کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 22:50)پائیز نوشته:  یعنی خوشم میاد سرعت اضافه شدن صفحات رو ببینید هااااااااااا
از صبح تا حالا هر ۱۰ دقیقه میام مهاجر سرا امکان نداشته مطلب اضافه نشده بشه
دم همه بچه ها گرم امید وارم که به زودی دلهاتون شاد شاد شاد بشه .....

پائیز جان انشاالله همین روزا بیایم اینجا برای شما و همسرتون هورا بکشیمBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-23 ساعت 19:31)azifa نوشته:  این‌قد حالم بده. شوهرم ایمیل زده ۲۱ می بعد بدون این‌که جوابشو بدن خودش یه آپدیت خورده و من نه. می‌ترسم یهو بهم ویزا ندن به اون تنهایی بدن Sad

دوست عزيز نگران نباشيد من هم ٢٠ مي ايميل زدم وفقط خودم اپديت شدم ولى ٢١ مى همگى اپديت وكلير شديم باميد هرچه زودتر كلير شدنتان
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: maryam_a ، قصه گو ، KIMIA2005 ، nedaba ، artam2 ، arashS ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، peidaye penhan ، mehdi2014
(2014-05-24 ساعت 06:39)arashS نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 01:32)janatirad نوشته:  ماشالا به این بچه ها ی مهاجر سرا.! من سوالم. رو پنجشنبه ای تو صفحه 663 مطرح کردم الان میبینم تا این صفحه رسیده! ماشالا دارین بخدا!
آقو پنجشنبه ای دلُم شِکِست Sad ولی خدا رو شکر که جو اینقدر مثبته. Smile
دوستان ارمنستانی بازم تبریک میگم و خدا رو شکر

همونطور که گفته بودم ما به همه جا ایمیل زدیم
این جواب kcc هست:
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of ABU DHABI.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
حالا نوبت دوستان پیشکسوته... آیا copy/paste بوده؟ اگه نه چیکار باید بکنم؟

سلام دوست عزیز
من پیشکسوت نیستم اما تا جایکه می‌دونم این کاررو دوستان دیگه‌ هم که انجام داده بودن، همین جواب رو گرفتن (پس احتمالا کپی‌/پیست هست) TongueBig Grin
و منظورشون این بوده که "janatirad عزیز،‌چرا به ما ایمیل زدی ؟ باید به سفارت ارمنستان ایمیل بزنی نفس. Rolleyes مادیگه پرونده‌تو فرستادیم به سفارت و کاری به این کارا نداریم."
حالا اگه من اشتباه می‌گم یه پیشکسوت تصحیح کنه و یه جوانمرد هم آدرس ایمل ارمنستان رو برای دوست خوبمون janatirad بذاره.
صبر کن صبرکن ،‌فک‌کنم آدرس زیر به احتمال 99.99 درصد آدرسی باشه که شما باید ایمیل بفرستید.
IranIVyerevan@state.gov
میگه سوالاتتون را از ابوظبی بپرسید!!!
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، maryam_a ، arashS ، janatirad ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، peidaye penhan
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گو» عزیزღღღ
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

(2014-05-24 ساعت 07:04)ikamaly نوشته:  میخوام برم منتظرسراتون، چرا باز نمیشه برام؟
این قصه گو کیه که تمام صفحه پستای اونه!
یادش بخیر نقش پارسال مارو داره!!!
Big Grin
امیدوارم هرچه زودتر همتون کلیر بشین واقعا انتظار بدیه.

اتفاقاً يه ساعت پيش كه اسمتونو بين كاربران در حال بازديد ديدم خوشحال شدم.
تنها كاريه كه از دستم بر مياد واسه آرامش جو اين تاپيك انجام بدمBig Grin هر زمان هم حس كنم كه ممكنه كسي خوشش نياد،بعد از كلنجار رفتن با خودم،از طرف معذرت خواهي مي كنم اما ترك خدمت نمي كنم،چون به كارم إيمان دارم.Tongue
وقتي بقيه دوستان واسه من آرزوي پايان انتظار مي كنن،بي نهايت انرژي مي گيرم و پا ميشم كاراي خونه رو انجام ميدمCool آخه همونطور كه ميبينيد تقريباً تمام ساعت اينجامRolleyes
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
ما هر دو نفر امروز 24 می اپدیت شدیم با توجه به اینکه صبح زود سیسو دیدم فکر کنم از امریکا بوده ما تا حالا 13 باراپدیت شدیم کلا بدون ایمیل امیدوارم نشونه خوبی باشه و همه به زودی زود از این نگرانی دربیایم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
دوستان عزیز یک متن مناسب میخوام ایمیل کنم برای خانواده ای که برنده زن خانواده بوده که به همراه بچه ها یک ضرب گرفتن ولی مرد خانواده AP شده وامروز صبح آپدیت شده
اگه دوستان لطفی کنن متن مناسبی بدن برای ایمیل ممنون میشم
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: artam2 ، maryam_a ، abbas09 ، ghasoo ، sophia ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-24 ساعت 08:46)ali3875 نوشته:  دوستان عزیز یک متن مناسب میخوام ایمیل کنم برای خانواده ای که برنده زن خانواده بوده که به همراه بچه ها یک ضرب گرفتن ولی مرد خانواده AP شده وامروز صبح آپدیت شده

تازه متوجه منظورتون شدمBig Grin فكر كنم kimia2005 بتونن كمك كنند.چون موردشون مشابه بوده.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ali3875 ، ghasoo ، arashS ، KIMIA2005 ، nasim ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-24 ساعت 00:15)قصه گو نوشته:  بچه ها به خدا من از اولش كلير بودم خودم خبر نداشتم،يعني آفيسر نگفت.احتمالاً نمي خواست كانون گرم خانواده ام،ولرم بشه،نگفت كه هول رفتن ورم نداره،باور كنيد بي حكمت نبوده،از كجا معلوم شايد مثلاً دخترم مي گفت سال آخرمه،ميخوام برم اونجا درس بخونم،يا من ديگه دنبال كلاس شيريني پزي و آشپزي نمي رفتم،وقتي فكرشو مي كنم ميگم خوب شد كه نگفت

عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد - باز هم خدا را شکر
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: abbas09 ، ghasoo ، arashS ، قصه گو ، sysmaster ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-24 ساعت 08:50)قصه گو نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 08:46)ali3875 نوشته:  دوستان عزیز یک متن مناسب میخوام ایمیل کنم برای خانواده ای که برنده زن خانواده بوده که به همراه بچه ها یک ضرب گرفتن ولی مرد خانواده AP شده وامروز صبح آپدیت شده

تازه متوجه منظورتون شدمBig Grin فكر كنم kimia2005 بتونن كمك كنند.چون موردشون مشابه بوده.
ممنون از راهنمائیتونRolleyes
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ghasoo ، arashS ، قصه گو ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-24 ساعت 08:50)قصه گو نوشته:  

اگر متن فارسی را بدهید من در خدمتم.
آپدیتها :
تشکر کنندگان: ali3875 ، ghasoo ، arashS ، قصه گو ، nasim ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-24 ساعت 00:43)shirin_n نوشته:  ٩٠ روز گذشت
چقدر هيجان و استرس داشتم تو اين روزها
گاهي خوشحال بودم و گاهي سرشار از ناراحتي و كلافه بودم و هيچ چيز ارومم نميكرد
اما صبوري رو بيشتر ياد گرفتم
وقتي به محيط اطرافم نگاه ميكردم و شادي و سلامتي خانوادم رو ميديدم از عشق و اميد لبريز ميشدم و هيچ لذتي بالاتر ازاين نيست
اما اخر قصه ما هم خوب تموم ميشه و خدا كنه تا اخره اخرش خوب پيش بره و سربلند باشيم
واسه همتون ارزوي سربلندي و موفقيت ميكنم

نزدیک 10 ماه تو مهاجر سرا چرخ زدیم ولی وقتی که کلیرنس خوردیم و تو این تایپیک آمدیم صمیمیت و همدلی هم مهاجری ها را تازه فهمیدم و فکر میکنم کسانی که کلیرنس خوردن اینجا لذت گرفتن ویزا براشون چند برابر شد ، با هر بار کلیری های جدید و شاهد این همه شادی برای همدیگر عجب تجربه دوست داشتنی است - قربان همگی تان
آپدیتها :
(2014-05-24 ساعت 09:04)عراقی نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 00:43)shirin_n نوشته:  ٩٠ روز گذشت
چقدر هيجان و استرس داشتم تو اين روزها
گاهي خوشحال بودم و گاهي سرشار از ناراحتي و كلافه بودم و هيچ چيز ارومم نميكرد
اما صبوري رو بيشتر ياد گرفتم
وقتي به محيط اطرافم نگاه ميكردم و شادي و سلامتي خانوادم رو ميديدم از عشق و اميد لبريز ميشدم و هيچ لذتي بالاتر ازاين نيست
اما اخر قصه ما هم خوب تموم ميشه و خدا كنه تا اخره اخرش خوب پيش بره و سربلند باشيم
واسه همتون ارزوي سربلندي و موفقيت ميكنم

نزدیک 10 ماه تو مهاجر سرا چرخ زدیم ولی وقتی که کلیرنس خوردیم و تو این تایپیک آمدیم صمیمیت و همدلی هم مهاجری ها را تازه فهمیدم و فکر میکنم کسانی که کلیرنس خوردن اینجا لذت گرفتن ویزا براشون چند برابر شد ، با هر بار کلیری های جدید و شاهد این همه شادی برای همدیگر عجب تجربه دوست داشتنی است - قربان همگی تان
امیدوارم بزودی زود برای شما دوست عزیز هورا بکشیم و شاهد کلیر شدنتون باشیمRolleyes
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ghasoo ، arashS ، قصه گو ، maryam_a ، shahryar7021 ، sal0811 ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، NEURON
سلام به همه دوستان
براي من كه تازه فقط چهار روز هست به جمع شما اضافه شدم مطالب اين تايپيك خيلي جالبه، حتي گاهي گلاب به روتون با آيپدم مي رم دست به آب تا مطلبي رو جا نذاشته باشم، Smile
سوالي دارم، در سيس من دو بار قبل از مصاحبه آپديت داشتم، يكي هم روز ٢٠ مي كه روز مصاحبه ام بود، بعد از مصاحبه هم تا حالا دو بار آپديت شدم( در امضام تاريخها رو گذاشتم) اين نشونه خوبي هست يا نه؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-05-24 ساعت 06:56)maryam_a نوشته:  آرش جان.. فكر ميكنم بايد سفارت ابوظبي منظورشون باشه... Big Grin
در هر صورت منظور kcc دقيقاً همينه كه شما گفتيد... ديگه پرونده ارجاع شده سفارت و از دست ما خارجه..
بله مریم جان حق با شماست من عذرخواهی می‌کنم ، رفتم اصل پیام‌مو تصحیح کردم و یه پیام خصوصی هم براشون فرستادم. امیدوارم دوست عزیزما سرگردان نشه.
تشکر کنندگان: قصه گو ، ghasoo ، maryam_a ، Sara_lphmkf ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان