کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-24 ساعت 09:16)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان
براي من كه تازه فقط چهار روز هست به جمع شما اضافه شدم مطالب اين تايپيك خيلي جالبه، حتي گاهي گلاب به روتون با آيپدم مي رم دست به آب تا مطلبي رو جا نذاشته باشم، Smile
سوالي دارم، در سيس من دو بار قبل از مصاحبه آپديت داشتم، يكي هم روز ٢٠ مي كه روز مصاحبه ام بود، بعد از مصاحبه هم تا حالا دو بار آپديت شدم( در امضام تاريخها رو گذاشتم) اين نشونه خوبي هست يا نه؟

بله سارا خانم نشونه خوبیه.. گرچه بعد مصاحبه آپدیتها طبیعی هست چون ارجاع پروندتون به مرکز رو نشون میده ولی اگه شغل و رشته حساسی که طول دوران کلیرنس رو طولانی نکنه انشالله بزودی کلیر میشین....
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، ghasoo ، arashS ، armin021 ، reasonable ، nedaba ، pari pari ، soli asali
براي من كه تازه فقط چهار روز هست به جمع شما اضافه شدم مطالب اين تايپيك خيلي جالبه، حتي گاهي گلاب به روتون با آيپدم مي رم دست به آب تا مطلبي رو جا نذاشته باشم، Smile
سوالي دارم، در سيس من دو بار قبل از مصاحبه آپديت داشتم، يكي هم روز ٢٠ مي كه روز مصاحبه ام بود، بعد از مصاحبه هم تا حالا دو بار آپديت شدم( در امضام تاريخها رو گذاشتم) اين نشونه خوبي هست يا نه؟

احتیاط کن اون آیپد نازنینو توی توالت فدا نکنی خدابیامرز استیو جابز رو توی قبر بلرزونی-معمولا روز مصاحبه و تا دو روز بعدش آپدیت میخوری البته واسه هر کیسی باز فرق میکنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ghasoo ، قصه گو ، arashS ، maryam_a ، nasim ، sophia ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، Saeedv13 ، peidaye penhan ، shilan ، mehdi2014
با سلام
صبح زیبای بهاری همگی بخیر و شادی
صبح تا شب که توی تاپیک کلیرینس هستیم کم هست که شب هه هم خواب این تاپیک رو میبینیم
دیشب خواب دیدم که همش دارم صفحات این تاپیک رو رفرش می کنم و تعداد صفحات به 1118 رسیده بود
خدا عاقبت همه رو به خیر کنه .
هفته ای سرشار از انرژی مثبت داشته باشید .
(2014-05-19 ساعت 14:47)abbas09 نوشته:  خانم قصه کو ضمن عرض تبریک به شما میتونم بپرسم ایا شما شاغل هستید یا سابقه کاری تا به حال داشته اید

ببخشيد دير جواب دادم.من خانه دارم و آفيسر با تعجب از مي پرسيد ليسانس روانشناسي داري اما سر كار نيستي؟!؟Big Grin بهش گفتم نه خانه دارم،دخترمو بزرگ كردمTongue دوبار ازم پرسيد تا مطمئن بشه!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-24 ساعت 06:39)arashS نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 01:32)janatirad نوشته:  ماشالا به این بچه ها ی مهاجر سرا.! من سوالم. رو پنجشنبه ای تو صفحه 663 مطرح کردم الان میبینم تا این صفحه رسیده! ماشالا دارین بخدا!
آقو پنجشنبه ای دلُم شِکِست Sad ولی خدا رو شکر که جو اینقدر مثبته. Smile
دوستان ارمنستانی بازم تبریک میگم و خدا رو شکر

همونطور که گفته بودم ما به همه جا ایمیل زدیم
این جواب kcc هست:
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of ABU DHABI.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
حالا نوبت دوستان پیشکسوته... آیا copy/paste بوده؟ اگه نه چیکار باید بکنم؟

سلام دوست عزیز
من پیشکسوت نیستم اما تا جایکه می‌دونم این کاررو دوستان دیگه‌ هم که انجام داده بودن، همین جواب رو گرفتن (پس احتمالا کپی‌/پیست هست) TongueBig Grin
و منظورشون این بوده که "janatirad عزیز،‌چرا به ما ایمیل زدی ؟ باید به سفارت ابوظبی ایمیل بزنی نفس. Rolleyes مادیگه پرونده‌تو فرستادیم به سفارت و کاری به این کارا نداریم."
حالا اگه من اشتباه می‌گم یه پیشکسوت تصحیح کنه .

اما داستان ایمیل به ابوظبی
شما باید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید.
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
دراین آدرس یک صفحه با هشت گزینه باز می‌شه که اگه شما مصاحبه کردید گزینه اول یعنی
I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.
رو انتخاب می‌کنی و بعد از طی مراحل ایمیل رو ارسال می‌کنی.

دوست عزیز ممنونم از جواب کامل و پر انرژیت
امیدوارم شما و بقیه ی دوستان هرچه زودتر کلیر شید. Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: قصه گو ، arashS ، maryam_a ، zepehr ، nedali ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
به نظر میرسهسفارتهای انکارا و ایروان به ایمیلها جواب میدن چون تو صفحات گذشته خوندم دوستان از سفارت ابوظبی مثل خود من بی جواب موندن، کسی هست که تازگیها ایمیل زده باشه و ابوظبی جواب بده؟
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، janatirad ، arashS ، maryam_a ، nasim ، masuodrh ، nedali ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-05-24 ساعت 09:32)B@H@R نوشته:  به نظر میرسهسفارتهای انکارا و ایروان به ایمیلها جواب میدن چون تو صفحات گذشته خوندم دوستان از سفارت ابوظبی مثل خود من بی جواب موندن، کسی هست که تازگیها ایمیل زده باشه و ابوظبی جواب بده؟

من هفته پبش ایمیل زدم جواب هم دادند
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، arashS ، maryam_a ، B@H@R ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، shilan
(2014-05-24 ساعت 08:32)abbas09 نوشته:  ما هر دو نفر امروز 24 می اپدیت شدیم با توجه به اینکه صبح زود سیسو دیدم فکر کنم از آمریکا بوده ما تا حالا 13 باراپدیت شدیم کلا بدون ایمیل امیدوارم نشونه خوبی باشه و همه به زودی زود از این نگرانی دربیایم

ما هم دیشب ساعت ۳ صبح آپدیت نشده بودیم ولی امروز ۷:۳۰ آپدیت بودیم هر دو نفر که به نظر می رسه از آمریکا باشه

در ضمن ما روز ۲۱ می ایمیل زدیم به آنکارا و ظرف یک ساعت برنده اصلی آپدیت گرفت ولی نفر دوم بدون آپدیت موند و ایمیل را هم جواب ندادند. ایمیل جواب ندادن مربوط به یک سفارت خاص نیست به نظرم
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: artam2 ، قصه گو ، arashS ، maryam_a ، abbas09 ، masuodrh ، sal0811 ، sophia ، میما ، kage.omid ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، mehdi2014
(2014-05-24 ساعت 09:32)B@H@R نوشته:  به نظر میرسهسفارتهای انکارا و ایروان به ایمیلها جواب میدن چون تو صفحات گذشته خوندم دوستان از سفارت ابوظبی مثل خود من بی جواب موندن، کسی هست که تازگیها ایمیل زده باشه و ابوظبی جواب بده؟
هفته پيش بلافاصله جواب ميداد،در مورد وضعتمون بعد از شش ماه و اعتبار سايت سيس پرسيديم و جواب داد،اما در مورد تمديد مديكال سه بار فرستاديم و بي جواب موندSad
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: maryam_a ، arashS ، B@H@R ، masuodrh ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali

منم هفته ی پیش ایمیل زدم هنوز جوابی نیومده!
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: maryam_a ، arashS ، B@H@R ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
از انکارا امروز کیا اپدیت شدن اعلام کنن یه ذره روحیه بگیریم واسه شروع هفته
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: maryam_a ، arashS ، قصه گو ، sal0811 ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، mehdi2014

Big Grin سلام توی سیس هر تغییری نشونه خوبیه

راستی دوست عزیز فک می کنی دلیل کلیر خوردنت چی بوده ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، arashS ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali

بهار جان... من ١٠ روز پيش ايميل فرستادم و دو روز بعد جواب دادن و آپديت شديم..
اما تجربه چند ماه پيشم اينه كه بعد از يك ماه و نيم به ايميلم جواب دادن!!!!!
تشکر کنندگان: قصه گو ، B@H@R ، arashS ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-05-23 ساعت 21:04)arashS نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 20:24)Saeedv13 نوشته:  2-3 روز پیش دعا کردم شیر کلیرنس سفارت ها باز بشه و بعد هم خراب شه نتونن ببندنش! جدی جدی مثل این که شیر کلیر سفارت ایروان باز شده و یک عیب و ایراد اساسی هم پیدا کردهTongue. نکنه ما بعد از مهاجرت مستجاب الدعوه شده ایم و خودمان خبر نداریمBig Grin. حالا که اینطور شد دعا می کنیم شاه لوله اصلی کلیرنس ابوظبی و آنکارا بترکه! اگر دعام مستجاب شد دعای سوم رو برای جیب خودم می کنم که پر پول شه...
ایشاالله عمو سعید،‌همیشه می‌گن از خدا کم نخواه. دعا می‌کنیم با بچه‌ها برات انقدر پول با دل‌خوش دربیاری که نتونی بشماریش ( مثل همون شیر اصلی خلاصه همینطور پول، سلامتی ، خوشبختی برات بباره)‌ ایشاالله. همه با لایک بگن ایشاالله
خدایا شاه لوله ارسال پولهایت به جیب عمو سعید ما را فی هذه الساعه بترکان تا جیبهایش پر پول و لبهایش پر خنده گردد.
همه اجمااااااااااعا آمین بلنددددددددددد
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، janatirad ، sani1348 ، maryam_a ، masuodrh ، arashS ، عراقی ، armin021 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، Saeedv13 ، shilan ، mehdi2014 ، nasam
به به بچه ها پاشین ببینین چه هوایییییههههه خداییییی Smile خدایا به حق این روز قشنگ و بارونیت دل همه بچه های این تاپیک و شاد کن و به آرزوهاشون برسون . خدایا راضییم به رضای خودت
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان