کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-22 ساعت 23:25)monthmehr نوشته:  سلام دوستان

ما هم کلیر شدیم از ارمنستان.امیدوارم برای سایر دوستان هم بیاد هر چه زودتر.
یه سئوال داشتم ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه.
من لازمه برای تمدید مدیکالم برم ارمنستان یا از کشور دیگه ای هم میشه مدیکالم رو تمدید کنم(کانادا)
خیلی ممنون اگه جوابم رو بدید.

واسه چی مدیکال تمدید کنی؟ مگه چقدر کلیرنست طول کشید؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pari ، meisam14 ، pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، ghasoo ، peidaye penhan
(2014-05-22 ساعت 23:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 13:22)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 12:48)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم اپدیت سایت ارمنستان و اعلام کلیر ها فردا جمعه باز هم ادامه داشته باشه

... و شما هم رستگار بشید Smile
♡♡♡با آرزوی پایان انتظار برای کیمیا 2005 عزیز، عضو مثبت و دلسوز مهاجرسرا ♡♡♡

ممنونم دوست عزیز بخاطر لطفی که به بنده داشتید
خدمتتون عرض کنم بالاخره بعد از196 روز انتظار امروز بنده نیز اپدیت واقعی شدیم و این یعنی خبرای خوش امیدوارم اولین و اخرین اپدیت باشه بعدش هم به امید خدا کلیر شدن دوستان سایت سفارت فردا هم به احتمال زیاد اپدیت خواهد شد منتظر باشید و خودتون رو اماده کنید واسه هوررررررررررررااااااااااااا کشیدن Smile
علي آقا واقعا از اين خبرت خوشحال شدم اميدوارم همين فردا كلير بشي
يكي از كسايي كه تو اين مهاجرسرا خيلي زحمت كشيده ايشونه
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
سلام دوستان :
من برای مصاحبه رفتم ارمنستان و برگه آبی بهم دادند. میشه لطفا منو راهنمائی کنید که من چکار باید انجام بدم؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pari ، kage.omid ، pari pariaaa ، H Pier ، soli asali ، armin021 ، ghasoo ، arashS ، peidaye penhan
(2014-05-22 ساعت 19:45)alirezaghodrat نوشته:  مگه ابوظبي ايميل جواب ميده؟!
من 3 هفته پيش زدم انگار نه انگار!
دوباره 4 روز پيش زدم بازهم خبري نيست!
هر دو بار هم از تو سايت خودشون قسمت contact us زدم و بلافاصله كپي ايميل خودم اومد ولي از جواب اونا خبري نشد كه نشد!

نظر دوستان چيه؟
تجربه دوستان ابوظبي تو يه ماه گذشته چي بوده در اين مورد؟
چه كار ديگه اي ميتونيم بكنيم؟
نمی دونم چی شده ما هم 4 روزه ایمیل زدیم بجز ریپلای ایمیل خودمون که بلافاصله اومد هیچ جوابی برامون نیومد فکر کنم کارمندای سفارت سخت مشغول کلیر کردن بچه هان وقت نمی کنند همون جواب همیشه گیم کپی پیست کنند Wink
[/quote]

متاسفانه به ما هم هیچ جوابی ندادن با اینکه دوبار میل زدیم و گفتیم که نگرانیم که چرا بی جواب موندیم...
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pari ، NIKKI ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedali ، soli asali ، armin021 ، ghasoo ، arashS ، peidaye penhan
(2014-05-22 ساعت 07:45)amir-fazli نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 00:17)masuodrh نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 00:11)omid05 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 19:05)masuodrh نوشته:  اول تبریک جانانه بگم به دوستای خوبمون وحید عزیز و وینر مهربون...همیشه شاد باشید
من پریشب یعنی دوشنبه شب ایمیل زدم به ابوظبی( از طریق سایت) ..دیروز جواب اتوماتیک که ایمیل خودم رو ریپلای کردند..امروز منتظر جواب بودم و آپدیت ولی خبری نشد..کسی چنین تجربه ای داشته؟؟؟؟؟

منم دقيقا همينطور.ديروز صبح ايميل زدم. امروز جواب اتوماتيك اومد اما بر خلاف ٢ دفعه اخر اين بار تا اين ساعت خبري از اپديت نيست

همسرم میگه احتمالا این سری جوابی ندارن که بهمون بدن Cool
یه دفعه بزنن و کلیر کنن..خدایا چه حالی میده
از اون شیرینی ها اینجا به میدین دیگه ؟ ما منتظر شما هستیم ... من همیشه وضعیت شما رو چک می کنم . انشاا... زودتر کلیر می شید...

وای وای..ببینین کی اینجا بوده..امیرفضلی دوست خوبمون..همسفر مصاحبه..که الان با خونواده عزیزش..تو سرزمین آرزوهاست..امیر شیرینی شما ..مخصوص..به روی چشمام..فقط شما خونه کوچیک اجاره نکن Wink
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، meisam14 ، pari pariaaa ، nedali ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، peidaye penhan

من لازمه برای تمدید مدیکالم برم ارمنستان یا از کشور دیگه ای هم میشه مدیکالم رو تمدید کنم(کانادا)

به به مباركه! چه بى سر و صدا دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-22 ساعت 23:33)kage.omid نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 23:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 13:22)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 12:48)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم اپدیت سایت ارمنستان و اعلام کلیر ها فردا جمعه باز هم ادامه داشته باشه

... و شما هم رستگار بشید Smile
♡♡♡با آرزوی پایان انتظار برای کیمیا 2005 عزیز، عضو مثبت و دلسوز مهاجرسرا ♡♡♡

ممنونم دوست عزیز بخاطر لطفی که به بنده داشتید
خدمتتون عرض کنم بالاخره بعد از196 روز انتظار امروز بنده نیز اپدیت واقعی شدیم و این یعنی خبرای خوش امیدوارم اولین و اخرین اپدیت باشه بعدش هم به امید خدا کلیر شدن دوستان سایت سفارت فردا هم به احتمال زیاد اپدیت خواهد شد منتظر باشید و خودتون رو اماده کنید واسه هوررررررررررررااااااااااااا کشیدن Smile
علي آقا واقعا از اين خبرت خوشحال شدم اميدوارم همين فردا كلير بشي
يكي از كسايي كه تو اين مهاجرسرا خيلي زحمت كشيده ايشونه

kage.omid عزیز ممنونم از لطف شما - ما مخلص تمامی دوستان گل مهاجر سرا هستیم و خواهیم بود بنده خودم رو مدیون مهاجر سرا و عزیزانی می دونم که بنده را در طول این یکسالی که عضو مهاجر سرا هستم راهنمایی کردند و وظیفه خودم می دونستم تا در حد توان و اطلاعاتی که داشتم دیگر دوستان را نیز در این راه راهنمایی کنم که این هم کمترین کاری بوده که از دستم بر می اومده به هر حال امیدوارم همگی دوستان به هر انچه که ارزو دارند برسند و موفق و پیروز باشند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-22 ساعت 23:04)nedali نوشته:  بچه‌ها من فکر کنم خراب کاری کردم اول که به ابوظبی ایمیل دادم جوابشون این بود

1- Thank you for your E-mail, your case is not awaiting for any administrative process, you may bring your passport any working day Sunday/Tuesday at 2:00 pm to the Embassy. Thanks

2- We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website

دوباره ایمیل دادم که مطمئن شم اشتباه نکرده باشن دوباره همان ایمیل اولمو فرستادم و این جوابو دادن

Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.
We hope this information will be helpful to you..

حالا چه کار کنم ؟ راهنمایی کنید من مدارکمو فرستادم دوبی‌ راهنمایی کنین مدیرای مهربون Sad
اى بابا . اينا چرا اينجورميكنن؟؟؟؟ هر دفعه يه ساز ميزننSad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، nedali ، مهدی 2014 ، soli asali ، armin021 ، nedaba
سلام دوستان :
من برای مصاحبه رفتم ارمنستان و برگه آبی بهم دادند. میشه لطفا منو راهنمائی کنید که من چکار باید انجام بدم؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، armin021 ، amin arefi ، nedaba

تبریک فراوان به دوست عزیز صدر نشین منتظر سرا در ارمنستان خیلی خیلی مبارکه
شما بالاخره باید برای گرفتن ویزا بری ارمنستان خوب مدیکال رو هم تمدید می کنی دیگه
(2014-05-22 ساعت 23:48)sahar66 نوشته:  سلام دوستان :

اول اینکه توی منتطر سرا اطلاعاتتو ثبت میکنی اونوقت توی سیس و سایت سفارت ارمنستان چک میکنی تا بسلامتی کلیر شی موفق باشی
(2014-05-22 ساعت 23:51)KIMIA2005 نوشته:  

اول اینکه توی منتطر سرا اطلاعاتتو ثبت میکنی اونوقت توی سیس و سایت سفارت ارمنستان چک میکنی تا بسلامتی کلیر شی موفق باشی

مگه برگه کیلیرنس ایروان سفید نیست؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، meisam14 ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، peidaye penhan

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «monthmehr» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-23 ساعت 00:00)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 23:51)KIMIA2005 نوشته:  

مگه برگه کیلیرنس ایروان سفید نیست؟

خیر دوست عزیز برگه کلیرنس ارمنستان ابی هستش
تشکر کنندگان: meisam14 ، kage.omid ، pari pariaaa ، H Pier ، aghaghia ، soli asali ، armin021 ، hamidrezapir1 ، nasim ، nedaba ، arashS ، peidaye penhan
(2014-05-22 ساعت 23:32)indmehdi نوشته:  

واسه چی مدیکال تمدید کنی؟ مگه چقدر کلیرنست طول کشید؟

212 روز ناقابل ایشون صدر نشین منتظر سرا در ارمنستان بودند و بسلامتی کلیر شدند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان