موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-24 ساعت 22:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-24 ساعت 22:14 توسط jojo_hami.)
(2014-05-24 ساعت 21:58)jojo_hami نوشته: (2014-05-24 ساعت 21:47)masoud z نوشته: سلام
دوستان اطلاع دارند 2 بار اپتودیت شدن در سایت سیس قبل از مصاحبه چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
آپدیت شدن به معنی اینه که کلا پرونده ی شما در جریانه و داره روش کار میشه. قبل مصاحبه باشه یا بعد از مصاحبه فرقی نمیکنه. خلاصه که نگران نباشید چیز مهمی نیست. 
"" با آرزوی دوتا ویزای خوشگل هرچه زودتر برای jojo_hami عزیز و مهربون""
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چند تا هم آرزوی پایان انتظار واسه ما کنید.ما هم خیلی معلقیم در بدترین شرایط متوجه قبولیمون شدیم و همین کلی به زندگی امیدوارمون کرد خدا کنه زودتر این انتظار واسه هممون تموم شه.
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-24 ساعت 22:16)parifari نوشته: بچه ها چند تا هم آرزوی پایان انتظار واسه ما کنید.ما هم خیلی معلقیم در بدترین شرایط متوجه قبولیمون شدیم و همین کلی به زندگی امیدوارمون کرد خدا کنه زودتر این انتظار واسه هممون تموم شه.
"" با آرزوی 3 تا ویزای خوشگل هرچه زودتر برای parifari' عزیز و مهربون""
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-24 ساعت 20:49)مامان خانم نوشته: (2014-05-24 ساعت 20:28)nasim نوشته:
کم کم دارم فک می کنم قید یو اس ای و بزنم و به زندگی در آفریقای جنوبی و گوانتامو فک کنم !!!!
خدایا طوفان امشب این نسیم نا امید را بیندازد در تاپیک سفر به آمریکا دیگه زیادی اینجا بوده
این هم دعای امشب برای شما
سلام
چرا اینقدر ناامید، امیدتون به خدا باشه .
با این اوصاف من چی باید بگم که الان حدود 170 روزه منتظره کلیر شدن هستم،خانومم وبچه هام ویزاشونو گرفتن و حتی یه بار رفتن آنکارا ویزاشونو برای 6 ماه دیگه تمدید کردن.تازه بعد ار ارسال فرم 9 سالی و CV حدوده یه ماه پیش یه ایمیل زدن و از من خواستن که specific duities و Roles خودم رو تو 10 سال گذشته بنویسم.
براتون نوشتم که ببینید باید فقط امیدوار بود و به هیچ وجه ناامید نشد.
امیدوارم به زودی زود خبر خوبی برای شما و همه دوستان بشه.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام ، کسانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند اگر اطلاع دارند جهت همفکری و راهنمائی ، با توجه به اینکه زمان کلیرنس طولانی شده است و اکثرا وارد ماه پنجم و ششم شده اند ، آیا درصورتی که ویزا آماده شود ، نیاز به مدیکال مجدد میباشد یا از زمان ویزا شش ماه برای رفتن به آمریکا وقت است ، در صورتی که نیاز به مدیکال باشد ایندفعه از کجا باید شروع کرد.
از سر گیری مراحل مدیکال و رفتن مجدد به ابوظبی و هزینه های مجدد دوباره چالش جدید خدا به دادمون برسه.
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-24 ساعت 23:16)Babaksafi نوشته: دوستان عزیز سلام ، کسانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند اگر اطلاع دارند جهت همفکری و راهنمائی ، با توجه به اینکه زمان کلیرنس طولانی شده است و اکثرا وارد ماه پنجم و ششم شده اند ، آیا درصورتی که ویزا آماده شود ، نیاز به مدیکال مجدد میباشد یا از زمان ویزا شش ماه برای رفتن به آمریکا وقت است ، در صورتی که نیاز به مدیکال باشد ایندفعه از کجا باید شروع کرد.
از سر گیری مراحل مدیکال و رفتن مجدد به ابوظبی و هزینه های مجدد دوباره چالش جدید خدا به دادمون برسه.
دوست عزيز چون ٦ ماه گذشته بايد تمديد كنيد البته خود سفارت تو سايت نزده ولى چون اگه لازم باشه چند روز بعد از اينكه پاسارو بديد بهتون ميگه پس بهتره مثل انكارا و ايروان تمديد كنيم. وقتى تمديد كنيد ويزاتون ٦ ماهه صادر ميشه. براى تمديد هم بايد تشريف ببريد nmc و مثل دفعه قبل تمام مراحل رو انجام بديد. هزينه ها هم مثل بار قبله. تغيير نكرده.
موفق باشيد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
یه نصف روز "فردی فلینتستون" نبود، دوباره زمزمه های نا امیدی و نگرانی شنیده شد؟
یه کاری میکنید جلوی اسمهاتون ضربدر بزنم ها
اونایی که تازه رفتید سفارت : خوشحال باشید، چون مدت کلیرنستون خیلی کوتاه تر از قدیمی تر هاست.
اونایی که سه چهار ماهه رفتید سفارت : خوشحال باشید چون بیشتر از نصف راه رو رفتید. همین یکی دو ماهه کلیر میشید به سلامتی
اونایی که 6 هفت ماهه شدید : خوشحال باشید، پرونده تون اومده بالا. انتظارتون تمومه، تند تند کلیر میشید، مطمئن باشید.
همه ی برنده ها : خوشحال باشید، اتفاقات پارسال قرار نیست دوباره رخ بده ، درس عبرت شده براشون.
از دوشنبه و سه شنبه دوباره جیغ و دست و هورااااای بلند شروع میشه، نبینم کسی نگران باشه هاااا. وقتی همه مون رفتیم امریکا به اندازه ی کافی فرصت و سوژه ی ناب برای نگرانی داریم
حالا فقط وقت امید و آرزو های خوبه.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
امروز دوستم بهم میگه چقدر شنبه ها حالت بده!
شنبه و یکشنبه... هم تعطیلی و هم شروع یه هفته بلاتکلیفی و انتظارکشنده،،،
### طاقت بیار رفیق ###
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ذوستان منتظر
یه سوال داشتم البته شاید خنده دار باشه روز مصاحبه آفیسر مدارک ما رو لای یه پرونده گذاشت و یه چیزی روش نوشت که من فقط اولش رو دیدم که sزده بود برای دوستان هم اینجوری بوده ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر