کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
مباركه همتون
واسه ما هم دعا كنيد
فردا ميشيم ٩٠ روز اپديت شديم اما كليير ؟!؟!
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: nedaba ، maryam_a ، pari pariaaa ، KIMIA2005 ، pari pari ، مهدی 2014 ، قصه گو ، sophia ، soli asali ، arashS
تبريك و هووووووووررررررررررااااااااااااا ... چه جمعه زيبااااايييي Big Grin

[عکس: thumb.jpg]
این ایروان چه می کنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
سلام به همه دوستان ، هووراااا و تبریک به همه کلییر شدها‌، میک ۲۱۰ روز شد فقط آپدیت با ایمیل، حرکتی‌ بزنیم یا همچنان بخندیم و اونا حرکت بزنن ، فقط دوستانی که کلییر شدن لطف کنن بگن که ماسلن قابل اینکه اسمشون رو ببینن تو سایت چه تریخییی آپدیت سیس داشتن
ابوظبی ببین یاد بگیر ر ر ر ر ر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(2014-05-23 ساعت 14:19)A10A نوشته:  ابوظبی ببین یاد بگیر ر ر ر ر ر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ابوظبی که الان تعطیله بیچاره چیکار کنه؟؟؟
اونایی که امروز کلیر شدند و میشن مبارک باشه
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
(2014-05-23 ساعت 14:17)mehrgan نوشته:  سلام به همه دوستان ، هووراااا و تبریک به همه کلییر شدها‌، میک ۲۱۰ روز شد فقط آپدیت با ایمیل، حرکتی‌ بزنیم یا همچنان بخندیم و اونا حرکت بزنن ، فقط دوستانی که کلییر شدن لطف کنن بگن که ماسلن قابل اینکه اسمشون رو ببینن تو سایت چه تریخییی آپدیت سیس داشتن

جهت اطلاع دوستان عزیز
دیروز 22 می پس از 196 روز خودم ( برنده اصلی ) اولین اپدیت واقعی رو توی سیس دریافت کردم و امروز صبح 23 می ساعت حدود 9 اپدیت دوم فقط خودم و ساعت 11 خانم و دخترم اپدیت شدند و حالا هم که خدا را شکر همگی با هم کلیر شدیم
دوستان عزیز و گل ارمنستان ممکنه باز هم یک حرکت دیگه از خودش نشون بده ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-23 ساعت 14:10)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام مجدد
بالاخره داستان کلیرنس ما نیز پس از 197 روز انتظار به پایان رسید بسیار خوشحالم و خدا را شکر میکنم که این انتطار پایان خوب و خوشی را بدنبال داشت پاک شدن هم چه حالی میده بخدا Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مطمئنا این روز را (23 می 2014 ) هرگز فراموش نمیکنم چون پس از نزدیک به 7 ماه چشم انتظاری بهترین هدیه را گرفتم درسی که این انتظار واسم داشت صبوری و بردباری و خویشتنداری بود خدایا شکرت ازت ممنونم
گفتم که امروز سایت ارمنستان باز هم اپدیت میشه و اینگونه هم شد ایول به ایروان ایول بابا
ایروان دوستت داریم و ممنون هوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

وای ی ی ! دعام چه زود گرفت! شما تنها کاربری بودی که من تو این سایت براش آرزوی پایان انتظار کردم!
مبارکتون باشه SmileSmileSmile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-05-23 ساعت 14:10)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام مجدد
بالاخره داستان کلیرنس ما نیز پس از 197 روز انتظار به پایان رسید بسیار خوشحالم و خدا را شکر میکنم که این انتطار پایان خوب و خوشی را بدنبال داشت پاک شدن هم چه حالی میده بخدا Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مطمئنا این روز را (23 می 2014 ) هرگز فراموش نمیکنم چون پس از نزدیک به 7 ماه چشم انتظاری بهترین هدیه را گرفتم درسی که این انتظار واسم داشت صبوری و بردباری و خویشتنداری بود خدایا شکرت ازت ممنونم
گفتم که امروز سایت ارمنستان باز هم اپدیت میشه و اینگونه هم شد ایول به ایروان ایول بابا
ایروان دوستت داریم و ممنون هوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

هوررررررررررااااااااااااااااااااااااا. تبريييييييكككككككك تبريييييييييييك. مباركتون باشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-23 ساعت 14:32)نام کاربری somi نوشته:  وای ی ی ! دعام چه زود گرفت! شما تنها کاربری بودی که من تو این سایت براش آرزوی پایان انتظار کردم!

دوست عزیز ممنونم از محبت و لطفتون ولی چرا فقط واسه من !!!!
بیایید دسته جمعی واسه همه دوستان منتظر دعا کنیم که انشالله انتظارشون به زودی زود به پایان برسه بخصوص دوستانی که مدت انتظارشون خیلی طولانی شده
منم دلم کلییییییییییییییییییییییییر می خواد
خوشم میاد که ارمنستان خیلی شیک و مجلسی و مرتب از بالا داره بچه های منتظر سرا رو سبز میکنه و میاد پایین البته با کمک سلی عزیز خودمون که زحمت زیادی رو در این خصوص کشیدند ایول داری بخدا ارمنستان
(2014-05-23 ساعت 14:37)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 14:32)نام کاربری somi نوشته:  وای ی ی ! دعام چه زود گرفت! شما تنها کاربری بودی که من تو این سایت براش آرزوی پایان انتظار کردم!

دوست عزیز ممنونم از محبت و لطفتون ولی چرا فقط واسه من !!!!
بیایید دسته جمعی واسه همه دوستان منتظر دعا کنیم که انشالله انتظارشون به زودی زود به پایان برسه بخصوص دوستانی که مدت انتظارشون خیلی طولانی شده

بعله، توی دلم که هر روز واسه همه دعا میکنم ولی دیروز که دیدم شما با این انتظار طولانی خودت همچنان نظرات مثبت و دلگرم کننده واسه همه میذاری ،واقعا آرزو کردم که خودتونم با خانواده محترم زودتر رستگار بشید.
♡♡♡ با آرزوی پایان انتظار برای همه ی مصاحبه شدگان ایرانی در تمام سفارتهای دنیا ♡♡♡
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-05-23 ساعت 14:28)batigoal_189 نوشته:  همینه همینه ایروان زلزله همینه...
مبارکتون باشه برادر. همینجور ما داریم کم کم صعود میکنیم به بالای جدول با شیب ملایم

داداش اون شيب ملايم خيلى مهمه ها ، حواست باشه ، نگى نگفتى ،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان