده در اين مورد؟
چه كار ديگه اي ميتونيم بكنيم؟
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 19:00)NIKKI نوشته: (2014-05-22 ساعت 17:20)farshad varaste نوشته: امروز ایمیل زدم سفارت و در مورد مهلت گرفتن ویزاها و تمدید مدیکال سوال کردم، جواب دادن تا آخر سپتامبر !!!! برای گرفتن ویزاها وقت هست و مدیکالمون هم باید تمدید کنیم. باز هم بدون هیچ آپدیتی
نظرتون چیه دوستان؟
مگه ابوظبي ايميل جواب ميده؟!
من 3 هفته پيش زدم انگار نه انگار!
دوباره 4 روز پيش زدم بازهم خبري نيست!
هر دو بار هم از تو سايت خودشون قسمت contact us زدم و بلافاصله كپي ايميل خودم اومد ولي از جواب اونا خبري نشد كه نشد!
نظر دوستان چيه؟
تجربه دوستان ابوظبي تو يه ماه گذشته چي بوده در اين مورد؟
چه كار ديگه اي ميتونيم بكنيم؟
کیس نامبر به همراه مشخصات کامل رو باید قبل از متن ایمیل براشون بنویسین، در غیر اینصورت جوابی نمیدن بهتون.
در کل، جواب دادنشون هم یه چیزه روتین هست و بی فایده.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 19:09)A10A نوشته: یه سوال ساده : ما از سفارت ابوظبی کی متوجه میشیم که کلیر شدیم که بریم سفارت؟
ما CEAS , www.abudhabiivo.net چک می کنیم
چونکه تا ویزا داخل پاس پانچ نشود، Administrative Processing به Issued تبدیل نمیشه...
برای متوجه شدن از کلیر، فقط و فقط سایت ابوظبی رو باید چک کنید، اگه کلیر شده باشین اون نوشته ی لعنتی رو که تا حالا مشاهده میکردین دیگر نخواهید دید و نوشته ی دیگری جایگزین خواهد شد!
از دوستانی که ابوظبی کلیر شدن خواهش میکنم متن جایگزین رو بزارن تا ما هم با این متن زیبا و بیاد ماندنی و شادی آفرین آشنا شیم...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-22 ساعت 19:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 19:28 توسط حاجی واشنگتن.)
پاراگراف تکراری حالم ازت به هم می خوره!!!!!!!!!
...Dear
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
از دوستانی که ابوظبی کلیر شدن خواهش میکنم متن جایگزین رو بزارن تا ما هم با این متن زیبا و بیاد ماندنی و شادی آفرین آشنا شیم...
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='A10A' pid='500819' dateline='1400770497']
پاراگراف تکراری حالم ازت به هم می خوره!!!!!!!!!
...Dear
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
[/quo
اين متن انكاراست
We are glad to inform you that your administrative process is completed. Please click on http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html for confirmaiton.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گو» عزیزღღღ
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 19:27)maryam_a نوشته: درسته هنوز كلير نشديم ولي اين متنه: 
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
به به.
به امید خدا نصیب همه بشه
تشکر میکنم ازتون مریم خانم
* DV 2014 *
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 19:29)hamidrezapir1 نوشته: عرض سلام و تبریک و هورررررررررررررررررررررررا برا همه عزیزان که امروز ارمنستان شادشون کرد
مبارکه همتون باشه.
سپاس و تشکر از دوست عزیزم جناب شفیعی که امروز خبر خوشحال کننده کلیر شدنمونو داد و بسیار بسیار خوشحالمون کرد . البته یکیمون کلیر شدیم 

.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دل همتونم شادددددددددددددددددددددددددددد
تبريك ميگم جناب. ببخشيد ميشه بگيد كدومتون برنده بوديد و كدومتون ويزا گرفتيد؟ البته اگه ايرادى نداره
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «melina132» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «abbas09» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Beni2050» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)rava» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdidashti62» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤