کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[/quote]
دوست عزیز
nvc در نیو همشایر هست که 9 ساعت از ما عقبتر هستند و nvc از حدود 4تا5 بعد ازظهر تا 8تا9 صبح به وقت ایران ساعت کاریش هست
[/quote]

ممنون
روری چند ساعت کار میکنن اینا!!!! من نمیرم آمریکا
نکنه دو شیفت میرن سر کار
[/quote]
والا ساعت کارشون که 8 ساعت +1 ساعت ناهاری باید داشته باشن البته ایالت با ایالت این زمان فرق میکنه nvc هم که چندین بار در تماس بودیم گفتن که چند شیفت کار میکنن و حجم کارشون زیاد شده
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-05-24 ساعت 10:48)maryam_a نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 10:18)masuodrh نوشته:  صبح داشتم یه خواب خوب میدیدم ...کلیر شده بودیم..sargol 2002 رو هم چک کردم اونا هم کلیر بودن...من شماره کیس میما رو نمیدونم ولی دیدم که اون هم کلیر شده..
دیگه فرصت نشد بقیه رو چک کنم چون همسرم بیدارم کرد Wink انشاله تعبیرش خوش باشه

مريم جون ميبينم كه تو هم دچار حالتهاي عرفاني شدي و خواباي معنوي ميبينييي.... Big GrinBig GrinBig Grin

آره عزیزم..تا 30 سپتامبر اگه کلیر هم نشیم..رستگار میشیم حداقل Big Grin
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-24 ساعت 00:39)arezoo00 نوشته:  سلام بلاخره نوبت ما رسيد رفتيم مصاحبه خوشحاليمون ٢ساعت بيشتر طول نكشيد چون آفيسر پاسامونو گرفت تا ٢ روز ديگه ك ويزامون آماده بشه اما بعد زنگ زدن كه بايد تأييديه واسه ديپلم همسرم ببريم تا ويزا بدن،چون از هنرستان تغيير رشته داده و بزرگسالان خونده شك كردن، مجبور شديم ١ هفته ديگه ايروان بمونيم تا ريز نمراتو خونوادمون بفرستن، ميخوام ببينم كسي اين مشكلو داشته؟ نميدونيم ريزنمرات مشكلو حل ميكنه يا نه؟ آموزش پرورشم مدرك ديگه اي نميده٠٠٠٠

هيييييچكس يني جواب سوال منو نميدونه؟؟ تا ٣شنبه بايد صبر كنيم سفارت باز بشه، مرديم از استرس... كمممممممككك
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
(2014-05-24 ساعت 09:32)B@H@R نوشته:  به نظر میرسهسفارتهای انکارا و ایروان به ایمیلها جواب میدن چون تو صفحات گذشته خوندم دوستان از سفارت ابوظبی مثل خود من بی جواب موندن، کسی هست که تازگیها ایمیل زده باشه و ابوظبی جواب بده؟

بله دوست عزیز ما 5 روز پیش ایمیل زدیم به ابوظبی و دو روز بعد همون جواب کلیشه ای را دادن که پروسه شما در حال بررسی است ...و جالب اینجا بود که آپدیت هم نشدیم Big Grin ولی به هیییییییچ عنوان نگران جواب ندادن ایمیل نباشین چون هیچ سندیتی نداره
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
حسن جون انشالله خیلی زود خبر کلیرنست را بشنویم

(2014-05-24 ساعت 10:44)Hassan2014 نوشته:  با سلام
منم امروز به تنهايى اپديت شدم، بدون ايميل
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

(2014-05-24 ساعت 11:31)arezoo00 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 00:39)arezoo00 نوشته:  سلام بلاخره نوبت ما رسيد رفتيم مصاحبه خوشحاليمون ٢ساعت بيشتر طول نكشيد چون آفيسر پاسامونو گرفت تا ٢ روز ديگه ك ويزامون آماده بشه اما بعد زنگ زدن كه بايد تأييديه واسه ديپلم همسرم ببريم تا ويزا بدن،چون از هنرستان تغيير رشته داده و بزرگسالان خونده شك كردن، مجبور شديم ١ هفته ديگه ايروان بمونيم تا ريز نمراتو خونوادمون بفرستن، ميخوام ببينم كسي اين مشكلو داشته؟ نميدونيم ريزنمرات مشكلو حل ميكنه يا نه؟ آموزش پرورشم مدرك ديگه اي نميده٠٠٠٠

هيييييچكس يني جواب سوال منو نميدونه؟؟ تا ٣شنبه بايد صبر كنيم سفارت باز بشه، مرديم از استرس... كمممممممككك

خانم من هم که برنده اصلی بود دیپلم داشت که البته نظام قدیم بود و 12 سال کامل بدون پیش دانشگاهی و از من هم بعنوان همراه اصلا مدرکی نخواستند و فقط به من کلیرنس دادند آن هم بخاطر سربازی، اگر خودشان ریز نمرات را خواستند و شما هم قادر به ارائه آن باشید بعید است که مشکلی پیش بیاید در هر صورت محکم و امیدوار باشید استرس را از خودتان دور کنید و بیشتر در مورد کیستان از بچه ها تحقیق کنید صمیمانه برایتان آرزوی موفقیت میکنم.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
بچه ها به نظرتون حالا كه ٩٠ روزه شديم به سفارت و kcc ايميل بزنيم
البته قبلا يه بار ٦ مي ايميل زديم و اپديت شديم
ولي به kcc تا حالا ايميل نزديم يا اينكه ١/٢ هفته صبر كنيم ببينيم چي ميشه ؟!
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: armin021 ، مهدی 2014 ، pari pari ، soli asali ، rezahoorjandi ، pari pariaaa
(2014-05-24 ساعت 10:48)maryam_a نوشته:  مريم جون ميبينم كه تو هم دچار حالتهاي عرفاني شدي و خواباي معنوي ميبينييي.... Big GrinBig GrinBig Grin

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «maryam_a» عزیزღღღ

(2014-05-24 ساعت 12:02)shirin_n نوشته:  بچه ها به نظرتون حالا كه ٩٠ روزه شديم به سفارت و kcc ايميل بزنيم

Kcc جواب نميده بايد ايميل بزني به سفارت.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ffrfar ، maryam_a ، alitab ، armin021 ، مهدی 2014 ، reasonable ، nedaba ، pari pari ، ALEX55 ، soli asali ، arashS ، shilan ، pari pariaaa ، nasam
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza 2014» عزیزღღღ

دوستان دعا كنيم سالم و سلامت از بيمارستان بياد بيرون....الهي آمين.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-24 ساعت 10:10)sal0811 نوشته:  [quote='abbas09' pid='501520' dateline='1400908377']
از انکارا امروز کیا اپدیت شدن اعلام کنن یه ذره روحیه بگیریم واسه شروع هفته

ما آپدیت نشدیم آخرین آپدیتهامون 12 may با ایمیل و 15 may

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: قصه گو ، ffrfar ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-05-24 ساعت 10:18)masuodrh نوشته:  صبح داشتم یه خواب خوب میدیدم ...کلیر شده بودیم..sargol 2002 رو هم چک کردم اونا هم کلیر بودن...من شماره کیس میما رو نمیدونم ولی دیدم که اون هم کلیر شده..
دیگه فرصت نشد بقیه رو چک کنم چون همسرم بیدارم کرد Wink انشاله تعبیرش خوش باشه

وااااااااااااااااااااااااای چقدر حس خووووووووووووووووووووووووووووووووبیه مررررررررررررررررررررررررررررررسی masuodrh عزیز واقعن خیلی حس خوبی داره و واقعن بدون در نظر گرفتن اینکه اتفاق می افته یا نه خود این خواب دیدن شما و دیدن آدی بقیه توی خواب حس خیلی قشنگییه مررررررررررررررررررررررررررسی
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-05-24 ساعت 06:41)قصه گو نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 01:32)anahita 62 نوشته:  امروز آنکارا آپدیت نکرد؟

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «anahita 62» عزیزღღღ

وای مرسی کلی ذوق کردم .

(2014-05-24 ساعت 06:41)قصه گو نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 01:32)anahita 62 نوشته:  امروز آنکارا آپدیت نکرد؟

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «anahita 62» عزیزღღღ

وای مرسی کلی ذوق کردم .

تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، rezahoorjandi ، arashS ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-05-24 ساعت 11:31)arezoo00 نوشته:  

معمولن ریز نمرات به عنوان تایید محکم تر برای مدرک قبول میکنن با این حال ببینین چی کم و کسر هست و اونها گیرشون روی چی هست به هیچ عنوان نگران این موضوع نباشین چرا که بر اساس قانون اگه همسر شما 12 سال کامل در نظام آموزشی استاندارد تحصیل کرده باشه از نظر تحصیلی صلاحیت رو دارا هستن و اونا هم فقط می خوان مطمئن بشن که این 12 سال تحصیل انجام شده
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: maryam_a ، arezoo00 ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، rezahoorjandi ، arashS ، pari pariaaa
(2014-05-24 ساعت 06:49)قصه گو نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 22:27)amohammadiazar نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 20:34)Morteza 2014 نوشته:  بچه ها من انقدر استرس داشتم که کارم به سی سی یو افتاده الان تو بیمارستانم و فردا قراره در سن 32 سالگی آنژیو گرافی کنم ....

خدا بد نده آقا مرتضی... انقد استرس نداشته باش عزیز... انشالله آنژیوتون بخیر وخوشی تموم شه دعا میکنم بزودی زود از بیمارستان مرخص شی و ناپرهیزی نکنی دیگه... ما آقا مرتضی سالم و بانشاط میخوایم....

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amohammadiazar» عزیزღღღ

امیدوارم به زودی به سلامتی تون برسین خیلی مراقب خودتون باشین اونجا هزینه ها خیلی بالاست

تشکر کنندگان: میما ، maryam_a ، armin021 ، pari pari ، ALEX55 ، soli asali ، rezahoorjandi ، arashS ، قصه گو ، shilan
(2014-05-24 ساعت 12:02)shirin_n نوشته:  بچه ها به نظرتون حالا كه ٩٠ روزه شديم به سفارت و kcc ايميل بزنيم
سلام شیرین جان خوبین ,شما باید به این لینک که میزارم بری و به سفارت در آنکارا ایمیل بزنیWink
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
تشکر کنندگان: maryam_a ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان