کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام و صبح بهاری همه ی دوستان بخیر
دوستان من از توی متنهای آماده برای پیگیری وضعیت کیس که لطف کردین و گذاشتین برداشتم و استفاده کردم که جای تشکر داره ، ازتون ممنونم چون حسابی به درد بخوره ،
اما با توجه به جواب کی سی سی (
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of ABU DHABI.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.) که منو ارجاع داده به سفارت ، آیا متنی داریم که بتونم اینو بهشون نشون بدم؟
یعنی بهشون بگم با توجه به متنی که از کی سی سی گرفتم جوابمو بدید ، یا نمیدونم ، شما باید جوابگو باشید ، یا ایمیلشون این بوده نظر شما چیه؟ ، یا بتونم متن رو براشون فورواردکنم و توضیح بخوام، یا هر چیز دیگه....Smile
دوستان متنی چیزی دارید؟
ممنونم از کمکتون Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: sophia ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، peidaye penhan
شاید هم به بالاای شش ماه جواب میدن، و یا چون زیادی کارشون درسته جواب تکراری نمیدن و در صورتی که موردی برای گفتن باشه جواب میدن... بلاخره یه جوری باید خودم و دلخوش کنم دیگه... Smile
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: maryam_a ، janatirad ، nedali ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-24 ساعت 09:59)B@H@R نوشته:  شاید هم به بالاای شش ماه جواب میدن، و یا چون زیادی کارشون درسته جواب تکراری نمیدن و در صورتی که موردی برای گفتن باشه جواب میدن... بلاخره یه جوری باید خودم و دلخوش کنم دیگه... Smile

ما که بالای شش ماه بودیم و جواب ندادند..از هفته قبل..Sad
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: maryam_a ، arashS ، NIKKI ، nedali ، sani1348 ، sophia ، sysmaster ، قصه گو ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-05-24 ساعت 10:03)masuodrh نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 09:59)B@H@R نوشته:  شاید هم به بالاای شش ماه جواب میدن، و یا چون زیادی کارشون درسته جواب تکراری نمیدن و در صورتی که موردی برای گفتن باشه جواب میدن... بلاخره یه جوری باید خودم و دلخوش کنم دیگه... Smile

ما که بالای شش ماه بودیم و جواب ندادند..از هفته قبل..Sad

فكر ميكنم اينقدر سرشون شلوووغ پلووغه و مشغول كلير كردن شدن كه ديگه فرصت جواب دادن به ايميلهاشون نيست... Big Grin ايشالا ديگه وقتشه كه گروووه گرووووه سيز بشيم... Tongue
(2014-05-24 ساعت 09:42)abbas09 نوشته:  از انکارا امروز کیا اپدیت شدن اعلام کنن یه ذره روحیه بگیریم واسه شروع هفته

ما هم ديشب آپديت شديم
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-05-24 ساعت 09:39)azifa نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 08:32)abbas09 نوشته:  ما هر دو نفر امروز 24 می اپدیت شدیم با توجه به اینکه صبح زود سیسو دیدم فکر کنم از آمریکا بوده ما تا حالا 13 باراپدیت شدیم کلا بدون ایمیل امیدوارم نشونه خوبی باشه و همه به زودی زود از این نگرانی دربیایم

ما هم دیشب ساعت ۳ صبح آپدیت نشده بودیم ولی امروز ۷:۳۰ آپدیت بودیم هر دو نفر که به نظر می رسه از آمریکا باشه

در ضمن ما روز ۲۱ می ایمیل زدیم به آنکارا و ظرف یک ساعت برنده اصلی آپدیت گرفت ولی نفر دوم بدون آپدیت موند و ایمیل را هم جواب ندادند. ایمیل جواب ندادن مربوط به یک سفارت خاص نیست به نظرم

با سلام
منهم دیشب آپدیت شدم البته بعد از 11 شب.امیدوارم که خبری باشه
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
صبح داشتم یه خواب خوب میدیدم ...کلیر شده بودیم..sargol 2002 رو هم چک کردم اونا هم کلیر بودن...من شماره کیس میما رو نمیدونم ولی دیدم که اون هم کلیر شده..
دیگه فرصت نشد بقیه رو چک کنم چون همسرم بیدارم کرد Wink انشاله تعبیرش خوش باشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
سلام به همگی
بچه ها ما رفتیم ابوظبی و برگشتیم با دست پر.
واسه اونایی که تمدید مدیکال میخوان میگم:
ما شنبه صبح رسیدیم دبی و یه راست رفتیم nmc و پول بیشتر دادیم(دو نفر 1500 درهم)و همون شب جوابارو دادن.فردا صبح رفتیم ابوظبی و مدارکو تحویل دادیم و گفتن پنجشنبه بیاین پاسپورتا رو بگیرید.
انشاالله همهگی خوشحال بشید به زودی.
#مصاحبه 22 اکتبر #سفارت ابوظبی #کلییر بعد 197 روز #گرفتن ویزا 22 می
(2014-05-24 ساعت 10:10)batigoal_189 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 09:39)azifa نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 08:32)abbas09 نوشته:  ما هر دو نفر امروز 24 می اپدیت شدیم با توجه به اینکه صبح زود سیسو دیدم فکر کنم از آمریکا بوده ما تا حالا 13 باراپدیت شدیم کلا بدون ایمیل امیدوارم نشونه خوبی باشه و همه به زودی زود از این نگرانی دربیایم

ما هم دیشب ساعت ۳ صبح آپدیت نشده بودیم ولی امروز ۷:۳۰ آپدیت بودیم هر دو نفر که به نظر می رسه از آمریکا باشه

در ضمن ما روز ۲۱ می ایمیل زدیم به آنکارا و ظرف یک ساعت برنده اصلی آپدیت گرفت ولی نفر دوم بدون آپدیت موند و ایمیل را هم جواب ندادند. ایمیل جواب ندادن مربوط به یک سفارت خاص نیست به نظرم

مگه ساعت کار آمریکا چیجوریه؟!!! من تا الان فکر میکردم از چهار بعدازظهر تا دوازده شب آپدیت شیم ماله آمریکاست
دوست عزیز
nvc در نیو همشایر هست که 9 ساعت از ما عقبتر هستند و nvc از حدود 4تا5 بعد ازظهر تا 8تا9 صبح به وقت ایران ساعت کاریش هست
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-05-24 ساعت 10:18)masuodrh نوشته:  صبح داشتم یه خواب خوب میدیدم ...کلیر شده بودیم..sargol 2002 رو هم چک کردم اونا هم کلیر بودن...من شماره کیس میما رو نمیدونم ولی دیدم که اون هم کلیر شده..
قربونت امشب خوابیدی کیس مارو هم چک کنBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: masuodrh ، maryam_a ، sal0811 ، arashS ، قصه گو ، jojo_hami ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
بچه‌ها فردا امارات تعطیله عید مبعث ۲ شنبه بوده افتاده ۱ شنبه یعنی‌ من اونقد بد شانسم مدارکمو فرستادم حالا میفته واسه هفتهٔ بعد
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، masuodrh ، maryam_a ، arashS ، قصه گو ، NIKKI ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-24 ساعت 10:37)nedali نوشته:  بچه‌ها فردا امارات تعطیله عید مبعث ۲ شنبه بوده افتاده ۱ شنبه یعنی‌ من اونقد بد شانسم مدارکمو فرستادم حالا میفته واسه هفتهٔ بعد

2 شنبه هم تعطیل هست (روز سربازان کشته شده در جنگ)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: maryam_a ، masuodrh ، arashS ، قصه گو ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
با سلام
منم امروز به تنهايى اپديت شدم، بدون ايميل
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: maryam_a ، sal0811 ، arashS ، قصه گو ، میما ، artam2 ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، mehdi2014
(2014-05-24 ساعت 10:18)masuodrh نوشته:  صبح داشتم یه خواب خوب میدیدم ...کلیر شده بودیم..sargol 2002 رو هم چک کردم اونا هم کلیر بودن...من شماره کیس میما رو نمیدونم ولی دیدم که اون هم کلیر شده..

مريم جون ميبينم كه تو هم دچار حالتهاي عرفاني شدي و خواباي معنوي ميبينييي.... Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: masuodrh ، arashS ، قصه گو ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، ALEX55 ، soli asali ، aaraam ، mehdi2014
(2014-05-24 ساعت 10:37)nedali نوشته:  بچه‌ها فردا امارات تعطیله عید مبعث ۲ شنبه بوده افتاده ۱ شنبه یعنی‌ من اونقد بد شانسم مدارکمو فرستادم حالا میفته واسه هفتهٔ بعد

(2014-05-24 ساعت 11:04)farshad varaste نوشته:  بچه‌ها فردا امارات تعطیله عید مبعث ۲ شنبه بوده افتاده ۱ شنبه یعنی‌ من اونقد بد شانسم مدارکمو فرستادم حالا میفته واسه هفتهٔ بعد
شما اگه بدشانس بودی لاتاری برنده نمیشدی تازه یه خوش شانسی بزرگم داری که با ماها آشنا شدی Tongue من اگه بودم دیگه آرزویی نداشتم Big Grin
راستی شما برای تمدید مدیکال نرفتین!!!؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: masuodrh ، hamidrezapir1 ، sophia ، sysmaster ، قصه گو ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان