موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-24 ساعت 09:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-24 ساعت 09:22 توسط amohammadiazar.)
(2014-05-24 ساعت 09:16)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه دوستان
براي من كه تازه فقط چهار روز هست به جمع شما اضافه شدم مطالب اين تايپيك خيلي جالبه، حتي گاهي گلاب به روتون با آيپدم مي رم دست به آب تا مطلبي رو جا نذاشته باشم، 
سوالي دارم، در سيس من دو بار قبل از مصاحبه آپديت داشتم، يكي هم روز ٢٠ مي كه روز مصاحبه ام بود، بعد از مصاحبه هم تا حالا دو بار آپديت شدم( در امضام تاريخها رو گذاشتم) اين نشونه خوبي هست يا نه؟
بله سارا خانم نشونه خوبیه.. گرچه بعد مصاحبه آپدیتها طبیعی هست چون ارجاع پروندتون به مرکز رو نشون میده ولی اگه شغل و رشته حساسی که طول دوران کلیرنس رو طولانی نکنه انشالله بزودی کلیر میشین....
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-24 ساعت 09:16)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه دوستان
براي من كه تازه فقط چهار روز هست به جمع شما اضافه شدم مطالب اين تايپيك خيلي جالبه، حتي گاهي گلاب به روتون با آيپدم مي رم دست به آب تا مطلبي رو جا نذاشته باشم، 
سوالي دارم، در سيس من دو بار قبل از مصاحبه آپديت داشتم، يكي هم روز ٢٠ مي كه روز مصاحبه ام بود، بعد از مصاحبه هم تا حالا دو بار آپديت شدم( در امضام تاريخها رو گذاشتم) اين نشونه خوبي هست يا نه؟
احتیاط کن اون آیپد نازنینو توی توالت فدا نکنی خدابیامرز استیو جابز رو توی قبر بلرزونی-معمولا روز مصاحبه و تا دو روز بعدش آپدیت میخوری البته واسه هر کیسی باز فرق میکنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
صبح زیبای بهاری همگی بخیر و شادی
صبح تا شب که توی تاپیک کلیرینس هستیم کم هست که شب هه هم خواب این تاپیک رو میبینیم
دیشب خواب دیدم که همش دارم صفحات این تاپیک رو رفرش می کنم و تعداد صفحات به 1118 رسیده بود
خدا عاقبت همه رو به خیر کنه .
هفته ای سرشار از انرژی مثبت داشته باشید .
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-19 ساعت 14:47)abbas09 نوشته: خانم قصه کو ضمن عرض تبریک به شما میتونم بپرسم ایا شما شاغل هستید یا سابقه کاری تا به حال داشته اید
ببخشيد دير جواب دادم.من خانه دارم و آفيسر با تعجب از مي پرسيد ليسانس روانشناسي داري اما سر كار نيستي؟!؟
بهش گفتم نه خانه دارم،دخترمو بزرگ كردم
دوبار ازم پرسيد تا مطمئن بشه!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر میرسهسفارتهای انکارا و ایروان به ایمیلها جواب میدن چون تو صفحات گذشته خوندم دوستان از سفارت ابوظبی مثل خود من بی جواب موندن، کسی هست که تازگیها ایمیل زده باشه و ابوظبی جواب بده؟
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-24 ساعت 09:32)B@H@R نوشته: به نظر میرسهسفارتهای انکارا و ایروان به ایمیلها جواب میدن چون تو صفحات گذشته خوندم دوستان از سفارت ابوظبی مثل خود من بی جواب موندن، کسی هست که تازگیها ایمیل زده باشه و ابوظبی جواب بده؟
هفته پيش بلافاصله جواب ميداد،در مورد وضعتمون بعد از شش ماه و اعتبار سايت سيس پرسيديم و جواب داد،اما در مورد تمديد مديكال سه بار فرستاديم و بي جواب موند
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
از انکارا امروز کیا اپدیت شدن اعلام کنن یه ذره روحیه بگیریم واسه شروع هفته
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم