کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 13:47)Fatehmiki نوشته:  يه سلام پر انرژي به همه بچه هاي گل اينجا ! اميدوارم همتون زودتر از من كلير بشين ! و هممون هم ميشيم Smile
من و خونوادم ٤ دسامبر تو ابوظبي مصاحبه داشتيم !امروز شديم ١٦٩ روزه مثل اكثر ابوظبي اهاSad((
من يه سوال داشتم اين كه دوستاني كه گفتن بعد از ٣ ماه با سفارت مكاتبه كنيد منظورشون چيه ؟ تو سايت ابوظبي يه جا داره كه contact us هستش و ادم مي تونه inquiry بنويسه ! منم زدم و يه ماه و خورده ايه جواب ندادن ! طبيعيه نه؟!
خواستم مطمئن بشم كه كتري لازم نيست بكنم بعد اين مدت ! تو ceac هم لست آپديت ٢٠ مارچ بود Sad
چرا اينقدر ابوظبي نسبت به پارسال داره كش مي ده ؟ خبري كه نيست ؟ هست ؟

این اواخر دیگه نه جواب میدن و نه آپدیت می کنن. ما هم از 5 مارچ دیگه آپدیت نشدیم. من بعد از 90 رو بهشون ایمیل زدم و همون جواب معروف و روتین رو گرفتم که : " مراحل بررسی مدارک شما ادامه داره و ما متاسفانه نمیتونیم بگیم چقدر طول می کشه و شما همچنان به سایت سر بزنید. "!
بعد ، وقتی که 110 روزه شدیم دوباره بهشون ایمیل زدم و اینبار فقط کپی ایمیل خودم رو دریافت کردم و دیگه هیچی! نه جواب و نه اپدیت. من ترجیح میدم که فکر کنم این عدم جواب دادنشون به دلیل اینه که مراحل بررسی پرونده های ما تموم شده و باید توی نوبت کلیر شدن قرار بگیریم. در نتیجه نمیخوان بگن که آقا شما تا فلان تاریخ کلیر میشی، و هیچی نمیگن.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، pari pari ، masuodrh ، مهدی 2014 ، armin021 ، قصه گو ، sani1348 ، arashS
بچه ها خبر دوباره ایروان آپدیت شد هورااااااااااااااااااااااااااااااا

2014AS611

22.AUG.2014

#

2014AS1363

22.AUG.2014

#

2014AS820

22.AUG.2014

#

2014AS1105

22.AUG.2014
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

مژدگونی میخوامممممممممممم ممکنه تا آخر وقت کاری امروزشون باز هم اعلام کنن مژدگونی من یادتون نره من بودم که F5 رو زدم و رصد کردم این ستارگان درخشان امروز راSmileWinkBig GrinBig GrinBig Grin
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

2014AS611

2014AS1363

2014AS820

2014AS1105
تبریک و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
علی آقا ( کیمیا ) فک کنم کلیر شد Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

علی اقا کجایی بابا مبارکههههههههههههههههههههههه
تبریک به شما وکل خانواده
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه
خدایا شکرت
هوراااااااااااااااااا
خدا کنه همه از یجه های مهاجر سرا باشن.......
متاسفانه نشد،
[عکس: Find-Happiness-in-Life-300x243.jpg]

[font=Tahoma]ایول ایروان[/font]
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
(2014-05-23 ساعت 14:02)hamidrezapir1 نوشته:  2014AS611

2014AS1363

2014AS820

2014AS1105
تبریک و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوباره ایروان الام کرد؟ عجبا، آقای ابوظبی کدوم .... هستی‌؟

چرا ایروان یه دفعه اینقدر تکون خورد؟
خوشحالم.
دوستان سلام مجدد
بالاخره داستان کلیرنس ما نیز پس از 197 روز انتظار به پایان رسید بسیار خوشحالم و خدا را شکر میکنم که این انتطار پایان خوب و خوشی را بدنبال داشت پاک شدن هم چه حالی میده بخدا Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مطمئنا این روز را (23 می 2014 ) هرگز فراموش نمیکنم چون پس از نزدیک به 7 ماه چشم انتظاری بهترین هدیه را گرفتم درسی که این انتظار واسم داشت صبوری و بردباری و خویشتنداری بود خدایا شکرت ازت ممنونم
گفتم که امروز سایت ارمنستان باز هم اپدیت میشه و اینگونه هم شد ایول به ایروان ایول بابا
ایروان دوستت داریم و ممنون هوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-23 ساعت 11:44)KIMIA2005 نوشته:  بچه ها همین الان خانم و دخترم هم اپدیت شدند

بیا کلیر شدی ، خودم این خبرو بهت دادما یادت باشه.
خوشحالم.
آقا نوبتی هم که باشه دیگه نوبت ما ابوظبی هاست دیگه...! والا...! یکی هم به ما توجه کنه....! یعنی چی!!! اصن چه معنی داره همش...! ده هه ه ه ه

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؛)

(2014-05-23 ساعت 14:10)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام مجدد
بالاخره داستان کلیرنس ما نیز پس از 197 روز انتظار به پایان رسید بسیار خوشحالم و خدا را شکر میکنم که این انتطار پایان خوب و خوشی را بدنبال داشت پاک شدن هم چه حالی میده بخدا Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مطمئنا این روز را (23 می 2014 ) هرگز فراموش نمیکنم چون پس از نزدیک به 7 ماه چشم انتظاری بهترین هدیه را گرفتم درسی که این انتظار واسم داشت صبوری و بردباری و خویشتنداری بود خدایا شکرت ازت ممنونم
گفتم که امروز سایت ارمنستان باز هم اپدیت میشه و اینگونه هم شد
ایروان دوستت داریم و ممنون هوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: funup.ir-icon-motaharek-5.gif]
خيلي خوشحالم از خوشحاليتون
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
(2014-05-23 ساعت 14:06)soli asali نوشته:  علی آقا ( کیمیا ) فک کنم کلیر شد Smile

سلی جان لطف بفرمایید ما رو هم سبز بفرمایید با تشکر Big GrinBig Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-23 ساعت 14:10)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام مجدد
گفتم که امروز سایت ارمنستان باز هم اپدیت میشه و اینگونه هم شد
علی جان
بهتون تبریک میگم همیشه شاد و موفق باشی
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان