کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 11:44)KIMIA2005 نوشته:  بچه ها همین الان خانم و دخترم هم اپدیت شدند
به به !!!كلييرتون نزديكه دوست عزيز. خدارو شكر
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، KIMIA2005 ، H Pier ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، maryam_a ، مهدی 2014 ، sophia ، arashS
خدای این علی اقای ما کلیر بشه امروز من ی نفر کلی ذوق میکنم خداسا.....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali ، KIMIA2005 ، قصه گو ، pari pariaaa ، aghaghia ، nedaba ، pari pari ، arashS ، amin arefi ، mehdi2014
(2014-05-23 ساعت 12:33)pari pari نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 10:20)hamidrezapir1 نوشته:  سلام صبح جمعه همه دوستان بخیر.
آیا کسی از دوستان هست که یکنفرشون کلیر شده باشه مثل ما. لطفا راهنمایی کنیین.
بله دوست عزيز. ما هستيم. البته به ما گفتند بيايد ويزاتون امادست ولى وقتى رفتيم گفتند هنوز جواب شما نيومده و بايد منتظر باشيد ولى براى همسرم رو دادند. شما معلوم شديد كه كدومتون كليير شديد؟

خیر. ایمیل زدیم ولی هنوز جوابی نگرفتیم.بلاتکلیف موندیمSad
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: soli asali ، KIMIA2005 ، ffrfar ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، pari pari ، arashS
(2014-05-23 ساعت 11:44)KIMIA2005 نوشته:  بچه ها همین الان خانم و دخترم هم اپدیت شدند

علی آقا امروز هم نباشه هفته بعد کلیر میشین.
بار سفر رو ببندین که عازم هستین. Smile
تبریک میگم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، aghaghia ، KIMIA2005 ، nedaba ، pari pari ، مهدی 2014 ، arashS
(2014-05-23 ساعت 01:25)shirin_n نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 01:02)mehdidashti62 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 21:03)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «melina132» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «abbas09» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Beni2050» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)rava» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdidashti62» عزیزღღღ

ممنونم از آرزوی قشنگتونmehdidashti62
پس چرا واسه من از اين اروزها نميكنيد ما گناه داريم هـيشكي ما رو دوست نداره
من همین الان برای شما آرزو کردم
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، sal0811 ، KIMIA2005 ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، مهدی 2014 ، abbas09 ، arashS
(2014-05-23 ساعت 07:40)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام صبح بهاریتون از لب کارون بخیر،جاتون خالی ما اومدیم لب شط پیاده روی،به امید خبر های خوش کلیرنس

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «naftoonbazoft1» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، aghaghia ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، arashS
(2014-05-23 ساعت 12:49)H Pier نوشته:  علی آقا امروز هم نباشه هفته بعد کلیر میشین.
بار سفر رو ببندین که عازم هستین. Smile
تبریک میگم.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: aghaghia ، pari pariaaa ، KIMIA2005 ، nedaba ، pari pari ، میما ، arashS ، NEURON
تبریک به همه ایروانی های کلیر شده
خیلی خیلی خوشحال شدیم
به امید کلیر شدن بقیه دوستان

ما که حتی یک آپدیت هم نشدیم....
دیروز 7 بار ایمیل فرستادم و تمامی آن ها برگشت میخوردند ... و ارور پر بودن اینباکس می داد...
که بار هفتم بلاخره رسید بهشون... ولی فکر کنم تا بخوان ایمیل مارو جواب بدن سه هفته طول بکشه ... چون اینباکسشون پره پره .... نوبت به ما نمیرسه Big Grin
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، soli asali ، mahdii ، nedaba ، pari pari ، مهدی 2014 ، sophia ، arashS
(2014-05-23 ساعت 09:59)عراقی نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 08:58)shahryar7021 نوشته:  خدایا امروزم دل بجه های مارو شاد کن تو هر ۳ تا سفارت

الهی آمین.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ
(2014-04-25 ساعت 14:36)2014families lottery winners نوشته:  بچه ها ما الان 1 ماه و 5-6 روز هست که اصلا آپدیت نشدیم شما ها چطور؟

آقا جان من الان از 5 مارچ اپدیت نشدم!!! Sad :|
نمیخوان یه حرکتی بزنن اینا آخه؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، ghasoo ، pari pari ، مهدی 2014 ، قصه گو ، arashS

آقا براتون آرزوی موفقیت و کلیر شدن در همین یکی دو روزه دارم. ما همدیگه رو ملاقات کردیم، شما تازه از ایروان برگشته بودید و ما تازه میخواستیم واکسن هامونو بزنیم.Wink
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-23 ساعت 13:21)mhsbhd نوشته:  [quote='2014families lottery winners' pid='484511' dateline='1398420403']
بچه ها ما الان 1 ماه و 5-6 روز هست که اصلا آپدیت نشدیم شما ها چطور؟

آقا جان من الان از 5 مارچ اپدیت نشدم!!! Sad :|
نمیخوان یه حرکتی بزنن اینا آخه؟؟؟؟؟؟
[/quote
ما زا 3 دسامبر آپدیت نشدیم Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، ghasoo ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، arashS
(2014-05-23 ساعت 02:09)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «me_u» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nedaba» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali1220» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sunnyluie» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sysmaster» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudrh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nikfar80» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armina-2014» عزیزღღღ

بتشکر و قدر دانی از شما قصه گوی عزیز که یادی هم ازما کردین به امید کلیر شدن تمامی بچه های عزیز و آرزوی موفقیت برای شما
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااهورااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، nedaba ، ghasoo ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، farshad varaste ، arashS ، mohamad92
يه سلام پر انرژي به همه بچه هاي گل اينجا ! اميدوارم همتون زودتر از من كلير بشين ! و هممون هم ميشيم Smile
من و خونوادم ٤ دسامبر تو ابوظبي مصاحبه داشتيم !امروز شديم ١٦٩ روزه مثل اكثر ابوظبي اهاSad((
من يه سوال داشتم اين كه دوستاني كه گفتن بعد از ٣ ماه با سفارت مكاتبه كنيد منظورشون چيه ؟ تو سايت ابوظبي يه جا داره كه contact us هستش و ادم مي تونه inquiry بنويسه ! منم زدم و يه ماه و خورده ايه جواب ندادن ! طبيعيه نه؟!
خواستم مطمئن بشم كه كتري لازم نيست بكنم بعد اين مدت ! تو ceac هم لست آپديت ٢٠ مارچ بود Sad
چرا اينقدر ابوظبي نسبت به پارسال داره كش مي ده ؟ خبري كه نيست ؟ هست ؟
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pariaaa ، ghasoo ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، nedali ، sophia
(2014-05-23 ساعت 13:47)Fatehmiki نوشته:  يه سلام پر انرژي به همه بچه هاي گل اينجا ! اميدوارم همتون زودتر از من كلير بشين ! و هممون هم ميشيم Smile
من و خونوادم ٤ دسامبر تو ابوظبي مصاحبه داشتيم !امروز شديم ١٦٩ روزه مثل اكثر ابوظبي اهاSad((
من يه سوال داشتم اين كه دوستاني كه گفتن بعد از ٣ ماه با سفارت مكاتبه كنيد منظورشون چيه ؟ تو سايت ابوظبي يه جا داره كه contact us هستش و ادم مي تونه inquiry بنويسه ! منم زدم و يه ماه و خورده ايه جواب ندادن ! طبيعيه نه؟!
خواستم مطمئن بشم كه كتري لازم نيست بكنم بعد اين مدت ! تو ceac هم لست آپديت ٢٠ مارچ بود Sad
چرا اينقدر ابوظبي نسبت به پارسال داره كش مي ده ؟ خبري كه نيست ؟ هست ؟

ابوظبی کش نمیده امسال تعداد کسایی که رفتن ابوظبی خیلی‌ خیلی‌ زیاد بوده و آنکارا از همه کمتر چون سال قبل آنکارا زیاد بود ابوظبی کمتر!

حالا سال دیگه دوباره همه می‌رن آنکارا ، ابوظبی کمتر! و این چرخ هی‌ تکرار میشه!
خوشحالم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان